شما اگه یه عکس میزاشتین الان کمکت کرده بودن دوستان
شما اگه یه عکس میزاشتین الان کمکت کرده بودن دوستان
این قسمت بازی باگ داره
برا منم همینطوری بود
اون موجودات باید کاملا از بین برن ( منفجر بشن ) هر وقت بطور ایستاده و با فاصله ایی از زمین بی حرکت بطور جمع شده هستن و بقیه دارن بهش شلیک میکنن بدون باگ پیش اومده
restart level رو بزن ( این ماجرا اول این level هست )
همه فضائیها رو بکش
نذار یدونه اش باقی بمونه
اینطوری فکر کنم دیگه مشکلی برای همراهی یارت نداشته باشی
یه نکته در مورد مرحله آخر بگم
(من تموم نکردم به دلیل نکشیدن بازی یه مرحله سیستم میمونه که داره رفع میشه!)
وقتی میکشید غولای مرحله آخرو میبینید هواپیما بالای سر شماست و هلنا هی داد میزنه بیا سوار شو !
اون باگ نیستش . مود قدرت رو روشن کنید و پرش کنید ! حله
البته یه جایی خوندم
سلام.
من تو آخرای مرحله ی core اونجایی که در حالت معلق هست گیر افتادم و راه خروج رو پیدا نمیکنم همه موجودات رو هم کشتم لطفا" کمک کنید.
من خودم یه روز دور این مرحله بودم به سمت نور زرد برو
سلام خدمت دوستان عزیز
من فکر کنم آخرای بازی باشم .
من توی اون قسمتی که اون موجود خیلی بزرگ به کشتی حمله کرده به مشکل برخوردم. اونجا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم اون غول گنده بک هم که هیچ جوری نمیمیره و از همه بدتر اینکه بعد از یک دقیقه از شروع اون قسمت یعنی جایی که هلنا میگه داره دنبال نقطه ضعف اون میگرده بازی هنگ میکنه.
در ضمن من بازی رو با ویندوز ویستا و با کارتگرافیک 4850 انجام میدم.
کسی میتونه راهنمایی کنه.؟
شما منظورتون اون هشت پايه است يا اون بزرگترش؟
سلام به همگی
آقا یکی بمن بگه تو اون مرحله ای که وارد یه غار بزرگ میشیم و جاذبه وجود نداره و غار پر از کریستال های سوزنی شکل هست چیکار باید بکنیم و چجوری باید اون مرحله رو رد کنیم؟
اینهم عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا جایی رسیدم که یه سری موجودات سبز رنگ مدام بمن حمله میکنن و تونستم تو اون فضا یکی دوتا اسلحه پیدا کنم ولی هنوز نتونستم راه خروج رو پیدا کنم.
ممنون![]()
اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)