نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگذاری : جمعه ، 16م جنیری سال 2009
محل برگذاری : اوماها
عكس های این هفته ی اسمكدان (شامل 57 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4.21
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
صحنه هایی از تصادف جف هاردی [بعد از تصادف] که در هفته ی پیش اتفاق افتاد رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .
ویکی گررو داخل رینگ هست و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . ویکی میگه : " من اینجام تا به شما طرفدارا و سوپراستار های بک استیج نشون بدم سر کسی به من بی احترامی میکنه ، چه خوهد اومد . " ویدوئویی از مسابقه ی تریپل جپردی مچ ای که تریپل ایچ هفته ی پیش انجام داد پخش میشه . برمیگردیم به ورزشگاه و ویکی میگه : " هانر به من بی احترامی کرد و سزای کارش رو دید . او روز عروسی من رو به هم زد و سعی داشت زندگیم رو از هم بپاشونه . حالا هم میخواد آرامشم رو به هم بزنه . هانر برای هیچ کس احترام قائل نیست و همه چیز رو جوک میبینه . الان کسی هست که داره بخاطر این اتفاقات میخنده ؟ " در همین لحظه آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تریپل ایچ میره داخل رینگ و میگه : " گفتنش برام خیلی سخته ویکی ، ولی من عذرمیخوام . ویکی داره راست میگه . من بعضی اوقات چیز های خنده داری میگم ولی وقتی اون ها رو ادامه میدم دیگه خنده دار بنظر نمیرسن . میخوام همه چیز رو تموم کنم . کاری میکنم همه چیز درست بشه . من عکس های لخـت تو رو بهت پس میدم . میدونی ، این ها رو گریت کالی تو بک استیج به خیلی از سوپراستار ها نشون داد . بعدش جوی استایلز عکس ها رو از کالی خرید و خود جوی بود که این ها رو تو اینترنت پخش کرد . من بازم عذرمیخوام . " ویکی گررو میگه : " من تو رو بخشیدم . اما این هایی که گفتی کافی نیستن . من نمیتونم بذارم تو توی رامبل مسابقه بدی . اما یه فرصت دیگه بهت میدم تا امشب بار دیگه با بیگ شو لست من استندینگ مچ بجنگی [در صورت پیروزی به رامبل میری] . " تریپل ایچ باز هم ویکی رو مسخره میکنه و در این لحظه رینگ رو ترک میکنه . آهنگ تریپل ایچ پخش میشه ولی در همین حال ویکی میگه : " ببخشید ، ببخشید [آهنگ تریپل ایچ قطع میشه] . من تصمیمم عوض شد و جای تو رو امشب به ام وی پی خواهم داد . تو هم فعلا اجازه ی حضور در کنار رینگ رو نداری . "
کامرشال.
هایلایت هایی از هفته ی پیش ای سی دابلیو پخش میشه که جک سوئگر موفق شد مت هاردی رو شکست بده و کمربند قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست بیاره .
مسابقه اول :: مارک هنری به همراه تونی اطلس و قهرمان ای سی دابلیو جک سوئگر
برابر مت هاردی و فینلی به همراه هورنسواگل
هر چهار استار وارد میشن . مسابقه رو مت و هنری آغاز میکنن . دو استار لاک آپ میشن و هنری ، مت رو به رینگ میکوبه . مت سعی داره با یه ویسلاک بازی رو کنترل کنه اما هنری براحتی بلند میشه و مت رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . هاردی چند مشت میزنه ولی از هنری یه اسلم دریافت میکنه . هنری میره برای البوء دراپ اما هاردی جاخالی میده . هاردی اسپلش و انزوگیری میزنه و سپس با فینلی تگ میکنه . فینلی میاد داخل رینگ و سیتد اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دراپ کیک از فینلی . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی میره برای یه حمله ی دیگه اما از هنری پاوراسلم دریافت میکنه . هنری جای خودش رو به جک سوئگر میده . سوئگر اسلم میزنه اما میره برای البوء دراپ که موفق نیست . شورت آرم کلوزلاین و یوروپین آپرکات از فینلی . فینلی سیتد اسپلش و چندین مشت میزنه . سوئگر به بازی برمیگرده و هنری هم حواس داور رو پرت میکنه . فینلی با یه ضربه هنری رو پرت میکنه بیرون رینگ ولی از سوئگر چند مشت دریافت میکنه . سپس سوئگر با مت هاردی درگیر میشه . او برمیگرده و روی گردن فینلی کار میکنه . میریم برای کامرشال . هنری داخل رینگ هست و داره فینلی رو میزنه . او چند مشت میزنه و میره برای کاور ، یک..دو.. . هنری ، فینلی رو میفرسته گوشه ی رینگ و سعی داره او رو خفه کنه . هنری با سوئگر تگ میکنه و سوئگر میاد داخل رینگ و البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بلی تو بلی سوپلکس از سوئگر . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی سعی داره از دست سوئگر در بره و جای خودش رو به هاردی بده اما سوئگر جلوی فینلی رو میگیره و کلوزلاین میزنه . سوئگر میره برای ویدر اسپلش اما فینلی جاخالی میده . فینلی با مت تگ میکنه و مت هاردی وارد میشه . هاردی چند مشت ، نک بریکر و کلوزلاین میزنه . هاردی به سوئگر رانینگ کلوزلاین و بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . مت هاردی ساید افکت میزنه . او آمادست تا توییست آو فیت رو اجراء کنه اما از اون طرف ، تونی اطلس ؛ هورنسواگل رو بلند میکنه و میندازه داخل رینگ که داور [و همچنین مت] حواسش پرت میشه . هنری از فرصت استفاده میکنه و میاد داخل رینگ و به هاردی کلوزلاین میزنه . اما از اون طرف فینلی هم فرصت طلبی میکنه و با شلیلی ، ضربه ای به صورت هنری وارد میکنه . سوئگر بلند میشه و حواسش میره طرف فینلی اما در همین لحظه مت هاردی هست که بعد از یه کیک ، به سوئگر توییست آو فیت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، مت هاردی و فینلی
در اتاق جی ام ، ویکی گررو و اج نشستن و اج میگه : " شک نکنید تایتل مچ بعدی من [رویال رامبل] آخرین فرصت من خواهد بود . " در همین لحظه چاوو گررو وارد میشه و میگه : " کی میخواد هانر رو بیرون از رامبل نگه داره ؟ " حالا بیگ شو میاد و میگه : " من میخوام علاوه بر دور نگه داشتن هانر از رامبل ، امشب دهن ام وی پی رو هم ببندم . " بیگ شو حرف رو عوض میکنه و میگه : " من در رویال رامبل پیروز خواهم شد . و ممکنه که در رسلمینیا برابر اج قرار بگیرم و او رو ناک اوت کنم . " اج عصبانی میشه و به چاوو میگه : " برو چک کن ببین همه چیز برای کاتینگ اج آمادست ... . "
کامرشال.
دید یو نوء پخش میشه .
در بک استیج ، آر تروث داره راه میره که چند لحظه بعد براین کندریک و ازکیل رو میبینه . کندریک به تروث میگه : " خوندن و رقصیدن تو اصلا برام جالب نیست . " ازکیل به تروث نگاه میکنه و میگه : " واتس آپ ؟ "
در بک استیج ، تاد گریشام با میشل مک کول مصاحبه ای ترتیب داده و در ابتدا ، ویدئویی از درگیری های چند وقت اخیر میشل مک کول پخش میشه . مک کول میگه : " ماریا و ایو حقشون بود . اون ها به من حسادت میکنن . اونا اصلا در سطح من نیستن . من در بین زنان در کمپانی بهترین هستم . " در همین لحظه ویکتوریا میاد و به مک کول میگه : " میدونی ، من اصلا از تو نمیترسم . بعدا میفهمی واسه چی ... [ازت نمیترسم] . "
در بک استیج ، ام وی پی دیده میشه که تو اتاقش نشسته . تریپل ایچ وارد اتاقش میشه و به ام وی پی میگه : " همه چیز تحت کنترل هست . این یه مسابقه رو نسبت به بقیه جدی تر بگیر . بهتره از این به بعد یه رکورد پیروزی برای خودت بوجود بیاری و رکورد شکست هات رو بشکنی . " ام وی پی در جواب میگه : " من روی تو رو زمین نمیندازم . تلسم باخت های من ، امشب شکسته میشه . "
مسابقه دوم :: آر تروث برابر دی براین کندریک به همراه ازکیل جکسن
آر تروث وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . براین کندریک و ازکیل هم وارد شدن . مسابقه آغاز میشه و دو استار لاک آپ میشن . تروث ، کندریک رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و چند مشت و آرم درگ میزنه . کندریک یه کیک قوی به سر تروث میزنه . سپس سعی داره او رو خفه کنه . کندریک چند کیک قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کندریک ابتدا روی پای تروث کار میکنه و سپس کمل کلاچ رو اجراء میکنه . تروث با چند مشت ، کیک و بار دیگه چند مشت به بازی برمیگرده . اما کندریک با هوشیاری ، تروث رو به بیرون پرت میکنه و در برگشت کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کندریک یه قفل دیگه رو اجراء کرده . تروث میره تا با فور آرم از فشار حملات کندریک بیرون بیاد اما یه کیک دریافت میکنه . پاوراسلم از تروث . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث میره برای جامپینگ ساید کیک اما کندریک کونر میکنه . کندریک میره تا فینیشر خودش [دی کندریک] رو بزنه اما او هم موفق نیست . توییستینگ فلایینگ فور آرم از تروث . اکس کیک از تروث . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، آر تروث
بعد از مسابقه ، ازکیل میاد داخل رینگ و کندریک رو چک میکنه . ازکیل بطور ناگهانی به تروث حمله میکنه و فینیشرش رو روی او میزنه .
در بک استیج ، تریپل ایچ همچنان داره با ام وی پی صحبت میکنه و بهش روحیه میده .
کامرشال.
ویدوئویی از ولادیمیر کازلاو پخش میشه .
مسابقه سوم :: لست من استندینگ مچ :: بیگ شو برابر ام وی پی
ام وی پی وارد میشه و گروهی از تماشاگرا او رو تشویق میکنن . حالا شاهد ورود بیگ شو هستیم . بیگ شو داره به سمت رینگ میاد که در همین لحظه ام وی پی با صندلی به او حمله میکنه و چند ضربه به او میزنه . ام وی پی باز هم میره تا یه ضربه با صندلی بزنه اما بیگ شو با مشت ، صندلی رو از دست ام وی پی به گوشه ای پرت میکنه . ام وی پی میره داخل رینگ و بیگ شو هم وارد میشه . دراپ کیک از ام وی پی . پورتر [ام وی پی] میره برای رانینگ بوت اما شو جاخالی میده . شو به پورتر حمله میکنه اما پورتر رینگ رو ترک میکنه . بیگ شو به دنبال پورتر میره ولی پورتر از سرعت خودش استفاده میکنه و میدوئه داخل رینگ . بیگ شو هم میاد داخل و حالا پورتر به او حمله میکنه . بیگ شو بلاک میکنه و ام وی پی رو به بیرون رینگ میفرسته . شو ، پورتر رو به دیواره ی سکیوریتی میکوبه . حالا چاپ از بیگ شو . داور شروع به کونت کردن میکنه [فراموش نشه که در مسابقه ی لست من استندینگ ، پینفال و یا سابمیشن وجود نداره] . ام وی پی بلند میشه و بیگ شو او رو به داخل رینگ میفرسته . اما پورتر از اون طرف رینگ میره بیرون . ام وی پی سعی داره با یه دراپ کیک مسابقه رو در کنترل خودش بگیره اما بیگ شو فن بعدی رو بلاک میکنه و ام وی پی رو به بیرون رینگ میفرسته . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و بیگ شو ، ام وی پی رو با قدرت به گوشه ی رینگ میکوبه و داور شروع به کونت کردن میکنه . ام وی پی بلند میشه . بیگ شو چاپ میزنه . بیگ شو کلوزلاین میزنه . پورتر میره برای البوء که تاثیری روی بیگ شو نداره . شو ، ام وی پی رو از گردن بلند میکنه و سپس به رینگ میکوبه . ام وی پی بوت میزنه و از سر و کله ی شو بالا میره تا یه اسلیپر نصفه و نیمه رو اجراء کنه . شو به راحتی ام وی پی رو از روی کمرش به بیرون رینگ پرت میکنه . کار به بیرون رینگ و نزدیکی های رمپ [ورودی] میکشه . بیگ شوهیپ تاس میکنه . بیگ شو به ام وی پی کلوزلاین میزنه . او آمادست تا کار رو تموم کنه . بیگ شو گلوی ام وی پی رو میگیره تا چوکسلم بزنه اما یهو سر و کله ی تریپل ایچ پیدا میشه و او با پتک ضربه ای به پشت بیگ شو میزنه . تماشاگرا تریپل ایچ رو تشویق میکنن . هم بیگ شو و هم ام وی پی روی زمین افتادن و داور داره کونت میکنه . تریپل ایچ به ام وی پی میگه که بلند شه . ام وی پی در حین کونت ، بسختی از جاش بلند میشه . داور هم تا عدد ده میشمره و مسابقه به پایان میرسه .
برنده ی لست من استندینگ ، ام وی پی
کامرشال.
اعلام میشه اوماگا بزودی باز خواهد گشت .
در اتاق جی ام ، ویکی گررو ، اج و چاوو هستن و ویکی به چاوو میگه : " برو تریپل ایچ رو پیدا کن و بیار . " اج میگه : " امشب در لا به لای صحبت هام با جف هاردی [در کاتینگ اج] ، میخوام به بیگ شو یه چیزی رو یاد بدم . "
چهره ی آندرتیکر از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . آندرتیکر میگه : " هر سال یه بار مسابقه ای سی نفره انجام میشه تا برنده فرصتش رو پیدا کنه تا به جاودانگی برسه . اما بیست و نه روح نابود شده باقی میمونه و یه فینام جاودانه شده . کسانی رو که قصد دارن در سرنوشت من دخالت کنن ، تاریکی خواهد پوشاند . سرنوشت اون ها ، از بیرون افتادن و حذف شدن خیلی سیاه تر خواهد بود . روح اون ها رو گرفته میشه و توسط من ، کسی که تاریکی ها رو کنترل میکنه ؛ مورد قضاوت قرار خواهد گرفت . اون ها درد های بی پایانی خواهند کشید و سپس من همه ی اون ها رو دفن خواهم کرد . "
کامرشال.
اسلم آو د ویک پخش میشه .
مسابقه چهارم :: میشل مک کول برابر ویکتوریا
مک کول وارد میشه . سپس شاهد ورود ویکتوریا هستیم . مسابقه آغاز میشه و میشل به ویکتوریا سیلی میزنه و سپس میره بیرون رینگ . ویکتوریا میره دنبال میشل و چند مشت به او میزنه . او میشل رو به رینگ برمیگردونه . ویکتوریا اسلم میزنه . چند شولدر از ویکتوریا در گوشه ی رینگ . مک کول میخواد کیک بزنه اما ویکتوریا بلاک میکنه و کلوزلاین میزنه . مونسالت از ویکتوریا . کاور میکنه ، یک..دو.. . میشل چند فورآرم میزنه . میشل میره بالای طناب ها ولی ویکتوریا او رو میزنه . ویکتوریا هم میره بالا و از اونجا به میشل سوپرپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . میشل بلند میشه و روی پای ویکتوریا کار میکنه . میشل از طناب ها برای صدمه زدن به پای [قبلا] آسیب دیده ی ویکتوریا استفاده میکنه . سپس پای او رو محکم به رینگ میکوبه . ویکتوریا قصد داره به بازی برگرده اما میشل ، یوروپین آپرکات میزنه . مک کول یه قفل رو اجراء میکنه . ویکتوریا روپ بریک میکنه و میشل هم به ناچار قفل رو میکشونه . جلوتر میریم و ویکتوریا چند کلوزلاین و فورآرم میزنه . میشل یه کیک به پای ویکتوریا میزنه . بک اسلاید از ویکتوریا ، یک..دو.. . ویکتوریا میره تا فینیشرش رو اجراء کنه اما مک کول در میره و یه ضربه به پای ویکتوریا میزنه . مک کول فینیشرش [مک کول کرش] رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، میشل مک کول
بعد از مسابقه ، ویکتوریا اعلام میکنه که این مسابقه ؛ آخرین مسابقه ی او بود و تماشاگرا تشویقش میکنن .
در اتاق جی ام ، تریپل ایچ و ویکی کنار هم هستن . ویکی به دگیم میگه : " بدلیل دخالتی که در مسابقه ی لست من استندینگ داشتی ، به هیچ وجه اجازه ی حضور در رامبل رو نداری . " تریپل ایچ میگه : " تو گفتی که من اجازه ندارم در کنار رینگ باشم . من هم نبودم و ... " ویکی گررو حرف او رو قطع میکنه و میگه : " ولی من منظورم این نبود . " تریپل ایچ میگه : " به هر حال من در نزدیکی استیج این کار رو کردم ، پس در رامبل هستم ! " صدای تشویق و خنده ی تماشاگرا به گوش میرسه . ویکی گررو میگه : " حالا که اینطوره ، تو هفته ی بعد مقابل ولادیمیر کازلاو قرار خواهی گرفت . "
کامرشال.
ویدوئویی تبلیغاتی از حضور استون کلد در هال آو فیم امسال پخش میشه .
آهنگ اج پخش میشه و او وارد میشه و در حین ورود اج ، چهره ی ولادیمیر کازلاو پخش میشه و او میگه : " تریپل ایچ ، من هفته ی بعد هم شکست نخورده باقی خواهم موند . " حالا اج داخل رینگ هست تا برنامه ی کاتینگ اج رو شروع کنه . اج میگه : " از آرماگدن به بعد ، من فقط به این فکر کردم که کمربندم رو از جف هاردی پس بگیرم . در طول این چند هفته خیلی چیز ها تمرکز من رو به هم زده . یکیش عکس های همسرم که در دابلیو دابلیو ای دات کام و کل اینترنت پخش شده . بعدی هم جف هاردی . میخواید باور کنید ، میخواید نکنید اما ابر سیاهی روی بخت جف هاردی افتاده . بعد از سانحه ی رانندگی ، او واقعا باید نگران دفاع از کمربندش باشه . من معمولا دوست دارم بلایی سر جف بیاد اما اینبار نه . از اینکه میبینم جف و دوست دخترش سالم هستن خیلی خوشحالم . چون دیگه چیزی نیست که حواس من رو پرت کنه و من میتونم به راحتی کمربند دابلیو دابلیو ای رو پس بگیرم . " ویدویی از اج پخش میشه . اج میگه : " این [ویدئو] هایی که دیدید همش یه پیش نمایش بود که در رویال رامبل تموم میشه ، وقتی من ثابت کردم که قهرمان شدن جف هاردی بر اثر یه حادثه بوده . " سپس اج از جف میخواد که وارد شه . آهنگ جف هاردی پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . بعد از مکث زیاد ، جف وارد میشه ولی در همین لحظه توسط آتیش هایی که از دور و برش [همیشه در حین ورودش بیرون میاد] بشدت آسیب میبینه . چند نفر میان دور و بر جف و او رو چک میکنن . ویکی گررو میاد و کنار شوهرش ، اج وایمیسه و تماشا میکنه . چندین ریپلی از زوایای مختلف [از این حادثه] پخش میشه .
اسمکدان این هفته در این لحظه به پایان میرسه .
-----------------------------------