جالبه هر اتفاقی که میافته و اینها از عهده پاسخ دهیش بر نمیان میگن از VPN استفاده میکنی بخاطر اونه!زنگ میزنم ، میگن مشکل از خودته !!
یا میگن وی پی باز کنی اینجوری میشه
جالبه هر اتفاقی که میافته و اینها از عهده پاسخ دهیش بر نمیان میگن از VPN استفاده میکنی بخاطر اونه!زنگ میزنم ، میگن مشکل از خودته !!
یا میگن وی پی باز کنی اینجوری میشه
Last edited by sam_mk; 08-12-2011 at 11:39.
به من کفته بودن از فیلتر شکن داری استفاده میکنی![]()
خیلی زجرآوره بخدا
10 بار رفرش کنی سایت باز شه![]()
با دروود
دوست گرامی من هم همین دشواری را دارم!شوربختانه چند روزی است به این درد دچار شده ام..این ناشی از کند شدن ترافیک http هست هرچند شتاب دریافتم هیچ تغییری نکرده اما وب باز کردن یک دشواری بزرگی شده که اگر از چیز میز استفاده کنم موردی نداره![]()
راه حلی براش پیدا نکردی داداش؟
چیز میز که راه حل نیست چون خود به خود سرعتش از اینترنت عادی کمتره
سلام دوستان.بالاخره بعد کلی دوندگی موفق شدم و به جمع 256 های مخابرات اومدم.البته هنوز راه نیفتاده چون دیروز مدارک دادمو درخواستم و قبول کردن و گفتن تو 4 روز کاری انجام میشه و سرویس برقرار میشه.
خوش اومدی
چرخش بچرخه
خوش به حالت . ما که امروز با کلی ذوق دست بابامونو گرفتیم با هم رفتیم مخابرات محلمون ( شهدای گمنام )
گفتیم مدارک آوردیم که ADSL بگیریم گفت مگه باهاتون تماس گرفته شده بود ؟ گفتیم نه ! یه لیست گذاشتن جلومون هزاران تن اسمشون توش بود. تهش دست ما بود ولی سرش معلوم نبود کجا بود.
گگفتن اینا اینترنت دار شن انشالا نوبت شما میشه که تازه بیای برای ثبت نام. ماشالا برخورد جالبی هم نداشتن کلا همه رقمه طلب کار بودن.ما صدامون در نیومدا اونا فابریک طلب کار بودن.
سلام
دوستان امروز و دیروز کلا سرعت کند نشده به نظرتون؟
مثلا P30world صفحش کامل لود نمیشه و فایرفاکس هنوز در حال لود کردن هست و ./....
مشکل چی هست؟
Take Care![]()
واسه منم یه خورده کند شده بود که الآن درست شده
مشکلی وحود نداره ، تنظیماتتون رو چک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)