تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 163 از 269 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اجع به این مطلب اخر و برانکو .
    درسته که برانکو و تیمش بهترین تیم ملی ایران رو توی این چندساله ساخته بودن اما به اینکه کی روش از برانکو سرتره شکی نیست .
    مشکلی که فوتبال ایران الان داره از مربی نیست . چون اگه از مربی بود اولا توی خود جام جهانی 2006 خوب عمل میکردیم و دوما با این همه تعویض مربی به یه جایی میرسیدیم از اخر .

شاید اون اولا مربی گری کی روش واسه ایران تو زوق میزد و نقدهای زیادی ازش شد اما رفته رفته دیدیم که داره بازی زیبا رو به تیم برمیگردونه . اگه الان توی بازی تیم ملی ضعفی رو شاهدیم از ضعف فدراسیون و عوامل دیگه است . از ضعفهای زیرساختی که بگذریم میبینیم که واقعا بازیکنهای سال 2005 کجا و بازیکنهای 2013 کجا .
    یه وینگر خوب غیر دژاگه نداریم . یه سر زن نداریم . یه بازی ساز درست حسابی نداریم . مدافعان شانسی کار میکنن . دروازه بان اصلا قابل اعتماد نیست .
    کجا این مسائل اون سال دیده میشد . مهدوی کیا ، علی کریمی ، علی دایی ، رحمان رضایی ، و ... اونا کجا بازیکنهای الان کجا . خوبشون مسعود شجاعیه که خیر سرمون توی لالیگا بازی میکنه و از اخر شانس میاریم که به قطر پنالتی نمیده .

خدایی من الان دارم میبینم چه تاکتیک زیبایی ایران توی زمین پیاده میکنه . اما چه فایده که بازیکنها توی اجرای این تاکتیکها ضعف دارن . کافی بود به کی روش یه تیمی مثل تیم اون سال رو میدادیم توی اسیا رو حداقل میترکوندیم .
    کاش به جای اینکه کی روش رو سرزنش کنن که چرا تاکتیکهای غیر ایرانی رو به تیم ملی میاره کمی باشگاهها الگوبرداری کنن از این سبکهای جدید . هنوز که هنوزه که توی تیمهای باشگاهی سبکهای قدیمی و تاکتیکهای از مدافتاده دیده میشه غیر از چندتاییشون . اصلا دلیل اینکه کی روش اکثر بازیکنهای تیم ملی از بازیکنهای استقلال انتخاب میکنه همینه
    .

تو رو خدا انقدر کیروش بزرگ نکنین
    کیروش بزرگ ترین افتخار زندگیش کمک مربی بودن فرگوسن و افتخاراتش با تیم جوانان پرتقاله
    از اون طرف ناکامی هاش هم ببینید
    کیروش با کهکشانی ها هم نتونست موفق باشه .... کیروش پرتقال تا آستانه نابودی و صعود نکردن به جام جهانی پیش برد
    تو جام جهانی هم اون بازی ها از تیمش دیدیم .... بعد از رفتنش هم وضعیت پرتقال دیدید دیگه

انقدر هم در رابطه با ضعف مدیریت و این حرفا نگید .... ضعف مدیریت و مستقل نبودن مدیرا و .... ضعف کل ورزش ماست ولی تو فوتبال همه عدم نتیجه گرفتن تیم به اون ربط میدن
    مگه سایر رشته ها ضعف مدیریت ندارن چرا اونا نتیجه میگیرن ؟؟؟
    مگه همین فوتبال ما با بعد از انقلاب مدیریتش خوب بود ؟؟؟..... پس چرا قبلا فوتبال وضعش بهتر بود
    همین زمان قطبی تو جام ملت ها یادتون بیاد با اون همه انتقاد تیم بازی های قابل قبولی ارائه داد تازه بازیکنای جدیدی هم اونجا اومدن و بازی کردن

کلا نمیخوام همه چیز گردن کیروش بندازم ولی به شخصه ایشون با این همه اختیاراتش بزرگ ترین عامل ضعف تیم ملی تو این چند سال میدونم

ایشون چه گام مثبتی برای معرفی کردن بازیکنای جدید به تیم ملی کردن ( چند تا سفر به خارج کشور و بازیکن دورگه پیدا کردن ربطی به این مساله نداره ) .... این همه بازیکن خوب تو لیگ ولی هیچ کدوم تو تیم ملی جایی ندارن

در رابطه با تاکتیک و برنامه هم صحبت نکنیم بهتره

پ.ن : کلا تیم های کیروش قشنگ بازی نمیکنن و بیشتر نتیجه گرا هستن
    پ.ن2 : از قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی صحبتش در رابطه با کیروش و رسانه ها درست بود

2. 8 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من اصلا هدفم نه دفاع از کی روش بود نه بد گفتن از مربی های قبلی . ولی اینکه بعضی ها کاملا تقصیر رو گردن کی روش میندازن بی انصافیه . تیم از پایه داغونه میگن مربی بده .

در ضمن ما بعد از بازی های مقدماتی جام جهانی 2006 کدوم بازی بوده که خوب بازی کرده باشیم . مخصوصا خود جام جهانی . بازی با مکزیک یا پرتغال رو نصف اون چیزی هم نبودیم که جلوی المان توی ازادی بازی کردیم . بازی با انگولا هم که کلا نباس راجع بهش حرف زد . شانس اوردیم توی گروهی نیفتادیم که تیمهایی مثل برزیل و المان و اسپانیا و ... بودن و گرنه کلا له میشدیم .
    الان دیشب تیم والیبال توی هر دوتا بازیش توی لیگ جهانی جلوی روسیه باخت . اما واقعا کی جرات داشت بگه که بد بازی کردن . عالی کار کردن واقعا با اینکه باختن . اما جام جهانی 2006 هم تیم هم خراب بازی کرد هم خراب نتیجه گرفت . البته راه حلش این نبود که مربی رو دوباره عوض کنن .
    دوران قطبی هم که کلا از الان فکر کنم داغونتر بودیم . نباس راجع به اون موقع اصلا حرف زد .

راجع به کی روش هم مگه وظیفه اونه که استعداد پیدا کنه . مربی های قبلی تیم ملی استعداد پیدا کردن ؟ همین که دوتا بازیکن دورگه فعلا اورده باز خوبه . چون واقعا بازیکن خوب نداریم الان توی لیگ کشور . وظیفه باشگاه هاست که بازیکن درست کنن و تحویل تیم ملی بدن . کجای دنیا مربی تیم ملی بدش میاد وقتی یه بازیکن توی لیگ ، خوب بازی کنه و دعوتش نکنه .

به هر حال کی روش هم مثل مربی های قبلیه . مشکل از عوض کردن مربی درست نمیشه . پایه خرابه و همیشه هم تکرار میشه ولی هیچ وقت درست نمیشه . الان هم هر کی علیه مربی تیم ملی حرف بزنه فقط به ضرر تیمه و خودمون . مربی که راهشو میکشه از اخر میره .

4. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Gregar عزیز این صحبت در مورد برانکو صرفا یک قدردانی و تشکر هست همین!نیازی نبود خیلی زود جبهه بگیرید و پای کیروش رو وسط بکشید.

اما به اینکه کی روش از برانکو سرتره شکی نیست .
    در اون دوران درخشان بدون چرتکه و ماشین حساب یک هفته قبل از پایان انتخابی به جام جهانی صعود کردیم!تو جام ملتها با ناداوری و بدشانسی پنالتی از صعود به فینال باز موندیم و نهایتا سوم! رده 1 آسیا 15 دنیا و ... اقتداری که فوتبال ایران در اون زمان داشت خلاصه نمیشه به آماده بودن چند بازیکن که الان پا به سن گذاشتن شما مدیریت دادکان و فراهانی رو با یوگی و دوستان مقایسه میکنید؟ پویایی لیگ در اون زمان؟تجربه برانکو در فوتبال ایران و نتایجش رو با کیروش مقایسه میکنی؟نتایج این دو در تیم ملی روشنه از نتیجه بگذریم سبک و شیوه بازی هم واضحه!!بالاخره این چند بازی هم میگذره و عملکرد کیروش رو بررسی میکنیم در جاهای دیگه هم اگه کیروش به عنوان نفر اول بوده کارنامه قابل دفاعی نداره!عمیقا اعتقاد دارم با قلعه نویی یا... با هزینه بسیار کمتر حداقل نتایج بهتری میگرفتیم تا اینجا!کیروش تا اینجا هیچ کاری خاصی نکرد !دعوت از دورگه ها اولا در نفس خودش مشکلاتی داره بعدم کار شاقی نیست!!یک اسم بود برای حفظ صندلی ...

در جام جهانی توقع بیش از حد بالا رفت!!نیمه اول بازی مکزیک به نظرم تیم ایران فراتر از توانش بازی کرد!!حتی بازی با پرتغال خیلی خوب بود و میتونست به گل هم برسه چه انتظاری داشتین شما سرگروه صعود کنیم!؟فقط بازی با آنگولا اونم تو اون شرایطی که حواشی پیش اومده بود تو رختکن تیم ملی ماجراهای آقای دایی و ... ایران بد بود قبول دارم حداقل انتظار برد آنگولا و سومی در گروه بود!
    هزار افسوس که بعدش یک آدمی که از ورزش و فوتبال سر درنمیاره اومد از مردم عذرخواهی کرد و رئیس فدراسیون و طبعا برانکو رو اخراج کرد!!از این ناراحتم که یک روند رو به رشد و عالی رو یک عده #)*^%@ متوقفش کردن و ضعیفترین مدیریت بعد از انقلاب رو تمام قد حمایت!!

داره بازی زیبا رو به تیم برمیگردونه
    من الان دارم میبینم چه تاکتیک زیبایی ایران توی زمین پیاده میکنه

دیگه بحث های قدیمی رو باز نکنیم بهتره دوستان یا کم لطفی میکنن یا خوب به خاطر ندارن که نتایج و نحوه بازی تیم ملی فعلی رو با تیم 06 یا 98 قابل قیاس میدونن

به هر حال کی روش هم مثل مربی های قبلیه . مشکل از عوض کردن مربی درست نمیشه . پایه خرابه و همیشه هم تکرار میشه ولی هیچ وقت درست نمیشه . الان هم هر کی علیه مربی تیم ملی حرف بزنه فقط به ضرر تیمه و خودمون . مربی که راهشو میکشه از اخر میره .
    کاملا موافقم البته بهتره بگیم در این چند سال فوتبال ایران انقدر ضعیف و فرسوده شده که نه بازیکن تولید کرده نه از باقی مونده نسل قبل به خوبی استفاده کرده و نه نتیجه و عنوان خاصی نگرفته! کار به جایی رسیده که سرمربی نمیتونه از همه دانش و توانش استفاده کنه!

6. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

متنی کوتاه درباره یک صعود بی دردسرو مربی ای که قدرش را ندانستیم

مردم حماسه‌ها را دوست دارند. کسی یادش نمی‌ماند که فلانی آهسته و پیوسته چه ‌طور تا اوج رفت.
    مثلا ناراحت می‌شوند فلانی آرام آرام طی مسیر کند تا آن دو روز آخر؛ مردم دوست دارند پای کوه فریاد بزنند و تیشه بکوبند تا بلکه کوه بریزد، تا اینکه نرم نرمک فتحش کنند.
    البته فتح که شد، هزار صاحب پیدا می‌کند و همه برایش سر و دست می‌شکنند ولی بعدها از خاطره پاک می‌شود.
    همه غزال تیزپا و هشت آذر را به خاطر دارند امّا، کسی هجده خرداد را که سیّد توی جایگاه برای تو و تیم دوست‌داشتنی‌ات دست می‌زد خاطرش نیست. من امّا همان روز به وضوح توی دفتر ذهنم نوشتم که هجده خرداد چه کم از هشتم آذر دارد؟

بگذار هیچ کس یادش نباشد؛ چه دشمنان خونی و چه آنها که اندکی پس از رفتنت فهمیدند چه جفایی در حقت شد. بگذار حتی همان هجده خرداد عادل فوتبال ایران هم از ترس تو بگوید و نوزدهم هم از کمک یک مدافع (نصرتی) برای گلزنی و صعود؛ انگار که گلزنی مدافعان حرام باشد.
    من، من و باقی رفقا امّا همیشه شما را دوست داشته‌ایم آقای ایوانکوویچ. به اندازۀ چهار سال خاطرات خوش و بزرگی فوتبال ایران، که در هجده خرداد هشتاد و چهار به قلّه رسید. زنده‌باد مرد آرام دوست‌داشتنی و هجدهم خردادش!

اولین بار که هدایت تیم امید و بهش دادن خبرنگار تو مصاحبه مطبوعاتی به طعنه بهش گفته بود ایوانکو برانکوویج کلی بهش برخورده بود درسته که بازیکن های بزرگی رو به فوتبال ایران معرفی کرد و یک مربی استعداد یاب بود ولی مربی در سطح جام جهانی نبود شاید برای اسیا مربی بزرگی بود ولی برای فوتبال جهانی اصلا گزینه مناسبی نبود دوستان یادتون نره تو بازی با پرتغال داشت با کتش بازی میکرد که تصویربردار مچش رو گرفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

!نیمه اول بازی مکزیک به نظرم تیم ایران فراتر از توانش بازی کرد!!حتی بازی با پرتغال خیلی خوب بود و میتونست به گل هم برسه چه انتظاری داشتین شما سرگروه صعود کنیم!
    ببخشید مثل اینکه یادتون رفته کریستیانو رونالدو تو محوطه جریمه ما داشت دریپل میزد پرتغال خیلی لطف کرد به ما دو گل زد
    با مکزیک بد نبودیم ولی با انگولیا . انگولا تیمی بود که اولین بار بود میومد جام جهانی . اون چه طرز بازی کردن بود ایران باید راحت اون تیم رو میبرد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Gregar عزیز این صحبت در مورد برانکو صرفا یک قدردانی و تشکر هست همین!نیازی نبود خیلی زود جبهه بگیرید و پای کیروش رو وسط بکشید.

در اون دوران درخشان بدون چرتکه و ماشین حساب یک هفته قبل از پایان انتخابی به جام جهانی صعود کردیم!تو جام ملتها با ناداوری و بدشانسی پنالتی از صعود به فینال باز موندیم و نهایتا سوم! رده 1 آسیا 15 دنیا و ... اقتداری که فوتبال ایران در اون زمان داشت خلاصه نمیشه به آماده بودن چند بازیکن که الان پا به سن گذاشتن شما مدیریت دادکان و فراهانی رو با یوگی و دوستان مقایسه میکنید؟ پویایی لیگ در اون زمان؟تجربه برانکو در فوتبال ایران و نتایجش رو با کیروش مقایسه میکنی؟نتایج این دو در تیم ملی روشنه از نتیجه بگذریم سبک و شیوه بازی هم واضحه!!بالاخره این چند بازی هم میگذره و عملکرد کیروش رو بررسی میکنیم در جاهای دیگه هم اگه کیروش به عنوان نفر اول بوده کارنامه قابل دفاعی نداره!عمیقا اعتقاد دارم با قلعه نویی یا... با هزینه بسیار کمتر حداقل نتایج بهتری میگرفتیم تا اینجا!کیروش تا اینجا هیچ کاری خاصی نکرد !دعوت از دورگه ها اولا در نفس خودش مشکلاتی داره بعدم کار شاقی نیست!!یک اسم بود برای حفظ صندلی ...

در جام جهانی توقع بیش از حد بالا رفت!!نیمه اول بازی مکزیک به نظرم تیم ایران فراتر از توانش بازی کرد!!حتی بازی با پرتغال خیلی خوب بود و میتونست به گل هم برسه چه انتظاری داشتین شما سرگروه صعود کنیم!؟فقط بازی با آنگولا اونم تو اون شرایطی که حواشی پیش اومده بود تو رختکن تیم ملی ماجراهای آقای دایی و ... ایران بد بود قبول دارم حداقل انتظار برد آنگولا و سومی در گروه بود!
    هزار افسوس که بعدش یک آدمی که از ورزش و فوتبال سر درنمیاره اومد از مردم عذرخواهی کرد و رئیس فدراسیون و طبعا برانکو رو اخراج کرد!!از این ناراحتم که یک روند رو به رشد و عالی رو یک عده #)*^%@ متوقفش کردن و ضعیفترین مدیریت بعد از انقلاب رو تمام قد حمایت!!

دیگه بحث های قدیمی رو باز نکنیم بهتره دوستان یا کم لطفی میکنن یا خوب به خاطر ندارن که نتایج و نحوه بازی تیم ملی فعلی رو با تیم 06 یا 98 قابل قیاس میدونن

کاملا موافقم البته بهتره بگیم در این چند سال فوتبال ایران انقدر ضعیف و فرسوده شده که نه بازیکن تولید کرده نه از باقی مونده نسل قبل به خوبی استفاده کرده و نه نتیجه و عنوان خاصی نگرفته! کار به جایی رسیده که سرمربی نمیتونه از همه دانش و توانش استفاده کنه!
    میدونم راجع به برانکو منظور چی بود اما میگم واقعا اون زمان به خاطر برانکو نبود که تیم عالی کار کرد . اون زمان فدراسیون بهتری داشتیم مسئولان تیم ملی بهتر بودن بازیکنهای بهتری و با غیرت تری داشتیم . من کار به کی روش ندارم اما میگم ما هر مربی ای بیاریم واسمون فرق نمیکنه تا زمانی که مشکل رو تو نطفه خفه کنیم .

توی جام جهانی هم واقعا ما میتونستیم از مکزیک 3-0 نبازیم . یا حتی انگولا رو ببریم . ولی نشد حالا به هر دلیل . بعد از اون برانکو رو عوض کردن که میتونستن نکنن . چون مشکل حل نمیشد که هیچی بدتر هم میشد . با تعویض سرمربی به هیچ جا رسیدیم .
    همه مشکلات از همون زمان شروع شد . تعویض سرمربی باعث شد هر کی اومد تیم ملی یه سیخی به تیم ملی زد . از اخر حالا چی مونده . حالا این تیم داغون اومده دست کی روش . کی روش با هر سابقه ای هم که داره اسما جزو مربی های مطرح دنیا به حساب میاد .
    من میگم باید صبر کرد شاید بتونه تیم رو جمع کنه . الان هم نمیشه حرف از تعویض سرمربی زد . پس فعلا باید به کی روش اعتماد کرد . به خاطر تیم ملی هم که شده نباس از این حاشیه ها ساخت اون هم الان .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اولین بار که هدایت تیم امید و بهش دادن خبرنگار تو مصاحبه مطبوعاتی به طعنه بهش گفته بود ایوانکو برانکوویج کلی بهش برخورده بود درسته که بازیکن های بزرگی رو به فوتبال ایران معرفی کرد و یک مربی استعداد یاب بود ولی مربی در سطح جام جهانی نبود شاید برای اسیا مربی بزرگی بود ولی برای فوتبال جهانی اصلا گزینه مناسبی نبود دوستان یادتون نره تو بازی با پرتغال داشت با کتش بازی میکرد که تصویربردار مچش رو گرفت
    رسانه های ما همیشه همین بودن تحقیر توهین جنجال حاشیه و ... فقط و فقط و فقط فروش و درآمد خودشون + این سالها دلالی و تخریب هدفمند مهمه همین!بله کاملا درست میگید برانکو اصلا در سطح جهانی نبود و با کتش بازی میکرد

ببخشید مثل اینکه یادتون رفته کریستیانو رونالدو تو محوطه جریمه ما داشت دریپل میزد پرتغال خیلی لطف کرد به ما دو گل زد
    با مکزیک بد نبودیم ولی با انگولیا . انگولا تیمی بود که اولین بار بود میومد جام جهانی . اون چه طرز بازی کردن بود ایران باید راحت اون تیم رو میبرد
    بله قبول دارم رونالدو و فیگو و دکو و سایر بازیکنان تیم ناشناخته و ضعیف و درجه پنج پرتغال داشتن فشار میوردن رو دروازه ایران و خیلی دریپل!میزدن ما رو که اینم تقصیر برانکو بود

میدونم راجع به برانکو منظور چی بود اما میگم واقعا اون زمان به خاطر برانکو نبود که تیم عالی کار کرد . اون زمان فدراسیون بهتری داشتیم مسئولان تیم ملی بهتر بودن بازیکنهای بهتری و با غیرت تری داشتیم . من کار به کی روش ندارم اما میگم ما هر مربی ای بیاریم واسمون فرق نمیکنه تا زمانی که مشکل رو تو نطفه خفه کنیم .

توی جام جهانی هم واقعا ما میتونستیم از مکزیک 3-0 نبازیم . یا حتی انگولا رو ببریم . ولی نشد حالا به هر دلیل . بعد از اون برانکو رو عوض کردن که میتونستن نکنن . چون مشکل حل نمیشد که هیچی بدتر هم میشد . با تعویض سرمربی به هیچ جا رسیدیم .
    همه مشکلات از همون زمان شروع شد . تعویض سرمربی باعث شد هر کی اومد تیم ملی یه سیخی به تیم ملی زد . از اخر حالا چی مونده . حالا این تیم داغون اومده دست کی روش . کی روش با هر سابقه ای هم که داره اسما جزو مربی های مطرح دنیا به حساب میاد .
    من میگم باید صبر کرد شاید بتونه تیم رو جمع کنه . الان هم نمیشه حرف از تعویض سرمربی زد . پس فعلا باید به کی روش اعتماد کرد . به خاطر تیم ملی هم که شده نباس از این حاشیه ها ساخت اون هم الان .
    منظور شما هم اینه که همش به خاطر برانکو نبود درسته؟قبول دارم
    قربونت برم میگم شما یادت نیست کجا 3-0 به مکزیک باختیم ؟!نیمه اول 1-1 شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم گل محمدی زد!!و در نهایت 3-1حالا با برانکو کاری ندارم اصلا شاید دادکان میموند خودش دیگه با برانکو ادامه نمیداد مشکل حذف دادکان بود ... ما کی حرف از تعویض سرمربی زدیم یا امام بیژن!! یک کلام تو سالروزش یه مطلبی نوشته شده بود نقل کردیم یاد اون صعود دلچسب و اون تیم ملی بخیر ...

دوستان بریم دیگه وقت خوابه!

11. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

رسانه های ما همیشه همین بودن تحقیر توهین جنجال حاشیه و ... فقط و فقط و فقط فروش و درآمد خودشون + این سالها دلالی و تخریب هدفمند مهمه همین!بله کاملا درست میگید برانکو اصلا در سطح جهانی نبود و با کتش بازی میکرد از ایران هم که رفت سرمربیگری رو کنار گذاشت!

بله قبول دارم رونالدو و دکو و سایر بازیکنان تیم ناشناخته و ضعیف و درجه پنج پرتغال داشتن فشار میوردن رو دروازه ایران و خیلی دریپل!میزدن ما رو که اینم تقصیر برانکو بود

منظور شما هم اینه که همش به خاطر برانکو نبود درسته؟قبول دارم
    قربونت برم میگم شما یادت نیست کجا 3-0 به مکزیک باختیم ؟!نیمه اول 1-1 شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم گل محمدی زد!!و در نهایت 3-1حالا با برانکو کاری ندارم اصلا شاید دادکان میموند خودش دیگه با برانکو ادامه نمیداد مشکل حذف دادکان بود ... ما کی حرف از تعویض سرمربی زدیم یا امام بیژن!! یک کلام تو سالروزش یه مطلبی نوشته شده بود نقل کردیم یاد اون صعود دلچسب و اون تیم ملی بخیر ...

دوستان بریم دیگه وقت خوابه!
    اون 3-0 رو خوب شد گفتی . حالا فرقی هم میکنه ؟
    شما حرف از تعویض سرمربی نزدی . منم شما رو یا هر کس دیگه اینجا خطاب ندارم . کلی میگم این حرفا توی جامعه ما که زده میشه از اخر به تعویض سرمربی منجر میشه . سابقه نداشته توی فوتبال ما مربی یکی دوتا نتیجه بد بگیره و از طرف رسانه ها بکوبوننش و تعویض سرمربی نشه . البته این کی روش تا حالاش که مونده . ایران حذف که بشه در جا میندازنش بیرون . ولی دریغ از یه تحول توی اساس فوتبال مملکت .

اقا از این صحبتها به کنار . من یه سوال دارم . چرا ما الان اینقدر نسبت به چند سال پیش لژیونر کم داریم ؟
    Last edited by Gregar; 10-06-2013 at 02:44.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اون 3-0 رو خوب شد گفتی . حالا فرقی هم میکنه ؟
    شما حرف از تعویض سرمربی نزدی . منم شما رو یا هر کس دیگه اینجا خطاب ندارم . کلی میگم این حرفا توی جامعه ما که زده میشه از اخر به تعویض سرمربی منجر میشه . سابقه نداشته توی فوتبال ما مربی یکی دوتا نتیجه بد بگیره و از طرف رسانه ها بکوبوننش و تعویض سرمربی نشه . البته این کی روش تا حالاش که مونده . ایران حذف که بشه در جا میندازنش بیرون . ولی دریغ از یه تحول توی اساس فوتبال مملکت .

اقا از این صحبتها به کنار . من یه سوال دارم . چرا ما الان اینقدر نسبت به چند سال پیش لژیونر کم داریم ؟
    بله فرق میکنه چون چیزی که من دیدم بازی ما مقابل مکزیک در حد و توان خودمون بودیم حتی یک نیمه 1-1 نتیجه گرفتیم!بعد اون اشتباه بد میرزاپور و باقی داستان در هر صورت بله تعویض سرمربی که فایده نداره برای این فوتبال مشخصه ایراد از کجاست و اون باید برطرف بشه اما خب بالاخره امثال قطبی و کیروش هم این مشکلات رو نمیدونستن و اومدن؟!علی دایی و مایلی کهن و قطبی و کلمنته و کیروش فقط نامهایی بودند که یا با دستور مستقیم دوستان بود یا سواستفاده از محبوبیت و شهرت فرد برای حفظ صندلی!!

باشه این صحبت تمام!

فکر میکنم لژیونر نداریم به چند دلیل:

چرخه تولید کاملا از بین رفته و خیلی کم بتونیم بازیکنی پرورش بدیم که در سطح فوتبال روز دنیا باشه با اینکه استعداد ها رو داریم! تیم ملی ما تو رویدادهای بین المللی کمتر حاضر میشه و بازی دوستانه بزرگ نداره و طبعا بازیکنان ما کمتر دیده میشن که باز اینم برمیگرده به ساختار فوتبال مشکل جالب تنبلی و راحت طلبی بازیکنها هست چرا لژیونر نداشتیم؟داشتیم ولی کجا قطر و امارات!پول زیاد کار کم!اکثر بازیکنها چنین چیزی ترجیح میدن به درآمد کمتر اروپا و کار سخت و در عوض سطح فوتبال بالاتر و حرفه ای!و تو شرایط اقتصادی این چند سال اروپا کار به جایی میرسه که نکونام سطح اول فوتبال دنیا رو رها میکنه به دلیل مسائل مالی و برمیگرده حالا بین ایران و حاشیه خلیج فارس با کمی تعصب و مبلغ کمتر (؟) همین ایران بازی میکنه!الان هم که ماشالا انقدر مبالغ کاذب بالا رفته کسی این لیگ برتر!! رو ول نمیکنه بره اروپا ...

14. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم جلوی پرتغال خیلی هم خوب بودیم و اگه میرزاپور اون گلو از اون فاصله نمیخورد شاید میتونستیم یه مساوی بگیریم
    اون زمان طالبلوی 23 ساله خیلی اماده تر از میرزاپور بود.....
    اون بازی حتی میتونستیم به گل برسیم خطیبی یه دروازه خالیو خراب کرد

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •