تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 1805 اولاول ... 631131531591601611621631641651661671732132636631163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

الان مخابرات با گلد نت شریک شدن ؟ اگه اینجوری باشه 100 درصد این دزدی ها کار گلد نت هست مخابرات که دولتی هست و براش زیاد فرقی نداره ولی این شرکت های خصوصی هستند که همیشه گند میزنن و دزدی میکنن
    منم هنوز موندم این طرح الماس تا کی هست و اصلا سرعتش واقعا 3مگ هست یا نه ؟؟ بگیرم نگیرم ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام من هم تعرفه بعثت دارم 5 روز دیگه تمومه و تمدید هم نمیشه .
    میشه شارژش کرد اما یکم گرون در میاد.
    مثلا من 20 گیگ و 3 ماه میزنم
    703,500 تومان میزنه . زمانش رو کمتر بزنم بهتره یا نه !!! باز همین طرح رو کلا قطع نکنن !!!
    به نظرتون تمدید کنم یا برم سراغ یه تعرفه دبگه !!
    این روزا و شبا سرعتش خوبه فک کنم چون تعداد نفرات که این طرح رو دارن کم شده 110 تا 130 میره
    فکر کنم طرح دیگه بگیری بهتره به جای اینکه 700 هزار تومن بخوای بدی (جدی 700 هزار تومن شد؟)
    طرح دیگه بگیر منتهی با احتیاط چون ممکنه مثل من موقع خرید اشتباه بهت بگن و شبانه نداشته باشی . الان شبانه طرح های جدید رو که من دیدم سرعتش همون مثل روزانه است که از ساعت 1 تا 7 صبح دقیق شبانه اشه . البته طرح برنزی رو من دیدم که سرعتش توی شب هم همون 120 تقریبا .
    فقط تنها مشکلی که شبا هست همینه که بایستی لینکهای دانلودت مولتی کانکشن داشته باشه . یعنی با تقریبا 8 یا 16 تا کانکشن دانلود بشه . غیر از اون سرعت به شدت پایینه . مخابرات یه جوری محدود کرده که واسه هر کانکشن حداکثر سرعت تا 10 میره . شایدم از خود سرور ها باشه .

خوبی ای که سرویس نامحدود داشت این بود که چون توی ساعات شبانه کل کشور اکثر سرورهای شیرینگ مثل اپلودباز و ... سرعتشون رو واسه کاربرای فری محدود میکنن دیگه این محدودیت واسه روز وجود نداشت و راحت دانلود میکردی . واقعا حاضرم نامحدود داشته باشم ولی سرعت کم باشه تا اینکه شبانه داشته باشم و سرعتش بالا باشه .
    Last edited by Gregar; 28-03-2013 at 11:41.

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fum_com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام. بابا خداییش توی این طرح ها بعثت خیلی خوبه(این نظر خودمه داش امید باز نیای دهنمون رو سرویس کنی. همون 2009ـــه) هم شبانه رایگان داره اونم توی سه ماهه و شش ماهه و ده ساله و.... فرقی نمیکنه(فقط توی این چند روزی خُل بازی درآورده و از شارژ کم کرده)، هم سرعتش خوبه توی روز. یعنی من توی روز هیچ مشکلی ندیدم سرعت بالا 120 است و خیلی خوبه. شب هم که از ساعت های 4 به بعد سرعت میره 120-100 و قبل 4 هم سرعت 50 است. حالا اینکه بعضیا میگن سرعت بد هستش، فک کنم به دلیل شیر کردن اون خط یا سرویسی هست که بهشون مخابرات داده. ما رفتیم همون مخابرات محله و بهش گفتیم حاجی یه خط خلوت واسه ما بذار. حالا نمیدونم آیا اصلا میتونست چنین کاری بکنه یا نه ولی راس راسکی یه خط خلوت بهمون افتاد الان 2-1 ماهی میشه که یکمی از سرعت کاسته شده اونم به خاطر اینکه چند نفر دیگه از این خط دارن استفاده میکنن.

[SPOILER]این نتایج و اطلاعاتی هست که توی این 4 ماهی که دارم از طرح بعثت مخابرات استفاده میکنم، گذاشتم.[/SPOILER]

کلا تو باغ نیستی هااا!
    طرح بعثت به تاریخ پیوست دیگه تمدید نمیشه حالا بهترین طرح دنیا باشه اصلا!!!

5. 3 کاربر از fum_com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طرح بعثت دیگه تمدید نمیشه طرح طلایی 8 گیگ 6 ماهه زنگ زدم میشه 195300 هست که توی سایت اصلی زده 186000 تومان .زنگ زدم گفتم 9300 تومانش مال چیه میگه مالیاته !!! کلاه برداری از این بالاتر ندیدم من !!!
    این تعرفه چطوره بگیرم
    نقرهای 6 ماهه 4 گیگ قیمت:111300 تومان با احتساب مالیات . سرعت: 1536
    Last edited by frozen01; 28-03-2013 at 13:28.

7. 2 کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز رفتم 1 گیگ شارژ کنم زده بود 4240 تومن

9. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fum_com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

امروز رفتم 1 گیگ شارژ کنم زده بود 4240 تومن
    آره دیگه میبینن ملت که صداشون درنمیاد رااااحت دزدی میکنن تعرفه ها رو میبرن بالا ازین کارااا و حالا حالا ها هم ادامه داره...
    از ماست که بر ماست...

11. 4 کاربر از fum_com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

کلا تو باغ نیستی هااا!
    طرح بعثت به تاریخ پیوست دیگه تمدید نمیشه حالا بهترین طرح دنیا باشه اصلا!!!
    طرح بعثت دیگه تمدید نمیشه طرح طلایی 8 گیگ 6 ماهه زنگ زدم میشه 195300 هست که توی سایت اصلی زده 186000 تومان .زنگ زدم گفتم 9300 تومانش مال چیه میگه مالیاته !!! کلاه برداری از این بالاتر ندیدم من !!!
    این تعرفه چطوره بگیرم
    نقرهای 6 ماهه 4 گیگ قیمت:111300 تومان با احتساب مالیات . سرعت: 1536

ولی هنوز شارژ میشه ...
    من که 3 ماه و 3 گیگ شارژ کردم شد 25000 تقریبا البته یادم نیست دقیق .

13. این کاربر از Mobham69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    همه چیش کم بود قطعی صبح تا بعد از ظهر هم اضافه شد!!!امروز زنگ زدم 2828 میگم چرا اینترنتم از قبل عید صبح تا بعد از ظهر قطعه؟اپراتورش میگه برو کانکشنتو بزار رو حالت اتومات!!!!تا حالا 10 بار بیشتر زنگ زدم میگن دارن کافو رو تعمیر میکنن.کسی هست از دوستان از مرکز استقلال این مشکل رو داشته باشه؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    همه چیش کم بود قطعی صبح تا بعد از ظهر هم اضافه شد!!!امروز زنگ زدم 2828 میگم چرا اینترنتم از قبل عید صبح تا بعد از ظهر قطعه؟اپراتورش میگه برو کانکشنتو بزار رو حالت اتومات!!!!تا حالا 10 بار بیشتر زنگ زدم میگن دارن کافو رو تعمیر میکنن.کسی هست از دوستان از مرکز استقلال این مشکل رو داشته باشه؟
    اقا طبیعی سخت نگیر مال ما 3 روز قطع بود هی زنگ میزدم میگفت 2 ساعت دیگه زن بزن

16. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ما ترسیدیم از سخن دوستان

اما مجبوریم دیگه باید سوخت و ساخت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •