تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 303 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من نمیتونم به al share تلوزیون وصل بشم اخه رمزش رو نمیدونم از کجا میتونم رمزشو پیدا کنم ue40d7000
    دوست عزیز
    کد عمومی all share چهار صفر می باشد ( 0000) برای استفاده کاربردی تر از تلویزیونتان لطفا منوال تان را مطالعه کنید از روی کنترول دکمه Manuel را بزنید و بعد این مسیر را دنبال کنید . پشتیبانی -----> e-manuel

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ، 40ES6800 دارم و قبلا اسمارتم آپدیت میشد تا اینکه چندروزه نمیشه و خواستم حالا اینترنت تی وی فعال کنک که توی این فرم دیدم ولی بعد از اینکه hospitality setting که برای hotel mode هست on کردم دیگه جایی به اسمه info link country نیست (در sub) تا استرالیا کنم...چه کنم؟؟؟ ممنون از فرمتون
    دوست عزیز

شما اگر بطور کامل صفحه تان را در قسمت sub option باز کنید خواهید دید که info link country را خواهید یافت ( منظورم با کنترول مخصوص )
    یا از این روش استفاده کنید

-
    براي فعال كردن hotelmode زمانيكه tv تون روشن هست بايد كليد هاي گفته شده رو پشت سر هم بزنيد :
    mute119ok
    وبعد hotel mode رو on كنيد
    -
    بعد تلويزيون رو خاموش كنيد وارد منوي مخفي بشين و local set رو براي ----t روي ed-iran بگزارين
    -
    براي فعال شدن منوهاي بيشتر نيازي به فلش هم نيست
    بدون اون هم وقتي روي گزينه clone to usb رو ok بزنيد فعال ميشه
    -
    فقط در پايان يادتون باشه دوباره hotel mode رو off كنيد تا منو هاي tv ‌فعال باشند
    جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
    control>hotel option>clon tv to usb
    بعد از اون به اينجا بريد
    control>sub option>info link country
    و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد

Last edited by matinpour; 16-02-2013 at 08:12.

4. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مشکل اینکه من چه با samba و چه با ftp میرم پوشه ویجت رو تو فایل های سیستمی پیدا نمیکنم تو سمی گو هم که هیچ کس کاری به کسی نداره

در ضمن لینوکسه و کاستومایز کردن دیگه!؟!
    Sent from my ST25i using Xparent Cyan Tapatalk 2
    دوست عزیز
    من فکر میکنم شما نمی توانید لوگو استارت را تغییر بدهید چون اون مثل امضا برا ی شرکت سامسونگ می ماند. فقط شما متوانید آن را خاموش کنید . که از این مسیر بروید دکمه منو روی کنترول را بزنید سیستم -----> عمومی ------> آرم شروع مجدد ------> خاموش
    و اگر لوگوی زیاد می خواهید ممکن است بشود از طریق اینترنت تلویزیون تان آنها را دانلود کنید به این سایت بروید. روی هر لگوگوی که میخواهید کلیک کرده و آن را دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    یک led ue40es5700 دارم توی سرویس منو type و front colour عوض شده اگه کسی از این مدل داره توی منوی مخفی نگاه کنه و اینجا بزاره خیلی ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز

بله این طبیعی به این دلیل که وقتی ورژن type بالا می رود یک سری از آیتمهای آن از جمله کیفیت تصویر بر اساس آن ورژن تغییر می کند.که با مطالعه منوال تان از قسمت پشتیبانی متوانید از سیستمتان کاربردی تر استفاده کنید

در ضمن چون در تلویزیون نمی شود vpn نصب کرد باید آن را روی مودمتان نصب کنید
    رو مودم چه طور باید این کار رو کرد
    در ضمن برایه حله مشکلم باز زدن یکبار به بازیابی کارخانه کیفیتش برگشت و درست شد اما یه مشکله جدید پیدا کردم اونم اینه که بعد از چند ساعت استفاده از اون دوربین تصویرش راه راه میشه و متعاقبا دستور حرکتی رو تشخیص نمیده؟؟؟؟؟؟

8. این کاربر از moj021131 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یک led ue40es5700 دارم توی سرویس منو type و front colour عوض شده اگه کسی از این مدل داره توی منوی مخفی نگاه کنه و اینجا بزاره خیلی ممنون میشم.
    دوست عزیز

طبق مدل سیستمتان type 40A1AFOE و FRONT COLOUR U-T-CG-M61 باید باشد. بررسی کنید و اگر درست نشد و مشگل داشتید می توانید از روشهای مختلف ریست استفاده کنید که اون بعدا توضییح می دهم

10. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز

بله این طبیعی به این دلیل که وقتی ورژن type بالا می رود یک سری از آیتمهای آن از جمله کیفیت تصویر بر اساس آن ورژن تغییر می کند.که با مطالعه منوال تان از قسمت پشتیبانی متوانید از سیستمتان کاربردی تر استفاده کنید

در ضمن چون در تلویزیون نمی شود vpn نصب کرد باید آن را روی مودمتان نصب کنید
    يعني شما مي فرماييد با آپديت شدن کيفيت تصوير مي ياد پايين!!!!!!!!!!!!!
    اين که خيلي غيرمنطقي هستش
    اتفاقا بايد بهتر بشه اگر اينطور باشه که هيچکس آپديت نمي کنه من فقط بخاطر کيفيت بهتر تصوير 800 هزارتومن پول بيشتر دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    ي سوال اگر راهنمايي کنيد ممنون مي شم
    تلويزون مدل es7770 سامسونگ 40 اينچ گرفتم که وقتي روي گزينه browes کليک مي کنم فقط پيغام "در حال بروز رساني" مي دهد و هيچ اتفاقي نمي افته؟
    انگري برد رو هم دانلود کردم اما وفتي
    روي گزينه انگري برد کليک مي کنم فقط پيغام خطا مي ده و درخواست فريومور مي خواد
    کسي مي تونه کمک کنه؟
    توي سايت سامسونگ هم اين مدل رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    من فکر میکنم شما نمی توانید لوگو استارت را تغییر بدهید چون اون مثل امضا برا ی شرکت سامسونگ می ماند. فقط شما متوانید آن را خاموش کنید . که از این مسیر بروید دکمه منو روی کنترول را بزنید سیستم -----> عمومی ------> آرم شروع مجدد ------> خاموش
    و اگر لوگوی زیاد می خواهید ممکن است بشود از طریق اینترنت تلویزیون تان آنها را دانلود کنید به این سایت بروید. روی هر لگوگوی که میخواهید کلیک کرده و آن را دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته باید بشه لوگو حذف بشه چون خیلی ها حذفش کردن
    خب فک کنم نشه ها چون بروزرش قابلیت دان نداره فک کنم باید دان کنم از مموری فلش با ویجت سمی نصب کنما؟!
    درست میگم؟!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

يعني شما مي فرماييد با آپديت شدن کيفيت تصوير مي ياد پايين!!!!!!!!!!!!!
    اين که خيلي غيرمنطقي هستش
    اتفاقا بايد بهتر بشه اگر اينطور باشه که هيچکس آپديت نمي کنه من فقط بخاطر کيفيت بهتر تصوير 800 هزارتومن پول بيشتر دادم
    دوست عزیز

مثلا تلویزیون شما که مدلش es7770 است در واقع es7500S که حتی فریمور آن هم در سایت هندوستان البته مشابه آن نه در سایت ایران و اینکه حتی گاهان فریمور سایز تلویزیون خودتان را هم نمی توانید پیدا کنید مگر از تعمییر گاهای مجاز سامسونگ و به این دلیل گاهی با نصب فریمور جدید نوع type سیستم شما و عناصر نور و تصویر تلویزیون تان بر اساس همان فریمور تغییر می کند پس در نتیجه آبدیت نکنید یا اگر این کار را می کنید حتما از درست بودن فریمورتان اطمینان حاصل کنید
    Last edited by matinpour; 16-02-2013 at 19:39.

15. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •