من خودم کومهو کره انداختم زیر ۲۰۶ . لاستیک های فابریکش چینی بودن . متاسفانه کومهوایی ک من گرفتم تقلبیه و از چینیه آشغالتره . روش هم حک شده کره و تاریخ و همه چی داره ولی برای چین کاری نداره چنتا اسم و حرف رو حک کنه .
من خودم کومهو کره انداختم زیر ۲۰۶ . لاستیک های فابریکش چینی بودن . متاسفانه کومهوایی ک من گرفتم تقلبیه و از چینیه آشغالتره . روش هم حک شده کره و تاریخ و همه چی داره ولی برای چین کاری نداره چنتا اسم و حرف رو حک کنه .
عمر کم یعنی در حد چند هزارتا؟
والا من روی خودش مارک چمپیرو که چینی هست،بود نزدیک 70 هزارتا رفتم روش و تازه صاف شده
والا واسه همین توی خرید کره ای موندم
توی شیراز کومهو فقط اینطوریه! و الا هانکوک جای مطمئن سراغ دارم واسه خرید.
نظرتون راجع به هانکوک چیه؟
چمپیرو مارکش نیست. برندش GT هست که ساخت چین و همچنین اندونزی هستن و اتفاقا کیفیت خوبی دارن (کمی خشک هستن فقط)
عمر رو نمیشه دقیق گفت چند هزار تا، چون وضعیت و نوع ماشین خیلی تاثیر داره. مثلا لاستیکی که الان شما داری و 70 تا کارکرده، اگه لاستیک نرم تر بندازی حدود 50 تا کار میکنه. البته لاستیک فعلی شما از نظر من کم کارکرده زیر ماشین شما!
یزد تایر با اینکه از GT هم نرمتره ولی من بالای 100 هزار تا کارکرد هم زیاد دیدم!
همونطور ک دوستان گفتن گیر میکنه 185 بخصوص موقع دور زدن پیشنهاد من ب شما کویر تایر طرح الگانس یا همون kb 12 هست تو پهن پراید فعلا بهترین, یزد تازگی ها خراب کرده یا میترکه یا بقلاش پله پله میشه بعد اون بارز با گل سری p مناسب تو خارجی ها هم بستگی ب پولت داره جنس های کره ای و ژاپنی خوبن با تاریخ روز
سلام دوستان من سمند ال ایکس جدیدا تحویل گرفتم و لاستیکی که زیرش انداختن لینگ لانگ green max hp 010 هست میخواستم درمورد کیفیت این لاستیک در مقایسه با ایرانی ها مثل یزد و بارز و گلدستون و همینطور قیمت این لاستیک را بدونم. با تشکر.
اگه فابریکه ماشینه که بدردنخوره..اخه سلیپا و ایرانخودرو کجای ماشیناشون سالمه که لاستیکاسون باسه.....![]()
یه سوال دارم حداکثر سایزی که زیر پی کی بست چنده?? ایا 20565/13 میخوره بهشش????![]()
عزیز من این که نشد راهنمایی! اگه فابریک ماشینه پس به دردنمیخوره!!!!!!!
سلام دوست عزیز
لاستیک های لینگ لانگ کیفیت مناسبی دارن (نه که بگیم خیلی خوبن) ولی از گلدستون و بارز بهتر هستن. به نظر من ارزش تعویض ندارن چون این لاستیک ها رو به قیمتی ازتون نمیخرن که ارزش داشته باشه. هم اسم کارکرده (زیر صفری) روش میذارن و هم میگن چینیه و قیمت خوبی بر نمیدارن. البته موقع فروش به دیگری قضیه کاملا عوض میشه و میگن این بهترین لاستیک موجود تو بازاره و با نو فرق نداره و به قیمت تقریبا نو میفروشن! من باشم استفاده میکنم و تموم که شد به فکر لاستیک بهتر می افتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)