تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 602 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه راهنمایی خیلی خفن میخوام , خواهش میکنم اگر وقت دارید متن رو بخونید راهنمایی کنید...
    من یه MP3 پلیر قدیمی با مارک Apacer دارم , لینک مشخصاتش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودش یه هندزفری داخل گوشی داره... این پلیر ولومش تا شماره 26 میره... من موقع گوش دادن آهنگ
    روی 24 میذارم و روی اکولایزر Rock میذارم(روی حالتهای دیگه نه صداش زیاده و نه بیس داره)... در این حالت بیس خوبی داره و صدا خوب زیاده...
    در کل بد نیست... راستی باید گوشی رو با دست توی گوشم فشار میدادم تا بیس و صدا خوب به گوشم میرسید...
    بعد گفتم یه هدفون بخرم که دیگه نیازی به فشار دادن توی گوش نباشه.... هدفون Energy Sistem 600 گرفتم با قیمت حدود 50 تومن.
    الان نسبتا ازش راضی هستم ولی خوب توی ولوم 90 درصد کیفیت صدا میاد پایین.
    خوب , الان در کل میخوام ببینم اگر بخوام چیزی داشته باشم که وقتی تا 70 یا 80 درصد زیاد میکنم تا مرز کر شدن گوش بره باید چیکار کنم؟
    راستی سبکی که گوش میدم 70 درصد ترنس بیس دار هستش... 20 درصد هاوس ... 10 درصد هم دنس گوش میدم....
    بیشتر کارهای Armin Van Buuren و ATB رو گوش میدم... مخصوصا ATB... آخ آخ... حرفش رو میزنم موهای تنم سیخ میشه...
    در کل هم آهنگ رو با صدای کر کننده گوش میکنم!!! میدونم ضرر داره ولی خوب دیگه :دی
    الان فرض کنیم اصلا مشکل بودجه نباشه(یعنی هر چی با هر قیمتی بود)
    اگر بخوام چیزی بگیرم که کر بشم در حالی که صدا بیس عالیییییییییییییی و کیفیت خدا داشته باشه... یعنی هر چی زیاد کنم اصلا کیفیت کم نشه ولی وحشتناک زیاد باشه(بوجه بدون محدودیت-ولی توی ایران گیر بیاد)
    باید هدفون رو عوض کنم؟ باید پلیر و پخش کننده رو عوض کنم؟
    در کل چه هدفون و چه پلیری (mp3 یا mp4 یا چیزه دیگه...) باید بگیرم؟ هدفون beats خوبه؟ چه مدلی؟ یا چیزی دیگه ایی؟ پلیر چی خوبه؟
    راستی اگر بی سیم هم باشه که دیگه محشر میشه... راستی اصلا بی سیم ها کیفیت سیم دارها رو دارن توی بیس و کیفیت؟
    یه چیزه خداااااا میخوام
    من رو هم یه راهنمایی کنید

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من اینو خریدم 15 تومن !
    اما بیسش بیش از اندازه هست و مید ضعیفی میده ، به نظرم 830 خیلی بهتر هست برای من ، من صدای مید رو بیشتر میپسندم تا بیس بیش از اندازه !
    من متوجه نویز کنسلینگی که میگید نشدم ؟!
    نویز گیری که همون نویز کنسلینگ میشه با حذف صدای اضافه فرق داره ( به خاطر ارفون بودنشه دیگه ) ، که این هدفون نویز گیر یا نویز کنسلینگ نداره !
    سلام

داداش جنس چینی بهت انداختن .

اولا رو جعبه رو ببین نوشته نویز کنسلینگ

دوما بیسش در حد عالی هست . میدشم بسیار راضی کنندس .

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه راهنمایی خیلی خفن میخوام , خواهش میکنم اگر وقت دارید متن رو بخونید راهنمایی کنید...
    من یه MP3 پلیر قدیمی با مارک Apacer دارم , لینک مشخصاتش:
    خودش یه هندزفری داخل گوشی داره... این پلیر ولومش تا شماره 26 میره... من موقع گوش دادن آهنگ
    روی 24 میذارم و روی اکولایزر Rock میذارم(روی حالتهای دیگه نه صداش زیاده و نه بیس داره)... در این حالت بیس خوبی داره و صدا خوب زیاده...
    در کل بد نیست... راستی باید گوشی رو با دست توی گوشم فشار میدادم تا بیس و صدا خوب به گوشم میرسید...
    بعد گفتم یه هدفون بخرم که دیگه نیازی به فشار دادن توی گوش نباشه.... هدفون Energy Sistem 600 گرفتم با قیمت حدود 50 تومن.
    الان نسبتا ازش راضی هستم ولی خوب توی ولوم 90 درصد کیفیت صدا میاد پایین.
    خوب , الان در کل میخوام ببینم اگر بخوام چیزی داشته باشم که وقتی تا 70 یا 80 درصد زیاد میکنم تا مرز کر شدن گوش بره باید چیکار کنم؟
    راستی سبکی که گوش میدم 70 درصد ترنس بیس دار هستش... 20 درصد هاوس ... 10 درصد هم دنس گوش میدم....
    بیشتر کارهای Armin Van Buuren و ATB رو گوش میدم... مخصوصا ATB... آخ آخ... حرفش رو میزنم موهای تنم سیخ میشه...
    در کل هم آهنگ رو با صدای کر کننده گوش میکنم!!! میدونم ضرر داره ولی خوب دیگه
    الان فرض کنیم اصلا مشکل بودجه نباشه(یعنی هر چی با هر قیمتی بود)
    اگر بخوام چیزی بگیرم که کر بشم در حالی که صدا بیس عالیییییییییییییی و کیفیت خدا داشته باشه... یعنی هر چی زیاد کنم اصلا کیفیت کم نشه ولی وحشتناک زیاد باشه(بوجه بدون محدودیت-ولی توی ایران گیر بیاد)
    باید هدفون رو عوض کنم؟ باید پلیر و پخش کننده رو عوض کنم؟
    در کل چه هدفون و چه پلیری (mp3 یا mp4 یا چیزه دیگه...) باید بگیرم؟ هدفون beats خوبه؟ چه مدلی؟ یا چیزی دیگه ایی؟ پلیر چی خوبه؟
    راستی اگر بی سیم هم باشه که دیگه محشر میشه... راستی اصلا بی سیم ها کیفیت سیم دارها رو دارن توی بیس و کیفیت؟
    یه چیزه خداااااا میخوام
    شما پلیرتون لحاظ کیفیت زیاد خوب نیست میتونید پلیر کوون تهیه کنید و هدفون هم از klipsch مدلهای S4 ،S3 و S5 هر سه عالی هستند و البته در بودجه متوسط قرار دارند اگه بالاتر بخواهید دوستانی که تجربه با این هدفونها دارند بهتر میتونند راهنمایی کنند

هدفونهای بی سیم کیفیتشون پایین تر هستند

4. 2 کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام

داداش جنس چینی بهت انداختن .

اولا رو جعبه رو ببین نوشته نویز کنسلینگ

دوما بیسش در حد عالی هست . میدشم بسیار راضی کنندس .
    عزیزم ، من 2 سال پیش با دلار 700 تومن گرفتم نه الان !

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

منم این مدل رو حدود 3 سال پیش گرفتم 16 تومن و گارانتی شاب هم بود ولی صداش اون چیزی نبود که میخواستم نمیشه بگیم خیلی بده ولی برای کسی که بیس طبیعی و مید رنج قوی دوست داره زیاد مناسب نیست

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض ...........

عزیزم ، من 2 سال پیش با دلار 700 تومن گرفتم نه الان !
    این بسته بندی تازه 1 ساله که زده میشه 2 سال قبل فقط بسته بندی قدیمی بوده

............

هر کسی یه سلیقه ای داره . والا تو این رونج قیمت همه میگن بهترینه . حالا شما رو نمیدونم .

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

این بسته بندی تازه 1 ساله که زده میشه 2 سال قبل فقط بسته بندی قدیمی بوده

............

هر کسی یه سلیقه ای داره . والا تو این رونج قیمت همه میگن بهترینه . حالا شما رو نمیدونم .
    آره خوب ، بهترینه ، تازه من با همین بسته بندی داشتم ، دادم رفیقم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام داداش یه سوال داشتم لطفا جوابمو بدید
    تفاوت M-50 با M-35 چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا یکم برام توضیح
    بدید

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...

من یه هدفون سنهایزر مدل mx375 گرفتم حدود دو هفته هست...کیفیت صداش کاملا راضی ام میکنه...جزئیات اهنگ خیلی خوبن به نسبت قیمتش ...من از نمایندگی نامداران گرفتم 72 هزار تومن...

خوب یه مشکلی دارم باهاش که بعد این همه مدت نتونستم درکش کنم! بعضی وقتا یکی از گوشی های توی بیسهای بم کاملا صدای ویز ویز میده و میره روی اعصاب من ...خوب فکر نمیکنم با این صدا نا اشنا باشید اما قضیه اینه که به صورت مداوم نیست! بعضی وقتا روی گوشی راسته و بعضی وقتا روی گوشیه چپ!! موندم چیکارش کنم...اصلا هم معلوم نمیکنه کی قراره اینجوری شه ک مثلا ببرم نمایندگی نشونش بدم...معمولا سالمه...کسی چنین مشکلی داشته تا حالا!! من از i9 Cowon استفاده میکنم...

دلیلشم از اهنگ و تنظیمات اکولیزر و حجم صدا نیست مطمئنم چون همیشه از مقادیر ثابت استفاده میکنم و با همون مقادیر بعضی وقتا این مشکل رو دارم و بعضی وقتا خبری ازش نیست...احساس میکنم اگر زیاد باهاش اهنگ گوش بدم مثلا ا 6 ساعت مداوم این اتفاق میافته...ک البته بعضی وقتا تو همون اولین استفادش توی روز هم همین وضع رو داره...

اگر کسی مورد اینچنینی دیده یا میدونه دلیلش چیه ممنون میشم بگه...
    Last edited by h.khafan; 30-11-2012 at 19:46.

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام داداش یه سوال داشتم لطفا جوابمو بدید
    تفاوت M-50 با M-35 چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا یکم برام توضیح
    بدید
    دوست عزیز توضیح دادن این امر مشکله
    چون معیار اندازه گیری من با شما متفاوته
    من هیچ وقت نمیتونم به شما بگم چقدر بهتره
    ولی خوب m50 یه کلاس بالاتر از m35 قرار داره
    و این یعنی اینکه کیفیت ساختش و کیفیت صداش از m35 بهتره
    ولی خوب اگر بودجتون میرسه و نوع صدای m50 رو دوست دارید و source مناسب دارید مطمئن باشید از خرید m50 پشیمون نخواهید شد.
    اگر هم نمیرسه و میخوایپهید هدفونی شبیه به m50 ولی پایینتر از اون داشته باشید m35 انتخاب مناسبیه
    به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که که مقایسه کرده یه نگاهی بندازین.
    موفق باشد.
    Last edited by t-jays; 30-11-2012 at 23:18.

12. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •