تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 645 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من مشکلی داشتم که برای شرکت گارانتی اینطور فرستادم
    "سلام خسته نباشید
    من یک dv5 1135 دارم وقتی dvd رایت می کنم ، پیغام صحیح رایت شدن می ده ولی وقتی داخل دستگاه می زارم هیچی نشون نمی ده . تو دستگاههای دیگه هم همینطور . تا حالا کلی ضرر زده . فکر نمی کنم لنزش کثیف باشه . فریم ور دی وی دی رایترش رو هم پیدا نکردم که آپدیت کنم . به مغازه ای هم که ازش خریدم اعتماد ندارم . در ضمن گارانتی .... هم داره . مشکل دیگه هم ریکاوری ویستا هستش . من فوراً بعد از خرید ریکاوری گرفتم ولی الان که ریکاورش تموم می شه می گه یک فایل گم شده باید چکار کنم .
    لطفاً کمک کنید . خیلی فوری ."

لطفاً اگر می تونید فریم ور optiarc DVD RW AD-7561S برام بزارید ، الان ورژنش AH03 هستش . شاید با آپدیت مشکلش حل بشه . خودم خیلی گشتم هیچی دستگیرم نشده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مشکل اول از خرابی اپتیک هست .... تجربه اینو بهم میگه ... شاید با آپدیت فریمور یا یا ریکاوری بهتر بشه مثلا یک مشکل کوچیک نرم افزاری باشه ولی اگر همیشگی هست ، اپتیک باید تعویض بشه

حتما اون دی وی دی ریکاوری ها هم صحیح رایت نشده ! با F11 و کنسول hp total care ریکاوری کنید ببینید چطوره !

اگر گارانتی داره ، حتما بفرستید گارانتی . البته اپتیک را با محلول آب مقطر و الکل میشه تمیز کرد ... با گرد و خاک گرفتن یا آسیب دیدن مثلا استفاده از دیسک های نابالانس و یا لیبل کاغذ دار که حرارت هم تولید می کنند ، این مشکل پیش میاد.

فکر کنم DVD RW شما Sony/NEC باشه ، توی این سایت می تونید دنبال فریمورش بگردید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممکنه هم OEM ورژن باشه بقول دوستان پچ نداره !
    Last edited by REGISTERED USER; 16-01-2009 at 17:30.

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام رجیسترجان
    سریال اپتیک من optiarc DVD RW AD-7561S و FW Revision اون AH03 هستش اینترنت رو زیر و رو کردم ، هرچند فکر نمی کنم به اون سایت که شما معرفی کردید سر زده باشم .
    من سی دی های تاب دار گذاشتم ، طوری که صدا می داده ! ولی دو یا سه بار اینطور شده . گارانتی هم داره ولی به مغازه ای که خریدم اعتماد ندارم گارانتی هم تهرانه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

سلام برو بكس
    از حالا هر كي مشكلي در باره ي لب تاب داره اينجا بنويسه
    سلام نور صفحه لپ تاپ با کدام کلید ها کم و زیاد می شود با تشکر

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

DELL = Fn + up

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام نور صفحه لپ تاپ با کدام کلید ها کم و زیاد می شود با تشکر
    توی هر لپ تاپ فرق داره

اگر درایورهای اوریجینال و ویندوز اوریجینال خودش باشه ، با دکمه FN بهمراه یکی از دکمه های لپ تاپ که آرم خورشید روشه (یعنی brightness)

در ویستا از کنترل پانل بخش windows mobility center هم میشه روشنایی را کاهش داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

من می خواستم رم لپ تاپ خودم که hp dv5-1199 هست رو افزایش بدم مثلا بکنم 6 یا 8 گیگ و اونوقت روی شارژ هم تاثیر داره منفی یا مثبت و ایا اصلا رم اصلیش که دقیقا همون مدلی که روش هست رو میخوام می تونم تو ایران گیر بیارم و چند هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه لپ تاپ سونی سی اس 110 دارم. میخام ویستا رو به اکس پی برگردونم اما تو سایت حامی سونی نام این مدل نیست. چه کار باید کنم. درایورذها کجا تهیه کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من یه لپ تاپ سونی سی اس 110 دارم. میخام ویستا رو به اکس پی برگردونم اما تو سایت حامی سونی نام این مدل نیست. چه کار باید کنم. درایورذها کجا تهیه کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز در بخش درایور مطرح کنید

من می خواستم رم لپ تاپ خودم که hp dv5-1199 هست رو افزایش بدم مثلا بکنم 6 یا 8 گیگ و اونوقت روی شارژ هم تاثیر داره منفی یا مثبت و ایا اصلا رم اصلیش که دقیقا همون مدلی که روش هست رو میخوام می تونم تو ایران گیر بیارم و چند هست
    نه زیاد ... ولتاژ جزئی مصرف داره و توان مصرفی DDR2 ها کم هست

در مورد مدلش نمی دونم ... باید بگردید چون مدلهاشون زیاده ... hynix خوبه

10. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

ببخشید من تازه لپ تاپ گرفتم والان میخوام جلو فروشنده تست هاش رو انجام بدم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم و اینکه توی 2 ساعت این کارها انجام بشه و حد امکان تمامی قطعات رو بگید چطوری تست کنم خواهشا واضع توضیح دهید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •