deception خوب نیست.با قولاش 30-32 تا شخصیت داره البته بعضی هاش وا نشده ولی آرماگدون با همه شخصیتاش 64 تا هستند.من میخوام اینو بگیرم.
deception خوب نیست.با قولاش 30-32 تا شخصیت داره البته بعضی هاش وا نشده ولی آرماگدون با همه شخصیتاش 64 تا هستند.من میخوام اینو بگیرم.
خوب مگه آرماگدون هم برای PC اومده؟!
فعلا که Deception و Deadalliance برای pc اومده...البته فکر کنم در اصل پورت شده
والا اینجا که اینطور نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون...ولی ممکنه Fake باشه و بعد از دانلود یک ضدحال اساسی بخوریم
مخصوصا این که 24 پارت هست و باید بیشتر ترافیکمون رو بذاریم تا این رو دانلود کنیم
اگه کسی دانلود کرده بود و از صحت اون اطلاع داشت خیلی خوب میشد
فکر نکنم کسی تا حالا دانلودش کرده باشه
لیست همه ی مورتال کامبت ها:
MK 1: Sega - Micro - PC
MK 2: Sega - Micro - PC
MK Sub-Zero Mythology: Sega - Nintendo 64
MK 3: Sega - Micro - Gameboy Color - PC
MK Trilogy: Sega - Gameboy Color - Nintendo 64 - PC
MK Special Force: Sega - Play Station 1
MK 4: Sega - Play Station 1 - Nintendo 64 - Advenced Gameboy Color - PC
MK Project: PC - Nintendo 64
MK Deadly Alliance: Play Station 1 - Play Station 2
MK Deception: Play Station 2
MK Unchained: Play Station Portable
MK Shaolin Monks: Play Station 2 - Xbox
MK Armageddon: Play Station 2
MK vs. DCU: Xbox 360
مورتال کامبت های دیگه هم اومدن این پست رو ویرایش میکنم. اگه چیزی از قلم افتاده بگید.
من میخوام این MK Deception رو بذارم برای دانلود ببینم چطوریه؟!
فقط یکی لطف کنه بگه چطور میشه بقیه کاراکترها رو Unlock کرد
ممنون میشم
بازي رو چند سال پيش تو ps2 تموم كردم اگه تو ضيحاتم كامل نيست ببخشيد
اول بايد يه پروفايل ميساختيد بعد باش لوگين ميشديداين طوري كه بازي يه رمز ميده كه بايد تو صفحه اصلي وارد كنيد تا لوگين شيد بعد بايد بريد تو قسمت مرحله اي و با شوجينكو بازي كنيد بعد از يه كم بازي كردن قلق باز كردن کاراکترها دستتون مياد بيشتر تو صندوق هاي زرد و تو مبارزه هاي سخت ميشه اونارو Unlock کرد![]()
سلام دوستان MK DECEPTION مخصوص PC هست يا با Emulator اجرا ميشه؟ من DECEPTION رو دارم ISO
هست و شبيه ساز Dolphin داره وقتي ميخوام اجرا كنم كلي ارور پلاگين ميده نميدونم اشكال از شبيه سازه يا از
فايل ISO !!! دوست من x_fashist_x لطف كن لينكهارو بذار .اگر دانلود كردي بگو چطور بود.
خيلي ممنون
Last edited by ali-1991; 22-08-2010 at 16:28.
Mortal Kombat Apocalypse V1.3.1 (2010)
Release: 2010
Genre: 2D / Fighting
Developer: M.U.G.E.N / DruidBlack
Language: En, Rus
Size: 752 Mb HF+FS
You have to go through many levels, fighting on the road with the rest of the tournament-saving their lives, as well as new unknown enemies. In his journey you will meet such famous personages series Mortal Kombat, as Baraka, Kitana, Jade, Reptile, Sonya, etc.
Changes in the Mortal Kombat Apocalypse (1.3.1)
- New fighters;
- 1 new arena;
- There were hidden characters;
- Completed yet selection of fighters;
- The game appeared bosses (different from the game bosses)
System requirements:
Operating system: Windows 95/98/ME/NE/2000/XP/Vista/Win7
Processor: Pentium II 500 MHz
Memory: 128 MB
Video: 32 MB
Soundcard: DirectX compatible
Free space on HDD: 1.0 GB
CD / DVD-drive: 8x
Download
Hotfile
کسی میدونه این کدوم نسخه هست...؟؟ارزش داره من شب دانلود کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش دوست عزیز من هنوز دانلودش نکردم...ترافیکم کم بود و نمیتونستم کلش رو دانلود کنم
الان هم نمیدونم با Emulator اجرا میشه یا این که برای PC پورت شده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا هم لینک های دانلود بازی هستن که جناب Jung bogo زحمت مستقیم کردنش رو کشیدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش از 1 گیگ کمی بیشتره.
میشه یکی از دوستان لطف کنه یک توضیحی در مورد این Mortal Kombat Apocalypse V1.3.1 بده یا این که چند تا اسکرین بذاره بفهمیم چجوری هست...
Last edited by B3HZ@D; 22-08-2010 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)