محمدرضا نصب کردی بالاخره؟
محمدرضا نصب کردی بالاخره؟
نه
منتظره BD670 ام
هنوز نرسیده خیره سرشون
گمرک نمیدونم داره چی کار میکنه؟!
دسوتان من چون بحث 3d هست میگم یه ----- بگیرین که کانال های سه بعدی رو راحت بگیرین من تو فکرشم
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
بزن جون محمد قید این رو الاف کردی خودتو اگه میخوای وصل شی به نت که یه کابل شبکه بگیر که از dlna هم بتونی استفاده کنی با همین b660
اتفاقا منم بدجوری تو فکر ریور اچ دی 3D ساپورت هستم
میگن ایکس کروزر اچ دی پلاس خوبه
================================
راستش مهدی جون عجله ای ندارم
چون شب عیدم هست و کارایه خونه ام داریم ، خیلی تو فکرش نیستم
احتمالا تو یکی دو هفته آینده میرسه 670 ام
ظاهره 660 به 57000 میخوره ولی با 98000 خیلی قشنگ نمیشه
سلام
ظاهرا اینجا کسی نیست پستا رو تایید کنه
47lw65100 گرفتم 2800 .. فقط یه مغازه داشت و بقیه میگفتن اصلا دنبالش نگرد .. منم منتظر bd660 هستم که بتونم نصب کنم
به سلامتی ، مبارک باشه
فقط چرا 2.690.000 رو دادن 2.800.000؟!
BD660 که اومده و هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتشم 220 تومن شده ( 20 گرون شده )
الان BD670 گیر نمیاد!!!
این هم که جنس ال جی کم شده ماله اینه که گمرک ترخیص نکرده جنساشونو
تا یکی دو هفته دیگه میاد تو بازار همه چی
سلام
قیمت سایت چاره مطمئنی تغییر نمیکنه ؟ .. چون توی شهرمون نمایندگی میگفت 2798 که البته هر کاری کردم برام سفارش نداد .. شیراز همه جا رو گشتم تا یدونه پیدا کزدم .. بلوری هم تموم کرده بود میگفت از یکشنبه قرار بوده جنس برسه دستمون ولی نمیدونم چرا شرکت جنس تحویل نمیده . قرار شد این هفته بفرسته واسم .. کلا من هرچی میخوام نایاب میشه
من تا الان هر چی از چاره خریدم هیچ تغییری نداشته
شاید شهرستان گرونتره و من خبر ندارم؟!
نمیدونم والا
تازه همون 660 هم اینجا که گیر نمیومد شیراز بین 240 تا 250 در گردش بود .. ولی خب به هر صورت من خریدم .. ترسیدم خرید اینترنتی انجام بدم .. لپ تاپم رو بردم توی مغازه .. پلمپ کارتون رو جلوی خودم باز کرد روشنش کردم و همه چی رو تست زدم مخصوصا پیکسلا رو با برنامه تست پیکسل .. از این بابت خیالم راحت شد و خریدمش .. فقط فروشنده سی دی بلوری هدیه بهم نداد و گفت همراه 3 تا عینک خود شرکت واست میفرسته ؟ .. درسته یا باید بهم میداده ؟
متاسفانه هرچی پست میدم تایید نشده میشه و مدیری هم نیست تایید کنه
والا احتمالا توی شهرستان ها قیمت فرق میکنه .. ولی نباید اینطوری باشه و نمایندگی یعنی قیمت یکسان
به هرصورت خریدمش .. لپ تاپ بردم و همه چیش رو تست کردم . مخصوصا پیکسل .
همون بلوری پلیر 660 هم قیمتش توی شیراز بین240 تا 250 بود ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)