البته من هنوز به این سیستم شوت زنی 2012 عادت نکردم و بزرگترین مشکل بازیم هم همینه !
هنوز با شوت پشت 18 نتونستم گل بزنم ...
البته من هنوز به این سیستم شوت زنی 2012 عادت نکردم و بزرگترین مشکل بازیم هم همینه !
هنوز با شوت پشت 18 نتونستم گل بزنم ...
عالی بود....یه تشکر کمشه....دقیقا با تمام نکاتش موافقم ...مرسی![]()
اقا شما همزمان پاس و شوتو می گیری، نیازی به گرفتن سرعتم نیست 2 نفر ی میان سربخت بازیکن
تو همین حین پلیرو عوض می کنی بازیکنارو می کنی 3 عدد ! البته همون 2 تا اولی کارشونو بلدن .
بعد این قضیه طرف مجبور میشه پاس بده یا اگه مثل مارسلو تو رئال خیلی پرروبازی دراوردیه تکل ناقابل
میری زیر پاش . اگه پاس داد که چند بار که پرس کنی مثل دفعه ی اول ، توپو وسط راه(پاس) می گیری
اگه ام پاس نداد که تکل می زنی. داورم که با تکل هیچ مشکل خاصی نداره!
البته اکثر اوقات همون روش اول بکار میاد.
یا علی
آر2 منظورت دکمه سمت راسته دسته ست که انگشت وسط دست راست میاد روش ؟اونو با ضربدر می گیرم کار خاصی انجام نمیده
![]()
منظور دکمه ی سمت راست دومیش + ضربدره توپو مستقیما نمیگیره و یارگیری میکنه یعنی نمیزاره طرف ازت رد شه...
و وقتی دکمه ی r2 رو ول کنی میره که توپو بگیره ولی پیشنهاد نمیکنم ضربدر رو ول کنی چون ازت رد میکنه اینقدر زاویش رو با این
دکمه ها بند بالاخره سوتی میده رد خور نداره...
بچه ها مال شما هم اینجوریه وقتی بازیکن راه میره توپ چسبیده به پاش
قضیه ی این چیه یه باگ ؟؟؟
دوستان ي سوال دارم همه مشكل دروازباني تو اين بازي دارند يا فقط واسه من اينطوريه؟؟؟
اینو باهات مخالفم6- هدزنی یا سرزنی :
در 2011 سرزنی تقریبا تعطیل بود
اگه از وسط میدان سانتر میکردی که سرزنی کنی و گل کنی احتمال سرزنی و گل کردن تقریبا 1% بود
از کرنر هم سخت بود
و از سانترهای معولی از جناحین نیز سخت بود
در 2012 سرزنی از تمام موارد بهتر شده
و حتی با بازیکنان ضعیف هم میشه سرزنی کرد
مثل رونالدو برزیلی و پاتو و ....
یکی از روشهای گلزنی من تو 2011 سانتر از جناحین و ضربه سر بود.
مستقیم تا نزدیکی خط عرض میرفتم و سانتر و گل.
ولی اگه تا نزدیک خط میرفتم و بعد رو به عقب برمیگشتم و سانتر میکردم بیشتر مواقع آفساید میشد که تو 2012 آفساید نمیشه
بیشتر کرنرها رو هم تو 2011 با 2 تا پاس گوتاه گل میکردم ولی هنوز قلق خوبی واسه کرنر 2012 پیدا نکردم
منم موافقم ولی تنها ایرادی که ازش دیدم اینه اکثر مواقع وقتی توپ رو میگیری خطا میگیرهداوری در 2012 عالی شده![]()
بــچه ها .... اینقدر هی نظر میدین دل من آب شد
یکی بگه چه جوری از شر این dll که نود اونو به عنوان تروجان میــشناسه خلاص بشم؟
دوستان گفتن dll هست! ولی انگار نیــست! ببینید:
![]()
Last edited by sourena; 14-10-2011 at 11:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)