تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 754 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب این طبیعی هست که وقتی کیفیت خط پایین بیاد باعث کند و قطعی بشه.دان استریم رو که شرکت برات ست میکنه رو پروفایلت و هر چه قدر هم کیفیتتون پایین بیاد روی دان استریم اثری نداره.بعضی شرکت ها هم هست کامل روی یک عددی ثابت نمیکنن و با هر اتصال قابل تغییر هست.شما باید پهنای باند خطتون رو پایین بیارین تا وضعیتتون بهتر بشه.خط شما رو که روی 9 مگ نبستن رو7.800 بستن هنوز 8 هم کامل نشده البته حدس میزنم به خاطر کیفیت خطتون پایین زدن ولی باز با این حال میتونین بهشون بگین که روی 7 ثابت کنن که خطتو نویزش کمتر بشه
    خطم 9 هست . بهشون زنگ زدم گفتم بزنین 7 گفتن نداریم یا 9 یا 4 و شما خطط روی 9 بستیم به خاطر نویز میاد رو 7.8 .

شبا و اوایل صبج تا 10 - 11 روی 10000 هست دان استریم

من میگم این بالا پایین شدن snr و دان استریم چرا بصورت اتوماتیک توسط مودم حل و فصل نمیشه ؟ مشکل مودمه که حتما باید خاموش روشنش کنم تا اینا بالا پایین شن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خطم 9 هست . بهشون زنگ زدم گفتم بزنین 7 گفتن نداریم یا 9 یا 4 و شما خطط روی 9 بستیم به خاطر نویز میاد رو 7.8 .

شبا و اوایل صبج تا 10 - 11 روی 10000 هست دان استریم

من میگم این بالا پایین شدن snr و دان استریم چرا بصورت اتوماتیک توسط مودم حل و فصل نمیشه ؟ مشکل مودمه که حتما باید خاموش روشنش کنم تا اینا بالا پایین شن ؟
    این بالا و پایین شدن پهنای باند و کیفیت خط به خاطره دستگاهشون هست که کیفیت خوبی ندارن.خوب الان خطت شما که روی 7.800 هست یعنی حتی رو 9مگ هم بسته نشده.ببینید شما اگر بخواین میتونین روی 3 مگ هم ببندین براشون حتی ممکنه 1 دقیقه هم زمان نبره.نه مودمت هیچ مشکلی نداره.الان خود من با هر بار اتصال یه پهنای باند و یه نویز و یه snr جدید بر میخورم.ولی یه شرکت دیگه ای بودم خیلی عالی مشکلی هم نداشتم

3. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این بالا و پایین شدن پهنای باند و کیفیت خط به خاطره دستگاهشون هست که کیفیت خوبی ندارن.خوب الان خطت شما که روی 7.800 هست یعنی حتی رو 9مگ هم بسته نشده.ببینید شما اگر بخواین میتونین روی 3 مگ هم ببندین براشون حتی ممکنه 1 دقیقه هم زمان نبره.نه مودمت هیچ مشکلی نداره.الان خود من با هر بار اتصال یه پهنای باند و یه نویز و یه snr جدید بر میخورم.ولی یه شرکت دیگه ای بودم خیلی عالی مشکلی هم نداشتم
    خط 9 هست . فقط این Attainable Rate و Downstream در ساعات مختلف روز پالا پایین میشن از 7500 تا 1050 یا بیشتر

مثلا امروز ساعت 6 غروب من مودم رو روشن کردم و اون موقع روی 8300 و دان استریم 7700 بود . میزان SNR در اون ساعت 62 بود و تا الان که این پست را میزنم حدود 5 ساعت گذشته SNR شده 94

در تصویر مشخصه :

بعد از گرفتن تصویر از صفحه من یکبار مودم را ریستارت کردم الان . میتونید ببینید :

SNR از 94 شد 60

Attainable Rate شد 9892

و میزان Downstream هم شد 9210

در تصویر مشخصه :

لازم به ذکر هست که میزان Attainable Rate در ساعاتی از 10000 هم بیشتر میشه و در ساعاتی از روز هم در حد 7.800 و 8500 و ... هست

از این ساعت تا حدود 10 صبح با پایین اومدن SNR مواجه میشم که باید مودم ریستارت کنم تا دوباره مقدار SNR بشه حدود 60 و 62

یعنی با هر بار ریستارت مودم همیشه این SNR میشه 60 و 62 و اگه به دلیل چند ساعت خاموش نکردن مودم بالا تر رفته باشه قضیه ای که عکس آن را در توضیح اول گذاشتم اتفاق میفته و اگه SNR پایین اومده باشه ( تا 20 و 19 هم شده ) با ریستارت مودم از میزان Attainable Rate و Downstream کم میشه و SNR باز میاد روی 60 و 62 !

این خاموش روشن کردن ها کلافم کرده واقعا دیگه نمیدونم با این چیکار کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خط 9 هست . فقط این Attainable Rate و Downstream در ساعات مختلف روز پالا پایین میشن از 7500 تا 1050 یا بیشتر

مثلا امروز ساعت 6 غروب من مودم رو روشن کردم و اون موقع روی 8300 و دان استریم 7700 بود . میزان SNR در اون ساعت 62 بود و تا الان که این پست را میزنم حدود 5 ساعت گذشته SNR شده 94

در تصویر مشخصه :

بعد از گرفتن تصویر از صفحه من یکبار مودم را ریستارت کردم الان . میتونید ببینید :

SNR از 94 شد 60

Attainable Rate شد 9892

در تصویر مشخصه :

لازم به ذکر هست که میزان Attainable Rate در ساعاتی از 10000 هم بیشتر میشه و در ساعاتی از روز هم در حد 7.800 و 8500 و ... هست

از این ساعت تا حدود 10 صبح با پایین اومدن SNR مواجه میشم که باید مودم ریستارت کنم تا دوباره مقدار SNR بشه حدود 60 و 62

یعنی با هر بار ریستارت مودم همیشه این SNR میشه 60 و 62 و اگه به دلیل چند ساعت خاموش نکردن مودم بالا تر رفته باشه قضیه ای که عکس آن را در توضیح اول گذاشتم اتفاق میفته و اگه SNR پایین اومده باشه ( تا 20 و 19 هم شده ) با ریستارت مودم از میزان Attainable Rate و Downstream کم میشه و SNR باز میاد روی 60 و 62 !

از شاتل دارین؟
    مشکل از مرکزتون هست باید با پشتیبانی صحبت کنید یاتعویض شرکت.این برای مودم شما یا خط شما نیست.با برویج کانک میشی؟یا pppoe?

6. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از شاتل دارین؟
    مشکل از مرکزتون هست باید با پشتیبانی صحبت کنید یاتعویض شرکت.این برای مودم شما یا خط شما نیست.با برویج کانک میشی؟یا pppoe?
    PPPoE هست

اینترنت 2 مگ محدود پارس انلاینه . قبلا حتی شده تا 1 ماه مودم رو خاموش نکردم با 2 مگ ولی از وقتی این 9 مگی ها رو را انداختن این مشکل ایجاد شده برام

سرعت خیلی خوبه تا بیشتر از 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودم هست ولی خب این خاموش روشن کردن لازمه تا کار کنه !!

من چند بار اون اوایل 9 مگی شدن تماس گرفتم که این چرا اینجوره اینها قبول نمیکنن که مشکل از خودشون هست و گفتن خط شما نویز داره و 9 را خوب ساپورت نمیکنه میخواهید میگذاریم روی 4 براتون چون ما فقط 4 و 9 داریم !

شما بهتر اطلاع دارید من چی بگم به اینها که متوجه منظورم بشن ؟ اینها فقط میگن نویز !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

PPPoE هست

اینترنت 2 مگ محدود پارس انلاینه . قبلا حتی شده تا 1 ماه مودم رو خاموش نکردم با 2 مگ ولی از وقتی این 9 مگی ها رو را انداختن این مشکل ایجاد شده برام

سرعت خیلی خوبه تا بیشتر از 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودم هست ولی خب این خاموش روشن کردن لازمه تا کار کنه !!

من چند بار اون اوایل 9 مگی شدن تماس گرفتم که این چرا اینجوره اینها قبول نمیکنن که مشکل از خودشون هست و گفتن خط شما نویز داره و 9 را خوب ساپورت نمیکنه میخواهید میگذاریم روی 4 براتون چون ما فقط 4 و 9 داریم !

شما بهتر اطلاع دارید من چی بگم به اینها که متوجه منظورم بشن ؟ اینها فقط میگن نویز !
    خوب درسته شما نویز دارین و کیفیتتون هم کم هست که باعث این جور مشکلات مشلات میشه.باید یه مقدار از پهای باند کم کنین که ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.در ضمن شما از اتصال برویج استفاده کردین؟
    چون میگین که باید همش خاموش رو روشن کنین از این روش امتحان کنین ببین چی میشه.
    به نظر من باید پهنای باندتون پایین بیاد تا مشکلتون برطرف بشه.
    در ضمن روی کیفیت تجهیزاتشوت هم شک نکن که همشون بی کیفیت هستن ولی خوب چون دیدن نویزتون بالا هست وبهانه نویز رو دارن که خوب کاملاطبیعی هست

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان mode کانفیگ مودم من روی adsl_g.dmt هستش.به یکی از بچه های صبانت گفتم برام بزارین روی 2 پلاس گفتش شما که پهنای باندت 6 مگ هست امکان نداره که روی 2پلاس نباشی و حتما هستی.اما با توجه به دوتا عکسی که براتون میزارم خودتون هم میبینید که 2پلاس نیستم.نظر شما چی هست؟در تصویری که مربوط به تنظیمات dsl میشود وقتی که تیک همه گزینه ها را برداشتم و فقط تیک 2پلاس را زدم چراغ لینکم خاموش شد.فقط شرمنده دوستان که تصویر مربوط به تنظیمات dsl چند بار اشتباها تکرار شده.
    Last edited by david-ebi; 31-01-2014 at 00:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ADSL+2 نزار بزار روی ADSL
    ببین وضعیتت خوب میشه میشه نسبت به وضعیت فعلی یا نه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

در تصویر مشخصه :

SNR از 94 شد 60

Attainable Rate شد 9892

در تصویر مشخصه :

دوست عزیز شما واقعا پهنای باندت روی 9 مگ بسته شده؟؟؟؟!!!!! خوشا به حالت من خون جیگر شدم تا روی پهنای باند 6 مگ اومدم و تازه نویزم هم زیاد و هر لحظه امکان قطعی هستش. .میشه بگی که سرعت دانلودت توی روز چقدر هست؟و از کدوم شرکت اینترنت گرفتی و فاصله ات تا مرکز مخابراتتون چقدر هستش؟خوش به حالت

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ADSL+2 نزار بزار روی ADSL
    ببین وضعیتت خوب میشه میشه نسبت به وضعیت فعلی یا نه
    به محض اینکه تیک گزینه اول یعنی G.dmt enable را برمیدارم و سیو را میزنم چراغ لینکم خاموش میشه.نمیدونم کلا روی چه mode هستم و چکار باید بکنم.لطفا راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •