تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 1185 اولاول ... 631131531591601611621631641651661671732132636631163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

سلام دوستان.من از dolce and gabbana the one gentelman خیلی خوشم میاد.ولی به خاطر قیمتش نمیتونم بخرم.به نظر شما من باید چه کار کنم؟ نه فقط من خیلی ها هستند که مشکل من رو دارن.عطر مشابهش هم تا اونجایی که من می دونم نیست! همینطور chanel platinum.این مشکل خیلی ها هست.wلطفا اگر کسی راهی می دونه اعلام کنه.
    شما میتونید تحقیق کنید ببینید rio collection این عطر اومده تو بازار یا نه...
    هیچ تقلبی درکار نی...فقط سری های عطر ریو کالکشن ماندگاری کمتری نسبت به عطر
    اصلی دارن..
    مثلا همین هالووین رنانه یا دیودف ,ریوکالکشنشون هم تو بازارهَ.

2. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    یه عطر یا اودکلونی میخواستم که سردرد آور نباشه.
    به خاطره حساسیتی که دارم بعضی از بوها که به مشامم میرسه حالت سردرد شدید و تهوع، بلافاصله میگیرم.
    نمیدونم بوهای چه مدلی هستن؟ مثلا تلخ، شیرین، ترش و سرد و ..... .
    آشنایی ندارم.
    بی زحمت هم یه برند خوب و هم اینکه با طبع من بسازه توصیه کنید. فقط شدیدا خواهش میکنم که عطره خوب و خوش پسندی معرفی کنید.

ممنون
    راستش باید بری خودت تست کنی. ولی ادکلن ملایم و کلاسیک old spice رو بهت پیشنهاد میدم. خیلی ملایمه و ارزان هم هست. منتها اینجا کمیابه. افترشیوش اینجا زیاده که ماندگاری کمتری داره نسبت به ادکلن. اینکه کدامها بهت سردرد نمیدن سوال سختیه. شاید ادکلنش بنجل بوده (ریو ایا؟) یا خیلی زیاد طرف استفاده کرده.

دوستان یه عطر برای فصل پاییز معرفی کنید در ضمن این فصل معمولا چه نوع عطر هایی بر میدارن شیرین خنک تلخ گرم؟
    ممنون
    قانونی وجود نداره که چه عطری رو چه فصلی بزنید. هر عطری رو دوست داری بزن. من تو اوج گرما داویدوف zino رو میزدم. کافیه که افراط نشه. منتها یکسری تو فصلهای خنک استفاده از آنها راحتتره و لذت بیشتری داره. میتونی tere d hermes رو امتحان کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سوالي داشتم
    آيا كسي هست كه فرمولاسيون عطرها را بلد باشه يعني اينكه خودش بطور حرفه اي و شيميايي آنها را بسازه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما میتونید تحقیق کنید ببینید rio collection این عطر اومده تو بازار یا نه...
    هیچ تقلبی درکار نی...فقط سری های عطر ریو کالکشن ماندگاری کمتری نسبت به عطر
    اصلی دارن..
    مثلا همین هالووین رنانه یا دیودف ,ریوکالکشنشون هم تو بازارهَ.
    بله . سری ریو کالکشن این ادکلن تولید شده و توی بازار هم موجوده . البته من تست نکردم ولی میدونم که موجوده

ویرایش : شرمندم ... فکر کردم the one رو گفتید . مدل جنتلمنش رو از سری ریو ندیدم ولی the one هست .
    Last edited by jujushow; 21-09-2011 at 14:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شوخی میکنید.......
    این عطر شاهکار هنریه!
    من یه مدت توی لوازم آرایشی مشغول به کار بودم..
    به جرات میتونم بگم یکی از پرفروشترین و محبوب ترین ها بود.....
    البته کاری به سلیقه ندارم ولی آخه پرتقال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شاید عطر تقلبی بوده...شاید از این از آب گذشته ها بوده....
    Happy Clinique بوی پرتقال میده و برای افراد مسن و قدیمیا سفارش میشه!

اما آخه وان ملیون؟زنانه این عطر هم Lady million هَ که اونم شیرینه:

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

شما تسترو امتحان کردید یا خود عطر رو براتون باز کردند؟
    عطری که از نظر من شاهکار هنریه ممکنه از نظر دیگری کار خوبی نباشه. سلیقه است . پرفروش بودن دلیل کافی برای دوست داشتن یک عطر نیست. جایزه فیفی هم دلیل نمیشه که یک عطر رو باید حتما دوست داشت. نمونه اش A*MEn جزو 10 کار پرفروش آمریکا است . بحدی که چشم بسته میخواستم بخرم. ولی بعد از تست فقط گفتم اوف پیف این چیه اخه؟!
    بعد طوری راجع به پرتغال حرف میزنید که انگار استفاده اش در عطرها خیلی کم پیش میاد یا Note بنجلیه. فراموش کردید که خیلی از عطرها تاپ نوتشون با مرکبات شروع میشه؟ همین 1 میلیون تاپ نتش میگن گرپ فروته ( اینم احتمالا بر پایه حدس و گمانه معمولا چون شرکت سازنده کم پیش بیاد نتهای عطر رو اعلام کنه) حالا ممکنه به مشام یکی دیگه پرتغال بیاد. یا یکی اصلا مرکبات رو حس نکنه. عادیه.
    همین 4711 که 220 ساله داره تولید میشه فقط مرکباته.
    تو همین بزرگترین فروم عطر دنیا از 107 رویو که برای 1 میلیون نوشتن حدود نصفشون گفتن که کار چرندیه یا کار خیلی معمولی
    درضمن 2 کار ریو رو تست کردم بدون اینکه بدونم کپی چکاریه یا از فروشنده سوال کنم. کار بی ارزشی بودن بنظرم.

7. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من ریو ها رو دیدم ولی the one gentelman توش نبود.شما خودتون دیدید؟بعد دیگه چه راهی هست؟ شرکت های دیگه ای هم هستند که بزنند؟ با کیفیت بالاتر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من ریو ها رو دیدم ولی the one gentelman توش نبود.شما خودتون دیدید؟بعد دیگه چه راهی هست؟ شرکت های دیگه ای هم هستند که بزنند؟ با کیفیت بالاتر؟
    اوه ، من شرمندم ... فکر کردم the one رو گفتید
    مدل جنتلمنش رو از سری ریو ندیدم ولی the one هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با کیفیت ترین و مشابه ترین ادکلنهای مشابه اصل همین مارک ریو هست . البته یه مارک دیگه هم گویا هست که شبیه همین ریو هست و بعضی از محصولاتش کیفیت بالاتری هم دارند . به جز اینها دیگه فقط مارک اصلی میمونه ...

الان خیلی ادکلنها هست که ظاهرشون دقیقا شبیه اصل هست ولی نه تنها تقلبی هستند بلکه کیفیتشون اصلا در حد محصولات ریو هم نیست . این جور ادکلنها رو هر جایی و با هر موادی ممکنه پر کنند و هیچ اطمینانی بهشون نیست ... لااقل ریو رو یه شرکت حقیقی تولید میکنه .

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام یه اسپره خوشبوی باحال معرفی کنین! بیشتر برای باشگاه ولی بشه برای بیرون هم زدش! اخه بعضیاشون خاصه

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام یه اسپره خوشبوی باحال معرفی کنین! بیشتر برای باشگاه ولی بشه برای بیرون هم زدش! اخه بعضیاشون خاصه
    axe, adidas, rexona , malizia حالا هرکدوم بوش رو خوشت بیاد

13. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •