گاج ادبیات کلماتی مثل ذوق یا توصیف رو تو واج شماری و رو هم حساب میکنه انگار که بگیم tovsif . استاد موسسه میگه که نه و حساب نیست. سوالای کنکور بر اساس کدوم میاد؟!
گاج ادبیات کلماتی مثل ذوق یا توصیف رو تو واج شماری و رو هم حساب میکنه انگار که بگیم tovsif . استاد موسسه میگه که نه و حساب نیست. سوالای کنکور بر اساس کدوم میاد؟!
درود
دوستان
من زبان معنی تمامی کلمات سال سوم و پیش رو نزدیک به 95 درصدشون رو بلدم ! اما نمیدونم چرا نمیتونم یه جمله رو که یه خورده سخت هست رو معنی کنم ؟
مثلا توی Cloze و Reading مشکل دارم .
میشه یه راهنمایی کنید ؟
عربی هم الان چند روزی میشه شروع کردم و فعل ها از نظر زمان و دستوری رو تمام کردم و میخوام اسم هم بخونم ، کلا صرف رو میخوام بخونم به همراه ترجمه ! به نظرتون توی کنکور چند درصد میتونم بزنم ؟ کلا یه شیوه ساده برای خوندن عربی بهم میگید ؟
ممنونم
فک کنم کلمه رو همونجوری که تلفظ میشه باید واج شماری کرد ...
با سلام...
گاج درست حساب میکنه ... به معلم ادبیات موسسه هم بگید شما کدوم دانشگاه مدرک ادبیات گرفتی؟!!
تلفط توصیف اینطور هست : tousif
نه این طور :tosif
ت ُ و ص ی ف
دوستان لاینتر دیجیتال کارایی معمولی داره؟(از نظر یاد گیری)
مثلا تو تبلت یا گوشی
داره من جدول تناوبی و یون های چنداتمی رو همینطوری حفظ کردم
مهلت ثبتنام اول اسفندماه بود ...
شما فقط میتونید رشته های بدون ازمون رو ثبتنام کنید برای ورودی مهر 91.....
نوع ازمون تفاوتی نداره ...
درجه سختی هم بستگی داره به نوع طراحان اون و به هیچوجه نمیشه حتی پیشبینی هم کرد ....
چون در مجموع چندین طراح سوال در یک درس فقط یک نفر سوالاتش در کنکور طرح میشه ....
موفق باشید
دوستان ببخشید اگه من نشد دانشگاه دولتی قبول شم ، میتونم کاردانی رو برم علمی کاربردی و برای کارشناسی دوباره سراسری امتحان بدم؟
این علمی کاربردی اصلا ارزش داره ؟ مثلا برای رشته نرم افزار
اصلا این روش خوب هست به نظرتون؟![]()
Last edited by 5ajad; 12-03-2013 at 23:11.
اگه پسری و سربازی تهدیدت میکنه بنظر من بهتره
روزانه قبول شی نمیتونی تا دو سال کنکور بدی. حتما شبانه یا غیرانتفایی یا پیام نور بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)