تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 163 از 287 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که هیچ موقع از نگاه کردن ecw حال نمی کردم همیشه مسخره بود و بازی هاش جالب نبود همینطور استار های خیلی خوبی هم نداشت به خاطر همینم من راو و مخصوصا اسمک داون رو بیشتر از همه دوست دارم.
    البته اسمک داون با رفتن باتیستا ضعیف شد و استوری هاش فوق العاده مسخره شده ولی سال پیش و 2 سال پیش فوق العداه بود و من اصلا راو رو نگاه نمی کردم ( مخصوصا درگیری تیکر و باتیستا به نظر من جزو 3 تا در گیریه کل wwe هست اول از همه که درگیری استون کلد و راک و بعدشم آندرتیکر و باتیسنا همیشه بازیهاشون یکی دوتا فینیشر داشت!!!! )
    ecw واقعا باحال بود و مسابقات خشن و جون داری داشت و موقع نگاه کردن آدم همیشه دلهره داشت ولی الان
    اسمک دان با درفت باتیستا خیلی افت کرد و حتی اومدن دی گیم هم نتونست جای باتیستا پر کنه ولی در عوض امسال استوری های اسمک دان بهتر از راو بود و اسمک دان با وجود داشتن استارهای کمتر ولی استوری های بهتری داشت
    البته با اومدن وینس راو جذاب تر میشه

من با این 3تا درگیری خیلی خیلی حال کردم
    راک با استون کلد
    تیکر با من کایند مخصوصا مسابقه قفسشون که خدا بود
    شان و برت هارت

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

از كجا ميشه اين مسابقاتو دانلود كرد ؟

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از كجا ميشه اين مسابقاتو دانلود كرد ؟
    اينجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اخبار کوتاه از کشتی حرفه ای :
    - اخراج کریس جریکو به هیچ وجه واقعی نیست و آغاز یه استوری لاین جدید بین خانواده ی مک من هست . احتمالا وینس در هفته ی بعد جریکو رو دوباره به خدمت خواهد گرفت .

- اخراج رسمی هید ونسن از دابلیو دابلیو ای . ونسن قرار بود در ابتدای حضورش با آندرتیکر درگیر بشه .

- اضافه شدن میز ، مورسن ، ری میستریو ، کودی رودس ، تد دیبیاسی ، سانتینو مارلا و کوفی کینگستن به سوپراستار های حاضر در رویال رامبل .

- حضور احتمالی جف هاردی ، اج ، بیگ شو ، ولادیمیر کازلاو ، تریپل ایچ و آندرتیکر در الیمینیشن چمبر اسمکدان در پی پی وی نو وی اوت .

- مورد تمسخر قرار گرفتن کریستین رونالدو توسط کرت انگل !

- ناکامی کمپانی دابلیو دابلیو ای در خرید آسام کانگ ، ناک اوت غول پیکر کمپانی تی ان ای .

-----------------------------------
    Last edited by reza boy; 22-01-2009 at 00:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فرار کوین نش از مرگ و وضعیت فعلی او :
    وضع دیگر عضو تیم گروه مین ایونت مافیا هم چندان جالب نیست . کوین نش روز قبل از پی پی وی Genesis ، در بیمارستان بستری شد و در شوء حضور پیدا نکرد . نش مدت ها در آرنج خودش زخمی عمیق داشت که هیچ وقت برای بهبودی اون اقدام نکرد . بالاخره این بی توجهی او کار دستش داد و او رو تا پای مرگ هم پیش برد اما نش از مرگ گریخت .

کوین نش بدلیل عفونت زخم آرنجش مجبور شد به بیمارستان بره و دکتر ها هم سریعا برای درمان اقدام کردن و به کوین گفتن که آرنج او باید عمل بشه . اون ها گفتن اگه عمل موفقیت آمیز بود ، کوین میتونه بعد از مدتی تمریناتش رو شروع کنه اما اگه عمل نتیجه نداد ، یا باید دست راست او رو قطع کنن یا با نفوذ چرک و عفونت به خون او ؛ کوین نش خواهد مرد .

عمل با موفقیت انجام شد و کوین همچنان در بیمارستان بستری هست تا دکتر ها اجازه ی مرخصی به او بدن . کوین در جدید ترین صحبت هایی که انجام داد [بعد از عمل] گفت : " آرنج دست راستم عفونت کرد و دکتر ها برای بهبودی و تلاش کردن . اون ها گفتن که باید از راه MRSA استفاده کنن . برای اون هایی که نمیدونن MRSA چیه ، باید بگم نوعی آنتیبیوتیک هست که برای عفونت ها استفاده و تزریق میشه . من واقعا شانس آوردم . بگذریم ، میدونستین عملی که من در روز دوشنبه انجام دادم ، 27مین عمل کریر من بود ؟ نمیدونم دستم کی خوب میشه ، همه چیز بستگی به عکس العمل بدن من نسبت به آنتیبیوتیک داره . " کوین در ادامه ی صحبت هاش گفت : " واقعا ناراحتم که این پی پی وی رو از دست دادم . تازه کار مین ایونت مافیا شروع شده بود . دست راستم مشکل داره ولی دست چپم کاملا سالمه ، پس من قادرم در ایمپکت هفته ی بعد ، یه نفر رو داغون کنم [با یه دست] ! در ضمن ، شنیدم که کرت و جف جرت یه مسابقه قشنگ داشتن . حتما باید این مسابقه رو ببینم . امیدوارم هیچ وقت دیگه چنین اتفاقی برام نیفته . "

بله ، این بود تمام اتفاقاتی که تو این هفته برای نش افتاد و صحبت های نش رو هم خوندید که بسیار جالب بود . به هر حال برای این اسطوره ی بزرگ آرزوی سلامتی میکنیم و امیدواریم که او بتونه هر چه زود تر به روز های خوب خودش برگرده .

خداحافظی احتمالی اسکات استاینر :
    سوپراستار فعلی تی ان ای و استار سابق کمپانی های دابلیو دابلیو ای و دابلیو سی دابلیو در وضعیت جسمانی خیلی بدی قرار داره و اصلا قادر نیست مثل سال های پیش مبارزه کنه و با حریفاش کشتی بگیره . اسکات استاینر به دوستان نزدیک خودش گفته که تصمیم داره بزودی از کشتی حرفه ای کناره گیری کنه .

استاینر جدیدا در مسابقاتی که انجام میده [زمانی که میفته] بسختی از جاش بلند میشه ، کمرش بشدت درد میگیره ، زانو هاش راست نمیشن و خستگی کاملا در بدنش حس میشه . حتی گفته میشه که استاینر دیگه قادر به خم شدن و بستن بند های کفشش هم نیست و باید یکی باشه تا به او کمک کنه!

در لاکر روم تی ان ای ، همه برای وضعیت استاینر ناراحت هستن . کمپانی تی ان ای میدونه که رفتن اسکات ممکنه صدمه ی بسیار زیادی به این کمپانی بزنه بطوری که همه ی این استار های بزرگ در ایمپکت هم نمیتونن جای او رو پر کنن .

دوستان نزدیک استاینر گفتن که اسکات بطور جدی تصمیم به خداحافظی گرفته . افت ماهیچه های بدنی او باعث شده تا بدن اسکات ، زیبایی خودش رو از دست بده که این به روحیه ی او هم بسیار آسیب رسونده . البته اون ها [دوستان اسکات] دیدن که استاینر بتازگی در یکی از باشگاه های پرورش اندام در هاوایی ، بشدت در حال تمرین بوده . ولی آیا فایده ای داره ؟

اسکات استاینر [در حال حاضر] در کمپانی تی ان ای ، یکی از اعضای گروه قدرتمند مین ایونت مافیا هست و با رفتن او واقعا مشخص نیست وضعیت این تیم به چه روزی خواهد افتاد . جف جرت که دوست صمیمی اسکات هست ، از او خواسته تا برای مدتی استراحت کنه و به تمرین بپردازه تا شاید باز به اون آمادگی بدنی قبلی برگرده اما بعید بنظر میرسه اسکات این پیشنهاد رو قبول کنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

همونطور كه میدونید استیو آستن فعالیت خودش در دبلیو دبلیو اف رو از سال 1996 آغاز كرد و تا سال 2003 نیز به مبارزه با حریفان خودش در رینگ پرداخت اما با اتفاقی كه در سروایور سریس 2003 افتاد استن كلد دیگه نتونست در میادین مبارزه حضور پیدا كنه. استن كلد طی سال های فعالیتش در دبلیو دبلیو اف و دبلیو دبلیو ای تونسته بود خیلی از سوپراستار های بزرگ این كمپانی كه هر یك برای خودشون افتاخارات بسیار زیادی دارند رو شكست بده. از جمله این سوپراستار های بزرگ میشه به :

شان مایكلز
    وینس مكمن (دبلیو دبلیو ای چیر من)
    د راك
    میك فالی
    آندرتیكر
    تریپل اچ
    كین
    كرت انگل
    راب ون دم
    بوكر تی
    ادی گررو
    كریس جریكو
    كریس بنوا
    ریك فلیر
    اسكات هات
    اریك بیشاف

و خیلی های دیگه اشاره كرد.
    افتخارات "استن كلد" استیو آستن :

اولین كسی كه راك باتم رو به خود راك در WrestleMania XV (رسلمنیا 15) زد.
    قهرمان تورنمنت كینگ آف د رینگ سال 1996
    كسب عنوان چهارمی در برترین لقب های رینگ (تحت عنوان استن كلد)
    قهرمان شش دوره كمربند دبلیو دبلیو اف با شكست راك (2) , كرت انگل , آندرتیكر , كین و شان مایكلز
    قهرمان دو دوره كمربند بین قاره ای دبلیو دبلیو اف با شكست اون هارت (2)
    قهرمان چهار دوره كمربند تگ تیم دبلیو دبلیو اف به همراه شان مایكلز , دود لاو , آندرتیكر و تریپل اچ
    كسب اولین عنوان قهرمانی دبلیو دبلیو اف با شكست شان مایكلز در بیست و نهم مارس سال 1998
    كسب آخرین عنوان قهرمانی دبلیو دبلیو اف با شكست آندرتیكر در بیست و هشتم جون سال 1999
    دو دوره قهرمان سنگین وزن كمربند ایالات متحده ی دبلیو سی دبلیو با شكست داستین رودز و استیمبوت
    قهرمان یك دوره كمربند تگ تیم دبلیو سی دبلیو به همراه برایان پیلمن
    قهرمان دو دوره كمربند دبلیو سی دبلیو ولد تلویژن با شكست باری ویندهام و بابی ایتن
    كسب سه عنوان قهرمانی رویال رامبل در سال های 2001 , 1998 و 1997 با اوت كردن كین , راك و برت هارت
    البته باز هم متذكر میشم كه اینها تنها بخشی از افتخارات این سوپراستار بزرگ بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : اسمکدان

تاریخ برگذاری : جمعه ، 16م جنیری سال 2009

محل برگذاری : اوماها

عكس های این هفته ی اسمكدان (شامل 57 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4.21
    کد:

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

صحنه هایی از تصادف جف هاردی [بعد از تصادف] که در هفته ی پیش اتفاق افتاد رو شاهد هستیم .

به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .

ویکی گررو داخل رینگ هست و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . ویکی میگه : " من اینجام تا به شما طرفدارا و سوپراستار های بک استیج نشون بدم سر کسی به من بی احترامی میکنه ، چه خوهد اومد . " ویدوئویی از مسابقه ی تریپل جپردی مچ ای که تریپل ایچ هفته ی پیش انجام داد پخش میشه . برمیگردیم به ورزشگاه و ویکی میگه : " هانر به من بی احترامی کرد و سزای کارش رو دید . او روز عروسی من رو به هم زد و سعی داشت زندگیم رو از هم بپاشونه . حالا هم میخواد آرامشم رو به هم بزنه . هانر برای هیچ کس احترام قائل نیست و همه چیز رو جوک میبینه . الان کسی هست که داره بخاطر این اتفاقات میخنده ؟ " در همین لحظه آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تریپل ایچ میره داخل رینگ و میگه : " گفتنش برام خیلی سخته ویکی ، ولی من عذرمیخوام . ویکی داره راست میگه . من بعضی اوقات چیز های خنده داری میگم ولی وقتی اون ها رو ادامه میدم دیگه خنده دار بنظر نمیرسن . میخوام همه چیز رو تموم کنم . کاری میکنم همه چیز درست بشه . من عکس های لخـت تو رو بهت پس میدم . میدونی ، این ها رو گریت کالی تو بک استیج به خیلی از سوپراستار ها نشون داد . بعدش جوی استایلز عکس ها رو از کالی خرید و خود جوی بود که این ها رو تو اینترنت پخش کرد . من بازم عذرمیخوام . " ویکی گررو میگه : " من تو رو بخشیدم . اما این هایی که گفتی کافی نیستن . من نمیتونم بذارم تو توی رامبل مسابقه بدی . اما یه فرصت دیگه بهت میدم تا امشب بار دیگه با بیگ شو لست من استندینگ مچ بجنگی [در صورت پیروزی به رامبل میری] . " تریپل ایچ باز هم ویکی رو مسخره میکنه و در این لحظه رینگ رو ترک میکنه . آهنگ تریپل ایچ پخش میشه ولی در همین حال ویکی میگه : " ببخشید ، ببخشید [آهنگ تریپل ایچ قطع میشه] . من تصمیمم عوض شد و جای تو رو امشب به ام وی پی خواهم داد . تو هم فعلا اجازه ی حضور در کنار رینگ رو نداری . "

کامرشال.

هایلایت هایی از هفته ی پیش ای سی دابلیو پخش میشه که جک سوئگر موفق شد مت هاردی رو شکست بده و کمربند قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست بیاره .

مسابقه اول :: مارک هنری به همراه تونی اطلس و قهرمان ای سی دابلیو جک سوئگر

برابر مت هاردی و فینلی به همراه هورنسواگل

هر چهار استار وارد میشن . مسابقه رو مت و هنری آغاز میکنن . دو استار لاک آپ میشن و هنری ، مت رو به رینگ میکوبه . مت سعی داره با یه ویسلاک بازی رو کنترل کنه اما هنری براحتی بلند میشه و مت رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . هاردی چند مشت میزنه ولی از هنری یه اسلم دریافت میکنه . هنری میره برای البوء دراپ اما هاردی جاخالی میده . هاردی اسپلش و انزوگیری میزنه و سپس با فینلی تگ میکنه . فینلی میاد داخل رینگ و سیتد اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دراپ کیک از فینلی . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی میره برای یه حمله ی دیگه اما از هنری پاوراسلم دریافت میکنه . هنری جای خودش رو به جک سوئگر میده . سوئگر اسلم میزنه اما میره برای البوء دراپ که موفق نیست . شورت آرم کلوزلاین و یوروپین آپرکات از فینلی . فینلی سیتد اسپلش و چندین مشت میزنه . سوئگر به بازی برمیگرده و هنری هم حواس داور رو پرت میکنه . فینلی با یه ضربه هنری رو پرت میکنه بیرون رینگ ولی از سوئگر چند مشت دریافت میکنه . سپس سوئگر با مت هاردی درگیر میشه . او برمیگرده و روی گردن فینلی کار میکنه . میریم برای کامرشال . هنری داخل رینگ هست و داره فینلی رو میزنه . او چند مشت میزنه و میره برای کاور ، یک..دو.. . هنری ، فینلی رو میفرسته گوشه ی رینگ و سعی داره او رو خفه کنه . هنری با سوئگر تگ میکنه و سوئگر میاد داخل رینگ و البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بلی تو بلی سوپلکس از سوئگر . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی سعی داره از دست سوئگر در بره و جای خودش رو به هاردی بده اما سوئگر جلوی فینلی رو میگیره و کلوزلاین میزنه . سوئگر میره برای ویدر اسپلش اما فینلی جاخالی میده . فینلی با مت تگ میکنه و مت هاردی وارد میشه . هاردی چند مشت ، نک بریکر و کلوزلاین میزنه . هاردی به سوئگر رانینگ کلوزلاین و بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . مت هاردی ساید افکت میزنه . او آمادست تا توییست آو فیت رو اجراء کنه اما از اون طرف ، تونی اطلس ؛ هورنسواگل رو بلند میکنه و میندازه داخل رینگ که داور [و همچنین مت] حواسش پرت میشه . هنری از فرصت استفاده میکنه و میاد داخل رینگ و به هاردی کلوزلاین میزنه . اما از اون طرف فینلی هم فرصت طلبی میکنه و با شلیلی ، ضربه ای به صورت هنری وارد میکنه . سوئگر بلند میشه و حواسش میره طرف فینلی اما در همین لحظه مت هاردی هست که بعد از یه کیک ، به سوئگر توییست آو فیت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، مت هاردی و فینلی

در اتاق جی ام ، ویکی گررو و اج نشستن و اج میگه : " شک نکنید تایتل مچ بعدی من [رویال رامبل] آخرین فرصت من خواهد بود . " در همین لحظه چاوو گررو وارد میشه و میگه : " کی میخواد هانر رو بیرون از رامبل نگه داره ؟ " حالا بیگ شو میاد و میگه : " من میخوام علاوه بر دور نگه داشتن هانر از رامبل ، امشب دهن ام وی پی رو هم ببندم . " بیگ شو حرف رو عوض میکنه و میگه : " من در رویال رامبل پیروز خواهم شد . و ممکنه که در رسلمینیا برابر اج قرار بگیرم و او رو ناک اوت کنم . " اج عصبانی میشه و به چاوو میگه : " برو چک کن ببین همه چیز برای کاتینگ اج آمادست ... . "

کامرشال.

دید یو نوء پخش میشه .

در بک استیج ، آر تروث داره راه میره که چند لحظه بعد براین کندریک و ازکیل رو میبینه . کندریک به تروث میگه : " خوندن و رقصیدن تو اصلا برام جالب نیست . " ازکیل به تروث نگاه میکنه و میگه : " واتس آپ ؟ "

در بک استیج ، تاد گریشام با میشل مک کول مصاحبه ای ترتیب داده و در ابتدا ، ویدئویی از درگیری های چند وقت اخیر میشل مک کول پخش میشه . مک کول میگه : " ماریا و ایو حقشون بود . اون ها به من حسادت میکنن . اونا اصلا در سطح من نیستن . من در بین زنان در کمپانی بهترین هستم . " در همین لحظه ویکتوریا میاد و به مک کول میگه : " میدونی ، من اصلا از تو نمیترسم . بعدا میفهمی واسه چی ... [ازت نمیترسم] . "

در بک استیج ، ام وی پی دیده میشه که تو اتاقش نشسته . تریپل ایچ وارد اتاقش میشه و به ام وی پی میگه : " همه چیز تحت کنترل هست . این یه مسابقه رو نسبت به بقیه جدی تر بگیر . بهتره از این به بعد یه رکورد پیروزی برای خودت بوجود بیاری و رکورد شکست هات رو بشکنی . " ام وی پی در جواب میگه : " من روی تو رو زمین نمیندازم . تلسم باخت های من ، امشب شکسته میشه . "

مسابقه دوم :: آر تروث برابر دی براین کندریک به همراه ازکیل جکسن

آر تروث وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . براین کندریک و ازکیل هم وارد شدن . مسابقه آغاز میشه و دو استار لاک آپ میشن . تروث ، کندریک رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و چند مشت و آرم درگ میزنه . کندریک یه کیک قوی به سر تروث میزنه . سپس سعی داره او رو خفه کنه . کندریک چند کیک قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کندریک ابتدا روی پای تروث کار میکنه و سپس کمل کلاچ رو اجراء میکنه . تروث با چند مشت ، کیک و بار دیگه چند مشت به بازی برمیگرده . اما کندریک با هوشیاری ، تروث رو به بیرون پرت میکنه و در برگشت کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کندریک یه قفل دیگه رو اجراء کرده . تروث میره تا با فور آرم از فشار حملات کندریک بیرون بیاد اما یه کیک دریافت میکنه . پاوراسلم از تروث . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث میره برای جامپینگ ساید کیک اما کندریک کونر میکنه . کندریک میره تا فینیشر خودش [دی کندریک] رو بزنه اما او هم موفق نیست . توییستینگ فلایینگ فور آرم از تروث . اکس کیک از تروث . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، آر تروث

بعد از مسابقه ، ازکیل میاد داخل رینگ و کندریک رو چک میکنه . ازکیل بطور ناگهانی به تروث حمله میکنه و فینیشرش رو روی او میزنه .

در بک استیج ، تریپل ایچ همچنان داره با ام وی پی صحبت میکنه و بهش روحیه میده .

کامرشال.

ویدوئویی از ولادیمیر کازلاو پخش میشه .

مسابقه سوم :: لست من استندینگ مچ :: بیگ شو برابر ام وی پی

ام وی پی وارد میشه و گروهی از تماشاگرا او رو تشویق میکنن . حالا شاهد ورود بیگ شو هستیم . بیگ شو داره به سمت رینگ میاد که در همین لحظه ام وی پی با صندلی به او حمله میکنه و چند ضربه به او میزنه . ام وی پی باز هم میره تا یه ضربه با صندلی بزنه اما بیگ شو با مشت ، صندلی رو از دست ام وی پی به گوشه ای پرت میکنه . ام وی پی میره داخل رینگ و بیگ شو هم وارد میشه . دراپ کیک از ام وی پی . پورتر [ام وی پی] میره برای رانینگ بوت اما شو جاخالی میده . شو به پورتر حمله میکنه اما پورتر رینگ رو ترک میکنه . بیگ شو به دنبال پورتر میره ولی پورتر از سرعت خودش استفاده میکنه و میدوئه داخل رینگ . بیگ شو هم میاد داخل و حالا پورتر به او حمله میکنه . بیگ شو بلاک میکنه و ام وی پی رو به بیرون رینگ میفرسته . شو ، پورتر رو به دیواره ی سکیوریتی میکوبه . حالا چاپ از بیگ شو . داور شروع به کونت کردن میکنه [فراموش نشه که در مسابقه ی لست من استندینگ ، پینفال و یا سابمیشن وجود نداره] . ام وی پی بلند میشه و بیگ شو او رو به داخل رینگ میفرسته . اما پورتر از اون طرف رینگ میره بیرون . ام وی پی سعی داره با یه دراپ کیک مسابقه رو در کنترل خودش بگیره اما بیگ شو فن بعدی رو بلاک میکنه و ام وی پی رو به بیرون رینگ میفرسته . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و بیگ شو ، ام وی پی رو با قدرت به گوشه ی رینگ میکوبه و داور شروع به کونت کردن میکنه . ام وی پی بلند میشه . بیگ شو چاپ میزنه . بیگ شو کلوزلاین میزنه . پورتر میره برای البوء که تاثیری روی بیگ شو نداره . شو ، ام وی پی رو از گردن بلند میکنه و سپس به رینگ میکوبه . ام وی پی بوت میزنه و از سر و کله ی شو بالا میره تا یه اسلیپر نصفه و نیمه رو اجراء کنه . شو به راحتی ام وی پی رو از روی کمرش به بیرون رینگ پرت میکنه . کار به بیرون رینگ و نزدیکی های رمپ [ورودی] میکشه . بیگ شوهیپ تاس میکنه . بیگ شو به ام وی پی کلوزلاین میزنه . او آمادست تا کار رو تموم کنه . بیگ شو گلوی ام وی پی رو میگیره تا چوکسلم بزنه اما یهو سر و کله ی تریپل ایچ پیدا میشه و او با پتک ضربه ای به پشت بیگ شو میزنه . تماشاگرا تریپل ایچ رو تشویق میکنن . هم بیگ شو و هم ام وی پی روی زمین افتادن و داور داره کونت میکنه . تریپل ایچ به ام وی پی میگه که بلند شه . ام وی پی در حین کونت ، بسختی از جاش بلند میشه . داور هم تا عدد ده میشمره و مسابقه به پایان میرسه .

برنده ی لست من استندینگ ، ام وی پی

کامرشال.

اعلام میشه اوماگا بزودی باز خواهد گشت .

در اتاق جی ام ، ویکی گررو ، اج و چاوو هستن و ویکی به چاوو میگه : " برو تریپل ایچ رو پیدا کن و بیار . " اج میگه : " امشب در لا به لای صحبت هام با جف هاردی [در کاتینگ اج] ، میخوام به بیگ شو یه چیزی رو یاد بدم . "

چهره ی آندرتیکر از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . آندرتیکر میگه : " هر سال یه بار مسابقه ای سی نفره انجام میشه تا برنده فرصتش رو پیدا کنه تا به جاودانگی برسه . اما بیست و نه روح نابود شده باقی میمونه و یه فینام جاودانه شده . کسانی رو که قصد دارن در سرنوشت من دخالت کنن ، تاریکی خواهد پوشاند . سرنوشت اون ها ، از بیرون افتادن و حذف شدن خیلی سیاه تر خواهد بود . روح اون ها رو گرفته میشه و توسط من ، کسی که تاریکی ها رو کنترل میکنه ؛ مورد قضاوت قرار خواهد گرفت . اون ها درد های بی پایانی خواهند کشید و سپس من همه ی اون ها رو دفن خواهم کرد . "

کامرشال.

اسلم آو د ویک پخش میشه .

مسابقه چهارم :: میشل مک کول برابر ویکتوریا

مک کول وارد میشه . سپس شاهد ورود ویکتوریا هستیم . مسابقه آغاز میشه و میشل به ویکتوریا سیلی میزنه و سپس میره بیرون رینگ . ویکتوریا میره دنبال میشل و چند مشت به او میزنه . او میشل رو به رینگ برمیگردونه . ویکتوریا اسلم میزنه . چند شولدر از ویکتوریا در گوشه ی رینگ . مک کول میخواد کیک بزنه اما ویکتوریا بلاک میکنه و کلوزلاین میزنه . مونسالت از ویکتوریا . کاور میکنه ، یک..دو.. . میشل چند فورآرم میزنه . میشل میره بالای طناب ها ولی ویکتوریا او رو میزنه . ویکتوریا هم میره بالا و از اونجا به میشل سوپرپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . میشل بلند میشه و روی پای ویکتوریا کار میکنه . میشل از طناب ها برای صدمه زدن به پای [قبلا] آسیب دیده ی ویکتوریا استفاده میکنه . سپس پای او رو محکم به رینگ میکوبه . ویکتوریا قصد داره به بازی برگرده اما میشل ، یوروپین آپرکات میزنه . مک کول یه قفل رو اجراء میکنه . ویکتوریا روپ بریک میکنه و میشل هم به ناچار قفل رو میکشونه . جلوتر میریم و ویکتوریا چند کلوزلاین و فورآرم میزنه . میشل یه کیک به پای ویکتوریا میزنه . بک اسلاید از ویکتوریا ، یک..دو.. . ویکتوریا میره تا فینیشرش رو اجراء کنه اما مک کول در میره و یه ضربه به پای ویکتوریا میزنه . مک کول فینیشرش [مک کول کرش] رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، میشل مک کول

بعد از مسابقه ، ویکتوریا اعلام میکنه که این مسابقه ؛ آخرین مسابقه ی او بود و تماشاگرا تشویقش میکنن .

در اتاق جی ام ، تریپل ایچ و ویکی کنار هم هستن . ویکی به دگیم میگه : " بدلیل دخالتی که در مسابقه ی لست من استندینگ داشتی ، به هیچ وجه اجازه ی حضور در رامبل رو نداری . " تریپل ایچ میگه : " تو گفتی که من اجازه ندارم در کنار رینگ باشم . من هم نبودم و ... " ویکی گررو حرف او رو قطع میکنه و میگه : " ولی من منظورم این نبود . " تریپل ایچ میگه : " به هر حال من در نزدیکی استیج این کار رو کردم ، پس در رامبل هستم ! " صدای تشویق و خنده ی تماشاگرا به گوش میرسه . ویکی گررو میگه : " حالا که اینطوره ، تو هفته ی بعد مقابل ولادیمیر کازلاو قرار خواهی گرفت . "

کامرشال.

ویدوئویی تبلیغاتی از حضور استون کلد در هال آو فیم امسال پخش میشه .

آهنگ اج پخش میشه و او وارد میشه و در حین ورود اج ، چهره ی ولادیمیر کازلاو پخش میشه و او میگه : " تریپل ایچ ، من هفته ی بعد هم شکست نخورده باقی خواهم موند . " حالا اج داخل رینگ هست تا برنامه ی کاتینگ اج رو شروع کنه . اج میگه : " از آرماگدن به بعد ، من فقط به این فکر کردم که کمربندم رو از جف هاردی پس بگیرم . در طول این چند هفته خیلی چیز ها تمرکز من رو به هم زده . یکیش عکس های همسرم که در دابلیو دابلیو ای دات کام و کل اینترنت پخش شده . بعدی هم جف هاردی . میخواید باور کنید ، میخواید نکنید اما ابر سیاهی روی بخت جف هاردی افتاده . بعد از سانحه ی رانندگی ، او واقعا باید نگران دفاع از کمربندش باشه . من معمولا دوست دارم بلایی سر جف بیاد اما اینبار نه . از اینکه میبینم جف و دوست دخترش سالم هستن خیلی خوشحالم . چون دیگه چیزی نیست که حواس من رو پرت کنه و من میتونم به راحتی کمربند دابلیو دابلیو ای رو پس بگیرم . " ویدویی از اج پخش میشه . اج میگه : " این [ویدئو] هایی که دیدید همش یه پیش نمایش بود که در رویال رامبل تموم میشه ، وقتی من ثابت کردم که قهرمان شدن جف هاردی بر اثر یه حادثه بوده . " سپس اج از جف میخواد که وارد شه . آهنگ جف هاردی پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . بعد از مکث زیاد ، جف وارد میشه ولی در همین لحظه توسط آتیش هایی که از دور و برش [همیشه در حین ورودش بیرون میاد] بشدت آسیب میبینه . چند نفر میان دور و بر جف و او رو چک میکنن . ویکی گررو میاد و کنار شوهرش ، اج وایمیسه و تماشا میکنه . چندین ریپلی از زوایای مختلف [از این حادثه] پخش میشه .

اسمکدان این هفته در این لحظه به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بررسی وضعیت کین بعد از درفت به راء :
    شاید همه با من هم عقیده باشید که واقعا حق کین نیست امروز در چنین وضعیتی باشه . کین ای که از سال 1997 وارد کمپانی شد و بیش از یازده سال برای کمپانی دابلیو دابلیو ای زحمت کشید و چندین بار قهرمانی جهان رو هم بدست آورد [تگ تیم ، دابلیو دابلیو ای و ...] ، امروز به عنوان یه بازنده ی همیشگی ازش استفاده میشه .

کین در دوران آمادگی خودش در سال 2008 موفق شد قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست بیاره و بیش از چهار ماه اون رو نگه داره اما بعد از باختن کمربندش به مارک هنری و درفت به راء ، همه چیز برای این استار غول پیکر و البته بدشانس عوض شد . کین با اومدن به راء میتونست برای اولین بار قهرمانی سنگین وزن رو کسب کنه اما کمپانی به هیج وجه علاقه ای به چمپین کردن کین نداشت . واقعا کسی نمیدونه هدف کمپانی دابلیو دابلیو ای از فرستادن کین به راء چی بوده ؟ وقتی برای یه استار برنامه ای ندارن ، برای چی برند او رو تغییر میدن ؟ این برای کمپانی بزرگی مثل دابلیو دابلیو ای یه اشتباه بزرگ و به عبارتی فاجعه ست .

در ابتدا ، کمپانی قصد داشت یه درگیری کوچیک بین جیمی نابل و کین بوجود بیاره . کین ای که تا هفته ی قبلش قهرمان ای سی دابلیو بود ، باید در یه استوری لاین برابر یکی از ضعیف ترین و آماتور ترین های راء قرار میگرفت . خیلی نگذشت که کمپانی متوجه شد داره اشتباه میکنه و جهت خودش رو تغییر داد و این استوری لاین رو حذف کرد . کین مدت ها منتظر یه داستان خوب بود که در این مدت ، همین جیمی نابل [با تیم شدن با میکی جیمز] نقشش از کین پررنگ تر شد !

مدتی بعد کین تبدیل به یکی از معماسازان راء شد ! کسی که هر دفعه با ورودش یه راز به همراه داشت ولی به هیچ کس چیزی نمیگفت . همین باعث شد مردم ماه ها داستان او رو دنبال کنن . داستانی که ابتدا جذاب بود اما برای کین ، بدترین داستان بود و بدترین پایان رو به همراه داشت . همه چیز بعد از چند هفته مشخص شد . کمپانی دابلیو دابلیو ای داستانی بین کین و ری میستریو تنظیم کرده بود . این داستان آغاز کمرنگ و کمرنگ تر کردن کرکتر کین بود . کین ای که تا چند سال پیش برابر افرادی همچون گریت کالی ، بیگ شو و آندرتیکر قرار میگرفت و مقاومت میکرد ، هر دفعه برابر این ری میستریوی کوچک شکست خورد .

کمپانی روز به روز کین رو ضعیف تر و ضعیف تر کرد . برای رضایت او ، کین رو چند بار در تایتل مچ ها شرکت داد اما به عنوان یک بازنده . این برای یه قهرمان جهان [سابق] اصلا قابل پذیرش نیست . کین حقش خیلی بیشتر از این هاست . این غول قرمز رنگ باید حداقل دو یا سه قهرمانی جهان دیگه [دابلیو دابلیو ای یا سنگین وزن] رو بدست بیاره . اما با این وضعیتی که الان داره ، حتی اینترکانتیننتال تایتل رو هم به او نمیدن و حتی نمیذارن سرش مسابقه بده !

در حال حاضر برای کین استوری لاینی درست کردن که مشابه اش رو چند سال پیش بین خود او و لیتا دیدیم . استوری لاینی که به هیچ وجه طرف قهرمانی نمیره . داستانی که پایانش ، هیچ فایده ای برای کین نداره . اتفاقاتی که در این چند وقته بین کین و کلی کلی میفته ، جذابیت خاصی نداره . فقط مثل یه سریال میمونه که هر دفعه یه قسمت تکراری اش رو شاهد هستیم ! کین وارد رینگ میشه ، کلی کلی رو تهدید میکنه ، چند نفر رو میزنه و میره ... . اما این به کرکتر کین کمکی میکنه ؟ آیا این داستان باعث میشه کین ، همون کین سال های پیش بشه ؟ نه ، این اتفاق نمیفته .

اینجاست که باید دوست های صمیمی کین به او کمک کنن . کین در این چند ساله هر چقدر با مسئولان کمپانی صحبت کرد ، نتیجه ای نگرفت . او مدت هاست که کمپانی دابلیو دابلیو ای رو تهدید میکنه که اگه این وضع ادامه داشته باشه ، دابلیو دابلیو رو ترک خواهد کرد [به کجا ؟] . شاید وقتش باشه نزدیکان کین افرادی مثل آندرتیکر ، جی بی ال ، بیگ شو و ... دست به کار بشن تا شاید اون ها بتونن در این روند تاثیر مثبت بذارن و کین رو به همون کین دوست داشتنی و قدرتمند تبدیل کنن .

اما باز هم چیزی قابل پیش بینی نیست . شاید اینبار کمپانی دابلیو دابلیو ای هدف خاصی رو دنبال میکنه . فقط امیدواریم ، این هدف کمپانی به سود کین باشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

همونطور كه در اسمكدان این هفته مطلع شدیم یكی از با سابقه ترین دیوا های دبلیو دبلیو ای هم از این رشته كناره گیری كرد و آخرین مسابقه ی خودش رو به انجام رسوند. ویكتوریا دیوایی بود كه بعد از 11 سال فعالیت و دو بار قهرمانی در این زمینه سرانجام به شكلی نه چندان با شكوه و جالب از این رشته كناره گیری كرد. ویكتوریا در اسمكدان نهم ژانویه در مسابقه ای كه انجام داد توسط هم تیمی خودش میشل مك كول كه قهرمانی خودش رو تازه از دست داده بود و حركات عجیبی طی این چند هفته انجام داده مورد حمله قرار گرفت. یك هفته بعد یكی در اسمكدان شانزدهم ژانویه كه این هفته برگزار شد ویكتوریا در یك مسابقه ی تك به تك به مصاف قهرمان سابق دیواس میشل مك كول رفت. انتظار میرفت ویكتوریا این مسابقه رو با پیروزی پشت سر بذاره اما این چنین نشد و ویكتوریا مسابقه ی خودش رو واگذار كرد. اما نكته ای كه اصلا قابل پیش بینی نبود این بود كه ویكتوریا بعد از اتمام این مسابقه اعلام كرد كه این آخرین بازی وی در دبلیو دبلیو ای بود و از این پس اون به عنوان یك رسلر فعالیت نخواهد كرد. خود من اصلا انتظار نداشتم كه ویكتوریا بدین شكل از این رشته كناره گیری كنه. به نظر من اون باید همانند تریس استراتس و لیتا در یك پی پر ویو با اعلان قبلی از دبلیو دبلیو ای كناره گیری میكرد اما خوب این اتفاق نیفتاد و ویكتوریا با همه ی خوبی ها و بدی هایی داشت علی رغم زحمت بسیاری كه طی این چند سال برای دبلیو دبلیو ای كشید سر انجام در تاریخ شانزدهم ژانویه ی سال 2009 به جمع سوپراستار های دبلیو دبلیو ای المنی پیوست. ویكتوریا در طی سال های فعالیتش در دبلیو دبلیو ای تونسته افتخاراتی همچون :

قهرمانی زنان در سروایور سریس سال 2002 با شكست تریش استراتس
    قهرمانی زنان با شكست مالی , لیتا و جز در در یك مسابقه ی چهار جانبه در راء‌ سال 2003 (بیست و سوم فوریه)

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : راء

تاریخ برگذاری : دوشنبه ، 19م جنیری سال 2009

محل انجام : شیکاگو

عكس های این هفته ی راء ‌(شامل 73 عكس)‌ :: لینك دانلود | حجم: MB 5.32
    کد:

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

تریبیوت ویدئویی از مارتین لوتر کینگ رو شاهد هستیم .

ویدئویی از چگونگی مصدومیت وینس مک من در حین برنامه ی میلیون دالر مینیا پخش میشه و اعلام میشه او امشب برمیگرده .

اینتروی راء پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

مسابقه اول :: بتل رویال :: رندی اورتن ، کین ، کودی رودس ، تد دیبیاسی ، کوفی کینگستن ، سانتینو مارلا

رندی اورتن وارد میشه و تماشاگرا نه او رو هو [بو] میکنن و نه او رو تشویق . کوفی کینگستن وارد میشه . انفجار رخ میده و کین مثل همیشه ، در حالی که نور قرمز همه جا رو فرا گرفته وارد رینگ میشه . بعد از مکث زیاد ، سانتینو مارلا به عنوان نفر چهارم میاد و گروهی از تماشاگرا تشویقش میکنن . آهنگ تیم پرایسلس پخش و تد دیبیاسی و کودی رودس با هم به قسمت رمپ ورزشگاه میان و سپس داخل رینگ میرن تا مسابقه ی سیکس من اوور دتاپ روپ بتل رویال آغاز بشه . شش استار با هم درگیر میشن . تیم لگسی [رندی ، کودی و دیبیاسی] به کین حمله میکنن اما کین اون ها رو میزنه . سانتینو با کوفی درگیر هست اما برمیگرده و سعی داره با تیم لگسی بجنگه اما رندی ، کودی و تد با همکاری یکدیگه موفق میشن سانتینو رو از بالای طناب ها به بیرون پرت کنن . به این ترتیب سانتینو حذف میشه . کودی رودس و تد دیبیاسی ، کوفی کینگستن رو با همکاری دو نفره از رینگ به بیرون پرت میکنن . پس کوفی هم حذف میشه . حالا کین برابر تیم لگسی قرار گرفته اما همه ی این چهار نفر شانس پیروزی دارن . کین به رندی یه آپرکات قوی میزنه و سپس کودی رودس رو از بالای طناب ها به بیرون پرت میکنه . کودی رودس حذف میشه . تد دیبیاسی به کین حمله میکنه و علاوه بر حذف کردن کین ، خودش رو هم [به نفع رندی] به بیرون پرت میکنه .

برنده ی مسابقه ، رندی اورتن

بعد از مسابقه ، تیم لگسی در داخل رینگ [رندی اورتن ، کودی رودس و تد دیبیاسی] دست همدیگه رو به عنوان پیروز بالا میگیرن .

کامرشال.

در بک استیج ، سی ام پانک دیده میشه که داره خودش رو برای مسابقه ی امشبش [که تایتل مچ] هست آماده میکنه.

مسابقه دوم :: کلی کلی برابر ومنز چمپین ، بث فینکس

کلی کلی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود بث فینکس هستیم . مسابقه آغاز میشه و کلی سعی داره کنترل بازی رو در دست بگیره اما از بث یه اسلم دریافت میکنه . کلی چند کیک به سینه ی بث میزنه و سپس به او اسلم میزنه روی طناب ها . کلی خیلی خوب کار میکنه و با چند کیک و قفل کاملا بر بازی مسلط میشه . حالا بث با یه کلوزلاین به بازی برمیگرده . دابل چیکن وینگ از فینکس . بث کاور میکنه ، یک..دو..سه.

برنده ی مسابقه ، بث فینکس

بعد از مسابقه ، داور ها میان تا وضعیت کلی رو چک کنن . بث هم رینگ رو ترک میکنه .

در بک استیج ، رندی اورتن با تد دیبیاسی درباره ی رویال رامبل صحبت میکنه . در این لحظه کودی رودس میاد و میگه : " یه مشکلی هست . الان که داشتم از کنار اتاق استفنی رد میشدم ، دیدم [شنیدم] سیم اسنوکا و مانو دارن درباره ی اخراج شدن تو [رندی] صحبت میکنن . " رندی اورتن عصبانی میشه و میره .

کامرشال.

در بک استیج ، بث فینکس داره به طرف اتاقش میره که در همین لحظه سانتینو مارلا رو میبینه . سانتینو بعد از تبریک به بث ، به او میگه : " بث ، من برات یه سورپرایز دارم . " سپس روزا مندز هست که جلوی دوربین میاد . روزا به بث میگه : " من میخوام یه دیوا بشم و قول میدم هر کاری که تو بگی انجام بدم . " سانتینو بعد از اتمام صحبت های روزا به بث میگه : " هی بث ، میشه برای خودمون برش داریم ؟! " بث بدون اینکه هیچی بگه میره . سانتینو به روزا میگه : " نگران نباش ، من نقشه ای برای جلب توجه بث دارم . "

در اتاق جنرال منجر ، استفنی داره با تلفن صحبت میکنه . در همین لحظه رندی اورتن وارد اتاق میشه و به استف میگه : " بنظر من این خیلی خوبه که تو جریکو رو اخراج کردی . ولی ... . " استف حرف رندی رو قطع میکنه و میگه : " من نمیخوام تو رو اخراج کنم . حالا میتونی از اتاق من بری بیرون . " رندی در جواب میگه : " من واسه این نیومدم . میخواستم بهت بگم که امشب وینس برمیگرده و این تو هستی که اخراج میشی. " استف میگه : " این به تو ربطی نداره . " رندی اورتن میگه : " مردم همه به چشم یه دلقک و جوک به تو نگاه میکنن . همه پشت سرت حرف میزنن و به تو و اسم فامیلت میخندن . " استفنی عصبانی میشه و به رندی سیلی میزنه . رندی هم عصبانی میشه اما خودش رو کنترل میکنه .

کامرشال.

مسابقه سوم :: اینترکانتیننتال چمپینشیپ نو دیسکوالیفیکیشن مچ :: ویلیام ریگل © برابر سی ام پانک

سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . ویدئویی از اتفاقاتی که در این مدت بین ریگل و پانک افتاد پخش میشه . ویلیام ریگل به همراه لیلا وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکنن . مسابقه آغاز میشه و دو استار لاک آپ میشن . کار به گوشه ی رینگ میکشه و سپس جدا میشن . ساید هدلاک از ریگل . پانک دراپ کیک میزنه . چند کیک به سینه ی ریگل . پانک کاور میکنه ، یک..دو.. . ریگل رینگ رو ترک میکنه . پانک به دنبال او میره . ریگل میخواد در بیرون رینگ به پانک سوپلکس بزنه اما پانک کونر میکنه و یه نی به صورت ریگل میزنه . سپس به او در بیون رینگ اسلم میزنه . پانک ، ریگل رو به رینگ برمیگردونه و خودش هم برمیگرده . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک بعد از یه حمله ی دیگه میره برای کاور ، یک..دو.. . آرم بار از پانک . تماشاگرا سرود ' سی ام پانک ' رو سر دادن . پانک داره تلاش میکنه تا به دست ریگل صدمه ی جدی وارد کنه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و پانک با یه سابمیشن ، همچنان بر بازی مسلط هست . ریگل به کمک لیلا به بازی برمیگرده و یه کیک قوی به صورت پانک میزنه . ریگل کاور میکنه ، یک..دو.. . فول نلسن لاک از ریگل . چند کیک و مشت پشت سر هم . ریگل یه مشت به سینه ی پانک میزنه اما در برگشت از پانک یه کیک [تو صورت] دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک در گوشه ی رینگ به ریگل ، های نی میزنه . سپس میره برای بولداگ اما ریگل کونر میکنه و یه سوپلکس بسیار زیبا میزنه که پانک با سر به رینگ برخورد میکنه . ریگل کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک به بالای طناب ها میره و ریگل هم میره بالا تا جلوی او رو بگیره اما پانک با چند مشت ، ریگل رو به پایین پرت میکنه . پانک میره برای کراس بادی اما ریگل نمیذاره . پانک بطور ناگهانی ریگل رو میبره بالای شونه تا جی تی اس بزنه . ریگل مقاومت میکنه و چند البوء میزنه ولی بی فایده هست . پانک در این لحظه موفق میشه جی تی اس رو اجراء کنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده و قهرمان جدید بین قاره ای ، سی ام پانک

بعد از مسابقه ، پانک با تماشاگرا شادی اش رو تقسیم میکنه . تابلو های زیادی دیده میشن که روشون " پانک " نوشته شده .

ویدوئویی از مین ایونت هفته ی قبل راء پخش میشه .

کامرشال.

رینگ به زیبایی تزئین شده تا جی بی ال و سینا بیان و قرار داد رسمیشون رو برای مسابقه در رویال رامبل امضاء کنن . جری دکینگ لالر هم داخل رینگ هست . آهنگ جی بی ال پخش میشه و تماشاگرا بشدت او رو هو [بو] میکنن . جی بی ال در حالی وارد رینگ میشه که شان مایکلز رو هم همراه خودش آورده . تماشاگرا شان رو هم هو [بو] میکنن . حالا آهنگ سینا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سینا کاملا آماده هست تا قرار داد رو امضاء کنه . جری لالر میگه : " خوب ، کی اول میخواد امضاء کنه . " سینا این کار رو انجام میده . سپس کاغذ و قلم رو میده دست جی بی ال . جی بی ال به آرامی امضاء میکنه . بعد از قرار داد ، جی بی ال میکروفون رو از لالر میگیره و قصد داره به سینا چیزی بگه که سینا حرف های او رو قطع میکنه و میگه : " من با شان کار دارم . " جی بی ال میگه : " شان برای من کار میکنه و او در رویال رامبل کنار من خواهد بود و من رو ساپورت خواهد کرد و من به شان اجازه ی صحبت نمیدم . " سینا در جواب میگه : " من منظورم این نبود . من میخوام که شان حرف های من رو گوش کنه . هفته ی پیش اتفاقاتی افتاد که تماشاگرا اون رو متوجه نشدن . من هفته ی پیش با یه آدم شکست خورده مسابقه ندادم . من با ایچ بی کی مسابقه دادم ، با شوء استاپر . مردم هنوز هم شان رو دوست دارن و شاید او در بیرون رینگ خیلی وضع خوبی نداشته باشه ، اما در داخل رینگ هیچ چیز رو از دست نداده . او در هفته ی پیش این دو نشون داد . شان ، تو میستر رسلمینیا هستی ؛ نه عروسک جی بی ال [تماشاگرا سرود ' سینا ' رو سر میدن] . " جی بی ال در جواب سینا میگه : " شان مایکلز برای من کار میکنه ، او عروسک نیست . من میدونم همه ی این [لقب] هایی که گفتی مربوط به شان مایکلز هست و من بخاطر همین هست که او رو استخدام کردم . تمام کارکن های من برای من کار میکنن ، چون من بهشون پول خوبی میدم . من شان رو استخدام کردم تا به من کمک کنه قهرمان سنگین وزن بشم و در رسلمینیا مسابقه بدم . چیزی که او بخاطر این کار ازم میگیره ، یه چک گنده هست . در ضمن سینا ، این ها همه بیزینس هست و به تو مربوط نمیشه . " شان میکروفون رو از جی بی ال میگیره و میگه : " خفه شو ! از اینکه دارم پول مورد نیازم رو با کار کردن برای تو بدست میارم خیلی عصبانی هستم . من از این چیزی که شدم حالم به هم میخوره . [رو به سینا] تو هیچ وقت تو دنیای من نبودی . من دیگه اون آدم 20 ساله نیستم . من فشار زیادی رو دارم تحمل میکنم و نمیتونم اینطوری ادامه بدم . پس بهترین راه رو انتخاب کردم . مردم فکر میکنن موقعیت من رو میدونن ، در حالی که اصلا نمیدونن . اگه قرار هست پول گرفتن به همین راحتی از جی بی ال کریر من رو خدشه داره کنه ، بذار بکنه . اگه باعث میشه سینا کمربندش رو از دست بده ، خوب بذار بده . " سینا میگه : " من باورم نمیشه . این چیزی که دارم میبینم ایچ بی کی نیست . خدا به تو قدرتی قدرتی داده که به هیچ کس دیگه ای نداده . تو میتونی ازش استفاده کنی . هنوز شانس داری ، در رویال رامبل . " تماشاگرا سرود ' ایچ بی کی ' رو سر میدن . شان به سینا میگه : " ببخشید ، ولی تنها این تنها راه هست ... . " شان قصد داره به سینا سوییت چین میوزیک بزنه اما سینا نمیذاره ولی او از جی بی ال بیگ بوت دریافت میکنه . جی بی ال به سینا کلوزلاین فرام هل میزنه . جی بی ال به سینا نگاه میکنه و سپس با شان رینگ رو ترک میکنن .

کامرشال.

دابلیو دابلیو ای اسلم آو د ویک پخش میشه .

مسابقه چهارم :: ری میستریو برابر مایک ناکس

ری میستریو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او اینبار تیپ سیاه و سفید زده و ماسک رویی [دومی] اش رو به یکی از تماشاگرا [بچه] میده . مصاحبه ای از مایک ناکس که توسط تاد گریشم صورت گرفته بود پخش میشه . مایک ناکس وارد میشه و تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن . مسابقه شروع میشه و ری به ناکس حمله میکنه و داره از سرعتش برای در کنترل گرفتن حریف استفاده میکنه اما یه کلوزلاین قوی دریافت میکنه . ناکس ، ری رو به طرف طناب ها میفرسته و در برگشت به او بیگ بوت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بیر هگ از ناکس . ری از ناحیه ی دهن دچار خونریزی شده . ری چند مشت میزنه اما ناکس در جواب به ری ، ضربه ای به سینه ی او وارد میکنه . ناکس میره برای یه حمله در گوشه ی رینگ اما ری جاخالی میده و سپس به ناکس هاریکنرانا میزنه . ناکس میفته رو طناب دوم و ری میره برای سیکس وان ناین اما ناکس اجازه نمیده . ناکس ، ری رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و چندین مشت و لگد محکم میزنه . داور سعی داره ناکس رو جدا کنه اما موفق نیست . داور تا پنج شماره میشمره و ناکس ری رو ول نمیکنه و به این ترتیب او دی کیو اعلام میکنه .

برنده با قانون دی کیو ، ری میستریو

بعد از مسابقه ، ناکس همینطور به داغون کردن ری ادامه میده . سپس داور ها میان و ناکس رو جدا میکنن . سپس وضعیت ری رو چک میکنن .

در اتاق جنرال منجر ، استفنی داره راه میره و جریکو وارد اتاق میشه . استف به جریکو دستور میده او اتاقش رو ترک کنه اما جریکو میگه که امشب وینس میاد و همه چیز رو درست میکنه . سپس جریکو اتاق رو ترک میکنه .

کامرشال.

اسمکدان ریباند پخش میشه .

مسابقه پنجم :: قهرمانان تیمی جهان ، جان مورسن و میز برابر کرایم تایم

جان مورسن و میز داخل رینگ هستن و تماشاگرا ساکتند . مورسن بعد از کمی صحبت ، اجازه میده تا میز حرف بزنه . میز میگه : " ما امشب میخوایم با شکست دادن اولین پیروز رویال رامبل در تاریخ ، راء قبل از رویال رامبل رو جشن بگیریم . هکساء جیم دوگن میتونه هر کدوم از ما رو انتخاب کنه . " در این لحظه آهنگ کرایم تایم پخش میشه و اون ها وارد میشن . جی تی جی میگه : " دوگن امشب حضور نداره اما ما میتونیم با شما مسابقه بدیم . ما حقمون هست که امشب یه تایتل شات بدست بیاریم و در صورت پیروزی از اون استفاده میکنیم و در غیر این صورت ، دیگه مزاحمتون نمیشیم . مورسن و میز قبول میکنن و مسابقه آغاز میشه . مورسن و شد کار رو شروع میکنن و مورسن چند مشت ، آپرکات ، اسنپ ، کیک و نی [به گوشه ی سر شد] میزنه . مورسن به طرف جی تی جی میره و او رو میزنه . اما وقتی که برمیگرده چندین کلوزلاین از شد دریافت میکنه . شد میره طرف میز و او روی زمین پرت میکنه . شد با دو دست ، مورسن رو بالای سر میبره و سپس او رو به پایین [روی رینگ] پرت میکنه . میز دور از چشمان داور شد رو میزنه اما اون طرف هم جی تی جی ، مورسن رو میزنه . شد فینیشرش رو روی مورسن میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، کرایم تایم

ویدئویی از سیلی ای که استفنی در اوایل شوء به رندی اورتن زد پخش میشه .

کامرشال.

پرموی رویال رامبل پخش میشه .

در بک استیج ، کودی رودس داره با میکی جیمز صحبت میکنه . کودی میگه : " من چرا باید حرفای تو رو گوش کنم ؟ چه کمکی به کریرم میکنه ؟ " میکی میگه : " چون من چهار بار قهرمان زنان بودم و تجربه ی بیشتری دارم . " در همین لحظه گلداست میاد و میگه : " کودی اگه میخوای بدونی قهرمان واقعی یعنی چی ، بازی های پدر و ریک فلیر رو تو این دی وی دی [که تو دستش داره] ببین . " کودی میگه : " اتفاقا تو این دی وی دی یه بازی بین آستن و داستین رودس [گلداست] هم هست . در ضمن ، من گروه رندی اورتن رو انتخاب کردم تا شبیه کسی مثل گلداست نشم . بعدش ، من میخوام یه دی وی دی واسه خودم [کودی رودس] درست کنم ، اگه خواستی یه کپی اش رو به تو و پدر هم میدم . "

لیموزینی دیده میشه که داره وارد بک استیج میشه .

کامرشال.

مسابقه ششم :: ملینا برابر جیلیان هال

جیلیان داخل رینگ داره شعر میخونه که در همین لحظه هایلایت هایی از درگیری ملینا و روزا مندز در هفته ی قبل پخش میشه . ملینا وارد میشه . مسابقه شروع میشه و جیلیان ، ملینا رو تهدید میکنه . ملینا به جیلیان حمله میکنه اما جیلیان از دست او در میره . جیلیان کنترل بازی رو در دست میگیره . سنتینو و روزا مندز دیده میشن که اون ها میان و نزدیک رینگ وایمیسن . جیلیان ساید اسلم میزنه . اما در همین لحظه ملینا رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، ملینا

بعد از مسابقه ، داور دست ملینا رو بالا میبره . در همین لحظه سنتینو یه چیز به روزا مندز میگه و مندز میدوئه داخل رینگ و به ملینا حمله میکنه . سپس بث فینکس هم به او ملحق میشه و دو نفری ملینا رو میزنن.

در بک استیج ، دالف زیگلر در کنار کندیس میشل هست و زیگلر به کندیس میگه : " اگه من تو رویال رامبل باشم ، همه بعد از اون اسم دالف ... . " زیگلر برمیگرده و پشت سر او وینس هست . وینس به زیگلر میگه : " سلام ، اسم من وینس مک من هست ! " سپس میره .

کامرشال.

جری لالر و مایکل کول دارن با هم صحبت میکنن .

ویدئویی از جی بی ال و شان مایکلز که مربوط به امضای قرار داد با سینا هست پخش میشه .

آهنگ وینس مک من پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . وینس میره داخل رینگ و تماشاگرا باز هم تشویقش میکنن . وینس میگه : " بنظر میرسه که شما از بازگشت من خیلی خوشحالید ، اما باید بگم من برای بیزینس برگشتم . " وینس کریس جریکو رو معرفی میکنه و جریکو وارد رینگ میشه . به عبارتی وینس بار دیگه جریکو رو استخدام کرده . جریکو با وینس دست میده . وینس به کت ای که جریکو پوشیده اشاره میکنه و میگه که از اون خوشش میاد . جریکو هم میگه که از کت وینس خوشش میاد ! جریکو بحث رو عوض میکنه و میگه : " من بهترین سوپراستار سال 2008 هستم . در حالی که من در این مدت شو رو میچرخوندم ، استفنی من رو اخراج کرد . اما حالا وینس برگشته و من رو هم برگردونده . وینس یه بیزینسمن هست و میدونه باید چی کار کنه . من میخوام در رویال رامبل باشم . " وینس میگه : " در ابتدا باید بگم ، استفنی اون شب خیلی میزون نبود و از رو عصبانیت چنین تصمیمی گرفت . " سپس وینس از استفنی میخواد وارد رینگ بشه . استف وارد میشه و وینس بهش کمک میکنه تا او به رینگ بیاد . وینس میگه که او و دخترش [استف] با هم شوء رو اداره خواهند کرد . استفنی میگه : " جریکو ، تو اگه میخوای برگردی سر کارت ، باید عذرخواهی کنی . " جریکو هیچی نمیگه و استف از سکیوریتی میخواد که جریکو رو اسکورت کنن اما در همین لحظه جریکو از استف عذرخواهی میکنه . استفنی میگه : " من نشنیدم . بلند تر بگو ... . " جریکو باز هم عذرخواهی میکنه و استفنی میگه : " خوبه ولی کافی نیست . تو در تمام این مدت به تماشاگرا توهین کردی و باید از همشون عذرخواهی کنی . " تماشاگرا سرود ' آن یور نیز [روی زانو هات/زانو بزن] ' رو سر میدن . استف از جریکو میخواد تا او هرکاری که تماشاگرا میگن رو انجام بده . جریکو جلوی تماشاگرا زانو میزنه . واقعا خجالت آوره . استفنی به جریکو میگه : " در رامبل میبینیمت . " جریکو با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه . تماشاگرا برای جریکو سرود ' یو ساک ' رو سر میدن . وینس و استف با هم صحبت میکنن تا جایی که آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او اینبار مورد تشویق قرار میگیره . رندی میره داخل رینگ و میگه : " اینجا یه عذرخواهی دیگه فراموش شده . استفنی باید از من عذرخواهی کنه ، چون امشب بدون هیچ دلیلی به من سیلی زد . " وینس مک من میگه : " برای چی باید چنین کاری بکنیم ؟ " رندی اورتن میگه : " تو از دخترت هم بدتری . من رویال رامبل رو پیروز خواهم شد و به رسلمینیا خواهم رفت تا میلیون ها دلار به تو برسه . مردم پول میدن تا من رو ببینن ، نه استفنی رو . " رندی به صحبتش ادامه میده تا جایی که استف عصبانی میشه و میخواد به رندی سیلی بزنه اما وینس نمیذاره . وینس به رندی میگه : " تو فکر میکنی کی هستی ؟ تو الان در رینگ من حضور داری . بذار یه چیز رو برات روشن کنم . پدر تو ، در دوران کریرش هیچی نبود تا وقتی که من او رو به هال آو فیم دعوتش کردم . اگه من این همه کار برای پدرت نمیکردم ، الان تو هم اینجا نبودی . الان داشتی با مربی ات ، لوییز بدنسازی میکردی . حالا تو میتونی از من عذرخواهی کنی . " رندی هیچی نمیگه . وینس میگه : " دیگه تکرار نمیکنم . یا الان عذر خواهی میکنی ، یا فرصت حضور در رامبل و دیگر چیز ها رو از دست میدی . " وینس و رندی اورتن با هم فیس تو فیس میشن . وینس میگه : " رندی اورتن ، تو ... . " اما رندی قبل از کلمه ی ' اخراجی ' به وینس سیلی میزنه . سپس با عصبانیت به وینس حمله میکنه و پانت کیک [کیک معروف خودش رو] میزنه . چندین داور میان و جلوی رندی رو میگیرن . دین مالنکو و دیگر افراد داخل بک استیج میان و وینس رو چک میکنن . استفنی بلند جیغ میکشه و گریه میکنه . کودی رودس و تد دیبیاسی میان و رندی اورتن به همراه اون ها به قسمت رمپ ورزشگاه میره . در حالی که دکتر ها دور گردن وینس محافظ گذاشتن و او رو روی برانکارد قرار دادن [و استفنی گریه میکنه] ، راء این هفته به پایان میرسه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •