تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 163 از 461 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من این آزمون گزینه دو رو غایب بودم ولی امروز سوالات رو دیدم که فکر کنم سخت بوده باشه ولی سوالای زبان رو که خیلی ها میگفتن سخت بود برای من خیلی راحت میومد :( ای کاش میرفتم یه درصد 100 رو تو زبان تجربه میکردم برای اولین بار
    آزمون قبلی هم زبانش سخت بود ولی من 89 زدمش که اگه یه استباه توی پاسخنامه نداشتم 95 میشد

بچه ها من توی درس زبان به این نتیجه رسیدم که این تکنیک های درک مطلب و .... کشکی بیش نیستن ( البته برای کسایی که درک مطلب خیلی ضعیف هستن لازمن ) . اگه یه فرمول برای محاسبه درصد بخش ریدینگ به دست بیاریم ؛ درصد شما توی درک مطلب متناسب هست با مجذور تعداد لغت های خارج از کتاب که بلد هستین . من از سال 89 تا حالا بیش از 10000 تست ریدینگ زبان زدم ( توی کتاب های کنکور و آزمون های موسسه ای که توش زبان میخونم ) معمولا هم درصدم بالای 95 بوده ؛ اگه بخوام بگم که چه بخشی از درصدهام به خاطر مطالعه عمومی و غیردرسی زبان بوده باید بگم که حداقل 85درصدش به همین خاطر بوده که تعداد زیادی لغت بلدم .
    هدف اصلیم این بود که بگم تکنیک های متن خوانی و درک مطلب و ... برای درصدهای بالا اصلا کافی نیستن شما حتما باید لغت های عمومی زبان رو از کتاب های مختلف آموزشی و غیراموزشی ( اخبار و داستان و .... ) پیدا کنین و یاد بگیرین . اینطوری مرحوم استیو جابز عمل کردین که خزانه شرکت اپل رو پز از پول نقد نگه داشته بود تا شرکت خودشون رو با خزانه خودشون بیمه کنه

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اوکی این آزمون هم اول شهر نشدم ! آزمون بعدی ایشالا
    راستی عمومیا که گذاشته برگه ی من نیست ! نمیدونم چجوری شده ولی هر کی که بوده من ادبیات 3 زدم این 2 . و من دینی پیش رو نزدم این زده
    دیفش رو من 100 زدم . این آزمون به نظرم بهتر شده بود اما چند تا سوال واقعا سخت هم داشت . مثلا دنباله فیبوناچیه رو دیدم کفم برید !
    گسسته اش خوب بود . فقظ من از رو فار خونده بودم نمیدونم فار ماتریس مجاورت نداره ؟ یا من ندیدم ؟! ولی وقتی رسیدم اصلا تستای ماتریسشو بلد نبودم 60 زدم
    مثلثاتو نیز نیز 60 زدم . خیلی بد بود من حسابانو تابستون تموم کرده بودم الان فرمولاش یادم رفته بود فهمیدم باید به دور دیگه بخونم . ولی کو وقت ؟ :(
    تحلیلی 90 . کاش همه درساش مث تحلیلیش آسون بود
    فیزیک 3 رو 70 زدم . فیزیک پیش رو یدونه سوال جا به جا زدم همه اش غلط شده ! ولی یدونه نزده داشتم فقط
    شیمی ها رو هم واقعا بد دادم ! شیمی پیش 60 و شیمی 3 50 ! شیمی پیش انصافا ساده بود اما مجبور شدم وقتشو بزارم برا شیمی 3 استوکیومتریش پدرمو دراورد ! :( ظاهرا هیچکی تو این آزمون شیمی 3 نزده چون با اینکه رتبه ام تو کشور 190 شده اما ترازم 6900 شده که یعنی یا خیلی ساده بوده (عمرا ) یا خیلی خلوت . مملکته ؟
    درصدای عمومی هم که خودم گرفتم و تو کارنامه نیستن : ادبیات پیش 70 ادبیات 3 30 دینی پیش سفید دینی3 80 انگلیسی 94 عربی 40 !
    برا کسایی که حدود تراز و رتبه رو میخوان تراز حدود 7 هزار و رتبه زیر 500 .(تا ترازم نرسه 8 هزار ارزش کارنامه گذاشتن و پز دادن نداره ! ) هرچند هدفم خیلی بالاتر ازین حرفاس ولی برای خودم قابل قبوله چون کار بیشتری نمیتونم بکنم برای قلمچی . برنامه ی مدرسه ی ما کامل فرق میکنه . فقط باید سعی کنم سوالایی که سوتی میدم رو کم کنم .

این آزمون هیچی هیچی نخونده بودم براش به جز فیزیک 3 !(باورتون نمیشه درصدای عمومی پیش رو نگا کنید !) بقیه درصدام از چیزاییه که یکی دو ماه پیش زدم (میگم که برنامه ی قلمچی یکم عقبه از من) واسه همین خیلی بی خیال بودم و تستا رو دونه دونه حل میکردم هیچ تکنیک مسخره ای هم نزدم . آخرش دقیقا 39 دقیقه وقت اضافه آوردم ! که خوب مسلما 15 مین صرف هندسه باید میشد که سفید زدم ولی بازم خیلی خوب بود ! کلی اعتماد به نفس گرفتم یهو ! که خوب به جای اینکه برم هندسه رو بزنم رفتم دوباره سراغ استوکیومتری که *** به روحیم دوباره

آزمونای قبلی رو جوون که بودم جمعه استراحت میکردم این آزمون نمیکنم . شمام نکنید . خدافظ تا دو هفته دیگه

3. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستی عمومیا که گذاشته برگه ی من نیست ! نمیدونم چجوری شده ولی هر کی که بوده من ادبیات 3 زدم این 2 . و من دینی پیش رو نزدم این زده
    دیفش رو من 100 زدم . این آزمون به نظرم بهتر شده بود اما چند تا سوال واقعا سخت هم داشت . مثلا دنباله فیبوناچیه رو دیدم کفم برید !
    گسسته اش خوب بود . فقظ من از رو فار خونده بودم نمیدونم فار ماتریس مجاورت نداره ؟ یا من ندیدم ؟! ولی وقتی رسیدم اصلا تستای ماتریسشو بلد نبودم 60 زدم
    مثلثاتو نیز نیز 60 زدم . خیلی بد بود من حسابانو تابستون تموم کرده بودم الان فرمولاش یادم رفته بود فهمیدم باید به دور دیگه بخونم . ولی کو وقت ؟ :(
    فیزیک 3 رو 70 زدم . فیزیک پیش رو یدونه سوال جا به جا زدم همه اش غلط شده ! ولی یدونه نزده داشتم فقط
    شیمی ها رو هم واقعا بد دادم ! شیمی پیش 60 و شیمی 3 50 ! شیمی پیش انصافا ساده بود اما مجبور شدم وقتشو بزارم برا شیمی 3 استوکیومتریش پدرمو دراورد ! :( ظاهرا هیچکی تو این آزمون شیمی 3 نزده چون با اینکه رتبه ام تو کشور 190 شده اما ترازم 6900 شده که یعنی یا خیلی ساده بوده (عمرا ) یا خیلی خلوت . مملکته ؟
    درصدای عمومی هم که خودم گرفتم و تو کارنامه نیستن : ادبیات پیش 70 ادبیات 3 30 دینی پیش سفید دینی3 80 انگلیسی 94 عربی 40 !
    برا کسایی که حدود تراز و رتبه رو میخوان تراز حدود 7 هزار و رتبه زیر 500 .(تا ترازم نرسه 8 هزار ارزش کارنامه گذاشتن و پز دادن نداره ! ) هرچند هدفم خیلی بالاتر ازین حرفاس ولی برای خودم قابل قبوله چون کار بیشتری نمیتونم بکنم برای قلمچی . برنامه ی مدرسه ی ما کامل فرق میکنه . فقط باید سعی کنم سوالایی که سوتی میدم رو کم کنم .

این آزمون هیچی هیچی نخونده بودم براش به جز فیزیک 3 !(باورتون نمیشه درصدای عمومی پیش رو نگا کنید !) بقیه درصدام از چیزاییه که یکی دو ماه پیش زدم (میگم که برنامه ی قلمچی یکم عقبه از من) واسه همین خیلی بی خیال بودم و تستا رو دونه دونه حل میکردم هیچ تکنیک مسخره ای هم نزدم . آخرش دقیقا 39 دقیقه وقت اضافه آوردم ! که خوب مسلما 15 مین صرف هندسه باید میشد که سفید زدم ولی بازم خیلی خوب بود ! کلی اعتماد به نفس گرفتم یهو ! که خوب به جای اینکه برم هندسه رو بزنم رفتم دوباره سراغ استوکیومتری که *** به روحیم دوباره

آزمونای قبلی رو جوون که بودم جمعه استراحت میکردم این آزمون نمیکنم . شمام نکنید . خدافظ تا دو هفته دیگه
    دمت گرم ایشالاا تو کنکور ازین بهتر بشی ماله منم بد نبود اما هنوز 1 شهر نشدم اما 1 شهرازمونه قبلیرو وقتی از سره جلسه بیرون میومدم دیدم می گفت ریاضیرو تو هر آزمون فقط یکی دوتا نمیزنه !اون فارغ التحصیلم نبود!خوب مسه اینکه بیشتر باید تلاش کرد به امیده موفقیت واسه همتون

5. این کاربر از hosein29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

کارنامه های سوم ریاضی کشور هنوز نیومده !!

سالهای قبل همچین چیزی سابقه داشته ؟

مثلا دنباله فیبوناچیه رو دیدم کفم برید !
    این رو معلم حسابان ما بهمون گفت !!! : دی
    جزوه ی دنبالش فقط 50 صفحه هست ! فیبوناچی همون بود که الکی الکی این دنباله رو کشفید ؟ : دی
    Last edited by One Minute; 11-11-2011 at 20:27.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خب آفرین چه درصدهای خوبی به خصوص تو دروس تخصصی مثه ریاضی و فیزیک که خیلی خیلی توی کنکور مهمه به خصوص بیشتر از همه ریاضی که واقعا واقعا خیلی خیلی تاثیر داره امیدوارم این روند تو درصدات رو ادامه بدی به خصوص توی آزمون اصلی کنکور
    شیمی رو هم میشه خیلی بهتر از این زد درباره استوکیومتری هم اگه از روش تناسب استفاده نمیکنید حتما امتحانش بکنید چون با تناسب به راحتی سوالای استو رو میشه حل کرد
    به امید موفقیت همه کنکوری های 91

در آغاز فعالیت n2ziaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

4

من این آزمون گزینه دو رو غایب بودم ولی امروز سوالات رو دیدم که فکر کنم سخت بوده باشه ولی سوالای زبان رو که خیلی ها میگفتن سخت بود برای من خیلی راحت میومد :( ای کاش میرفتم یه درصد 100 رو تو زبان تجربه میکردم برای اولین بار
    آزمون قبلی هم زبانش سخت بود ولی من 89 زدمش که اگه یه استباه توی پاسخنامه نداشتم 95 میشد

بچه ها من توی درس زبان به این نتیجه رسیدم که این تکنیک های درک مطلب و .... کشکی بیش نیستن ( البته برای کسایی که درک مطلب خیلی ضعیف هستن لازمن ) . اگه یه فرمول برای محاسبه درصد بخش ریدینگ به دست بیاریم ؛ درصد شما توی درک مطلب متناسب هست با مجذور تعداد لغت های خارج از کتاب که بلد هستین . من از سال 89 تا حالا بیش از 10000 تست ریدینگ زبان زدم ( توی کتاب های کنکور و آزمون های موسسه ای که توش زبان میخونم ) معمولا هم درصدم بالای 95 بوده ؛ اگه بخوام بگم که چه بخشی از درصدهام به خاطر مطالعه عمومی و غیردرسی زبان بوده باید بگم که حداقل 85درصدش به همین خاطر بوده که تعداد زیادی لغت بلدم .
    هدف اصلیم این بود که بگم تکنیک های متن خوانی و درک مطلب و ... برای درصدهای بالا اصلا کافی نیستن شما حتما باید لغت های عمومی زبان رو از کتاب های مختلف آموزشی و غیراموزشی ( اخبار و داستان و .... ) پیدا کنین و یاد بگیرین . اینطوری مرحوم استیو جابز عمل کردین که خزانه شرکت اپل رو پز از پول نقد نگه داشته بود تا شرکت خودشون رو با خزانه خودشون بیمه کنه
    اولا آزمون قبلی نسبت به این بسیار آسون بود ...من زبانشو 100 زدم! ولی امروز... کارنامه را الان دیدم بدک نبود...زبان فکر میکردم بد بشه شد 80 ...

دوما همیشه آزمون دادن توی خونه با آرامش کامل آسون تره

سوما با این حرفتون که آدم باید کلی کلمه بلد باشه قبول ندارم...کلاس زبان رفتم ولی اونجا هم کلمه حفظ نمیکردم اونایی که مهم اند را به مرور یاد گرفتم... آدم باید یاد بگیره چطور میشه معنی کلمات را حدس زد مهمترین کاری که کردم این بود که دوتا از رمان هایی را که دوست داشتم انگلیسیشو خوندم... مطمئنا اگه میخواستم تمام کلماتشو معنی کنم سه سال طول می کشید اما به مرور سرعت گرفتم و فهمیدم جمله کجاش کلمه چه معنی میده...البته این کار الان که دیگه وقت سر جنباندن نداریم کار ساز نیست...در ضمن کلماتی در آزمون ها مشاهده میشه (نه در قسمت ریدینگ) بیشتر شبیه کلماتی است که در کنکور تخصصی زبان میاده تا یه درس عمومی گروه های دیگه

آزمون شیمیش تا حدودی آسون بود با اینکه نفهمیدم این سوالارو از کجا آورده بود ولی اونم70 زدم ...
    فیزیک رکورد زدم! 13 سوال اشتباه باید برم دوران ابتدایی را یبار دیگه بگزرونم ببینم می تونم جمع و تفریق هامو تقویت کنم!!!!فیزیک شد 30 ...

مجموعا چون حس کردم آزمونو خراب می کنم روحیمو باختم... دیفرانسیل را 50 زدم هندسه پایه 60 ولی گسسته و هندسه تحلیلی را وقت نکردم بزنم ولی برای اینکه 0 نشه از هر کدوم 2 سوال زدم به خاطر این 2 تا مجموع ریاضیاتم شد 30

کلا افتضاح بود

کسی راهی سراغ نداره بشه روزی که آزمون میدیم یه دو کلمه درس هم بخونم؟؟؟امروز را فقط الاف بودم

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

کی بود میگفت قلمچی سادست چون شما عادت نکردید سخت به نظر میرسه !؟
    مثلثاتش رسما منو ... !
    تازه وضع بقیه که افتضاح بود ! بعید نیس تو شهر اول شم !
    باز که دیدمت

حیف خودم نیستم واسه سوالای کانون تا ...

بچه ها تو دوفتون نخوره آزمون که سخت باشه خیلی خوبه چون کنکور هم ممکنه یه همچین شرایطی رو داشته باشه پس خودتون رو واسه مواجهه با سوالای سخت آماده کنین

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

تفاوت شما -مثلا" در شيوه ی مطالعه و منابع و محيط و انگيزه وروحيه و هوش و ...- با دانش آموزانی که زودتر از شما شروع به درس خوندن (از نوع شديدش) ميکنند اما رتبه تک رقمی و دو رقمی نميارند چي هست؟
    اول از همه توکل به خدا

نه به محیط که ربط نداشت ما منطقه 3بودیم
    منابع رو هم که تو 3تا پست همراه لهراسبی و وحید-پ معرفی کردیم ایام تابستون
    شیوه ی مطالعه هم مثل همه درس میخوندیم
    هوش هم که چه عرض کنم مثل بقیه بودیم ما
    انگیزه رو فک کنم زیاد داشتم

تلاش هم زیاد بود

دلیلش هم باید از خودشون بپرسین چون اگه تلاش کنید به نتیجه می رسید

10. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.خوبید؟؟؟
    میخواستم نظر شخصیتونو درباره تحلیلی بدونم:گاج سفید یا فار؟

یه سوال دیگه برا گسسته فار یا تحلیلی فار کتاب ازمونشون هم بگیرم یعنی لازمه؟؟همون کتاب درس و تست کافیه؟؟؟
    ممنون.
    Last edited by 12p; 12-11-2011 at 15:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

من پارسال با 6100 رتبه 3500 میاوردم
    سعیتونو بکنید تا سال بعد به آزادی برسید ما که راحت شدیم به خواستمونم رسیدیم امیدوارم شمام برسید
    الان باتراز 6000 رتبه کشوری حدود 10000 می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

برای فصل امواج فیزیک گاج بهتر یا خیلی سیز؟ می خوام اول کتاب درسی بعد جزوه و یک کتاب ساده مثل کانون!
    بعد هم یک کتاب درست درمون گاج یا خیلی سبز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •