سلام برو بچمن دوباره میخوام معتاد شم لول یکی به من میگه این ورژن جدیده چجوری اسم عوض میشه؟ من اون کرکرو بار میکنم میگه minecraft.jar پیدا نمیکنه خودمم میرم خبری نیست
![]()
سلام برو بچمن دوباره میخوام معتاد شم لول یکی به من میگه این ورژن جدیده چجوری اسم عوض میشه؟ من اون کرکرو بار میکنم میگه minecraft.jar پیدا نمیکنه خودمم میرم خبری نیست
![]()
اه درست شد فهمیدم برا اینکه پست اضافی نشه یه بارم میگم چجوری شده
The first Minecraft start:
- 1. Start Minecraft
- 2. Type any Username
- 3. Don't use a Password
- 4. Press "Login"
- 5. Press "Play offline"
حالا Play Offline حذف شده
به جاش Play Demo میاد
یه ساعت بازی میکنی بعد میره بیرون
ورلد هم سیو نمی شه
من با MineshafterSquared-Client بازی رو اجرا میکنم یوزر و پس ماین کرافت رو وارد میکنم بازی آنلاین اجرا میشه ورلد سیو میشه Eject هم نمیشی![]()
آقا یکی آی پی سرور ایرانی بده ... اه حالم بد شد از بس که با این خارجی ها بازی کردم
نامردا حیف سرعت اینترنت شون بالاستاگرنه دخل همشون میارم
![]()
من یه سرور دارم با رفیقام بازی میکنم
همیشه هم سرور روشن نیست
بابا خوب چرا این طوری میکنید با MineCraft Updater بیاید هم سیو میشه هم نمیخواد وای سی هم میشه اسم عوض کرد![]()
سلام … چند نفر از من درخواست کردن یک سرور ماینکرفت راه اندازی کنم منم با خودم گفتم چرا که نه؟اما مشکلی که سر راه وجود داره قیمت سرور های ایرانه که منم این روزا دستم بستس ! شما می تونید ۵ یا ۱۰ تومن کمک کنید البته فقط پول نمی ریزیدکسانی که ۵ تومان بریزند پرمیوم و کسانی که ۱۰ تومن بریزند ادمین می گیرن ( توی ساخت سرور هم می تونن کمک کنند ) تنها اگه ۳۰ تومن در جمع پرداخت بشه یک ماه سرور راه اندازی میشه . ( ۱۵ نفره ) اما اگه حدود ۶۰ تومن در جمع پرداخت بشه یک سرور ۳۰ نفره می گیریم که اون هم باز بستگی داره به کمک های شما . امید وارم استقبال بشه !
ورژن بازی ۱٫۳٫۲ یا ۱٫۲٫۵ خواهد بود و یک سایت جدا باری سرور هم راه اندازی میشه
بعد از خرید شماره تراکنش رو به من ایمیل کنید تا پرمیم یا ادمین تون رو بدم !
برای پرداخت به این لینک برید اگه اینجا بزارم نمی تونید پرداخت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ABTS; 24-08-2012 at 16:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)