تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 416 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فکر میکنم حرف از ناداوری زدن و دستهای پشت پرده کار قلعه نوعی و امثال اون باشه. تو هر بازی داور اشتباه میکنه. ولی خطاب به دوستان رئالی بگم که یادتون باشه در دو بازی حساس، یکی در مقابل والنسیا که داور بی مورد آلبلدا رو اخراج کرد و کفه ترازو برگشت به نفع رئالی که خوب بازی نمی کرد (درست بعد از باخت به بارسا) و یکی دیگه جلوی همین ویارئال که یه گل سالم اونا رو نیمه اول آفساید گرفت (بازی 3-1 میشد) و یه گل آفساید رئال رو قبول کرد، اشتباهات داوری به نفعتون تموم شد. چیزی که میخوام بگم اینه که بهتر نیست دست از اینکه مورینیو رو بکنین الگوی رفتاری و مدام جاروجنجال کنین بردارین و فقط این آقای خاص رو به عنوان یه مربی خوب قبول داشته باشین و نه کسی که هر چی گفت و کرد شما هم تایید کنید؟

باور کنید رقابت این دو تا تیم به خودی خود قشنگ و هیجان انگیزه و لازم نیست همش وقتمون رو به این صحبتها بگذرونیم و باعث اعصاب خردی خودمون بشیم. فکر نمیکنم خود مورینیو هم این صحبتها رو جدی بیان کنه، صرفا کاریه که دوست داره انجام بده.

در آخر هم باید تبریک بگم به طرفدارهای مسی که بازی ماورای تخیلش تو فصل قبل به شایستگی براش توپ طلا رو به ارمغان آورد
    عزیز من مطمئن باش اگه بخوای همه چیزو دقیق نگاه کنی بارسلونا خیلی بیشتر سود کرده از اشتباهات داوری.
    صحبت از بازی حساس کردی...فکر کنم بازی سویا بود که داور عین ماست کاروالیو رو اخراج کرد...و امثالهم زیاده...واقعا زیاده..همین بازی با لوانته اگه پنالتی رو می گرفت مساوی بود بازی...اینم حساسه نه؟
    مورینیو چون جنجالیه همه می خوان حالشو بگیرن ...

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

لیونل مسی بهترین بازیکن جهان شد .

افتخاری دیگر برای بارسا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یادداشتی از کارلو گارگانزه: آیا کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ است؟

کارلو گارگانس از گل دات کام اظهارات گستاخانه و مضحک خورخه مندس، مدیر برنامه‌های کریستیانو رونالدو، مبنی بر اینکه این ملی پوش پرتغالی برترین بازیکن تمامی ادوار بوده است، را به تمسخر می‌گیرد.

ترجمه: احمد تقی‌زاده

سايت گل- و بالاخره جایزه این هفته “اندی گِرِی” به خاطر اظهارنظر بسیار ابلهانه، احمقانه و از روی نادانی و بی‌اطلاعی، به کارگزار و وکیل برتر‼! «خورخه مندس» تقدیم می‌گردد!

امروز صبح به نقل از اکسپرس خبر داد که مدیر برنامه های این بازیکن پرتغالی ادعائی مبنی بر آن داشته که موکلش بهترین بازیکن فوتبال در تمامی ادوار بوده است. مندس در این باره اینچنین توضیح داد: “من فکر می‌کنم دلیل این امر سرعت زیاد، تکنیک فوق العاده و توان زیاد وی در بازی هوائی است. فکر می‌کنم همه با نظر من موافق خواهند بود.” اکنون همه می‌دانیم که بیشتر وکلای بازیکنان فوتبال به دنبال اظهارنظرهائی هستند تا به نوعی بازیکن و موکل خود را بیش از سایرین در معرض توجه عام قرار داده و بتوانند بیشتر روی او مانور دهند. حامیان مالی رونالدو که به واقع هیچ درکی از فوتبال ندارند، تحت تأثیر همین جوسازی‌ها قرار گرفته و با چک‌های سفید امضاء و دلارهای رنگی خود، به این فضا دامن می‌زنند. برخی چنین استدلال می‌کنند که اظهارات مندس را باید نادیده گرفت زیرا اظهارات او صرفاً جنبه تجاری و تبلیغاتی داشته است.

اما با این وجود، تنها به خاطر استحضار هواداران فوتبال و خوانندگان، به ویژه آنهائی که سن و سال کمتری دارند، تنها به این دلیل بر خود لازم می‌دانم به این نکات اشاره کنم تا بگویم اظهارات مندس تا چه اندازه مسخره و مضحک بوده است.

موضوع بهترین بازیکن تمامی ادوار همیشه مطرح بوده است. همانگونه که کریس وُوکس از گل داتکام چند هفته پیش در مطلبی اشاره کرده بود: “در ورزشی که به طور ذاتی بسیار وابسته به کار تیمی و گروهی است، پس چرا همه به دنبال این مباحث هستند که فلان بازیکن در فلان مسابقه برتر از بازیکن حریف بود و بر او غلبه کرد، و حتی روی این مسئله بسیار پافشاری می‌کنند. و در طول یک قرن گذشته هم برخی تمایل دارند تا ویژگی‌ها و معیارهای فوتبالیست‌های برتر را با یکدیگر مقایسه کرده و آنها را به تفکیک با هم قیاس کنند و چنین نتیجه گیری کنند که فلان بازیکن بهتر از سایرین بوده است. اما یکی از بهترین حقایق در مورد فوتبال اینست که فوتبال سبب می‌شود تا مردم ایده‌های بسیار زیادی در مورد فوتبال بیان کرده، و بحث بهترین بازیکن جهان هم موضوع دیگری برای مردم است تا به آن پرداخته و خود را سرگرم آن کنند؛ پس با این تفاسیر بنده چه جایگاه و اختیاری دارم که بخواهم به این بحثها خاتمه دهم؟”

پس دوست عزیز، کریس وُوکس، من را نیز از پرداختن به این بحث باز نخواهد داشت.

در ادامه 100 بازیکنی را که در طی کمتر از یک ساعت گردآوری کرده‌ام و به باور من در دوره بازیگری خود به لحاظ توانائی‌های انفرادی و موفقیت‌های به دست آمده بسیار بهتر از کریستیانو رونالدو بوده‌اند، نام می‌برم. به دلیل آنکه زمان بازی فوتبال تا پیش از دهه 1960 کمتر از 90 دقیقه بوده، از اینرو بازیکنان دهه‌های 1950 و پیش از آن در این فهرست لحاظ نشده‌اند. البته باز هم بازیکنان دیگری به ویژه در آمریکای جنوبی برتر از رونالدو بودند که از جمله می‌توان به آلبرتو اسپنسر اشاره کرد که بسیار برتر از رونالدو بوده است، اما در اینجا مجالی برای توجیه و استدلال برتری او نسبت به رونالدو نیست.

رونالدو حتی در ردیف سه بازیکن برتر تاریخ فوتبال پرتغال هم جائی ندارد، و حتی جزء 100 بازیکن برتر 50 سال گذشته نیز نمی‌باشد. آقای جورج، وکیل و مدیر برنامه‌های رونالدو، آیا نگاهی به این فهرست داشته‌اید؟ اما بنده خیلی خرسندم که این فهرست را به شما نشان دهم.

صد بازیکن برتر و بالاتر از کریستیانو رونالدو

آرژانتین: دیه‌گو مارادونا، لیونل مسی، خاویر زانتی، دانیل پاسارلا، ماریو کمپس، عمر سیووری، آلفردو دی‌استفانو (یعنی منظور آقای وکیل این بوده که کریستیانو رونالدو واقعاً از مارادونا هم بهتر بوده؟)

برزیل: پله، لوسیو، رونالدینیو، کافو، رونالدو، ریوالدو، روماریو، زیکو، فالکائو، جونیور، ریولینو، جرزینهو، گرسون، توستائو، دیالما سانتوز، گارینشا، خوزه آلتافینی، نیلتون سانتوز، دی‌دی، زیتو (شاید از پله هم بهتر بوده است‼!)

بلغارستان: هریستو استویچکف

جمهوری چک: پاول ندود

دانمارک: میشائیل لادروپ، آلان سیمونسن

انگلیس: سِر بابی چارلتون، بابی مور، گوردون بنکس

فرانسه: زین الدین زیدان، لیلیان تورام، مارسل دسائی، میشل پلاتینی، ژان تیگانا، آلن ژیرس (آیا رونالدو بهتر از زیدان بوده است‼؟)

آلمان: یورگن کوهلر، لوتار ماتیوس، آندریاس برمه، رودی فولر، کارل هاینس رومنیگه، اولی اشتلیکه، راینر بونهوف، پل برایتنر، فرانتس بکن بائر، گانتر نتزر، وولفانگ اُورات، گرد مولر، کارل هاینس اشنلینگر، اووه زیلر (و آیا رونالدو از بکن بائر هم بهتر است؟)

مجارستان: فلورین آلبرت، فرانک پوشکاش، ساندور کوکسیس

ایتالیا: جیان لوئیجی بوفون، فابیو کاناوارو، آلساندرو نستا، پائولو مالدینی، جوزپه برگومی، روبرتو باجو، فرانکو باره‌سی، آنتونیو کابرینی، گاتانو چیه‌را، دینوزوف، کلادیو جنتیله، جیاچینتو فاکتی، ساندرو مازولا، لوئیجی ریوا، جیانی ریورا (رونالدو حتی بهتر از مالدینی‼؟)

مکزیک: هوگو سانچز

هلند: ادگارد داویدز، فرانک رایکارد، رود گولیت، مارکو فان باستن، رود کرول، جان نیسکنز، یوهان کرایف (و حتی بهتر از یوهان کرایف)

ایرلند شمالی: جورج بست

لهستان: کازیمیر دِینا، زگوراز لاتو

پرتغال: لوئیس فیگو، اوزه بیو، ماریو کولونا (او حتی از اوزه بیو و مولر هم بهتر است؟)

پرو: تئوفیلو کوبیلاس

اسکاتلند: کنی دالگلیش، جیمی جانستون

اتحاد جماهیر شوروی سابق: اولِگ بلوخین، آلبرت شسترنیِف، لئو یاشین، ایگور نِتو

اسپانیا: جابی، آندرس اینیستا، فرانسیسکو جنتو، لوئیس سوارز

یوگسلاوی سابق: دژان استانکوویچ، دراگان یاجیک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سه‌شنبه 11 ژانویهٔ 2011

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

فکر میکنم حرف از ناداوری زدن و دستهای پشت پرده کار قلعه نوعی و امثال اون باشه. تو هر بازی داور اشتباه میکنه. ولی خطاب به دوستان رئالی بگم که یادتون باشه در دو بازی حساس، یکی در مقابل والنسیا که داور بی مورد آلبلدا رو اخراج کرد و کفه ترازو برگشت به نفع رئالی که خوب بازی نمی کرد (درست بعد از باخت به بارسا) و یکی دیگه جلوی همین ویارئال که یه گل سالم اونا رو نیمه اول آفساید گرفت (بازی 3-1 میشد) و یه گل آفساید رئال رو قبول کرد، اشتباهات داوری به نفعتون تموم شد. چیزی که میخوام بگم اینه که بهتر نیست دست از اینکه مورینیو رو بکنین الگوی رفتاری و مدام جاروجنجال کنین بردارین و فقط این آقای خاص رو به عنوان یه مربی خوب قبول داشته باشین و نه کسی که هر چی گفت و کرد شما هم تایید کنید؟

باور کنید رقابت این دو تا تیم به خودی خود قشنگ و هیجان انگیزه و لازم نیست همش وقتمون رو به این صحبتها بگذرونیم و باعث اعصاب خردی خودمون بشیم. فکر نمیکنم خود مورینیو هم این صحبتها رو جدی بیان کنه، صرفا کاریه که دوست داره انجام بده.

در آخر هم باید تبریک بگم به طرفدارهای مسی که بازی ماورای تخیلش تو فصل قبل به شایستگی براش توپ طلا رو به ارمغان آورد
    حالا که شمام به قول خودت شدی امیر قلعه نوعی پس منم میشم امیر قلعه نوعی . . .
    فصل پیش ال کلاسیکوی رفت سانتر آلوز و گل ابراهیموویچ.البته شما امکان این که آفساید بودن اون صحنه رو انکاری کنی خیلی زیاده . . .!
    فصل پیش بازی با لوانته یا آلمریا یا نمیدونم کدوم تیم توی نئوکمپ که 1-0 با گل پدرو بردین.البته شما امکان این که آفساید بودن اون صحنه رو انکاری کنی خیلی زیاده . . .!
    در آخر هم:

اون خط بلد هم واقعا جالبه.بازیهاش توی جام جهانی بدون ژاوی ماورای تخیلی بودن . . .!!

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من حق ژاوی خورده شده

مسی بدون یه پاسور تو ی جام جهانی کاری نکرد اما ژاوی برای اسپانیا عالی بود و توی بارسا هم عالی کار میکنه به هر حال به نظر شخصی من حق ژاوی بود که بهترین بازیکن بشه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آرژانتین: دیه‌گو مارادونا، لیونل مسی، خاویر زانتی، دانیل پاسارلا، ماریو کمپس، عمر سیووری، آلفردو دی‌استفانو (یعنی منظور آقای وکیل این بوده که کریستیانو رونالدو واقعاً از مارادونا هم بهتر بوده؟)
    یکی باید بیاد لیست خودت رو مسخره کنه عمویی که خیلی میفهمی فوتبال رو!
    اخه گلابی، اومدی مثلا لیست بهترین های آرژانتین رو دادی بیرون الان؟!!
    مسی رو اوردی کنار بزرگایی مثه دیگو بعد هیچ اسمی از باتی‌گل نبردی؟!
    برو اول لیست مسخره خودت رو مسخره کن بعد بیاد حرف بزن...
    حتی نمیدونی که دی استفانو همش 6 تا بازی ملی برا آرژانتین داره و اکثر دوران فوتبالش رو تویه اسپانیا بوده...
    بعید میدونم اما ایشالله شفا پیدا کنی..

فقط من همین اولیش رو خوندم و مطمئن هستم طرفدارهای بقیه تیم های ملی، خیلی راحت میتونن این لیست رو مسخره بدونن...
    +
    سینا جان با گذاشتن این جور اخبار، داری به خودت توهین میکنی که با دیدن اینطور چیزای مسخره‌ای لذت میبری و با افتخار(احتمالا) میذاریش اینجا...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی باید بیاد لیست خودت رو مسخره کنه عمویی که خیلی میفهمی فوتبال رو!
    اخه گلابی، اومدی مثلا لیست بهترین های آرژانتین رو دادی بیرون الان؟!!
    مسی رو اوردی کنار بزرگایی مثه دیگو بعد هیچ اسمی از باتی‌گل نبردی؟!
    برو اول لیست مسخره خودت رو مسخره کن بعد بیاد حرف بزن...
    حتی نمیدونی که دی استفانو همش 6 تا بازی ملی برا آرژانتین داره و اکثر دوران فوتبالش رو تویه اسپانیا بوده...
    بعید میدونم اما ایشالله شفا پیدا کنی..

فقط من همین اولیش رو خوندم و مطمئن هستم طرفدارهای بقیه تیم های ملی، خیلی راحت میتونن این لیست رو مسخره بدونن...
    +
    سینا جان با گذاشتن این جور اخبار، داری به خودت توهین میکنی که با دیدن اینطور چیزای مسخره‌ای لذت میبری و با افتخار(احتمالا) میذاریش اینجا...
    اگر اشتباه نکنم این مقاله ترجمه اصل اینگلیسیش هست، که اتفاقا اونجا هم همه به نویسندش خندیده بودن که چطور اسم مسی رو کنار مارادونا و پله آورده! حتی مقایسه رونالدو هم با مارادونا مسخرس چون شما دارین شخصی رو که هنوز 7-8 سال از دوره بازیش مونده رو با کسی که بازنشسته شده مقایسه میکنید!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم این مقاله ترجمه اصل اینگلیسیش هست، که اتفاقا اونجا هم همه به نویسندش خندیده بودن که چطور اسم مسی رو کنار مارادونا و پله آورده! حتی مقایسه رونالدو هم با مارادونا مسخرس چون شما دارین شخصی رو که هنوز 7-8 سال از دوره بازیش مونده رو با کسی که بازنشسته شده مقایسه میکنید!
    اگه اومده بود نظرش رو داده بود، کسی نمیتونست چیزی بگه اما اینطوری اومده یکی دیگه رو مسخره کنه و...
    +
    ملت! مثکه کارت قرمز کانی رو بخشیدن؟!
    نه جون من فک کن! پطری آب پرت کنی طرف مربی حریف و داور اخراجت کنه...
    اما بعد کمیته مسابقات،بجای اینکه محرومت کنه، میاد کارتت رو میبشخه!
    من شک ندارم که خود کانی هم الان شگفت زده شده!: دی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ملت! مثکه کارت قرمز کانی رو بخشیدن؟!
    نه جون من فک کن! پطری آب پرت کنی طرف مربی حریف و داور اخراجت کنه...
    اما بعد کمیته مسابقات،بجای اینکه محرومت کنه، میاد کارتت رو میبشخه!
    من شک ندارم که خود کانی هم الان شگفت زده شده
    آقا احمد فقط یه سوال
    کار مورینیو چی مستحق جریمه هست یا نه؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

یادداشتی از کارلو گارگانزه: آیا کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ است؟
    شاید منظورش از اخر باشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •