حتی عوض کردن رام هم گارانتی رو میپرونه؟
اگه با گارانتی بگیرم باید برای موندن گارانتیش با ICS سر کنم در حالی که 4.2 اومده ؟![]()
حتی عوض کردن رام هم گارانتی رو میپرونه؟
اگه با گارانتی بگیرم باید برای موندن گارانتیش با ICS سر کنم در حالی که 4.2 اومده ؟![]()
رسمی که مشکلی نداره .ولی کلا عوض کردن رام به غیر رسمی میپرونه
مثل روت
به نظرم گارانتی دزدی قانونی تو ایرانه
چطوری ریفر بودن یا نبودنش رو تشخیص بدیم؟
سلام.
شما همونطور که دوستمون فرمودن با آپدیت توسط رام رسمی گارانتیتون از بین نمیره منتها اگر گارانتیتون گارانتی اصلی باشه.اگر بفرمائید گارانتیتون چیه بهتر میشه راهنمایی کرد.![]()
فعلا میخوام بخرم
فکر کنم مایکروتل اصلی باشه
درسته؟
سلام.
بله پارس مایکروتل ، سام تل ، و همراه سرویس خاورمیانه گارانتی های اصلی هستن به ترتیب هم قیمتهاشون از بالا به پائینه(مایکروتل بالاترین قیمت و....) سام تل در صورت ایراد داشتن گوشی (که به ندرت پیش میاد) یک هفته تعویض داره.ضمنا" رام اروپایی هم چندان فرقی با ایران نداره ضمن اینکه من دو سه روزه رام اروپایی ریختم روگوشی مصرف باطریم به شدت افزایش پیدا کرده و باید برش گردونم به رام ایران.![]()
پس رام رسمی بریزم مشکل نداره. چون من رام رسمی انگلیس رو ریختم و ازش هم راضیم.
گارانتی چیه دیگه
من با گارانتی مایکروتل خریدم روز بعدش روت کردم گوشی رو به همین راحتی و به همین خوشمزگی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
همین حرف دوستمون لپ کلامه : گارانتی رسمی یعنی دزدی قانونی ( اصلا وقتی خود سامسونگ هیچ کدوم اینا رو قبول نداره موندم این رسمی رو از کجا میارن ؟ )
من خودم از همون اول بدون گارانتی خریدمش.
اگه میشه اموزش روت کردن رو هم بزاریدمن با گارانتی مایکروتل خریدم روز بعدش روت کردم گوشی رو به همین راحتی و به همین خوشمزگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)