يعني پوينت و رديم كد و اين چيزا نميخواد ؟ فري هست ؟
يعني پوينت و رديم كد و اين چيزا نميخواد ؟ فري هست ؟
با KMPLAYER که صفحه سیاه نشون میده!
نه فقط گلد میخواد که برای هر بازی آنلاینی احتیاجه البته اینم بگم که برای pc فرق داره باید آنلاین پس خریداری کنن
پینگ من 85 .واسه آنلاین بازی کردن خوبه یا نه؟
آنلاین پس میخواد
دوستان ، یه نکته ای رو توجه کنید که امسال تمرکز EA رفته روی کنسول های نسل بعد. یعنی اگر می خواید فیفا 14 واقعی رو ببینید ، باید حتما روی نسل بعد بازی کنید. دقیقا مثل زمانی که فیفا کنسول با پی سی فرق داشت ، الان همون تفاوت بین کنسول های نسل بعد و بقیه پلتفرم هاست. به هر حال این قراردادهای پشت پرده و سیاست هایی که کمپانی ها دارن ، باعث میشه که اینجوری انحصاری بشه خیلی چیزا. الان Xbox One با فیفا14 قرار داد داره ، اگر شما اکسباکس بخرید ، یه فیفا 14 رایگان هم داره. و ازون مهمتر اینکه قسمت ultimate team اکسباکس بازیکنای قدیمی رو هم داره ( مثل لیونبرگ و لمن و زیدان و ...) چیزی که حتی روی PS4 وجود نداره.
مسلما 2-3 سال طول می کشه تا این سیاست EA تموم بشه و باز شاهد بازی های یکسان روی PC و کنسول های نسل بعد باشیم.فعلا سر پی سی بازها و کنسولی های نسل قدیم بی کلاه مونده. من ویدئوها و نقدهای فیفا 14 Xbox one رو که دیدم و خوندم ، متوجه تغییرات زیادش با این فیفا 14 شدم. این فیفا 14 که ما داریم ،همون 13 است با یه مقدار تغییرات کم.
صبر کنیم ببینیم PS4 و Xbox one رو توی ایران چند میدن....
وستان من از دیشب برای اولین بار فیفا رو تو لایو بازی میکنم!(قبلآ اصلا تو لایو بازی نکرده بودم و فقط با گیم رنجر فیفا 11 رو روی PC بازی میکردم!)
چون بار اولمه خیلی سوالات واسم پیش اومده که از مهمترینشون به ترتیب میپرسم و خواهش میکنم اگه کسی جوابش رو میدونه بگه...
1-شنیده بودم تو انلاین فیفا نمیشه با lagacy بازی کرد و حتما باید با سیستم tactical بازی کنی!ولی دیروز که داشتم با یه نفر بازی میکردم اونقدر خوب پرس میکرد شک کردم و رفتم تنظیمات دسته دیدم میشه با lagacy اونم جلوی tactical حریف بازی کرد!!!
(2 تا بازی با رئال بارسای منو برده بود که متوجه این شدم و بازی سوم منم گذاشتم رو lagacy و با لیورپول 3-0 سوراخش کردم!3 تا هم به تیرش زدم!!!خدایی نامردیه تو این بازی به این سنگینی در مقابل کسی که با تاکتیکال بازی میکنه حریف با لاگسی بازی کنه!)
سوال خیلی مهمی که واسم پیش اومده اینه که از امسال بازی کردن با لاگسی تو انلاین ازاد شده یا قبلنم ازاد بوده و من بیخودی 2 ساله به خاطر تاکتیکال از انلاین موندم!؟(امسال اولین بارمه دارم تاکتیکال بازی میکنم و دفاعم در مقابل حریفهای قوی خیلی ضعیفه!!!)
2-من دیروز فقط head to head بازی کردم!!!تو بقیه هم میشه از لاگسی استفاده کرد یا فقط تو این مد میشه؟
3- اون بخش تنظیمات h t h یه چیزی به اسم DNF داره که میتونی درصدش رو تغییر بدی!این DNF چیه؟
4-نتایج بازیهای انلاینمون رو کجا میتونم ببینم؟
اینم بگم کمی بخندید(دیروز با یه خارجی بازی میکردم من لیور برداشتم اون ارسنال،بازی کمی لگ داشت ولی نه من کوتاه میومدم نه اون!یارو دسته رو ول کرد به هوای اینکه من خسته بشم و بیام بیرون تا 3-0 به نفع اون زده بشه!!!ولی من کوتاه نمیومدم و همینطوری از دقیقه 30 تا 45 اون دسته رو ول کرده بود و منم پاسکاری میکردم تا وقت به اتمام برسه!!!یه گلم زدم وقتی به دسته کاری نداشت!
اقا چشمتون روز بد نبینه نیمه دوم که شروع شد فهمید من خارج بشو نیستم و حاضر نیستم ببازم سر تا پا حمله شد
،انصافآ بازیش هم خوب بود منم اون موقع نمیدونستم با لاگسی میشه دفاع کرد و چون تو تاکتیکال هم خیلی اماتورم دفاعم شده بود اتوبان و هر کاری میخواست میکرد تو زمین!(البته بعدا فهمیدم خودش با لاگسی بازی میکرده نامرد!!!
) خلاصه 2 تا بهم زد 4 5 تا هم شانس اوردم نتونست بزنه و داشت بازی رو میبرد و با ...ش بهم میخندید که دقیقه 90 بازی رو به تساوی کشوندم!!!
2 تا نیمه ها رو هم به زور مقاومت کردم و رفتیم تو پنالتیها که ابکشش کردم اونجا و بازی رو بردم!!!
ولی خیلی خیلی چسبید بهم و فک کنم یه دسته افتاد تو پاچه طرف!!!(فک نمیکنم دسته رو سالم گذاشته باشه!!!
))
راستی تو این بازی لگ و dly که من دارم با لگ و dly حریف در یه حده؟یا؟(چون تو PC که بازی میکردم اونی که HOST بود لگ نداشت ولی کسی که میهمان میومد اکثرا هم لگ داشت و هم DLY!!!)
کسی تو لایو بود منم ادد کنه:AliHitman47
ویرایش:اینم اولین گلی که تو فیفا 14 زدم و چون برام خیلی جالب بود اولین گل رو اینطوری بزنم(اونم به م ن چ س ت ر!)حیفم اومد این گل رو سیو نکنم!!!(چون دیشب گلد گرفتم دیشب تونستم رو سرور ea اپلود کنم!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه گل با شوت از راه دور از 8 مقدس...![]()
Last edited by LiverBarca; 04-10-2013 at 14:31.
در مورد دفاع کردن ، من هیچوقت به این فکر نکرده بودم که میشه روی لگسی گذاشت یا نه.... اما فکر کنم میشد که گذاشت از همون قدیما!
DNF درصد بازی هایی هست که شما یا کسی که می خواین باهاش بازی کنید از بازی خارج شده و انصراف داده. وقتی داری دنبال حریف می گردی ، میتونی تعیین کنی که کسایی که مثلا درصد انصرافشون از بازی از 15% بیشتره رو توی این سرچ من قرار نده.
نتایج بازی های آنلاین رو از توی HUB میتونی ببینی اگه درست یادم باشه.
85 با چه سروري ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)