تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 241 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

.توی XP کانکشن اینترنت را share کردم، بعد همش "صفحه آبی" میده.چکار کنم؟؟ ممنون.
    اگه از اینترنت موبایل استفاده می کنی درایور مودم موبایل و درایور کارت شبکه کامپیوترت رو آپدیت کن .

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مشکل در یکی از درایورهای ویندوز بنام NETIO.SYS هست که در رابطه با شبکه و نت هست . توی گوگل یه سرچی زدم بیشتر کاربرایی که از تورنت استفاده می کردند ارور صفحه آبی مربوط به این فایل رو داشتند. در ضمن ccleaner در زمینه پاکسازی و تمیز کردن رجیستری خیلی بهتر از بقیه نرم افزارها عمل می کنه .
    1-تمام کارهایی که گفتید را کردم اما باز امروز همین ارور را داد
    2-جلب اینجاست که من با تورنت دیگه نمی تونم دانلود کنم سرعتم خیلی پایین هست در حد 5 یا 6 --قبلا بین 150 تا 400 بود
    3- با ccleaner هم تمام کارهایی که گفتید انجام دادم

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

1-تمام کارهایی که گفتید را کردم اما باز امروز همین ارور را داد
    2-جلب اینجاست که من با تورنت دیگه نمی تونم دانلود کنم سرعتم خیلی پایین هست در حد 5 یا 6 --قبلا بین 150 تا 400 بود
    3- با ccleaner هم تمام کارهایی که گفتید انجام دادم
    پس بزار وقتی چندتا ارور صفحه آبی دیگه ظاهر شد باز فایلهای دامپ رو آپلود کن . شاید یکی دیگه از درایورهات هم مشکل دارن .
    در ضمن مشکلات نت مربوط به نوع آنتی ویروس هم میشن . مثلا کسپر یا بیت دیفندر یا مک آفی هم می تونند توی شبکه اختلال ایجاد کنند . توصیه می کنم اگه این آنتی ویروسها رو داری پاکشون کنی و از آوست یا آویرا استفاده کنی چون این آنتی ویروسا با ویندوز سازگاری بیشتری دارن و خیلی کم پیش میاد که توی ارتباطات شبکه ایی و اینترنتی اختلال ایجاد کنند .

اگه هم میتونی و نقطه بازگردانی داری سیستم رو به قبل از تاریخی که تورنت رو نصب کردی برگردون .

ویرایش: من دیشب و امروز که سرچ زدم شاید بیشتر از بیست مورد ارورهای صفحه آبی مربوط به فایل NETIO.SYS مربوط به تورنت بود و یه چندتایی هم گفته بودن که مربوط به مک آفی میشه . من احتمال 90 درصد میدم مشکل شما هم مربوط به تورنت باشه .
    Last edited by mosayeb.heydari; 08-06-2013 at 07:40.

4. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ghost-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سایت ایرانی که درایور آپدیت رسمی بزاره نیست ولی فیلتر شکن فری گیت رو از اینجا دانلود کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته سافت گذر یا سافت 98 هم گهگاهی به صورت غیر رسمی درایورها رو میزارن . یه سری بزن به این دو تا سایت .
    ممنون داداش ! خودم فریگیت رو داشتم با اون یه عصر یخبندان طول میکشه تا 221 مگ رو دان کنی ! بهعد از چند دقیقه هم از کار میفته !
    از کجا باید بفهمم اپدیت رسمیه ؟ اگه از خود انویدیا دان بشه یعنی رسمی ؟ اون whql که مینویسه چیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس بزار وقتی چندتا ارور صفحه آبی دیگه ظاهر شد باز فایلهای دامپ رو آپلود کن . شاید یکی دیگه از درایورهات هم مشکل دارن .
    در ضمن مشکلات نت مربوط به نوع آنتی ویروس هم میشن . مثلا کسپر یا بیت دیفندر یا مک آفی هم می تونند توی شبکه اختلال ایجاد کنند . توصیه می کنم اگه این آنتی ویروسها رو داری پاکشون کنی و از آوست یا آویرا استفاده کنی چون این آنتی ویروسا با ویندوز سازگاری بیشتری دارن و خیلی کم پیش میاد که توی ارتباطات شبکه ایی و اینترنتی اختلال ایجاد کنند .

اگه هم میتونی و نقطه بازگردانی داری سیستم رو به قبل از تاریخی که تورنت رو نصب کردی برگردون .

ویرایش: من دیشب و امروز که سرچ زدم شاید بیشتر از بیست مورد ارورهای صفحه آبی مربوط به فایل NETIO.SYS مربوط به تورنت بود و یه چندتایی هم گفته بودن که مربوط به مک آفی میشه . من احتمال 90 درصد میدم مشکل شما هم مربوط به تورنت باشه .
    خیلی ممنون از پیگیریتون
    1-من از اویرا استفاده میکنم
    2-نقطه باز گردانی هم ندارم چون غیر فعالش کردم از اول
    3-خوب من تورنت را ازدیشب که فرمودید پاک کردم اما باز امروز صبح شد
    4-فایل دامپ هم با این که امروز صفحه ابیاومده بود همون یک دونه بود و اضافه نشده بود

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ممنون داداش ! خودم فریگیت رو داشتم با اون یه عصر یخبندان طول میکشه تا 221 مگ رو دان کنی ! بهعد از چند دقیقه هم از کار میفته !
    از کجا باید بفهمم اپدیت رسمیه ؟ اگه از خود انویدیا دان بشه یعنی رسمی ؟ اون whql که مینویسه چیه ؟
    ورژن و تاریخ درایوری رو که توی انویدیا نوشته با اونی که از هر سایت دیگه ایی میخوای دانلود کنی چک کن اگه مچ بودن رسمیه .
    WHQL هم مخفف Windows Hardware Quality Labs یعنی سخت افزار و درایور به تأیید مایکروسافت رسیدن.
    بعنوان مثال :

Version: 320.18 WHQL
    Release Date: 2013.05.23
    Operating System: Windows 8, Windows Vista, Windows 7
    Language: English (U.S.)
    File Size: 127 MB
    این ورژن از درایور که در این تاریخ عرضه شده توسط مایکروسافت تست شده و به تأیید رسیده و هیچ مشکلی بوجود نمیاره . واسه این گفتم از سایت رسمی دانلود کنی. ولی اگه میخوای از سایت دیگه ایی هم دانلود کنی حتما چک کن که ورژن و تاریخ با اونی که توی سایت رسمی نوشته یکی باشه .
    اگه با فری گیت مشکل داری میتونی از VPN هم استفاده کنی یا فوقش دیگه به یه کافی نت بسپاری واست دانلود کنه .
    Last edited by mosayeb.heydari; 08-06-2013 at 09:24.

8. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خیلی ممنون از پیگیریتون
    1-من از اویرا استفاده میکنم
    2-نقطه باز گردانی هم ندارم چون غیر فعالش کردم از اول
    3-خوب من تورنت را ازدیشب که فرمودید پاک کردم اما باز امروز صبح شد
    4-فایل دامپ هم با این که امروز صفحه ابیاومده بود همون یک دونه بود و اضافه نشده بود
    احتمالاً یکی از فایلای تورنت توی رجیستری یا درایور NETIO.SYS یه تغییری داده که موجب BSOD شده . بهرحال یکی دو روز دیگه هم صبر کن و باز فایلای دامپ رو آپلود کن .
    اگه درست نشد دیگه باید ویندوز رو عوض کنی .

ویرایش: یه جایی نوشته شده بود مشکل از VPN و استفاده از نرم افزارهایی همچون Hotspot Shield هم میتونه باشه:

Alright, ever since I removed Hot Spot Shield (HSS), I have not experienced any BSoD. I even updated the WoT version without any trouble. I don't know if it's a fluke, but it does feel good not to have the system going into BSoD so often.

Last edited by mosayeb.heydari; 08-06-2013 at 09:40.

10. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

احتمالاً یکی از فایلای تورنت توی رجیستری یا درایور NETIO.SYS یه تغییری داده که موجب BSOD شده . بهرحال یکی دو روز دیگه هم صبر کن و باز فایلای دامپ رو آپلود کن .
    اگه درست نشد دیگه باید ویندوز رو عوض کنی .
    شرمنده ریاد مزاحم میشم

1-فایل دامپ دومی که جدید هست

2-اروری هم خوده ویندوز داد که اونم براتون گداشتم

[IMG][/IMG]

3-فقط یک فایل دیگه به نام memory.dmp هم هست اما با زیپ حجمش 110 مگا بایت هست که اونو نتونستم بگذارم

4-
    ممکنه از over باشه ؟
    چون در حالت over خودش برای رم 1900 و سی پی یو 3900 می بره -- خوده مادر برد میکنه
    اما وقتی روی حالت نرمال میگذارم خوده مادر برد رم را روی 1066 قرار میده و سی پی یو را 3600 قرار میدیه --وقتی رم روی 1066 میاد سرعت کم میشه
    1-ممکنه دلیلش یه خاطر نداشتن کولر باشه ؟
    Last edited by alijigari; 08-06-2013 at 09:56.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

شرمنده ریاد مزاحم میشم

1-فایل دامپ دومی که جدید هست

2-اروری هم خوده ویندوز داد که اونم براتون گداشتم

[IMG][/IMG]

3-فقط یک فایل دیگه به نام memory.dmp هم خست اما با زیپ حجمش 110 مگا بایت هست که اونو نتونستم بگذارم

بازم مشکل مربوط به همون فایل NETIO.SYS میشه
    ببین توی همه این سایتها از جمله سایت رسمی خود تورنت این مشکل مطرح شده . همه هم گفتن مشکل از torrent هست و البته در کمال تأسف هیچ کس هم راه حل خاصی ارائه نداده!

در ضمن بعنوان آخرین راه حل قبل از نصب مجدد ویندوز اگه برنامه ی فیلتر شکن یا وی پی ان یا HOT spot Shield رو داری حذف یا غیر فعالشون کن شاید مشکل حل شد.

13. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

شرمنده ریاد مزاحم میشم

ممکنه از over باشه ؟
    چون در حالت over خودش برای رم 1900 و سی پی یو 3900 می بره -- خوده مادر برد میکنه
    اما وقتی روی حالت نرمال میگذارم خوده مادر برد رم را روی 1066 قرار میده و سی پی یو را 3600 قرار میدیه --وقتی رم روی 1066 میاد سرعت کم میشه
    1-ممکنه دلیلش یه خاطر نداشتن کولر باشه ؟

بله OVER هم باعث BSOD میشه.
    اور کارت گرافیک و سی پی یو بخصوص.البته در این صورت هم بلواسکرین درایور NETIO.SYS ربطی به اورکلاک نخواهد داشت.

در مورد خنک کننده هم بعید می دونم در مورد شما باعث بلواسکرین شده باشه.

15. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •