تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 163 از 328 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

بنده نقل قول نمیگیریم نگرانی های شما رو هم درک میکنم بله ممکنه این اتفاق بیوفته و خانوم مهر رو به اجرا بزاره اما

شما هم نگرانی های ما رو درک میکنید؟

بله بنده اگاهی دارم فلسفه مهریه چیه اما چاره ای نیست چون این تنها پوین مثبتی هست

که قانون در اختیار خانوم ها قرار داده که اون هم به قول دوستان محدود به 110 سکه شده خوب اقایون قانون چطور از بنده به عنوان یک

شخص در جامعه به عنوان نیمی از جامعه حمایت میکنه ؟ کدوم تضمین و اسایش خاطر رو به خانوم ها داده ؟ کدوم امنیت خاطر رو داده

که حالا تنها امتیاز رو هم میخواهید سلب کنید ؟! شما اگه مخالف مهریه هستید (که بنده هم هستم چون اساسش بر اساس توهین به

شان خانوم هست اما مجبور به اعمالش هستم) چرا اعتراضی به قانون موجود نمیکنید ؟ چرا خواهان برابری نیستید ؟

خانومی که یک عمر پا به پای همسر برای زندگی بهتر تلاش میکنه چرا نباید هیچ حقوقی داشته باشه ؟ چرا باید قانون به بهانه های واهی

این اختیار رو به مرد بده که خیلی راحت خانوم رو طلاق بده ؟!

2. 4 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

یک موضوع مهم دیگه هستند اقایونی که 500تا سکه پرداختش هیچ زحمتی برای اون ها نداره (به عینه دیدم )

در این مواقع باید خانوم چه کنه ؟!

متاسفم برای نگاه های تک بعدی ! اشخاص با این شرایط که فقط خودشون رومیبینند و از منیت هاشون دست بر نمی دارند

ادعای تشکیل خانواده رو هم دارند( با این نگاه های غیر منطقی ) در حالی که کسی که به این درک از ازدواج رسیده فقط خودش و

شرایط خودش رو بررسی نمیکنه . کلمه ما رو باید از قبل از تاهل تمرین کرد !

4. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چون حرامه ...

هم کلام شدن با نامحرم حرامه ...

نگاه کردن بهش حرامه ...
    این تفکر اگر نکته ی مثبتی داشت فاجعه ای که امروزه شاهدش هستیم پیش نمیومد. حدود 1435 سال هستش که دوستان شما این صحبت ها رو میکنن و نتیجه ی مثبتی نداشته، اگر اجازه بدید علمی بحث بشه و صحبت بشه تا مشکلات حل بشه.
    میشه دلیل و منطقتون رو برای موافقت با تفکیک بپرسم؟
    و سوال بعدش اینکه یک پسر یا دختر همسر مناسب رو از کجا و چطور باید پیدا کنه و ازدواج کنه؟ایا روش شما همون دهن بود کردن مادر هست و بعد نشتن پای سفره عقد؟
    فردی که تا سن27 که خوده شما مناسب میدونین با هیچ جنس مخالفی در یک محیط قرار نگرفته و حتی همکلام نشده میشه بپرسم چطور باید بتونه حالا ا یک نفر زیر یک سقف شروع به زندگی کنه و هم طرف رو از ده ها جنبه از عاطفی و جنسی و روحی و ... ارا کنه هم خودش ارضا بشه؟

همین امار طلاق و خیانت و مشکلات زناشویی و افسردگی و روانی و ... 90درصدش تاثیر مستقیم از همین تفکیک جنسیتی گرفته
    موافقم، هر چیزی نیاز به تجربه داره و شناخت هم از این قاعده مستثنا نیست. وقتی انسان ارتباط برقرار نکنه و خیلی از موضوعات رو تجربه نکنه به هیچ عنوان توانایی برقراری یک ارتباط درست و منطقی و همینطور شناخت درست رو نخواهد داشت.
    امیدوارم همه ی بحثا به این شکل پیش بره و به بحث برروی مشکلات متمرکز بشیم نه تقابل دختر ها و پسرها.

6. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چون حرامه ...

نگاه کردن بهش حرامه ...
    اولا الان شما در همین جا با خیلی از افراد همکلام میشد یعنی دارید فعل حرام انجام میدید بله؟
    دوما پس یعنی همکلامی در اداره و محل کار و بانک و سوپرمارکت و بیمارستان و ... هم باید حرام باشه درسته؟چون در تمام این مکانها هم همکلامی و نگاه وجود داره

و سوال دوم من رو درباره پیشنهادتون برای پیدا کردن همسر رو جواب ندادید
    منه جوان 27ساله با شرایط ازدواج چطور جفت زندگیم رو باید پیدا کنم وقتی نه در دانشگاه نه، محل کار، نه ... هرگز با هیچ جنس مخالفی حق برخورد ندارم؟

8. 6 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک مورد : به خانومی که مطلقه باشه به سختی خونه اجاره میدند
    مورد دیگه : همسایه های اون خانوم اکثرا به چشم بد به اون خانوم نگاه میکنند
    مورد بعدی : خانومی که در زمان تجرد و تاهل یکخانوم خوش تیپ بوده به جرم جدایی برای جلوگیری از بروز شایعه مجدود میکنه پوشش رو
    و و و . .

من در جواب کاربر مهدی چند پست قبل تر از بحث شما گفته بودم که قانون برابر بشه تا مهریه حذف بشه
    البته موارد که شما فرمودی چیزی نبود که به عنوان تاوان مد نظر من بود اما بهره بگذریم از این موضوع چون قرار شده که در مورد این تقابل ها صحبت نکنیم و بپردازیم به مشکلات. بالاخره تصمیم برای ازدواج یک تصمیم جمعی هستش و دو طرف هم در صورت جدایی دچار آسیب هاش میشن حالا به قول شما زن احساسی و مرد مالی بیشتر.
    من با حذف مهریه در این شرایط اصلن موافق نیستم! و فقط با تغییر رویه ای که حالا هستش موافقم که توضیحاتشو در گفتگو با سحر عزیز گفتم که اگر یک نگاه بندازید بد نیست.

10. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنده نقل قول نمیگیریم نگرانی های شما رو هم درک میکنم بله ممکنه این اتفاق بیوفته و خانوم مهر رو به اجرا بزاره اما

شما هم نگرانی های ما رو درک میکنید؟

بله بنده اگاهی دارم فلسفه مهریه چیه اما چاره ای نیست چون این تنها پوین مثبتی هست

که قانون در اختیار خانوم ها قرار داده که اون هم به قول دوستان محدود به 110 سکه شده خوب اقایون قانون چطور از بنده به عنوان یک

شخص در جامعه به عنوان نیمی از جامعه حمایت میکنه ؟ کدوم تضمین و اسایش خاطر رو به خانوم ها داده ؟ کدوم امنیت خاطر رو داده

که حالا تنها امتیاز رو هم میخواهید سلب کنید ؟! شما اگه مخالف مهریه هستید (که بنده هم هستم چون اساسش بر اساس توهین به

شان خانوم هست اما مجبور به اعمالش هستم) چرا اعتراضی به قانون موجود نمیکنید ؟ چرا خواهان برابری نیستید ؟

خانومی که یک عمر پا به پای همسر برای زندگی بهتر تلاش میکنه چرا نباید هیچ حقوقی داشته باشه ؟ چرا باید قانون به بهانه های واهی

این اختیار رو به مرد بده که خیلی راحت خانوم رو طلاق بده ؟!
    قانون بد رو بابدتر نمیشه جبران کرد
    بله در جامعه حقوق خانومها خیلی خیلی بیشتر از اقایون زیرپا گذاشته میشه

من واقعا سوالم اینه مهریه چی رو تضمین میکنه؟
    اگه خانومی مطعلقه خونه بخره دیگه کسی بد نگاهش نمیکنه؟
    خانومی مهریه بگیره و مشکل مالی نداشته باشه دیگه نصف ادم حساب نمیشه؟

خانومی که با اقایی ازدواج میکنه که توان پرداخت 1000سکه داره ایا واقعا فکر میکنید اگر بدون دریافت مهریه طلاق بگیره مشکل مالی خواهد داشت؟منظور اینه اقایی که 1000سکه توی گاوصندوق داره میره زنی میگیره که خانوادش و خودش حداقل 500تا سکه داشته باشن و استثناعات پسر پولدار دخترگدا مال فیلمهای هندی هست
    مردی هم توان پرداخت همون 14تا سکه رو هم نداره اگه 1000تا مهریه کنه ایا توی شرایط زن بعد طلاق تاثیری داره؟
    پس مهریه هیچوقت برای هیچ خانومی بعد طلاق هرگز پشتیبانی واقعی که مورد نظر شماست با خودش نداره و این فقط یه توجیه برای وجود این مورد غلط هست

زنها باید حقوق واقعی خودشون رو در دست بگیره( که خیلی از خانومها به این سمت رفتن با مهریه و ... خودشون رو گول نمیزنن) تا بتونن در زندگی به جایگاه واقعیشون برسن
    دلیلی نداره چون قانون غلطی وجود داره ما به این قانون غلط تن بدیم و حریم اتاق خواب خودمون رو با قانون غلط نوشته شده توسط دیگرانی شکل بدیم

کاملا قبول دارم همه باید به قانون بد اعترا کنن و مثلا قانونی بر زد زن فقط نباید زنها اعتزاض کنن و مردها بیشتر باید اعتراض نشون بدن
    ولی روش اعتراض از نظر شما چی هست؟ایا همه باید فعالت سیاسی انجام بدن؟ایا در جامعه ای که کوچترین صجبت در مورد ادامس تبدیل به توهین به مقامات و مقدسات و ... میشه همه میتونن اعتراض سیاسی انجام بدن؟
    در همین جامعه ای بهترین روش اعتراض اجرا نکردن قانون غلط توی حریم خصوصی خودمون هست
    یعنی منه نوعی به عنوان مرد حق طلاق، حق حضانت، نیمی از اموال منقول و غیر منقول و .... رو به همسرم واگزار کنم و در مقابل هم زن بحثی در مورد مهریه و شیربها و ... با همسرش نداشته باشه
    یعنی دوطرف یک موضوع باید درک درستی نسبت به موضوع ازدواج داشته باشن تا دیگه اصلا این بحث مهریه و حق طلاق و ... از دید اونها بی معنی باشه.
    Last edited by havzhini; 02-11-2013 at 20:15.

12. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

و استثناعات پسر پولدار دخترگدا مال فیلمهای هندی هست
    اینقدر هم که شما فکر میکنید مال قصه ها نیست

جذابیت بیش ازحد . رفتار وگفتار معقول و خانواده خوب (هر چند بنده مخالف هستم به دلیل این که در سطح کلی نگرش اون ها و

نجوه تربیت اون ها متفاوت هست )

خانومی که با اقایی ازدواج میکنه که توان پرداخت 1000سکه داره ایا واقعا فکر میکنید اگر بدون دریافت مهریه طلاق بگیره مشکل مالی خواهد داشت؟منظور اینه اقایی که 1000سکه توی گاوصندوق داره میره زنی میگیره که خانوادش و خودش حداقل 500تا سکه داشته باشن و استثناعات پسر پولدار دخترگدا مال فیلمهای هندی هست
    مردی هم توان پرداخت همون 14تا سکه رو هم نداره اگه 1000تا مهریه کنه ایا توی شرایط زن بعد طلاق تاثیری داره؟
    پس مهریه هیچوقت برای هیچ خانومی بعد طلاق هرگز پشتیبانی واقعی که مورد نظر شماست با خودش نداره و این فقط یه توجیه برای وجود این مورد غلط هست

زنها باید حقوق واقعی خودشون رو در دست بگیره( که خیلی از خانومها به این سمت رفتن با مهریه و ... خودشون رو گول نمیزنن) تا بتونن در زندگی به جایگاه واقعیشون برسن
    دلیلی نداره چون قانون غلطی وجود داره ما به این قانون غلط تن بدیم و حریم اتاق خواب خودمون رو با قانون غلط نوشته شده توسط دیگرانی شکل بدیم

جایگاه واقعی ؟ کدوم جایگاه واقعی ؟ شما مثل این که فراموش کردی در کدوم مملکت زندگی میکنیم

اگه کسی بخواد بره سمت جایگاه واقعی! حایگاه واقعیش در بند سی ا سی اوین خواهد بود

شما انتظار دارید خانوم ها به قول معروف از تنها دل خوش کنکشون بگذرند و مردان دیگه کلا راحت باشند از هر لحاظ ؟

این قانون باید اصلاح بشه! اون هم از اساس ! اما قبل از اصلاح قانون باید نگرش خود خواهانه بعضی از اقایون اصلاح بشه

من با حذف مهریه در این شرایط اصلن موافق نیستم! و فقط با تغییر رویه ای که حالا هستش موافقم که توضیحاتشو در گفتگو با سحر عزیز گفتم که اگر یک نگاه بندازید بد نیست.
    متشکرم از نگاه معقول و منصفانه شما

14. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

حرامه یعنی من 5سال داشتم فعل حرام انجام می دادم می رفتم دانشگاه عجب!
    هم کلام شدن نگاه کردن با نامحرم حرامهاستادام خب خیلیا زن بودنحتی مجردم بودنهم کلاسی هامدختر تو انتشاراتخدایا منو نفرست جهنم!

به نظر من هم حذف مهریه کار کاملاً اجتباه و باز هم همانند اکثر قانون ها و ضوابطی که در موردش صحب میشه و یهویی! وضع میشه! و شوکی مثل اکثر قوانین من در آوردی بعضی آقایون به جامعه داده میشه!
    ولی شاید با سقف میزان مهریه ها کمی اوضاع بد بالا رفتن مهریه ها تو این دهه خوابیده باشه و با این مسئله موافقم / خیلی مسخرست که پایبند بودن یک زوج رو با مهریه ی بسیار بالا بخوایم نگه داشته باشیم و این مسئله فقط تو کشور ما اتفاق میوفته

16. 4 کاربر از mehdi-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چون حرامه ...

نگاه کردن بهش حرامه ...
    سلام.
    اگر نگاه به نامحرم حرام بود که اساتید دانشگاه و سخنرانان بی دین ترین انسانهای دنیا بودند.
    نگاه بستگی به نگاهش دارد. هر نگاه و صحبتی حرام نیست... متاسفانه خیلی از ما ایرانی ها تا بحث صحبت با نامحرم پیش میاد فکر می کنیم طرف قصد برقراری رابطه نامشروع داره. اما در بیشتر مواقع اینطور نیست. دانشگاه محیط علمی مناسبی برای تمرین روابط اجتماعی به شمار میره که متاسفانه داره خراب میشه. من دانشجوی دانشگاه علم و صنعت هستم توی این دانشگاه تقریبا" 95 درصد کلاسها تفکیک جنسیتی شده اند که اصلا" خوب نیست.

در ضمن یه تفکری هم در سنت ها وجود داره که میگه: سرنوشت شما از قبل معلومه و در آسمان ها مشخص شده شما با چه کسی ازدواج می کنید بنابراین نیازی به تحقیق و جست و جو برای مورد مناسب نیست! شما فقط بشنید خونه استراحت کنید تا وقت ازدواج خود به خود فرا برسه....
    این تفکر هم متاسفانه غلط هست.
    موفق باشید.

18. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

کاملا قبول دارم همه باید به قانون بد اعترا کنن و مثلا قانونی بر زد زن فقط نباید زنها اعتزاض کنن و مردها بیشتر باید اعتراض نشون بدن
    ولی روش اعتراض از نظر شما چی هست؟ایا همه باید فعالت سیاسی انجام بدن؟ایا در جامعه ای که کوچترین صجبت در مورد ادامس تبدیل به توهین به مقامات و مقدسات و ... میشه همه میتونن اعتراض سیاسی انجام بدن؟
    در همین جامعه ای بهترین روش اعتراض اجرا نکردن قانون غلط توی حریم خصوصی خودمون هست
    یعنی منه نوعی به عنوان مرد حق طلاق، حق حضانت، نیمی از اموال منقول و غیر منقول و .... رو به همسرم واگزار کنم و در مقابل هم زن بحثی در مورد مهریه و شیربها و ... با همسرش نداشته باشه
    یعنی دوطرف یک موضوع باید درک درستی نسبت به موضوع ازدواج داشته باشن تا دیگه اصلا این بحث مهریه و حق طلاق و ... از دید اونها بی معنی باشه.
    این رو بعدا اضافه کردید تا پست من تایید بشه شما دو تا پست دیگه هم دادی و یا پستتون رو ویرایش کردین

ولی روش اعتراض ا

:
    من همین جواب رودر پست قبل دادم اما هنوز تایید نشده متاسفانه

دقیقا نظر بنده با نظر شما یکی هست در این مورد .کاملا موافق این دیدگاه بودم و تا الان هستم اما سوال من اینجاست اون حقوق برابر که به کنار که باید اعمال بشه دقیقا یک خانوم اززمانی

که وارد زندگی اقا میشه این حق رو داره نه از قبل ( متاسفانه چه بسا هستند خانوم هایی که سر ماه طلب مهر میکنند ) خوب اگه اقا قبل از جدایی به فرض تمام اموال را به نام

کسی دیگه کرد اون موقع راهکار چی هست ؟! با توجه به این که قانون راه فرار زیادی برای اقا گذاشته !

.

20. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •