من شنیدم تو چینی ها onda خوبه حالا خودت هم یه تحقیق بکن
من شنیدم تو چینی ها onda خوبه حالا خودت هم یه تحقیق بکن
کیفیت رو فدای قیمت نکنید! با پرداخت مقداری بیشتر میتونید تبلتی تهیه کنید که تا مدت زیادی براتون کار کنه ! پس سعی کنید از مارک ها معروف تبلت تهیه کنید و از هیوندا و مثل اون خرید نکنید ! خرید یه نکسوس 7 شاید بهترین گزینه در پایین ترین قیمت و در بالا ترین کیفیت هست !
و در تایید و تکمیل حرف شما : ضرب المثل معروفی که میگه : I am not rich enough to buy cheap things : آنقدر پولدار نیستم که چیزهای ارزان بخرم.
یک بار یک چیز خوب بخرید و یک عمر استفاده کنید ، به جای اینکه به تعداد دفعات زیاد جنسهای ارزان رو خرید کنید و بندازید دور.
بنده هم اگر قصد خرید تبلت با پلت فرم اندروید داشتم ، نکسوس 7 یکی از بهترین و باکیفیت ترین گزینه هاست.
تو تهران هم نمیتونی گیر بیاریممنون به خاطر جوابتون
فایر هم یکی از گذینه هام بود
نوا فایر من هیچ جا پیدا نکردم کسی میدونه تو تبریز کجا میتونم پیدا کنم؟
سود براشون نداره که وارد کنن اگر هم بخوان وارد کنن گرون درمیاد که نمیارزه خریدش
میونی دست دو بگیری البته اونم گرون میدن
یا از چین بگیری که 20 روز طول میکشه
حرفاتون درباره ی تبلت های چینی قبول دارم
اما در مورد ارزون بودن نکسوس قبول ندارم
چون درسته 199 دلار پولی نیست تو خارج ولی به پول ایراk خیلی بیشتر از این حرفا میشه
که حدود یه میلیون میوفته اونم 8 گیگش
به نظر من بجای این که کسی نکسوس بگیره که سیم کارت نمیخوره با این مقدار هزینه میتونه چیزی بگیره که سیمکارت هم بخوره
البته نکسوس تبلت فوق العاده خوبیه ولی متاسفانه تو ایران خیلی گرونتر از قیمت اصلیش میدن
این حرف شما در مورد 95 درصد اجناس چینی درسته اما در مورد 5درصد بقیه نه
شرکت هایی مثل سامسونگ اپل نوکیا اچ تی سی بیش از این که نون کیفیتشون را بخورن نون اسمشون را میخورن باور کن اگه فردا اپل یه ایپد جدید با نصف امکانات هم بزنه بازم برش صف میکشن چون اسمش اپله همون طوری که دیدید چند وقت قبل بعد بررسی قطعات ایپد دیدن فقط بین 170-200 دلار برا اپل خرج داشته اما اون شرکت تازه تاسیس چینی شاید یه تبلت بزنه بهتر ایپد یا ... اما نمیتونه بگه 500 دلار چون اعتبار اولیه نداره
دوستان اینا تبلت برند چینن به کل جهان هم صادر میکنن فک نکنید مشتریش فقط ماییم
کیفیتشم صد در صد به آیپد یا ایسوس نمیرسه ...
من خودم یه آیپد 4 دارم + یه اوندا 711 داشتم فروختم الان یه v812 سفارش دادم
عمرا کیفیتش به آیپد نمیرسه ولی نسبت به قیمتش میارزه
سخت افزارشونم که واقعا غوله
دوست گرامی من اسم برند خاصی رو نیاوردم ، نکسوس هم که گفتم به خاطر اینه کیفیتش رو میشناسم و ثابت شده هست.
شما وقتی میرین یک جنس بخرین ، مطمئنا این قدرت رو دارین که قبلش تحقیق کنید، اصن این فاروم هم برای همینه که یکی
که نمیدونه چه برندی بخره بیاد اینجا مشورت بگیره تا اونایی که دارنده ی اون جنس هستن طبق تجربیاتشون نظر بدن. مـا کاری
به برند خاصی نداریم ، حتی نکسوس هم هرکی که داره از کیفیت صداش راضی نیست پس میبینید که به راحتی بـــــا کمـــی
تحقیق میتونید کیفیت خوب رو تشخیص بدین و برین سراغ اون. شرکتی مث اپل اگه اسم درآورده مطمئنا کارش کیفیـت داشته،
مطمئنن هرنقصی هم ازش سر بزنه سریعن بازتابش همه جا دیده میشه ( شامل اینجا ). به هرحال؛ موضوع سر اینه که خریدار
باید تلاش کنه جنس با کیفیت رو انتخاب کنه؛ نه اینکه به خاطر ارزونی سراغ هر جنسی بره.
مطمئنا اولین قدم تحقیق ولی این دید بد نسبت به کالاهای چینی در ایران همه گیر شده و تقریبا هممون از جنس چینی میترسیم و اونم تقصیر ما نیست مطمئنا به طور مثال ایپد بهتر از بهترین تبلت چینیه ولی یه مسئله هست اونم قیمته مثلا من خودم به شخصه برام زور داره برم حدود 2.5 ایپد بگیرم ولی خب یکی براش مشکلی نیست و 100در 100 بهتره بره ایپد بگیره
خب وقتی یه تبلت چینی با اون همه امکانات و سیستم بالا ارزونه آدم میترسه بره سمتش
بعد اینجا هیچکدومش گارانتی ندارن که اگه مشکلی پیش بیاد پیگیری کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)