سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خوشم میاد و این دختر دوست پسر داره, رابطه ی ما هم خوب هستش , حالا تولدش هست میخواستم ببینم بهش یه تبریک بگم بهتره یا براش یه هدیه بخرم؟
یا اگه هدیه بخرم قبول میکنه؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خوشم میاد و این دختر دوست پسر داره, رابطه ی ما هم خوب هستش , حالا تولدش هست میخواستم ببینم بهش یه تبریک بگم بهتره یا براش یه هدیه بخرم؟
یا اگه هدیه بخرم قبول میکنه؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
بستگی داره اون دختر کی باشه؟ مثلا اگر از آشنایان باشه « دختر عمه و دختر خاله و ...» ادب حکم میکنه که کادوی ناچیزی براش بگیریم.
اما اگه اون دختر غریبه باشه فکر نمیکنم جالب باشه براش کادو بگیریم شاید ناراحت بشه و تنها یه تبریک آبرومندانه کافیه.
اما اگه قصد آشنایی با اونو داشته باشید « ازدواج » گرفتن کادو برای صمیمیت بیشتر کار جالبیه.
تو دانشگاه هم کلاسی هستیم
دادن هدیه تو شرایطی جالبه که خیلی باهم صمیمی باشید ... اگه اینطور ه کار خوبیه هدیه دادن.
اگر حس می کنید که اون دختر تمایل به ارتباط بیشتر با شما داره و قراره احیانا جایگزین دوست پسرش بشید! تنها در اینصورت براش هدیه بگیرید
در غیر اینصورت کادو دادن به ایشون صورت خوشی نداره
سلام
نمیدونم هدف شما از اینکه از دختره خوشتون میاد چیه . دوست بشید ، ازدواج ، فقط در حد یک هم کلاسی و یا . . .
اگر دوست پسرش قصد ازدواج باهاش رو داشته باشه به نظرم هدیه دادن شما اصلا جالب نیست
این رو در نظر داشته باش که بحث ازدواج با همه موارد فرق داره
سلام من از یکی از دخترای فامیلمون خوشم میاد و اگه خدا بخواد میخوام همسر آینده ام باشه.
تا الان با دخترای زیادی رابطه داشتم همش به دو ماه هم نمیکشید اما تا به حال به فامیل پیشنهاد ندادم نمیدونم چطور بهش بگم.
اون 17 سالشه و من 24 به نظرتون اختلاف سنی زیاد نیست؟
اونم به من علاقه نشون میده. البته فک کنم! و ما نظر رو بر این میگیریم که اون اوکی!
میخوام اول شمارشو داشته باشم تا بیشتر باهاش آشنا شم.
میخوام یه جوری پیشنهادم خاص و خوب و مودبانه باشه و اگه قبول نکرد زیاد ضایع نشم.
شما نظر خاصی دارید؟
از من نصحیت به شما ...از فامیل زن نگیر. انتظاراتشون خیلی بالا هست . غریبه بهتره .فامیل تکراری هست مگر فامیل دور
اگر با فامیل بحثتون بشه کل فامیل باهاتون قطع رابطه میکنن و ابرو نمیمونه واسه ادم . اما غریبه بهتره .... ادم حس بهتری داره . ولی اگر نظر پدر و مادرت مثبته میتونی بیشتر روش فکر کنی .
و دختر بزرگتر از خودت مشکل ایجاد میکنه . میگه فقط حرف من و تو دیگه میشی زن زلیل![]()
پدر و مادرم که از خوداشونه!
اما دختر خیلی خوبیه و میترسم بپرهو من بمونم و کنج اطاق!
![]()
Last edited by Tiduss; 05-05-2014 at 16:14.
بحث ازدواج با همه مواردی که قبلا داشتی فرق داره
این که اول شمارش رو بگیری باهاش اشنا بشی و . . . برا دوستی هست
بهترین راه اینکه با خانوادتون صحبت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)