تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 720 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها منم این پلاسما را خریدم مدل 50 اینچ با گارانتی با قیمت 2400000 که 100 تومن هم داخل کارتش بود که کلا شد ر2300000 تا الان واقعا دارم ازش لذت میبرم توی تصاویر اچ دی زیباییشو به رخ میکشه 5 ترابایت فیلم ومستند اچ دی دارم که الان دارم کیفیتشون را حس میکنم به زودی هم عکس ازش میگیرم و در تاپیک مربوطه میگذارم فقط یک سوال داشتم نمیدونم تی وی شما هم همینطوره یا من حساس شدم بعضی وقتها صدای ویززززززززز برق از سمت راست و پایین تلویزیون میشنوم البته اعضای خانواده هیچکدام نمیشنوند فقط من هستم که این صدا را متوجه میشم همیشه هم این صدا نمیاد ولی وقتی بخصوص روی تصاویر سفیدرنگ میره این صدا شدید تر میشه البته بگم از بالای پنل که نگاه کردم فن نداشت هیت سینک داشت حالا نمیدونم اون پایین پنل فن داره یا نه به نظر شما عادیه این صدا یا نه ربطی به ولتاژ برق داره یا نه؟
    كلاً صداي ويز ويز موقع پخش تصاوير با روشنايي زياد (مخصوصاً صفحاتي كه خيلي رنگ سفيد توشون هست) توي اغلب تلويزيونهاي پلاسما طبيعي هست البته به شرطي كه ديگه از فاصله 3 متري شنيده نشه ! معمولاً در هنگام استفاده از تلويزيون چون صداي فيلم يا برنامه اي كه داره پخش ميشه به گوش ميرسه اصولاً ديگه نبايد اين صداي ويز ويز به گوش برسه. اگر خيلي اين صدا غير طبيعي و زياد هست ممكنه كه پنل ايراد داشته باشه.

2. 3 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

بچه ها منم این پلاسما را خریدم مدل 50 اینچ با گارانتی با قیمت 2400000 که 100 تومن هم داخل کارتش بود که کلا شد ر2300000 تا الان واقعا دارم ازش لذت میبرم توی تصاویر اچ دی زیباییشو به رخ میکشه 5 ترابایت فیلم ومستند اچ دی دارم که الان دارم کیفیتشون را حس میکنم به زودی هم عکس ازش میگیرم و در تاپیک مربوطه میگذارم فقط یک سوال داشتم نمیدونم تی وی شما هم همینطوره یا من حساس شدم بعضی وقتها صدای ویززززززززز برق از سمت راست و پایین تلویزیون میشنوم البته اعضای خانواده هیچکدام نمیشنوند فقط من هستم که این صدا را متوجه میشم همیشه هم این صدا نمیاد ولی وقتی بخصوص روی تصاویر سفیدرنگ میره این صدا شدید تر میشه البته بگم از بالای پنل که نگاه کردم فن نداشت هیت سینک داشت حالا نمیدونم اون پایین پنل فن داره یا نه به نظر شما عادیه این صدا یا نه ربطی به ولتاژ برق داره یا نه؟
    اقا مبارک باشه
    یه سوال دارم اینکه تصویرش نسبت به ال ای دی های دیگه و حتی پلاسماهای دیگه مات نیست اخه من رفتم نمایندگی توی اصفهان تصویرش خیلی مات بود کلی خورده توی ذوقم چون کلی تحقیق کردم وبا اطمینان به صحبت ها و ریویو های موجود اونو انتخاب کردم من جبوب زندگی میکنم و اینجا کسی این تی وی رو نداره

ممنون اگه چندتا عکس از این tv با سورس های مختلف و خصوصا شبکه های داخلی بذارین

4. این کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا مبارک باشه
    یه سوال دارم اینکه تصویرش نسبت به ال ای دی های دیگه و حتی پلاسماهای دیگه مات نیست اخه من رفتم نمایندگی توی اصفهان تصویرش خیلی مات بود کلی خورده توی ذوقم چون کلی تحقیق کردم وبا اطمینان به صحبت ها و ریویو های موجود اونو انتخاب کردم من جبوب زندگی میکنم و اینجا کسی این تی وی رو نداره

حتما تنظیم نبوده عزیز تصویرشو بزاری روی دینامیک با کنتراست آخر متوجه میشی روی مد سینما گامارو بزار روی s.curve تا تصویر براق بشه.

6. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

5 ترابایت فیلم ومستند اچ دی دارم که الان دارم کیفیتشون را حس میکنم
    ببخشید
    از چه طریقی فیلم HD میبینید؟ آیا کامپیوتر را به TV وصل می کنید یا از طریق USB یا SD card ؟
    با تشکر

8. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

كلاً صداي ويز ويز موقع پخش تصاوير با روشنايي زياد (مخصوصاً صفحاتي كه خيلي رنگ سفيد توشون هست) توي اغلب تلويزيونهاي پلاسما طبيعي هست البته به شرطي كه ديگه از فاصله 3 متري شنيده نشه ! معمولاً در هنگام استفاده از تلويزيون چون صداي فيلم يا برنامه اي كه داره پخش ميشه به گوش ميرسه اصولاً ديگه نبايد اين صداي ويز ويز به گوش برسه. اگر خيلي اين صدا غير طبيعي و زياد هست ممكنه كه پنل ايراد داشته باشه.
    ممنون دوست عزیز پس من زیاد حساسم چون از 2 متری صداش به زور شنیده میشه
    اقا مبارک باشه

ممنون از شما دوست من منم اتفاقا از اصفهان خریدم توی فروشگاه وقتی تنظیماتشو دیدم روی نرمال تنظیم شده بود که ان درخشندگی مورد نظر شما را نداره با گذاشتن روی مد داینامیک همینطور که دوست قبلی به شما گفتند درخشندگی مورد نظرتون ایجاد میشه ولی خدایشش مشکی خیره کننده ای داره
    چشم در اولین فرصت یک سری عکس میگذارم

10. 2 کاربر از saegheh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

ببخشید
    از چه طریقی فیلم HD میبینید؟ آیا کامپیوتر را به TV وصل می کنید یا از طریق USB یا SD card ؟
    با تشکر
    از طریق WESTERN DIGITAL HD PLAYER که هارد اکسترنال بهش متصله

12. 2 کاربر از saegheh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

بهترین پلیر برای این تلویزیون چیه
    میخوام همه فرمتهای موجود رو پخش کنه
    قیمت زیادی نداشته باشه
    ظاهره خوبی هم داشته باشه
    لطفا چند مورد پیشنهاد بدین توی رنج قیمتی 150 الی 250

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

[/COLOR]ممنون از شما دوست من منم اتفاقا از اصفهان خریدم توی فروشگاه وقتی تنظیماتشو دیدم روی نرمال تنظیم شده بود که ان درخشندگی مورد نظر شما را نداره با گذاشتن روی مد داینامیک همینطور که دوست قبلی به شما گفتند درخشندگی مورد نظرتون ایجاد میشه ولی خدایشش مشکی خیره کننده ای داره
    چشم در اولین فرصت یک سری عکس میگذارم[/QUOTE]

میشه بگین از کدوم فروشگاه خریدین چون میخوام تا آخر هفته بخرم
    راستی چطوری وارد منوی مخفی شدید و مدت کارکردش رو چک کردین اگه امکان داره یه توضیح اجمالی بدین . درضمن عکس فراموش نشه ---- ممنون دوست من
    Last edited by mjd323232; 11-03-2011 at 23:12.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

بهترین پلیر برای این تلویزیون چیه
    میخوام همه فرمتهای موجود رو پخش کنه
    قیمت زیادی نداشته باشه
    ظاهره خوبی هم داشته باشه
    لطفا چند مورد پیشنهاد بدین توی رنج قیمتی 150 الی 250

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

[/COLOR]ممنون از شما دوست من منم اتفاقا از اصفهان خریدم توی فروشگاه وقتی تنظیماتشو دیدم روی نرمال تنظیم شده بود که ان درخشندگی مورد نظر شما را نداره با گذاشتن روی مد داینامیک همینطور که دوست قبلی به شما گفتند درخشندگی مورد نظرتون ایجاد میشه ولی خدایشش مشکی خیره کننده ای داره
    چشم در اولین فرصت یک سری عکس میگذارم

میشه بگین از کدوم فروشگاه خریدین چون میخوام تا آخر هفته بخرم
    راستی چطوری وارد منوی مخفی شدید و مدت کارکردش رو چک کردین اگه امکان داره یه توضیح اجمالی بدین . درضمن عکس فراموش نشه ---- ممنون دوست من[/QUOTE]

پلیر که به نظر من همین وسترن دیجیتال را بگیرید هم اندازش خیلی کوچکه هم همه فرمتها را به جز WMV پخش میکنه
    از فروشگاه عبدالله پور نمایندگی پاناسونیک
    روش وارد شدن به منوی مخفی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس هم اخر هفته قرار میدهم

15. این کاربر از saegheh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پلیر که به نظر من همین وسترن دیجیتال را بگیرید هم اندازش خیلی کوچکه هم همه فرمتها را به جز WMV پخش میکنه
    دوست عزيز، بنده اين پلير رو دارم، WMV9 هم پخش ميكنه.
    حقيقتش رو بخواين تا حالا نشده من يك فايل بندازم اين پلير پخش نكنه! البته Custom Firmware روش نصب كردم.

17. 2 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزيز، بنده اين پلير رو دارم، WMV9 هم پخش ميكنه.
    حقيقتش رو بخواين تا حالا نشده من يك فايل بندازم اين پلير پخش نكنه! البته Custom Firmware روش نصب كردم.
    فقط یه سری از FLV ها رو پخش نمیکنه (البته نه همشون )
    منم دارمش . همه جوره ازش راضیم . خوبیش اینه که حداقل ماهی یه آپدیت براش میاد . اخرین بار هفته پیش آپدیتش کردم خیلی از ایراداش برطرف شد . قیمتش هم حدود 130 تا 140 تومنه که با یه هارد اکسترنال 500 گیگ و یه کابل HDMI خوب سر جمع حدودا 240 درمیاد که به نظر من واقعا میارزه و وجودش لازمه .
    سپاس

19. 2 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •