چرا حالا ميگي![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
راستي تو كجاي اروميه گوشيتو بردي درست كردن
دفعه ي پيش من گوشيمو فايل ريست نريختم روشن نشد بردم دادم تو خيابون مدرس موبايل فروشي x ازم ده هزار به خاطر فلش كردن فايلهاي ريست گرفت نامرد
چرا حالا ميگي![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
راستي تو كجاي اروميه گوشيتو بردي درست كردن
دفعه ي پيش من گوشيمو فايل ريست نريختم روشن نشد بردم دادم تو خيابون مدرس موبايل فروشي x ازم ده هزار به خاطر فلش كردن فايلهاي ريست گرفت نامرد
پيغامهاي خصوصي رو چك كننوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اتفاقا در گوشیهای CID36 دیگه نیازی نیست که از XS++ استفاده کنید و فار بدون هیچ مشکلی گوشی رو میشناسه.فقط باید از پلاگین SEFP10044 استفاده کنی.
با سلام : من گوشی k750 cid 49 brown دارم وقتی گوشی را ریست کردم صفحه گوشی به هم ریخت بردم بیرون فلش کردند ولی حالا هنگام روشن کردن گوشی صفحه بصورت سفید روشن میشود یکی از تعمیرکار های خیابان مدرس ارومیه مشکل را نرم افزاری تشخیص داده است چون تمام قطعات آن راچک کرده لطفا دوستان عزیز کمکم کنند : با تشکر
سلام من تازه عضو شدم نمی دونستم کجا باید تایپ کنم اگه اشتباه شده ببخشید!!
میخواستم بدونم فضای sms w800 قابل افزایش هست؟؟
خب اگه تشخيص دادن مشكلش نرم افزاريه بده يه جا ديگه برات فلش كنن.
در ضمن بيشتر از 5هزار تومن هم نده.چون منم تو اروميه دادم فلش كردن 4 تومن.
بله قابل افزايش هست.![]()
فكر كنم تو صفحه اول همين تاپيك آموزشش باشه.
بله قابل افزايش هست.![]()
تو صفحه اول همين تاپيك آموزشش هست.
به بابا اينجا كه همه همشهري منن![]()
دوست من اگه از من ميشنوي هنوز واستا چون همه ي موبايل فروش ها يه جورن بگو تو كدوم موبايل فروش بردي تا بگم اصلا چرا گوشي تو باز كردي
واي واي حالا ياد افتاد ماله من هم مثل ماله تو شده بود ببين اينجوري بود يا نه
1: موبايل به غير از دكمه هاي جوي استيك هيچ كدوم از دكمه ها رو نميشناخت مثل دكمهي منو و نميتونستي زبان رو انتخاب كني تو اولش
2: گرافيك گوشي به هم ريخته بود مثل شطرنجي بود
اگه اينطوري بود نبايد عجله ميكردي حالا ازت چند گرفتن اينجوري كردن
اگه اينجوري باشه به من بگو تا بگم كه از اين مسير اين فايلت پاك شده /tpa/system/layout/layout.xml
ولي ديگه كه اونطوري كرده من نميدونم
همه ي سوالامو جواب بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)