گرافیک 740 یا 750؟؟؟؟؟!!!!!!
گرافیک 740 یا 750؟؟؟؟؟!!!!!!
عذر میخوام همون 740! دیگه زیادی ذوق زده شدم حواسم نیستگرافیک 740 یا 750؟؟؟؟؟!!!!!!![]()
منم میخام همین لپ تاپ با همین کانفینگ رو بگیرم البته فروشنده بهم قول داده با رم 8 برام بیاره کارکن بگو کلا چه طوره مشکلی نداره؟؟؟
سلام....
من دیروز این مدل لپ تاپ رو خریدم با کانفیگ i7 ولی هر کاری میکنم درایور انودیا نصب نمیشه!!ارور میده! کسی میدونه ممکنه از چی باشه؟؟
اول باید گرافیک intel رو نصب کنی
اگه ارور داد بزارش![]()
اول اینتل رو نصب میکنم اون بدون مشکل نصب میشه....ویندوزم 8 64بیتی هست...
با سلام به همه دوستان محترم و عزیز پی سی وورلد و با سلام ویژه و مخصوص خدمت اون دسته از دوستانی که میخوان جواب این بنده حقیر رو بدن
خیلی مزاحم وقتتون نمیشم فقط خواستم یه سوالی مطرح کنم که شاید سوال خیلی از دوستانی باشه که قصد خرید لپ تاپ دارن
راستش من الان حدود دو ماهه که دارم تحقیق میکنم و این سایت و اون سایت ولی هنوز به جواب قطعی نرسیدم. در واقع من بودجه ای تا سقف 1.900 دارم و موندم که بین جمع کردن سیستم یاخریدن لپ تاپ کدومش رو انتخاب کنم. صدالبته یک همچین خریدی بستگی به هدف آدم داره که من اینجا میگم :
- اجرای بازی هایی از قبیل Battlefield ، Call of duty , GTA V (coming soon) و....
- فیلم ، موزیک ، اینترنت
- دوس دارم قابلیت حمل و نقل داشته باشه تا بتونم برم خونه پسر داییم دور هم بازی کنیم
اگه بخوام سیستم جمع کنم خب معلومه که سیستم خوبی میتونم تقریبا جمع کنم ولی از طرفی قابلیت حمل و نقل نداره
اگه بخوام لپ تاپ بگیرم خب قابلیت حمل و نقل داره ولی میترسم سیستمش برای بازی با این بودجه جواب نداده و مجبور باشم 5-6 سال تحملش کنم
بنابراین از شما دوستان عزیز تقاضا میکنم که نظرات خودتون رو در مورد این سوال که ممکنه سوال هر خریداری باشه، بگید تا به یه جمع بندی نسبی برسیم
اگه لپ تاپ پیشنهاد میکنید چه لپ تاپی و چه مدلی و اگه سیستم کانفیگش رو بگید
پیشاپیش از همتون سپاسگذارم![]()
دوستان عزیز برای خرید این لپ تاپ به چه نکاتی توجه کنم؟؟
سلام دوست عزیز اگه با فونت کوچیک بنویسی بهتر هستش
والا با این بودجه شما به نظر من یه سیستم جمع کنی بهتر باشه
اما همونجور که میدونی قیمت قطعات هم رفته بالا
اگه تا 1سال پیش با 2 تومن بهتر سیستم رو میتونستی ببندی امسال حداقل 3 تومن باید هزینه کنی:
1700-800 یه Cpu خوب
1500 یه گرافیک عالی
که تا اینجا حساب کن ببین همین دو تا قطعه قیمتشون چقدر شده
تا یه مادربورد و پاور و.... بخوای بگیری که دیگه خلاصه گرون در میاد
لپتاپ هم تو این رنج بخوای بگیری نهایت بتونی فوتبال بازی کنی
و Battle و call of رو با گرافیکی زیر حد فقر بازی کنی
GTA V هم که هنوز برا Pc تایید نشده
این حرف هارو نزدم که ضد حال بهت زده باشم کلا وضع قیمت هارو گفتم که
مطمئنا خودت بهتر از من میدونی پیشنهاد من اینه با این پول برو یدونه Ipad Mini بگیر
لذت ببر ازش اما باز اگه لپتاپ میخوای یه 200-300 بزار روش Z500 با کانفیگ Core I3 یا Core I5 هم فک کنم بتونی بگیری
مرسی از جوابت و وقتی که گذاشتی
z500 الان قیمتش چجوریاس؟ قیمتش تو پاساژ ایران و پایتخت فرق میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)