تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 193 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من خودم کومهو کره انداختم زیر ۲۰۶ . لاستیک های فابریکش چینی بودن . متاسفانه کومهوایی ک من گرفتم تقلبیه و از چینیه آشغالتره . روش هم حک شده کره و تاریخ و همه چی داره ولی برای چین کاری نداره چنتا اسم و حرف رو حک کنه .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تفاوت خیلی زیاد نیست. تفاوت بیشتر تو نرمی هست. برند های کره ای از همه برند ها نرم تز هستن که باعث میشه ترمز گیری و چسبنئگی بالاتر باشه ولی در عوض عمر کمتری (کاملا قابل احساسه) دارن. برند های ژاپنی از کره ای ها خشک تر هستن (شبیه به بعضی ایرانیا)
    اگر هزینه مهم نیست و استفاده ماشینتون بیشتر جاده و یا منطقه بارانی هست، کره ای مناسبه ولی اگه استفاده معمولی و بیشتر شهری دارین من یزد تایر رو پیشنهاد میدم. هم نرمی قابل قبولی داره (بین ایرانیا و تی بعضی خارجیا)، هم قیمتش خوبه، عمر خیلی خوبی داره و همچنین قالب های جدید و خوب داره و راحت بالانس میشن.
    مکسیس من خودم تست نکردم ولی زیر ماشینا دیدم به نظرم زیاد جنس با کیفیت نیست (حداقل اونی که تو ایرانه)
    کومهو ساخت کره، چین و ویتنام داره و البته همشون خوب هستن ولی کره ای هاش رو اکثرا بهتر میدونن. اختلاف قیمت که تو بازار ایران عادیه از یه مغازه تا مغازه بعدی تا 40-50 درصد اختلاف هم ممکنه باشه
    عمر کم یعنی در حد چند هزارتا؟
    والا من روی خودش مارک چمپیرو که چینی هست،بود نزدیک 70 هزارتا رفتم روش و تازه صاف شده

4. این کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من خودم کومهو کره انداختم زیر ۲۰۶ . لاستیک های فابریکش چینی بودن . متاسفانه کومهوایی ک من گرفتم تقلبیه و از چینیه آشغالتره . روش هم حک شده کره و تاریخ و همه چی داره ولی برای چین کاری نداره چنتا اسم و حرف رو حک کنه .
    والا واسه همین توی خرید کره ای موندم
    توی شیراز کومهو فقط اینطوریه! و الا هانکوک جای مطمئن سراغ دارم واسه خرید.
    نظرتون راجع به هانکوک چیه؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عمر کم یعنی در حد چند هزارتا؟
    والا من روی خودش مارک چمپیرو که چینی هست،بود نزدیک 70 هزارتا رفتم روش و تازه صاف شده
    چمپیرو مارکش نیست. برندش GT هست که ساخت چین و همچنین اندونزی هستن و اتفاقا کیفیت خوبی دارن (کمی خشک هستن فقط)
    عمر رو نمیشه دقیق گفت چند هزار تا، چون وضعیت و نوع ماشین خیلی تاثیر داره. مثلا لاستیکی که الان شما داری و 70 تا کارکرده، اگه لاستیک نرم تر بندازی حدود 50 تا کار میکنه. البته لاستیک فعلی شما از نظر من کم کارکرده زیر ماشین شما!
    یزد تایر با اینکه از GT هم نرمتره ولی من بالای 100 هزار تا کارکرد هم زیاد دیدم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان میخام واسه 111 لاستیک بخرم
    بحث و سوال تکراری شاید باشه میدونم،ولی واقعا آدم نمیدونه چی بخره(توی ایران کلا هرچی بخای بخری همینه)
    میخواستم بدونم شما چه لاستیکی پیشنهاد میدید؟ ایرانی یا خارجی؟ از کدوم شرکت؟
    چه سایزی رو پیشنهاد میدید؟ من خودم نظرم رو 175 هست ولی میگن اگه 185 هم بندازم مشکلی نداره و به بدنه گیر نمیکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    همونطور ک دوستان گفتن گیر میکنه 185 بخصوص موقع دور زدن پیشنهاد من ب شما کویر تایر طرح الگانس یا همون kb 12 هست تو پهن پراید فعلا بهترین, یزد تازگی ها خراب کرده یا میترکه یا بقلاش پله پله میشه بعد اون بارز با گل سری p مناسب تو خارجی ها هم بستگی ب پولت داره جنس های کره ای و ژاپنی خوبن با تاریخ روز

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان من سمند ال ایکس جدیدا تحویل گرفتم و لاستیکی که زیرش انداختن لینگ لانگ green max hp 010 هست میخواستم درمورد کیفیت این لاستیک در مقایسه با ایرانی ها مثل یزد و بارز و گلدستون و همینطور قیمت این لاستیک را بدونم. با تشکر.

در آغاز فعالیت hamed.ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

اگه فابریکه ماشینه که بدردنخوره..اخه سلیپا و ایرانخودرو کجای ماشیناشون سالمه که لاستیکاسون باسه.....

در آغاز فعالیت hamed.ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

یه سوال دارم حداکثر سایزی که زیر پی کی بست چنده?? ایا 20565/13 میخوره بهشش????

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

اگه فابریکه ماشینه که بدردنخوره..اخه سلیپا و ایرانخودرو کجای ماشیناشون سالمه که لاستیکاسون باسه.....
    عزیز من این که نشد راهنمایی! اگه فابریک ماشینه پس به دردنمیخوره!!!!!!!

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من سمند ال ایکس جدیدا تحویل گرفتم و لاستیکی که زیرش انداختن لینگ لانگ green max hp 010 هست میخواستم درمورد کیفیت این لاستیک در مقایسه با ایرانی ها مثل یزد و بارز و گلدستون و همینطور قیمت این لاستیک را بدونم. با تشکر.
    سلام دوست عزیز

لاستیک های لینگ لانگ کیفیت مناسبی دارن (نه که بگیم خیلی خوبن) ولی از گلدستون و بارز بهتر هستن. به نظر من ارزش تعویض ندارن چون این لاستیک ها رو به قیمتی ازتون نمیخرن که ارزش داشته باشه. هم اسم کارکرده (زیر صفری) روش میذارن و هم میگن چینیه و قیمت خوبی بر نمیدارن. البته موقع فروش به دیگری قضیه کاملا عوض میشه و میگن این بهترین لاستیک موجود تو بازاره و با نو فرق نداره و به قیمت تقریبا نو میفروشن! من باشم استفاده میکنم و تموم که شد به فکر لاستیک بهتر می افتم

13. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •