تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 475 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من شنیدم تو چینی ها onda خوبه حالا خودت هم یه تحقیق بکن

2. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

کیفیت رو فدای قیمت نکنید! با پرداخت مقداری بیشتر میتونید تبلتی تهیه کنید که تا مدت زیادی براتون کار کنه ! پس سعی کنید از مارک ها معروف تبلت تهیه کنید و از هیوندا و مثل اون خرید نکنید ! خرید یه نکسوس 7 شاید بهترین گزینه در پایین ترین قیمت و در بالا ترین کیفیت هست !

4. 3 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کیفیت رو فدای قیمت نکنید! با پرداخت مقداری بیشتر میتونید تبلتی تهیه کنید که تا مدت زیادی براتون کار کنه ! پس سعی کنید از مارک ها معروف تبلت تهیه کنید و از هیوندا و مثل اون خرید نکنید ! خرید یه نکسوس 7 شاید بهترین گزینه در پایین ترین قیمت و در بالا ترین کیفیت هست !
    و در تایید و تکمیل حرف شما : ضرب المثل معروفی که میگه : I am not rich enough to buy cheap things : آنقدر پولدار نیستم که چیزهای ارزان بخرم.

یک بار یک چیز خوب بخرید و یک عمر استفاده کنید ، به جای اینکه به تعداد دفعات زیاد جنسهای ارزان رو خرید کنید و بندازید دور.

بنده هم اگر قصد خرید تبلت با پلت فرم اندروید داشتم ، نکسوس 7 یکی از بهترین و باکیفیت ترین گزینه هاست.

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون به خاطر جوابتون
    فایر هم یکی از گذینه هام بود
    نوا فایر من هیچ جا پیدا نکردم کسی میدونه تو تبریز کجا میتونم پیدا کنم؟
    تو تهران هم نمیتونی گیر بیاری
    سود براشون نداره که وارد کنن اگر هم بخوان وارد کنن گرون درمیاد که نمیارزه خریدش
    میونی دست دو بگیری البته اونم گرون میدن
    یا از چین بگیری که 20 روز طول میکشه

8. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حرفاتون درباره ی تبلت های چینی قبول دارم
    اما در مورد ارزون بودن نکسوس قبول ندارم
    چون درسته 199 دلار پولی نیست تو خارج ولی به پول ایراk خیلی بیشتر از این حرفا میشه
    که حدود یه میلیون میوفته اونم 8 گیگش
    به نظر من بجای این که کسی نکسوس بگیره که سیم کارت نمیخوره با این مقدار هزینه میتونه چیزی بگیره که سیمکارت هم بخوره
    البته نکسوس تبلت فوق العاده خوبیه ولی متاسفانه تو ایران خیلی گرونتر از قیمت اصلیش میدن

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

و در تایید و تکمیل حرف شما : ضرب المثل معروفی که میگه : I am not rich enough to buy cheap things : آنقدر پولدار نیستم که چیزهای ارزان بخرم.

یک بار یک چیز خوب بخرید و یک عمر استفاده کنید ، به جای اینکه به تعداد دفعات زیاد جنسهای ارزان رو خرید کنید و بندازید دور.

بنده هم اگر قصد خرید تبلت با پلت فرم اندروید داشتم ، نکسوس 7 یکی از بهترین و باکیفیت ترین گزینه هاست.
    این حرف شما در مورد 95 درصد اجناس چینی درسته اما در مورد 5درصد بقیه نه
    شرکت هایی مثل سامسونگ اپل نوکیا اچ تی سی بیش از این که نون کیفیتشون را بخورن نون اسمشون را میخورن باور کن اگه فردا اپل یه ایپد جدید با نصف امکانات هم بزنه بازم برش صف میکشن چون اسمش اپله همون طوری که دیدید چند وقت قبل بعد بررسی قطعات ایپد دیدن فقط بین 170-200 دلار برا اپل خرج داشته اما اون شرکت تازه تاسیس چینی شاید یه تبلت بزنه بهتر ایپد یا ... اما نمیتونه بگه 500 دلار چون اعتبار اولیه نداره

12. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان اینا تبلت برند چینن به کل جهان هم صادر میکنن فک نکنید مشتریش فقط ماییم
    کیفیتشم صد در صد به آیپد یا ایسوس نمیرسه ...
    من خودم یه آیپد 4 دارم + یه اوندا 711 داشتم فروختم الان یه v812 سفارش دادم
    عمرا کیفیتش به آیپد نمیرسه ولی نسبت به قیمتش میارزه
    سخت افزارشونم که واقعا غوله

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوست گرامی من اسم برند خاصی رو نیاوردم ، نکسوس هم که گفتم به خاطر اینه کیفیتش رو میشناسم و ثابت شده هست.
    شما وقتی میرین یک جنس بخرین ، مطمئنا این قدرت رو دارین که قبلش تحقیق کنید، اصن این فاروم هم برای همینه که یکی
    که نمیدونه چه برندی بخره بیاد اینجا مشورت بگیره تا اونایی که دارنده ی اون جنس هستن طبق تجربیاتشون نظر بدن. مـا کاری
    به برند خاصی نداریم ، حتی نکسوس هم هرکی که داره از کیفیت صداش راضی نیست پس میبینید که به راحتی بـــــا کمـــی
    تحقیق میتونید کیفیت خوب رو تشخیص بدین و برین سراغ اون. شرکتی مث اپل اگه اسم درآورده مطمئنا کارش کیفیـت داشته،
    مطمئنن هرنقصی هم ازش سر بزنه سریعن بازتابش همه جا دیده میشه ( شامل اینجا ). به هرحال؛ موضوع سر اینه که خریدار
    باید تلاش کنه جنس با کیفیت رو انتخاب کنه؛ نه اینکه به خاطر ارزونی سراغ هر جنسی بره.

این حرف شما در مورد 95 درصد اجناس چینی درسته اما در مورد 5درصد بقیه نه
    شرکت هایی مثل سامسونگ اپل نوکیا اچ تی سی بیش از این که نون کیفیتشون را بخورن نون اسمشون را میخورن باور کن اگه فردا اپل یه ایپد جدید با نصف امکانات هم بزنه بازم برش صف میکشن چون اسمش اپله همون طوری که دیدید چند وقت قبل بعد بررسی قطعات ایپد دیدن فقط بین 170-200 دلار برا اپل خرج داشته اما اون شرکت تازه تاسیس چینی شاید یه تبلت بزنه بهتر ایپد یا ... اما نمیتونه بگه 500 دلار چون اعتبار اولیه نداره

15. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست گرامی من اسم برند خاصی رو نیاوردم ، نکسوس هم که گفتم به خاطر اینه کیفیتش رو میشناسم و ثابت شده هست.
    شما وقتی میرین یک جنس بخرین ، مطمئنا این قدرت رو دارین که قبلش تحقیق کنید، اصن این فاروم هم برای همینه که یکی
    که نمیدونه چه برندی بخره بیاد اینجا مشورت بگیره تا اونایی که دارنده ی اون جنس هستن طبق تجربیاتشون نظر بدن. مـا کاری
    به برند خاصی نداریم ، حتی نکسوس هم هرکی که داره از کیفیت صداش راضی نیست پس میبینید که به راحتی بـــــا کمـــی
    تحقیق میتونید کیفیت خوب رو تشخیص بدین و برین سراغ اون. شرکتی مث اپل اگه اسم درآورده مطمئنا کارش کیفیـت داشته،
    مطمئنن هرنقصی هم ازش سر بزنه سریعن بازتابش همه جا دیده میشه ( شامل اینجا ). به هرحال؛ موضوع سر اینه که خریدار
    باید تلاش کنه جنس با کیفیت رو انتخاب کنه؛ نه اینکه به خاطر ارزونی سراغ هر جنسی بره.
    مطمئنا اولین قدم تحقیق ولی این دید بد نسبت به کالاهای چینی در ایران همه گیر شده و تقریبا هممون از جنس چینی میترسیم و اونم تقصیر ما نیست مطمئنا به طور مثال ایپد بهتر از بهترین تبلت چینیه ولی یه مسئله هست اونم قیمته مثلا من خودم به شخصه برام زور داره برم حدود 2.5 ایپد بگیرم ولی خب یکی براش مشکلی نیست و 100در 100 بهتره بره ایپد بگیره

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مطمئنا اولین قدم تحقیق ولی این دید بد نسبت به کالاهای چینی در ایران همه گیر شده و تقریبا هممون از جنس چینی میترسیم و اونم تقصیر ما نیست مطمئنا به طور مثال ایپد بهتر از بهترین تبلت چینیه ولی یه مسئله هست اونم قیمته مثلا من خودم به شخصه برام زور داره برم حدود 2.5 ایپد بگیرم ولی خب یکی براش مشکلی نیست و 100در 100 بهتره بره ایپد بگیره
    خب وقتی یه تبلت چینی با اون همه امکانات و سیستم بالا ارزونه آدم میترسه بره سمتش
    بعد اینجا هیچکدومش گارانتی ندارن که اگه مشکلی پیش بیاد پیگیری کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •