تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 293 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پس باید یه مهاجم حتما" بخرن چون مسی امسال خیلی شکننده شده و زیاد مصدوم میشه .مارک بارترا هم دیشب بازی خوبی انجام داد یه کم هوش و تجربه و قدرت بدنیش به مرور بیشتر بشه یه مدافعی میشه که اقلا" ده سال بارسلونا ازش استفاده کنه و بشه پویول دوم.در ضمن خدمت دوستانی که چند ماه پیش میگفتن چرا بارسا ویا رو فروخت اینو باید بگم که دیشب نیمساعت از بازی اتلتیکو مادرید با ویارئال رو دیدم و ویا تو اونجا هم خوب کار نمیکنه و اصلا" خوب بازی نمیکرد.پس بدونید که بارسا همچین ضرر فوق العاده ای نکرده چون اگه ویا تو بارسا میموند و اینجوری بازی میکرد تاتا حتماً نیمکت نشینش میکرد.

2. این کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

من یورنته و نگردو رو میپسندم یا آکوئرو ولی نیمکت نشینی رو قبول نمیکنند و مشکل همینجا است
    دیگو میلیتو هم خوب گل میزنه ولی مصدومیت ها شرایش رو ممکنه بد کرده باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

رسمی : با مصدومیت سسک فابرگاس و عدم حضور او در بازی های پیش روی تیم ملی اسپانیا ، دل بوسکه سرمربی این تیم ، مارک بارترا ، مدافع مرکزی جوان تیم بارسلونا را برای اولین بار به تیم ملی فراخواند.

توییتر بارترا : از اینکه به تیم ملی دعوت شده ام بسیار خوشحالم ، رویایی که به حقیقت پیوست ، یک زمان عالی برای لذت بردن و یادگیری از هم تیمی هایم .

توییتر پویول : تبریک مارک بارترا ، تو لیاقت این رو داشتی ، من واقعا واست خوشحالم ، شماره ی 5 رو بردار .

پدرو ، سرجی روبرتو ، سسک و بقیه بازیکنان بارسا هم در شبکه های اجتماعی دعوت بارترا به تیم ملی رو بهش تبریک گفتن .

+

رسمی: تستهای انجام شده روی پای فابرگاس نشان از مصدومیت 1 هفته ای او دارد به این ترتیب فابرگاس 2 بازی دوستانه تیم ملی اسپانیا را از دست خواهد داد.

+

تیترهای روزنامه اسپورت -11 نوامبر

برای آنان که لیاقت برد داشتند
    رهبری بیشتر لالیگا

و باز هم مسی مصدوم شد

فوتبال شناور و مستقیم بارسا ، اختلاف بارسا با اتلتیکو مادرید را به 3 امتیاز رساند

بارسلونا

+

عملکرد بارسایی ها از دید سایت whoscored
    این سایت در پایان بازی به بازیکنا نمره داده که نمرات به این صورت بوده:
    (از 10 نمره)

والدس 7.46
    آلوز 7.69
    بارترا 8.22
    پویول 6.61
    مونتویا 7.66
    سانگ 8.87
    سسک 10
    چاوی 6.81
    نیمار 8.48
    پدرو 7.84
    مسی 6.12

تعویضی ها:
    اینیستا 7.12
    تیو 6.12
    سرخی روبرتو 5.86

هوادارن بارسلونا

+

توضیح علمی مصدومیتی که مسی دچارش شده و ازش رنج میبره

هواداران باشگاه فوتبال بارسلونا در ایران

5. 8 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

R.Betis 1 - FC Barcelona 4
    هفته سیزدهم لالیگا 2013/14

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 7 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان ماجرای این دریبل سر پای نیمار چی هست؟؟؟

اگه کسی کلیپی ازش داره بزاره ببینیم.

ممنون.

9. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستان ماجرای این دریبل سر پای نیمار چی هست؟؟؟

اگه کسی کلیپی ازش داره بزاره ببینیم.

ممنون.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

بعد از مشخص شدن مشکل مسی و شدت مصدومیت او، حالا ستاره آرژانتینی برنامه مشخصی برای این دوماه پیش رو دارد

بعد از مشخص شدن مشکل اصلی مسی و مصدومیت او ناحیه عضله دو سرران پای چپ، سران باشگاه بارسلونا، مسئولان تیم ملی آرژآنتین و خود مسی برنامه ای برای بازیابی او و بازگشتش به روزهای اوج بدون هیچ عجله ای طراحی کرده اند که بدین ترتیب است

1-استراحت پانزده روزه برای بهبود زخم پایش: اولین گام برای بهبود مسی این است که زخم های روی عضله دو سرران ران پای چپش بهبود یابد. از همین رو مسی باید دو هفته ای به استراحت بپردازد و کیسه یخ رویش پایش قرار داده تا خونمردگی در بخش مصدوم هرچه سریعتر برطرف شود. این فاز ابتدایی از عصر دیروز در شهرک ورزشی بارسلونا آغاز شد

2-پیگیری پروسه در آرژانتین: هر زمان که تمام زخم ها بهبود یافت (که احتمالا در اوایل دسامبر این اتفاق رخ خواهد داد)، او به آرژانتین خواهد رفت تا ادامه پروسه درمانی اش را دراین کشور دنبال کند.
    در آستانه برگزاری جام جهانی، سلامت مسی برای مسئولان اتحادیه فوتبال آرژانتین نیز مهم است و از همین رو توافق شده تا مسی دوره فیزیوتراپی اش را در تجهیزات ورزشی تیم ملی آرژانتین در بوئنوس آیرس پشت سربگذارد

3- قطع کردن ارتباط برای اجتناب از هیجانات مضر: ایده درنظر گرفته شده این است که مسی به آرژانتین برود تا کمی از دنیا قطع ارتباط کند و بتواند از نظر روانی نیز به بازیابی خودش بپردازد.
    در صورت ادامه حضور او در اسپانیاو تمرین کردن در کنار سایر بازیکنان تیم کاتالان، ممکن است هیجانات کاذبی دراو برای بازگشت هرچه زودتر ایجاد شود و از همین رو تصمیم گرفته شده تا او در بوئنوس آیرس و درکمال آرامش تمرینات بازیابی اش را دنبال کند

4-دیدار با دکتر پرونا و پائولوروسو: با وجودی که مسی در آرژانتین و در بوئنوس آیرس و زیر نظر متخصصان تیم ملی آرژانتین تمرینات بازیابی اش را دنبال می کند، مسئولان باشگاه بارسلونا در تمامی لحظات شرایط او را زیر نظر خواهند داشت. هم دکتر ریکارد پرونا و هم الویو پائولوروسو، مربی بدنساز بارسلونا در طول این مدت به آرژانتین سفر خواهند کرد تا نزدیک مسی بوده و شرایط او را زیر نظر داشته باشند و با مربیان بدنساز فدراسیون فوتبال آرژانتین به همکاری بپردازند

5- یک اردوی پیش فصل کوچک قبل از بازگشت به اسپانیا: وقتی دوره فیزیوتراپی به پایان رسید و زخم پای مسی کاملا بهبود یافته و عضله پایش جان گرفت، او یک اردوی پیش فصل کوتاه را برگزار خواهد کرد و ایده پیش رو این است که او هرچه سریعتر بتواند به تمرینات گروهی تیمش بازگردد و خودش را از نظر فیزیکی به خوبی آماده کرده تا مشکل عود کردن مجدد مصدومیت وجود نداشته باشد

6- فشار و عجله ای برای بازگشت نیست: یکی از نکات مهم دراین رابطه ،سرمربیان مسی هستند. هم تاتا مارتینو و هم سابه یا، هیچ عجله ای برای بازگشت مسی به ترکیب تیمشان ندارند.
    در شرایطی که زمان بازگشت او بین 6 تا 8 هفته پیش بینی شده، ولی کسی نمی خواهد تاریخ دقیقی برای بازگشت مسی مشخص شود تااو تحت فشار قرار بگیرد.

او بازی با تیم های آژاکس و سلتیک در لیگ قهرمانان اروپا و در لالیگا بازی با تیم های گرانادا، اتلتیکو بیلبائو ، ویارئال و ختافه را از دست خواهد داد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==========

همکاری بارسلونا و یونیسف از سال 2006 آغاز شد

باشگاه بارسلونا اعلام کرد با پرداخت 1.5 میلیون یورو در سال به یونیسف، سازمان حمایت از کودکان سازمان ملل، تا سال 2016 لوگوی این نهاد را روی پیراهنش خواهد داشت.
    همکاری بارسلونا و یونیسف از سال 2006 آغاز شد و بارسایی ها که برای سال ها هیچ لوگویی روی پیراهن های شان نداشتتند، تصمیم گرفت لوگوی یونیسف را روی پیراهن شان حک کنند.
    اما از سال 2011 و بعد از قرارداد باشگاه بارسلونا با بنیاد قطر که براساس آن، باشگاه کاتالانی 30 میلیون یورو در سال دریافت می کند، لوگوی یونیسف به پشت پیراهن های بازیکنان بارسا منتقل شد.
    در حال حاضر اسپانسر اصلی بارسا که لوگوی آن روی پیراهن های بارسا دیده می شود، هواپیمایی قطر است.

===========

نیمار: تاتا با من تمرین کرده تا برای مصدومیت مسی آماده باشم

ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که سرمربی بارسا به او و سسک توصیه هایی داشته تا در صورت مصدومیت مسی چطور کار کنند
    نیمار ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در گفتگو با «مجله اینترنت» به آنالیز مصدومیت لیونل مسی و تلاش تاتا مارتینو برای آماده سازی او و سسک فابرگاس برای رویارویی با بحران و غیبت احتمالی مسی و کاهش احتمال ناکامی تیمش در بازیهای آتی کار کرده است.

نیمار دراین باره گفت:« مسی یک گلزن شماره 10 است که مدافعان تیم حریف را درهم می شکند. از همین رو تاتا مارتینو با من و سسک همیشه روی این فرضیه که احتمال از دست دادن مسی (به دلیل مصدومیت است) کار میکند تا بتوانیم با کمترین آسیب به مواجهه شرایطی این چنینی برویم.»

نیمار ادامه داد:« مسی تا به اینجا دو مشکل عضلانی داشته که این نتیجه بازیهای ماراتون وار در کارنامه ورزشی اش است. مسی حالا 4 سال متوالی است که توپ طلا را برده و مدتهاست که عنوان پی چی چی را دراختیار دارد. حضور ساده او در زمین مسابقه به من و هم تیمی هایم آرامش می دهد. مصدومیت های پی در پی، به خاطر سطح تلاشهای فیزیکی ای که او در طول این سالها انجام داده، قابل پیش بینی بودند . مسی دوره ای پرمصدومیت را سپری می کند.»

نیمار درادامه راجع به همکاری با تاتا مارتینو گفت:« قبل از این آمار و ارقامی منتشر شده بود و تاتا برای اجتناب ازاین مصدومیت تلاش می کرد تا از سیستم چرخشی در خط حمله تیم بهره ببرد و برخی از مسئولیت تیم را روی دوش من و سسک قرار دهد. ساختار بازی شاید کمی گم شود ولی حرکات فردی می تواند تیم را به پیروزی برساند و از دیدگاه من و مسی ، تیم و هواداران می توانند به این حرکت ادامه دهند. »

او دربخش پایانی صحبتهایش درمورد ارتباطش با مسی گفت:« مسی نقش یک لیدر را برای من بازی می کند و به شیوه ای کاملا آرام و خونسردانه این کار را انجام می دهد. برای من غیرممکن است که از دیدن ناراحتی و سختی کشیدن او ناراحت نشوم. رویای من این بود که بتوانم درکنار مسی بازی کنم تا بتوانیم زوجی فوق العاده را تشکیل دهیم. »

========

ستاره اسپانیایی می داند که در میان 11 بازیکن برتر مدنظر سرمربی تیمش جایی ندارد

سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در بازی تیمش مقابل رئال بتیس در ورزشگاه بنیتو ویامارین به میدان رفت و موفق شد تا 2گل از 4 گل بارسا را به ثمر برساند.البته او نیز بازی را بازانو درد به پایان برد و هنوز مشخص نیست که مصدومیت او تا چه حد جدی است.

در پایان بازی او با اشاره به نمایش خوبی که در این مسابقه به اجرا گذاشت گفت:« یکشنبه این فرصت دراختیارم قرار گرفت که بگویم که من هم اینجا هستم. می دانم که سرمربی تیم ترکیب اصلی تیم را در ذهنش مشخص شده دارد و من در این ترکیب یازده نفره جایی ندارم.»

سسک در ادامه گفت و گو با کانال پلوس گفت:« من بازی خوبی را مقابل سلتا انجام دادم و بعد از آن تقریبا دو روز بازی نکردم و این خیلی سخت است. می خواستم در بازی یکشنبه مقابل بتیس دوباره خودم را نشان دهم و بگویم که من اینجا هستم تا این اتفاق مجددا تکرار نشود.

او در گفتگوی دیگری که درمیکسد زون با خبرنگاران داشت، در مورد مصدومیتش در پایان بازی گفت:« مصدومیت من جدی نیست و تنها درد و ناراحتی کوچکی است. من قبلا دراین ناحیه مصدومیت سخت و مهمی را پشت سرگذاشته بودم . ولی در جریان بازی یکشنبه ترجیح دادم تا در زمین بمانم. از بازی با میلان کمی درد را باخودم داشتم و از آن بازی تا روز یکشنبه، کاملا راحت نبودم.»

فابرگاس درمورد تغییر سبک بازی تیمش گفت:« قبلا پاسهای بیشتری می دادیم ولی الان می توانیم در پاسهایمان صرفه جویی کنیم و این بهتر هم هست. بازی کردن در خانه بتیس کار سختی است و ما با پیروزی میدان را ترک کردیم.» بخش پایانی صحبت های اودرمورد مصدومیت لیونل مسی است:« او باید هرزمان که نیاز است از میادین دور بماند .مسی به این استراحت نیاز دارد تا بتواند برگردد. درمورد خودمن هم اتفاق مشابهی رخ داده بود و این خیلی سخت است. فکر می کنی که حالت خوب است، ولی واقعیت چیز دیگری است. من خیلی کلافه می شوم که شانس حضور دربرخی بازیها را از دست می دهم ولی می دانم که در بارسلونا هستم و باید به رشد و پیشرفت ادامه دهم.من هم چنین مصدومیتی را پشت سرگذاشتم و تا یک سال و نیم نتوانسته بودم که به اوج برگردم . مسی باید مدتی متوقف باشد . چون اگر این طور نباشد، نمی تواند خوب بهبود یابد.»

===========

ستاره برزیلی این روزها در بارسلونا، خواهرش و نامزدش را درکنارش می بیند

سایت گل- نیمار، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا عکسی را در صفحه اینستاگرامش قرار داده که او در کنار دو دختر جوان در حال قدم زدن در محله پاسائو د گراسیای بارسلونا هستند.
    در سمت چپ نیمار، خواهرش رافائلا را می بینید و سمت راست او نیز نامزدش برونا در لباسی کاملا سفید که برای دیدار با ستاره برزیلی به بارسلونا سفر کرده اند. نیمار درزیر این عکس نوشته:« درکنار دو دختر زندگی ام.»

رافائلا، خواهر نیمار و برونا، نامزد او دوستان صمیمی وخیلی خوبی هستند و ارتباط خیلی خوب و صمیمانه ای بایکدیگر دارند.
    البته حالا نیمار عازم سفر به آمریکا شده است تا تیم ملی کشورش را در دو دیدار دوستانه پیش رو همراهی کند.

=========

ژآوی: هیچ بازیکنی در دنیا نمیتواند کار های مسی را انجام دهد!

ستاره آرژانتینی در دیدار این هفته بارسا مقابل بتیس دچار آسیب دیدگی شد و گفته می شود برای دو ماه از میادین دور خواهد بود.

ژاوی، ستاره خط میانی بارسلونا، تایید کرد که غیبت لیونل مسی می تواند ضربه بزرگی برای آبی و اناری ها در راه قهرمانی در لالیگا خواهد بود.
    ستاره آرژانتینی در دیدار این هفته بارسا مقابل بتیس دچار آسیب دیدگی شد و گفته می شود برای دو ماه از میادین دور خواهد بود.

بارسا همچنان با سه امتیاز برتری نسبت به اتلتیکو مادرید در صدر جدول لالیگا قرار دارند اما ژاوی معتقد است که در هفته های پیش رو غیبت مسی را احساس خواهند کرد.

او به ال موندو دپورتیوو گفت:" همه از اهمیت حضور لئو در تیم آگاه هستند. لئو در بسیاری از دیدارها سرنوشت ساز است و هیچ بازیکنی در دنیا نمی تواند کارهایی که او انجام می دهد را تکرار کند.
    اما او بازخواهد گشت و فوق العاده خواهد بود که بار دیگر او را در تیم خواهیم داشت."

=========

گزارش روز: مسی و سه دور سفر به دور دنیا در طول 64 روز تعطیلات تابستانی!

ستاره آرژانتینی بارسلونا در طول تعطیلات تابستانی برنامه فشرده ای داشت؛ چه با بارسا و چه از نظر فردی و سفرهای زیادی به سرتاسر دنیا داشت

لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا تابستان فشرده ای داشت و چه با کاروان بارسلونا و چه از نشر فردی سفرهای زیادی را انجام داد و در رویدادهای تبلیغاتی و بازیهای دوستانه زیادی شرکت کرد. همین سفرهای فراوان باعث شد تا او استراحت کمی داشته و شاید یکی از دلایل این شرایط نامساعد فیزیکی او و مصدومیت های متعددش نیز همین خستگی باشد.

اگر مسافت هایی که لیونل مسی در طول تابستان طی کرده راجمع بزنید، او در طول 64 روز تعطیلات تابستانی اش 3 دور دور کره زمین چرخیده است. یعنی 122.333 کیلومتر طی کرده است که 90.483 کیلیومتر آاین سفرها سفرهای فردی بوده. در اواخر ماه ژوئن مسی به قاره آفریقا رفت تا در رویدادهای خیریه حضور یابد. او بدون آنکه استراحت زیادی داشته باشد به چند کشور آمریکای جنوبی نیز رفت و در این منطقه و در کشور آمریکا چند بازی دوستانه تحت عنوان «دوستان مسی رو درروی سایرین» را برگزار کرد. این بازیها در اواسط ماه جولای برگزار شدند و دراین میان نیز او چند باری به ایتالیا سفر کرد تا در رویدادهای تبلیغاتی حضور بیابد.
    بعد از آن مسی به بارسلونا بازگشت. در جلسات تمرینی تیمش حضور یافت و بعد با تیم به تور آسیایی رفت. این بار مسی با بارسا به اروپا و آسیا سفر کرد و برای رویارویی با بایرن گواردیولا به آلمان رفت و بعد از آن به نروژ، لهستان، تایلند و مالزی سفر نمود.

در طول اردوی پیش فصل این طور به نظر می رسید که مسی کاملا از بند مصدومیتی که در اواخر فصل 3-2012 گریبانگیرش شده بود رها شده است. مسی در پنج بازی ای که در اردوی پیش فصل برگزار کرد، بیشترین گلها را به ثمر رساند و به 5 گل رسید.

ولی زمان زیادی طول نکشید تا اینکه او دوباره مصدوم شود. در روز 21 آگوست و در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا بود که او دوباره دچار مصدویمت شد و بعد از آن فقط مشخص شد که یک خونمردگی ساده بوده. ی ک ماه بعد مسی مصدومیت دیگری داشت که سه هفته او را از میادین ورزشی به دور نگه داشت و نه تنها شانس حضور در برخی بازیهای بارسا را از دست داد، بلکه در برخی از بازیهای تیم ملی کشورش نیز غیبت خورد.

==========

ببخشید که کمی زیاد بود ولی خبرهای مهمی بودن...

13. 8 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حک شدن نام "قطر ایرویز" در ورزشگاه نوکمپ

قطرایرویز اسپانسر جدید باشگاه بارسلونا حالا نام کمپانی اش را در ورزشگاه نوکمپ ثبت شده می بیند
    سایت گل- کمپانی قطرایرویز اسپانسر جدید باشگاه بارسلونا حالا تبلیغ جدیدی در ورزشگاه نوکمپ دارد در بخش شمالی ورزشگاه، درمیان صندلی ها عبارت "Qatar Airways" ثبت شده است و سایز این نوشته، تقریبابه اندازه عبارت «فراتر از یک باشگاه» «Mes que un club» است که این در بازی بعدی تیم قابل رویت است.

Last edited by Abdolreza2012; 13-11-2013 at 13:22.

15. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیراهن جدید بارسلونا برای فصل 5-2014

طراحی پیراهن های بارسا برای فصل آینده از هم اکنون انجام شده و تعداد راه های قرمز روی پیراهن اصلی بارسا از 4 تابه 3 تا تقلیل یافته و پیراهن دوم تیم نارنجی قرمز است
    سایت گل- کمپانی نایک که یکی از اسپانسرهای باشگاه بارسلوناست ، از هم اکنون طراحی پیراهن فصل بعد تیم کاتالان را انجام داده است. در شرایطی که هنوز به نیمه فصل 4-2013 نیز نرسیده ایم، سران این کمپانی ، تمام طراحی های لازم برای پیراهن فصل بعد بارسلونا را انجام داده اند و مقامات ارشدباشگاه بارسلونا در جریان طرح جدید نایک برای این پیراهن ها قرار گرفته اند.
    روزنام هال موندو دپورتیوو هم به طرح پیراهن های فصل بعد بارسلونا دست یافته و دراینجا می توانید تصاویر مربوط به این پیراهن را ببنید. در پیراهن اصلی تیم، تعداد راه های قرمز از 4 تا به 3 تا تقلیل یافته ودور یقه این تیم در فصل آینده به جای قرمز به رنگ آبی خواهد بود.
    آستین های پیراهن اصلی نیز کاملا آبی است و یقه پیراهن نیز کاملا به رنگ آبی خواهد بود. یقه پیراهن بارسا طراحی جدیدی دارد و در قسمت جلویی این یقه، پرچم ایالت کاتالونیا به شکل مثلث کوچکی حک می شود.این درحالی است که در پیراهن این فصل بارسا، پرچم کاتالونیا در بخش پشتی قرار می گیرد.
    نام اسپانسر بارسا یعنی قطرایرویز مثل قبل با رنگ سفید روی سینه پیراهن درج می شودو لباس های دوم بارسا به رنگ نارنجی است و البته رنگ نارنجی پررنگ آن به قرمزی می زند.این اولین باری نیست که بارسا رنگ نارنجی را برای لباس دومش برگزیده و درسال 1992 وقتی این تیم قهرمان اروپا شد، پیراهنی نارنجی را برتن داشت و در فصل 10-2009 نیز پیراهن بارسا نارنجی بود. روی آستین های این پیراهن هم نواری به رنگ قرمز و آبی قرار دارد و یقه پیراهن به رنگ آبی است و کلمه قطر ایرویز نیز به رنگ آبی روی سینه پیراهن درج می شود

17. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

فقط بارسلونا

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •