واقعا روی ضربات آخر مشکل داریم !
هیگواین که کلا عین خیالش نیست همینجوری چشم بسته میزنه زیر توپ ! اوزیل هم همینطور ! بنزما هم اینقدر آروم میزنه که دروازه بان راحت میگیره !
سره صحنه پنالتی من ترسیدم پای کاکا بشکنه اینقدر بد زدنش...!
واقعا روی ضربات آخر مشکل داریم !
هیگواین که کلا عین خیالش نیست همینجوری چشم بسته میزنه زیر توپ ! اوزیل هم همینطور ! بنزما هم اینقدر آروم میزنه که دروازه بان راحت میگیره !
سره صحنه پنالتی من ترسیدم پای کاکا بشکنه اینقدر بد زدنش...!
بازی رو ندیدم ولی فکر کنم به طور دیگه اصلا به لالیگا فکر نمیکنن که اینجور شما میگین بازی میکنن
اصل کاری الان لیگ قهرمانان و کوپا دل ری هست
به خصوص لیگ قهرمانان
مورینیو دیگه نمیخواد ریسک کنه -- حتی 1 درصد هم نمیخواد به کسی فشار بیاره تا مصدوم بشه
همینجوری کاسیاس و مارسلو رو نداریم
با توجه به فینال کوپا دل ری و بازی های سخت چمپیونز دیگه مورینیو دوست نداره کسی آسیب ببینه
(( بازی جلوی بایرن - یوونتوس و دورتموند به همین راحتی ها نیست ))
دوستانی که بازی رو دیدن تعریف کنن چطور بود؟
کی خوب و کیا بد بودن؟
کریس فیکس بود؟
نیمه ی دوم خیلی بهتر بودیم ، همونقدر که اگر هیگواین دقت میکرد میتونستیم 2 گل دیگه بزنیم همون اندازه خوش شانس بودیم که بازی مساوی نشد !
کریس خیلی خوب نبود با توجه به مقیاس خودش و اون جدیت همیشگی رو نداشت ولی خب هر دو گلمون رو کریس زد ( دومی رو از رو پنالتی )
مارسلو رو اتفاقا من خیلی بد ندیدم ، به نظرم داره رفته رفته به فرم خوبش برمیگرده کم کم
پپه هم با اینکه روی گل سلتا توپ با پای اون برخورد کرد و تغییر مسیر داد و گل شد ولی خوب بود نسبتا .
در کل چیزی که مشخص بود اینه که لالیگا اهمیتی نداره برای تیم ظاهرا
مگه به جز بایرن و یوونتوس و دورتمند تیم دیگه نیس بخوره به ما؟
شاید خوریدم به گالاتاسرای یا والنسیا!!!
جناب کایخون هم یه تک به تک خوشگل گیرش اومد راحت زد تو پای دروازه بان...مگه اینکه از دستش در بره یه حرکت مثبت انجام بده این !
مسوت به نظرم خوب بود و چندتا پاس خیلی ردیف داد که مارسلو و هیگواین زدن بیرون...یکی رو هم بنزما زد تو دست دروازه بان.
مرحله بعدی چمپیونز لیگ کی شروع میشه بازیهاش؟
دوست عزیز کلی گفتم
چون بقیه تیم ها اصلا قابل مقایسه با این 3 تا تیم نیستن
این 3 تیم سخت ترین قرعه واسه رئال میتونه باشه
مرحله بعدی لیگ قهرمانان 25 اسفند قرعه کشی میشه (( یعنی مرحله 1/4 نهایی ))
و بازی های رفت مرحله 1/4 نهایی هم 13 و 14 فروردین برگزار میشه و بازی های برگشت 20 و 21 فروردین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آمادگی بالای لوپز، آدم رو به شک میندازه که آیا کاسیاس میتونه جایگاه گذشتش رو با شایستگی پس بگیره یا نه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)