تا چند هفته دیگه منتظر باشین پارسیان میخواد بترکونه!!!اساسی!!!
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
تا چند هفته دیگه منتظر باشین پارسیان میخواد بترکونه!!!اساسی!!!
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
بهترین اینترنت بانک مروط به ملت می باشد درود بر بانک ملت
دوستان من تازه حساب بانک ملت باز کردم .
باید به بانک بگم خدمات غیر حضوری اینترنتی حسابم رو باز کنن و رمز ازشون بگیرم تا بتونم از طریق اینترنت پوب به حسابهای دیگه بفرستم ؟
اونوقت از طریق اینترنت میتونم مثلا به کارت بانک های دیگه پول بریزم ؟
بانک ملی هم همچین چیزی داره که از اینترنت به کارت های دیگه پول بشه واریز کرد ؟
یکی رفته بود بانک رفاه و از اونجا یه دستوری رو داده بودن بهش و همون دستور رو به یک شماره SMS کرد .حالا گردش حسابش بهش از طریق SMS اطلاع رسانی میشه براش .
بانک ملت و ملی همچین چیزی دارن ؟
توهين بزرگي بود.
كار به جايي رسيده كه بانك خراب شده اي مثل رفاه رو با بانك ملت و ملي مقايسه ميكنيد.بانك ملت در زمينه بانكداري الكترونيكي و خدمات غير حضوري جزو اولين هاست و پيشرو در اين زمينه و بانك ملي هم براي تبادلات اينترنتي به هر شكل و صورتي از لحاظ امنيتي فوق العاده ايمن هست.
البته این شبیه یک جوک بی مزه استو بانك ملي هم براي تبادلات اينترنتي به هر شكل و صورتي از لحاظ امنيتي فوق العاده ايمن هست.
همیشه وقتی میرسم پای عابر بانک ملی تن میلرزه.برای خودم و چند تن از دوستان این اتفاق افتاده که برای گرفتن پول و یا انتقال به مشکل برخوردن.چیزی که توی سایر بانکها خیلی کمه و برای من حداقل اتفاق نیفتاده
سلام
موسسه کوثر واسه حساب روزشمار هم کارت صادر میکنه که هر موقع دوست داشتیم پول برداریم ؟
حسابهای روزشمارش هم به بانک سپه متصل هست ؟
سود 20 درصد ؟
ممنون
سلام
بله برای حساب های روز شمارش کارت صادر میکنه
برداشت از خود پرداز بانک سپه و ملت انجام میشه
برداشت از خود پرداز خود موسسه کوثر تا 400 هزار تومان در روز انجام میشود
سپه و ملت 200 هزار تومان
سود روز شمار 20%
سالیانه با برداشت ماهانه 22/5 %
البته اگر جدیدا سوداش تغییر کرده باشه اطلاعی ندارم .
مرسی محمد جان
از طرح جدیدش اطلاع داری ؟ ساتیش که اپدیت نیست . همین طرحی که بیلبورداشم تو شهر زده . یک سپرده با 2 امتیاز >>> 20درصد سود روزشمار . خوب بقیش چیه ؟
![]()
متاسفانه از طرح های جدیدش اطلاعی ندارم
این 20% سود روز شماری بود که از قبل هم همین بوده .
![]()
با سلام خدمت دوستان ایا کسی میدونه توسط اینترنت بانک کشاورزی امکان انتقال وجه بین بانکی (پایا ) وجود دارد با تشکر؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)