مرسی hojat جان
پس من برم نصب ویندوز چدید
حجت جان لطف کن از پوشه ای که درایور ها در اون هست عکس بگیر یا اسمشون رو بدار
میخوام بدونم کدومها رو دانلود کنم و بعدش نصب کنم
ممنون![]()
مرسی hojat جان
پس من برم نصب ویندوز چدید
حجت جان لطف کن از پوشه ای که درایور ها در اون هست عکس بگیر یا اسمشون رو بدار
میخوام بدونم کدومها رو دانلود کنم و بعدش نصب کنم
ممنون![]()
به نظرم ویندوز 7 نصب کن بعد برو تو سایت hp اون قسمتی که خود سایت لپ تاپتو اتوماتیک شناسایی میکنه و درایورا مربوطشو بهت میده رو انتخاب کن بعد خودش لپ تاپو شناسایی میکنه درایوراشم بهت میده دانلود کن نصب کن مشکلش حل میشه.به نظرم اگه میخای ویندوز 7 نصب کنی نسخه profesional نصب کن نه ultimate.من خودم یه بار تو یه سایت خارجی خوندم نوشته بود این لپ تاپ رو 7 پروفشنال خوب جواب میده .ویندوز خودم 7 پروفشناله هیچ مشکلی هم با هیچ قسمتی از لپ تاپم ندارم خدا رو شکر
اگه میشه ادرس این لینک که خوذش شناسایی میکنه رو بهم بده
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه detect my product رو بزن.
سعی کن از مرورگر IE استفاده کنی.وقتی میخاد جستجو کنه یه فایل رو میخاد رو سیستمت نصب کنه اجازه نصب بهش بده بعد که نصب شد جستجو میکنه لپ تاپتو شناسایی میکنه درایوراشو بهت میده
بله منظورم همون finger نرم افزارم گرفتم نصب کردم ولی اخرش می گه که درایورم نصب نیست در حالی که تو پنجره manage نگاه کردم نصبه
سلام دوست عزیز
به جمع پروبوکیا خوش اومدی
دوست عزیز نگران صدای هارد نباش . طبیعیه . واسه منم صدا میده . لپ تاپ پسر عموم هم (4540) همین صدا رو میده . طبیعیه .کلا به نظرم هارد 4540 جالب نیست . سرعتشم کمه به نظرم .
دوست عزیز متاسفانه باید بگم اکثرمون فریب نام HP رو خوردیم . پشتیبانی شرکت HP واقعا ضعیفه .
اما در کل کسایی با این لپ تاپ مشکل دارن که اهل game هستن . وگرنه مشکل خاص دیگه ای نداره .
در مورد بلوتوث و وای فای هم اگه صفحات قبل رو مطالعه کنید ، مشکلتون مرتفع میشه .
سلام دوست عزیز منم مشکل تورو داشتم حل شد
واسه ویندوز 8.1
اول این لینک 126mb
دومم این لینک 33mb
الانم مبخوام برم سراغ بولوتثش
البته از سرعت لود ویندور رازی نیستم فعلا دست گرمی نصبه تا ببینیم چی میشه
سلام آقا عماد
مرسی بابت پاسختون
من گیمر نیستم ، این لب تاپ رو خریدم برای کارای دانشگاه و اوبونتو رو به این خاطر می خواستم نصب کنم که سرعت ران شدن نرم افزار متلب توی اون محیط خیلی بالاتره
هنوزم روش ویندوز سون نصبه ، بدون مشکل نیست ، لود ویندوز خیلی طول میکشه .
فعلا که مشغول امتحانای پایان ترمم وگرنه دل و رودیه لب تابه رو می ریختم بیرونو می بردم پیش آقایان هیولت و پاکارد با این کلنگی که به ما انداختن
![]()
راستی دوستان یک نرم تفزار هست به اسم hp softpaq download manager که اگه روی سیستمتون نصب کنید ، طبق توضیحاتی که داده سیستمتون رو اسکن می کنه وبه طور خودکار درایورهای مورد نیاز رو گرفته و نصب می کنه
منم باهاش کار کردم خیلی مفید و خوبه.وصل میشه به سرور اچ پی درایوراتو مینصبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)