میشلن ساخت آلمان هست فقط یه مقداری نظر من اینه که لاستیکه سفتیه و بخاطر همین هم عمرش خیلی بالاست.
من پیشنهاد خودم اینه که اگه میخوای ماشین کمی نرم تر بشه لاستیک کره ای بخر !! مارک هانکوک بلک برد و ...![]()
میشلن ساخت آلمان هست فقط یه مقداری نظر من اینه که لاستیکه سفتیه و بخاطر همین هم عمرش خیلی بالاست.
من پیشنهاد خودم اینه که اگه میخوای ماشین کمی نرم تر بشه لاستیک کره ای بخر !! مارک هانکوک بلک برد و ...![]()
لاستیک میشلن, فرانسوی,المانی,ایتالیایی و یه کشور اسیای شرقی(نمیدونم کجا)
و البته یه مدل که روش زده اروپایی رو من میدونم که وجود داره
البته طبق تحقیقاتی که کردم بهترینش فرانسویه
خیلی اغراغ کردین
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
اصلا با نظرتون موافق نیستم
میشلن به خاطر نرمیش میشلنه
اگه خاستین درباره لاستیک بحث کنید یه تاپیک باز کنید تا باهم بحث کنیم
تا این تاپیکم منحرف نشه
ممنون![]()
Last edited by Amir..H; 14-12-2010 at 15:04.
امروز دل و زدم به دریا و رفتم لاستیک ها را عوض کردم
205/60/15 رودستون اصل کره با دادن 220 تومان ناقابل سر اصلآ پایین نیامد ، طرح گلش هم گفت n5000 و با ضمانت یک ماه برو سوار شو اگر خوشت نیامد بیا یک مدل دیگه ببر
به نظر شما چطوره؟
دوست عزیز حتما شما مدل دیگه ای از این لاستیکو تست کردین!اصلا با نظرتون موافق نیستم
میشلن به خاطر نرمیش میشلنه
اگه خاستین درباره لاستیک بحث کنید یه تاپیک باز کنید تا باهم بحث کنیم
تا این تاپیکم منحرف نشه
ممنون
من این لاستیکو زیر 3 ماشین انداختم و تست کردم و با لاستیک های ژاپنی مارک تویو و چنتا کره ای بازم عوض کردم و تست کردم!
لاستیک مورد نظر من همونی هست که تا سال 85 رویه 206 سوار میشد و همچنین رویه زانتیا که ساخت آلمان هم هست.
همین الان هم باز زیر ماشین خودمون همینه الان 5 سال هم هست داره کار میکنه و هنوز بالای 50 درصد آج داره البته بهتره که عوض بشه چون عمرشو کرده.
من نمیگم لاستیک بدیه اتفاقا بسیار لاستیک مقاوم و خوبیه.
اما تویه نرمی بپایه هانکوک بلک برد نمیرسه که البته همین نرمی هانکوکم برای همه خوب نیست مثلا من خودم چندبار با این هانکوک بد رانندگی کردم لاستیکه خیلی خرده حرده شده بود اما میشلن نه آخ هم نگفت ولی همونطور که گفتم برای یه رانندگی عادی به ویژه ماشین هایی که کمی سفت هانکوک کره خیلی بهتر جواب میده و نرم تر میشه تا میشلن.
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
خوبه دوست عزیز همین قیمتش هست.امروز دل و زدم به دریا و رفتم لاستیک ها را عوض کردم
205/60/15 رودستون اصل کره با دادن 220 تومان ناقابل سر اصلآ پایین نیامد ، طرح گلش هم گفت n5000 و با ضمانت یک ماه برو سوار شو اگر خوشت نیامد بیا یک مدل دیگه ببر
به نظر شما چطوره؟
این مارکی هم که میگین چیز خوبیه و جز خوب های کره ای هست و تو همون مایه هانکوک هست.البته طرح ان5000 با بلک برد فرق داره ولی دوتاش خوبن.
دوستان نظرتون راجع به دزدگیر تلمتیکس مدل FC-3 چیه؟
چون ظاهرآ از نوع فابریک برای L90 محسوب میشه البته در سایت مربوطه مدلهای دیگری هم بود ولی به نظرم این خوب اومد.
واگر برند و مدل دیگری بهتر سراغ دارید اطلاع دهید
متشکرم
پست منو به خاطر اینکه اسم فروم همسایه توش بود حذف کردن بگذریم
من تو اصفهان یه لاستیک فروشی گیر اوردم که همین گلو با بارزام عوض میکرد و
200 سر میگرفت
مبارکت باشه,پشیمونت نمیکنه
شما درست میگید
این دوستتون ماشینش چی بود؟یکی از دوستان اگر روزی پنج بار دستی نمیکشید روزش شب نمیشد و کلا عادت داشت پدر ماشین رو با ترمز های خفن در بیاره.
پنج سال لاستیک میشلن زیر ماشینش بود و بعد از پنج سال یه ذره هم عاج لاستیک هاش نرفته بود و فقط یه خورده لاستیک ها خشک شده بود. ( با همون لاستیک ها ماشین رو فروخت )
حتما وزن ماشین 2-3 کیلو بوده که لاستیکا بعد 5 سال تازه یه کمی خشک شدن
دوستان کسی قیمت کارخونه ای تندر ایران خودرو را میدونه؟؟قیمتش با مال پارسخودرو یکیه یا ارزونتره؟
E1 امروز قیمت کردم از نمایندگیاشون ! ایران خودرو 13.800.000 و پارس خودرو 13.700.000 !دوستان کسی قیمت کارخونه ای تندر ایران خودرو را میدونه؟؟قیمتش با مال پارسخودرو یکیه یا ارزونتره؟
E1 امروز قیمت کردم از نمایندگیاشون ! ایران خودرو 13.800.000 و پارس خودرو 13.700.000 !
امیر جان مدل e1 پارسخودرو کارخونه ایش11690 چه طور گفتن13700؟؟؟
اگرم منظورشون بازار بوده که مال پارسخودرو 14 و ایران خودرو 13700
من نمیدونم ! ولی تحویل ماشین همون موقع بود !! 11.690 !! قیمت E0 تو بازار بیشتر از اینه که ! پارس خودرو هم همونطور که گفتم 13.700.000 ( سفید ) !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)