تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 335 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

از دوستان کسی این بازی رو مشهد داره؟ یا نمیدونه کجا میفروشن؟
    قاسم آباد - چهارراه جهاد - فروشگاه سعدی 2

2. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

من بازی رو الان تمام کردم بازی عالی بود ولی فقط خیلی زود تمام شد .
    دوستانی که بازی رو ندارن پیشنهاد میکنم حتما بازی رو گیر بیارین

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان اگه امکان داره به جای رد و بدر کردن آدرس یه کمکی به من بکنید که به جوابم برسم.

به نظر شما واسه چی نسخه ps3 این بازی 10gb اما ماله xbox 360 و pc 14gb هست؟؟؟؟

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

خب منم بالاخره بازی رو برا 360 تهیه کردم . امروز صبح زیر بارون رفتم ولیعصر و بعد از گشتن 4-5تا مغازه یکی جرات کرد بگه دارم . با جلد و چاپ رو دیسک گرفتم 8 تومن !
    بعد از نصب هر دو دیسک روی هارد وارد بازی شدم . داخل بازی پیغام داد که یه نصب 1.5گیگی داره برا HD Content . وارد بخش تک نفره شدم . گرافیک بازی فوق العاده اس. نسبت به pc خیلی کم و قابل چشم پوشی پایین تره.
    اصلا هیچ افت فریمی نداشتم . هیچ تکستچری دیر لود نمی شد. و واقعا روان و عالی بود .

توی کردستان عراق, بعضی تابلوها فارسیه و پلاک ماشینا هم ایرانیه که جای تعجب داره . درضمن افرادی که تو عراق فارسی حرف میزنن, اشتباه سازندگان نیست . چون اگه به دیالوگای شخصیت های بازی دقت کنید، تعجب میکنه و میگه که اونا عربی حرف نمیزنن! طراحی تهران عالیه و برج میلاد مو نمیزنه با واقعیت . اما داخل تهران علاوه بر پرچم ایران، تابلوهای عربی و پرچم عراق هم میبینیم! صداهای دشمنان واقعا جالبه . نارنجک !!! برو پایین ، برگرد ! یه صدایی شنیدم ! و یه سری فحش رکیک !!! اما تو پاریس هم یه جاهایی فارسی حرف زده میشه که اینجا دیگه توضیحی نداره ! صحنه های احساسی بازی هم خیره کننده است . فقط یکمی زیاده ! ابتدای مرحله ی night shift یه نمای بزرگ از تهران رو می بینید که واقعا شبیه و زیبا هست ! در کل بازی معرکه اس.
    نمره ی من به بازی هم 9 .

درضمن برای ورود به لایو بازی , یه آپدیت 167 مگابایتی لازمه ! Online Pass هم که میخواد . 800 پوینت - 10 دلار .

موفق باشید .
    Last edited by hosiyar; 27-10-2011 at 17:35.

6. 14 کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب منم بالاخره بازی رو برا 360 تهیه کردم . امروز صبح زیر بارون رفتم ولیعصر و بعد از گشتن 4-5تا مغازه یکی جرات کرد بگه دارم . با جلد و چاپ رو دیسک گرفتم 8 تومن !
    بعد از نصب هر دو دیسک روی هارد وارد بازی شدم . داخل بازی پیغام داد که یه نصب 1.5گیگی داره برا HD Content . وارد بخش تک نفره شدم . گرافیک بازی فوق العاده اس. نسبت به pc خیلی کم و قابل چشم پوشی پایین تره.
    اصلا هیچ افت فریمی نداشتم . هیچ تکستچری دیر لود نمی شد. و واقعا روان و عالی بود .

توی کردستان عراق, بعضی تابلوها فارسیه و پلاک ماشینا هم ایرانیه که جای تعجب داره . درضمن افرادی که تو عراق فارسی حرف میزنن, اشتباه سازندگان نیست . چون اگه به دیالوگای شخصیت های بازی دقت کنید، تعجب میکنه و میگه که اونا عربی حرف نمیزنن! طراحی تهران عالیه و برج میلاد مو نمیزنه با واقعیت . اما داخل تهران علاوه بر پرچم ایران، تابلوهای عربی و پرچم عراق هم میبینیم! صداهای دشمنان واقعا جالبه . نارنجک !!! برو پایین ، برگرد ! یه صدایی شنیدم ! و یه سری فحش رکیک !!! اما تو پاریس هم یه جاهایی فارسی حرف زده میشه که اینجا دیگه توضیحی نداره ! صحنه های احساسی بازی هم خیره کننده است . فقط یکمی زیاده ! ابتدای مرحله ی night shift یه نمای بزرگ از تهران رو می بینید که واقعا شبیه و زیبا هست ! در کل بازی معرکه اس.
    نمره ی من به بازی هم 9 .

درضمن برای ورود به لایو بازی , یه آپدیت 167 مگابایتی لازمه ! Online Pass هم که میخواد . 800 پوینت - 10 دلار .

موفق باشید .
    سلام
    اگه موردی نداره فحش های فارسی رو پ.خ کن برام نمیخوام موقع بازی ابروو ریزی بشه تو خونه !

راستی بازی چند ساعته ؟(تقریبی)

یه بار پرسیدیم به لطف مدیران پاک شد !

8. 2 کاربر از Jeff hardy M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با بازیهایی که با یه روز یا دو روز تموم میشن اصلاً حال نمیکنم
    ولی میگیرمش ببینم چی بوده ملت تعریفش میکردن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

من با بازیهایی که با یه روز یا دو روز تموم میشن اصلاً حال نمیکنم
    ولی میگیرمش ببینم چی بوده ملت تعریفش میکردن
    دلیل نمیشه . من که مثلا در عرض 7-8 ساعت تمومش کردم، (رو normal . یه 20 باری هم مردم !) یه کله داشتم بازی میکردم . حتی ناهار نخوردم !!! شما میتونی با خونسردیه تمام هر روز 2 ساعت بازی کنی . اونوقت یه هفته طول میکشه.
    ما کلا دو جور بازی داریم . یه بازی که هرچقدر تایمش باشه، از بازیش لذت میبری و وقتی تموم میشه ناراحت میشی . مثل Battlefield 3 . این بازی هر چقدر هم کوتا باشه از cod طولانی تره . دقیقا یادمه که black ops رو تو 4 ساعت تموم کردم !
    اما یه جور بازی هم داریم که گیمر میگه، اه چرا تموم نمیشه پس . حالا ممکنه 20 ساعت هم طول بکشه . اما شخص میشینه بازی می کنه که فقط تموم بشه و از دستش راحت بشه . مثل خیلی بازیا از جمله Battlefield Bad Company 2 .
    همین که خط داستان بازی نسبت به نسخه قبل واقعا بهتر شده، خودش احسنت داره !
    درضمن اصل این بازی در واقع بخش مولتی پلیرش هست . خیلی ها رو میشناسم که cod باز بودن و وقتی مولتیه battle رو بازی کردن ، عاشقش شدن . حتی مولتیه bad co2 که داستانش واقعا نا امید کننده بود. شما تا ابد میتونی مولتی پلیر این بازی رو انجام بدی بدون اینکه خسته بشی .
    موفق باشید.
    Last edited by hosiyar; 27-10-2011 at 18:12.

11. 5 کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دلیل نمیشه . من که مثلا در عرض 7-8 ساعت تمومش کردم، (رو normal . یه 20 باری هم مردم !) یه کله داشتم بازی میکردم . حتی ناهار نخوردم !!! شما میتونی با خونسردیه تمام هر روز 2 ساعت بازی کنی . اونوقت یه هفته طول میکشه.
    ما کلا دو جور بازی داریم . یه بازی که هرچقدر تایمش باشه، از بازیش لذت میبری و وقتی تموم میشه ناراحت میشی . مثل Battlefield 3 . این بازی هر چقدر هم کوتا باشه از cod طولانی تره . دقیقا یادمه که black ops رو تو 4 ساعت تموم کردم !
    اما یه جور بازی هم داریم که گیمر میگه، اه چرا تموم نمیشه پس . حالا ممکنه 20 ساعت هم طول بکشه . اما شخص میشینه بازی می کنه که فقط تموم بشه و از دستش راحت بشه . مثل خیلی بازیا از جمله Battlefield Bad Company 2 .
    همین که خط داستان بازی نسبت به نسخه قبل واقعا بهتر شده، خودش احسنت داره !
    درضمن اصل این بازی در واقع بخش مولتی پلیرش هست . خیلی ها رو میشناسم که cod باز بودن و وقتی مولتیه battle رو بازی کردن ، عاشقش شدن . حتی مولتیه bad co2 که داستانش واقعا نا امید کننده بود. شما تا ابد میتونی مولتی پلیر این بازی رو انجام بدی بدون اینکه خسته بشی .
    موفق باشید.

منظورتون از مولتی پلایر همون لایو بازی کردنه ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

منظورتون از مولتی پلایر همون لایو بازی کردنه ؟؟
    پــه نــه پـــه !

14. 6 کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام !
    من واسه بار دوم که بازی رو دارم تموم می کنم یه چند تا نکته به ذهنم رسید که بیام بگم !!!!
    چون بار اول فقط مثل .... بازی رو تموم کردم !!

1 . در اولین مرحله ای که تهران را می بینیم و وارد شهر می شیم ، انصافا هیچ شباهتی به تهران نداره ( غیر از میلاد !) مگر اینکه تهران جنگ زده را فرض کنیم که اون وقت ....
    البته وقتی جلوتر می ریم یه مواردی مثل صندوق صدقات ( کپ خودشه !!!!!! ) یا شماره ماشین ها ( در بعضی موارد تهران-11 هم دیدم !!!!!! ) دیده می شه که احساس کنید تو تهرانید !!

2 . بیشتر از 80 درصد بازی در خاک ایران و حدود 40 تا 50 درصد اون در تهرانه !!!
    ما فقط یه مرحله تو پاریس و یه نیمچه مرحله تو نیویورک داریم !!

3.دشمن ها ( البته برادر های وطنی خودمون رو می گم !!!!!!!!!!!! ) واقعا قشنگ فارسی حرف می زنند !!
    تو اوایل بازی در عراق این صداها را می شنویم ! ولی بعد از اون حتی در مرحله اول خود تهران هم من فارسی نشنیدم که جای تعجب داره !!!!!
    ولی تعجب برانگیزتر از اون اینه که در مرحله بعدش ( یعنی پاریس ) دشمن ها فارسی بلغور می کنند !!!

3 تا تفسیر داره ::::
    I. هدف بازی ساز ها اینه که بگن ایرانی ها می خوان همه جا رو بگیرن ( یا گرفتن !!)
    II. بازی سازها سوتی دادن !!
    III. گوش من سوتی داده !!

فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه !!!

یاحق.

16. 22 کاربر از Mammad Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •