تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 163 از 221 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

آسمونی ، دو راه داره یا اینقدر اون مکمل رو قبلا اصلش رو مصرف کرده باشی که حالا از قوطی و مزه ش بفهمی یا اینکه از یه آدم مطمئن بخری.

=-=-=

آقای محسن 3544 شما احتمال بسیار زیاد کمبود ویتامین ب داری. شما از داروخونه یه ب کمپلکس (قرص) بگیر روزی یه دونه همراه با ناهار بخور ببین مشکلت حل میشه یا نه.

هرچند شما هیچکدوم از سوالات رو جواب ندادی و بدون اطلاعات کافی نمیتونم راهنمایی درست بکنم شما باید تمام مشخصاتت رو بنویسی. رژیم غذاییت در چه حده؟ برنج میخوری یا نه؟

2. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی از لطفتون.راستش من سی و دو سالمه پدرم که کچل هست ولی تا الان من مشکل مو نداشتم و خیلی خوب بود اما تو این چند ماهه خیلی ضعیف شده شک دارم ماله این باشه.در مورد وزنه هم اتفاقا خیلی سبک کار میکنم درد هم عضلانی هست.یکی دو بار پمپ خوردم اما کلا آدم ترسویی هستم و ادامه ندادم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب پس ارثیه!

من یه روشی رو به شما میگم امتحان کنی (البته به همراه همون ویتامین ب) چند شب موقع خواب کمی قهوه درست کن و بریز روی سرت جوری که پوست سر آغشته به قهوه بشه ، بذار خشک بشه و یه پارچه ای هم بکش روی بالش که کثیف نشه و چند شب اینطوری بخواب و صبح سرتو بشور اگه ریزش مو متوقف شد معلوم میشه علت ریزش موهات زیاد بودن بیش از حد هورمون تستوسترون هستش که اگه مایل باشی میتونی به یه متخصص غدد برای درمان مراجعه کنی...

5. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستانی که بحث میکردن سر ضرر داشتن مکمل و دارو و... بخونن :

شما در زندگی هر چیزی که میخوای بدست بیاری یه بهایی داره که باید بپردازی. مثلا بدست اوردن علم و تجربه لازمه ش اینه که شما مقدار بسیار بسیار زیادی وقت و حوصله بذاری و درس بخونی ، وقت رو هم که همه شنیدید که میگن از طلا با ارزش تره...
    هر جنسی که میخواید بخرید یه پولی بابتش میپردازید ، برای بدست اوردن همون پول مقدار زیادی زحمت و تلاش و وقت باید صرف کنید و...
    و این چرخه و این قانون همواره ادامه داره.

حالا یه ضرب المثلی این وسط حرف اصلی رو میزنه : هر قدر پول بدی آش میخوری

کسی که در نوجوانی از تمام تفریحاتش و بازی هاش زده و نشسته سر درسش بعدا سی سال کار راحت و پر درآمد خواهد داشت.
    کسی که از صبح تا شب حد اکثر اضافه کار توی اداره ش رو انجام میداده پس انداز بیشتری توی زندگیش داره.
    و در یک کلام کسی که بیشتر پول داده بیشتر آش میخوره...

در ورزش بدنسازی و پرورش اندام هم وضعیت به همین صورت هستش. شما برای بدست اوردن بدن عضلانی و زیبا و قوی باید بهای اون رو بپردازی.
    حالا این وسط هرچقدر بهای بیشتری بپردازی بدن بهتری خواهی داشت.

کسی منکر ضرر داشتن مکملهای صنعتی و دارو ها نیست.
    ولی بعضی ها سلامتی طولانی مدت رو فدای بدنی زیبا و قدرتمند در کوتاه مدت میکنن.
    بعضی ها هم حاضر نیستند کوچکترین آسیبی به بدنشون برسونن ، اینجور افراد نه تنها باید از خوردن مکملها و داروها پرهیز کنن بلکه از زدن وزنه های سنگین هم باید دوری بکنند چون برای مفصل های بدن ضرر داره.

ولی کسی که بدن قدرتمند و عضلانی و زیبا میخواد و عضلات بزرگ هدفش هست ، باید حد اکثر فشار رو در باشگاه به وسیله ی وزنه به عضلاتش وارد کنه تا سنتز پروتئین در عضله افزایش پیدا کنه و عضله رشد کنه. باید به ازای هر کیلوگرم از وزن بدنش یک گرم پروتئین روزانه مصرف کنه اونم در پنج وعده اونم پروتئین با کیفیت عالی! که این کار بدون مصرف مکمل پروتئینی امکان پذیر نیست.
    کسی که عضله های بزرگ میخواد باید از مکملهایی نظیر کراتین (که انرژی بدن رو برای زدن وزنه های سنگین به تعداد بالا تامین میکنه) ، پمپ ها که رگها رو باز میکنن تا خون به همه قسمت عضله برسه ، کافئین برای انرژی حین تمرین سنگین ، افدرین برای افزایش قدرت ، استروئید های آنابولیک برای تسریع رشد عضله ، گلوتامین برای جلوگیری از تحلیل رفتن عضله و ایجاد شرایط آنابولیک و...

اگه بخوام همینجوری نام ببرم و بگم مثنوی هفتاد من میشه!!!!

یه قاعده ی کلی هم هست توی اینا ، اونم اینه که هرچی دارو یا مکمل قوی تر باشه قیمتش کمتره!!! و عوارضش هم بیشتره....

مثلا الان استروئید آنابولیک موجود هست که اسمشو نمیارم ولی کافیه در مدت 6 هفته روزی نصف قرص یا یک چهارم قرص!! از این دارو رو مصرف کنید تا بین 10 تا بیست کیلو عضله برای شما بسازه!!!
    عوارض بسیار بالایی هم داره. ولی افراد زیادی هستن که مصرف میکنن و حتی اکثرشون عوارض ناگواری ندیدند. علتش اینه که مثلا این دارو کبد رو کمی اذیت میکنه که وقتی مصرف دارو قطع شد بدن دوباره کبد رو بازسازی میکنه مثل روز اول...

البته من بحث دارو و مکمل رو کنار هم اوردم تا عوارض جانبی رو بگم. وگرنه عوارض دارو هزاران برابر بیشتر از مکمل هستش.
    در همه جای دنیا دو نوع پرورش اندام مرسوم هست:
    1-پرورش اندام طبیعی (یعنی همراه با مکملهای مجاز !!)
    2- پرورش اندام با دارو

دیدم دوستانی میگفتن که فلان دکتر گفته مکمل ها همه ضرر دارن.

اون دکتر راست میگه (هرچند خیلی وقتها اشتباهات فاحشی از جامعه ی پزشکی در حوزه ی پرورش اندام شاهد هستیم)

بله درسته ، شما وقتی پروتئین زیاد مصرف کنی به کبد فشار میاره ، پروتئین زیادی رو وقتی بدن میخواد دفع کنه از استخوانها کلسیم بر میداره و موجب پوکی استخوان میشه ، اوره ی خون رو بالا میبره و به کلیه ها فشار میاره و...

اما سوال من اینه که چند نفر تا حالا به خاطر مصرف مکمل پروتئینی بیمار شدند؟
    بیش از پنجاه ساله که در آمریکا کراتین داره به فروش میرسه و حتی یک مورد عوارض جانبی هم گزارش نشده. این به این معنی نیست که عوارض جانبی نداره بلکه اینفدر کمه که در مقابل عضله ای که برای شما میسازه هیچی احساس نمیکنید.

پزشک همیشه وظیفه داره بهترین شرایط رو انتخاب کنه و اون سلامت شماست. اگه از پزشک بپرسید همونطور که اول مطلبم گفتم شما رو از زدن وزنه ی سنگین هم منع میکنه و کاملا هم منطقی هست.

بازم تاکید میکنم که محوریت صحبت پزشک «سلامت» شماست. ولی محوریت صحبت در حوزه ی پرورش اندام سلامت نیست ، بلکه «عضله سازی» است. همین باعث میشه بعضی ها از داروهای ممنوعه هم استفاده کنن چون محورشون عضله هستش نه سلامتی. هرچند من خودم دارو مصرف میکنم و سالم و سلامت هم هستم چون اصولی مصرف میکنم.

پس اگر محوریت شما عضله سازی است باید مکمل و احتمالا دارو مصرف کنید (بستگی داره به اینکه چقدر حاضرید بابت عضله سازی ، بها بپردازید!!! بهای عضله سازی گسترده ، سلامت شماست)

من و خیلی از دوستان هم رشته ای ، عضله سازی رو محور قرار دادیم و این شعارمون هست:

چند سال زندگی با کیفیت و با لذت بهتر است از یه عمر زندگی نکبت کلاغ وار!!!

کلاغ چند صد سال عمر میکنه ولی همه ش پایین پرواز میکنه ، از آشغالها و مانده غذاها میخوره و زندگی سیاهی داره همونطور که خودش سیاهه

ولی شاهین و عقاب زندگی کوتاهی دارن ولی در عوض در اوج ارتفاع پرواز میکنن ، خودشان شکار دست اول انجام میدهند و غذای با کیفیت میخورن و سیاه زندگی نمیکنند

خودتون انتخاب کنید ، سیصد سال زندگی کلاغ وار یا چند سال زندگی عقاب وار!!! من عقاب رو انتخاب میکنم

والسلام!

7. 7 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با بعضی از مواردی که گفتی موافقم اما با بعضی هاش نه.

مکملها بیشتر از چیزی که برای بدن ضرر داشته باشن ..دارای خاصیت هستن و مکملها فقط برای بدنسازان تولید نمیشن
    مکملهای پروتئینی ، پروتئین بدن رو تامین میکنن که در صورتی که اگر میزان مورد نیاز بدن تامین نشه فرد دچار سو تغذیه و دیگر مشکلات خواهد شد

و با در مورد کراتین جالبه بدونید دانشمندان جدیدا فوایدی خارج از بدنسازی برای این ماده پیدا کردند اما همینطور که حامد جان گفت عوارضی
    از این ماده گزارش نشده .... و یا گلوتامین مکملی که علاوه بر تاثیر بر ریکاوری عضلات به سیستم ایمنی بدن و حتی در جذب مواد غذایی
    کمک می کند .

فشار امدن به کبد و ..... در مصرف مکملها به وجود نخواهد اومد اگر اصولی و به میزان مناسب و مورد نیاز بدن مصرف بشن.

اتفاقا یکی از فواید مکملها جذب راحت تر ( کار کمتر برای معده ) هست و همچنین کار کمتر برای کبد و ..... در مورد مواد غذایی طبیعی از این اجزای بدن کاری به مراتب بیشتر کشیده میشه .
    اشتباهی که در مورد مکملها وجود داره جمع بستن این دسته با داروها و استروئیدهاست ... هیچ کس منکر مضرات استروئیدها مثل نا باروری ، سکته قلبی ، اخلال در هورمونها ، ریزش مو ، مشلات کلیوی و
    و کبدی و .... نیست که صد البته این مشکلات هم در مصرف اشتباه این داروها خلاصه میشه..هر چند مصرف صحیح اونها هم عوارض گسترده ای برای فرد ایجاد خواهد کرد .

اما در مورد مضرات هیچ مکملی نمی تواند برای شما مشکلات نا باروری یا از کار افتادن کلیه و کبد را به همراه داشته باشد و استفاده نکردن از مکمل با این طرز فکر کاملا اشتباه است .

اما در مورد تمرین با وزنه کمی کم لطفی کردی حامد جان...تمرین با وزنه فواید بسیار بسیار زیادی برای بدن و شادابی عضلات داره که از این بحث خارجه..اسیب دیدگی در همه ی ورزشها اجتناب ناپذیره و این اسیب دیدگی ها
    مطمئنا بر اثر اشتباهات خود فرد اتفاق خواهد افتاد....و در این مورد هم با انجام اصولی تمرینات هیچ مشکلی برای مفاصل و ... به وجود نخواهد امد.

اما از تقسیم بندی که انجام دادی لذت بردم

همانطور که خودت گفتی دو دسته افراد وجود دارن..یکی افرادی که به صورت معمول و برای سلامتی بدن خود به این ورزش می پردازن .

اما عده ای دیگه این ورزش رو به صورت حرفه ای و مسابقه ای ادامه می دن که صد البته این افراد مضراتی از این ورزش خواهند برد تا همینطور که گفتی در عوض به
    پول و مقام و شهرت که جز اهداف و علاقه مندی هاشون هست برسند .

باز هم در اخر تاکید میکنم که داورها را با مکملها اشتباه نگیرید و اگه در تلویزیون یا جایی از مضرات این مواد صبحت میشه مربوط که دسته استروئیدهاست و نه مکملها .

Last edited by majid322; 30-04-2013 at 16:20.

9. 6 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خـــودتون هم اعتراف کردید که همه ی این دام مرغی ها برای بدن ضرر داره
    پس موقع توصیه به دوستان حتما ذکر کنید که شما میخوای کلاغ باشی یا عقاب ...
    یعنی میخوای بدنت خوش فرم باشه و 5سال دیگه مریض شی و بیفتی بمیری یا بدنت نحیف و لاغر و دوست داشتنی نباشه و یک عمر 120 سال زندگی کنی ...

کسی که در نوجوانی از تمام تفریحاتش و بازی هاش زده و نشسته سر درسش بعدا سی سال کار راحت و پر درآمد خواهد داشت.
    کسی که از صبح تا شب حد اکثر اضافه کار توی اداره ش رو انجام میداده پس انداز بیشتری توی زندگیش داره.
    و در یک کلام کسی که بیشتر پول داده بیشتر آش میخوره...
    این جمله هم در ایران هیچ کاربردی نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من چند صفحه ی قبل قد و وزنم رو گفتم

میخام بدونم ( با توجه به اضافه وزنی که دارم ) میشه ظرف 6 ماه تمرین و تغذیه صحیح همچین هیکلی بسازم ؟ ( البته بدون استفاده از هیچ مکملی ! )

محتوای مخفی: Photo 

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مجید جان مسئله ی فشار اومدن به کبد رو در صورت مصرف بیش از اندازه ی پروتئین گفتم ، همچنین مصرف بیش از حد پروتئین پوکی استخوان هم میاره.

در مورد عوارض هم گفتم که عوارض داروهای ممنوعه هزاران برابر بیشتر از مکمل ها هستش.

در مورد تمرین با وزنه یه بار دیگه میگم ، حرف شما درسته اینکه تمرین با وزنه فواید فراوانی داره. ولی همونطور که خودت بهتر میدونی برای اینکه بیشترین ترشح طبیعی تستوسترون و افزایش سنتز پروتئین در عضلات رو داشته باشیم باید در یک جلسه ی تمرینی حداکثر فشار رو به عضله بیاریم اگه دقت کرده باشی توی مقالات میگن جوری وزنه رو سنگین کنید که دو سه تا تکرار آخر رو با کمک حریف تمرینی تون بزنید!
    یعنی بیش از حد توان وزنه انتخاب کنید که اگر کسی هدفش 100 درصد سلامتی باشه و کوچکترین آسیبی نمیخواد به بدنش برسونه این کار براش مضر خواهد بود. همچنین شما اگه از یه دکتر مفاصل بپرسی همینو میگه

من بارها شده خودم آسیب دیدم یا دوستان دیگه ای آسیب دیدن و وقتی به پزشک مراجعه کردند پزشک یا اونا رو از زدن حرکات مربوط به اون عضله منع کرده و یا کلا گفته دیگه بدنسازی رو بذار کنار !

پزشکها هیچ وقت ورزش حرفه ای رو تایید نمیکنن به خاطر آسیب دیدگی بالا. اگه به حرف پزشکها بود.... هیچی بگذریم!

و منم بازم تاکید میکنم که برید یکم درباره ی مفهوم بدنسازی طبیعی تحقیق کنید ببینید توی خود آمریکا این کلمه چه معنی ای میده!
    همه جای دنیا بدنسازی طبیعی = بدنسازی همراه با مکمل
    بدنسازی با دارو = استفاده از داروهای ممنوعه

در ضمن مکمل اسمش روشه ، مکمل = کامل کننده ی غذای شما

بشینید حساب کنید ببینید چطوری میتونید با غذای طبیعی بدون مکمل ، به ازای هر کیلو از وزن بدن دو گرم پروتئین روزانه به بدن برسونید!

=-=-=-=

در مورد کلاغ و عقاب بودن ، اولا شما برو درباره ی بدنسازانی نظیر آرنولد شوارتزینگر و یا سیلوستر استالونه یا... تحقیق کن ببین با اینکه از داروهای ممنوعه هم استفاده کرده اند اما هنوز بعد از این همه سال زنده و سالم هستند. بنابر این این تفکر که اگه مکمل خوردی پنج سال دیگه می میری صد در صد غلطه و من همچین توصیه ای به کسی نمیکنم چون اصلا اساس علمی نداره. کسی تا حالا به خاطر مکمل خوردن نمرده. اونا که داروهای ممنوعه مصرف میکردن هنوز سالمند و عوارض جانبی فقط یه احتماله که روی افراد مختلف متفاوت هستش

شما مکمل مصرف نکن ببینم 120 سال عمر میکنی؟ الان اینایی که دارن میمیرن مکمل مصرف کردن؟

13. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من چند صفحه ی قبل قد و وزنم رو گفتم

میخام بدونم ( با توجه به اضافه وزنی که دارم ) میشه ظرف 6 ماه تمرین و تغذیه صحیح همچین هیکلی بسازم ؟ ( البته بدون استفاده از هیچ مکملی ! )

محتوای مخفی: Photo 
    بنده بدن شما رو ندیدم..یه عکس بزارید به همراه وزن و قدتون
    .
    ساختن همچین بدنی در طول 6 ماه ممکن نیست...اون هم بدون مکمل !!!! هدفتون رو درست مشخص کنید و دنبال زود رسیدن به هدف نباشید که میسر نیست...

15. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اون دکتری که گفته مکمل ضرر داره رو برید ببینید خودش در چه وضعیتیه

طرف پزشکه اون وقت خجالت نمیکشه یه چیزی اندازه تاقار 20 لیتری جلو شکمش آویزونه ، نمیدونه الان دومین بیماری کشنده در جهان چاقی هستش که هزار تا مرض از جمله فشار خون مشکل زانو ، واریس ، کبد چرب ، چربی خون و... همراه خودش میاره.

یه همچین کسی میاد برای ما از ضررهای کراتین حرف میزنه. کراتینی که گفتم در بیش از چهل سال که در آمریکا مصرف داره میشه یک مورد عوارض جانبی هم گزارش نشده...

اینم یه تصویر طنز:

17. 5 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •