تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 376 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آنچلوتی: آرسنال از دروگبا می ترسد

سایت گل

کارلو آنچلوتی، مربی چلسی معتقد است که توپچی ها از دیدیه دروگبا،مهاجم ساحل عاجی تیمش وحشت دارند.

این ستاره ساحل عاجی رکورد خارق العاده ای در دیدار با آرسنال رقم زده و در سیزده دیداری که مقابل این تیم قرار گرفته، به 13 گل رسیده که از آن جمله می توان به پیروزی دو بر صفر در استمفورد بریج در ابتدای فصل اشاره کرد.

او اخیرا روندی ضعیف داشته و آنچلوتی تاکید کرده دروگبای متفاوتی را مقابل آرسنال می‌بینیم.

او همچنین می‌گوید تیم آرسن ونگر به دلیل رکورد عالی دروگبا علیه آنها مواظب او خواهند بود.

او می‌گوید: «به نظرم آنها کمی از عملکرد دروگبا می‌ترسند، چون او مقابل آنها خیلی عالی کار کرده است.

اگر دروگبا در بهترین فرم خود باشد ما بخت بیشتری برای برد خواهیم داشت.»

آنچلوتی که هفته پرمشغله‌ای دارد می‌خواهد تیمش آرسنال را ببرد تا فاصله بین آنها و منچستریونایتد بیشتر نشود: «نمی‌خواهیم این شکاف بزرگ‌تر شود، پس مهم است که در این بازی نتیجه بگیریم.»

علاقه ونگر به جذب بکام

سایت گل- آرسن ونگر،مربی فرانسوی باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن دیوید بکام، ستاره سابق منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات زمستانی دارد.ولی مشکل اینجاست که مربی فرانسوی جای خالی در رختکن تیمش ندارد.

از سوی دیگر بکام 35 ساله هم می خواهد در زمان تعطیلی لیگ آمریکا به باشگاهی انگلیسی بپیوندد.

ونگر در صحبتهایی در مورد بکام گفت:«من دوست دارم بکام را به خدمت بگیرم.هرچند که ما والکات،نصری،روسیچکی،آرشاو ین و ابوئه را در اختیار داریم »

این در حالی است که سرالکس فرگوسن در پاسخ به سوالی در این رابطه که آیا به دنبال جذب بکام هست یا نه، گفت:«با در نظر داشتن سن دیوید این طور فکر نمی کنم.من هیچ وقت بازیکنی با این سن و سال را به خدمت نگرفتم و لارسون فقط برای یک ماه به تیم ما آمد.

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اه...الکس هم کشت مارو با این غرورش....بزار دیوید بیاد دیگه...این همه به باشگاهش علاقه داره...دلم واسش میسوزه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اتفاقا اگه بیاد خیلی خوب میشه! چون میتونه تعویضی مناسب برای نانی باشه! به خصوص با توجه به اینکه والنسیا رو حالا حالا ها نداریم! خیلی دوست دارم دیوید تو یونایتد از فوتبال خداحافظی کنه... اما خیلی ناراحت میشم که بره به تیم های باشگاهی انگلیسی غیر از منچستریونایتد...

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

مگه دیوید بکهام تعطیلات لیگ آمریکا رو با آث میلان قرارداد نداشت؟ 2 فصل پیش که اینطوری بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اتفاقا اگه بیاد خیلی خوب میشه! چون میتونه تعویضی مناسب برای نانی باشه! به خصوص با توجه به اینکه والنسیا رو حالا حالا ها نداریم! خیلی دوست دارم دیوید تو یونایتد از فوتبال خداحافظی کنه... اما خیلی ناراحت میشم که بره به تیم های باشگاهی انگلیسی غیر از منچستریونایتد...
    فکر نکنم جز منچستر جای دیگه ای بره تو لیگ انگلیس
    ولی سر الکس نمیزاره
    خیلی از بکام خوشم میاد
    کنار رونی اون
    چه شود

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

الکس فرگوسن: بکام به درد ما نمی خورد

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، احتمال انتقال قرضی دیوید بکام به الدترافورد در بازار نقل و انتقالات زمستانی را رد کرد.

رقابت های لیگ ام ال اس به پایان رسیده و بکام که 10 سال برای شیاطین سرخ بازی کرد، به دنبال یک انتقال قرضی تا پایان فصل است.

لستر سیتی تنها باشگاه انگلیسی است که برای به خدمت گرفتن بکام ابراز تمایل کرده اما سون گوران اریکسون، سرمربی این تیم، اعلام کرد که دو پیشنهاد آنها پیش از این رد شده است.
    بکام تاکید کرد که تنها در صورتی که منچستریونایتد او را بخواهد، به جزیره بازخواهذد گشت اما فرگوسن شایعه به خدمت گرفتن این بازیکن را رد کرد.

او در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" من دیگر به بکام فکر نمی کنم. آیا به یاد دارید که من با بازیکنی در این سن قرارداد امضا کرده باشم."

آرسن ونگر، سرمربی آرسن ونگر برای به خدمت گرفتن بکام ابراز تمایل کرد اما گفت که در تیمش جایی برای او ندارد. سرمربی توپچی ها در مصاحبه با سان گفت:" من در نظر داشتم بکام را به خدمت بگیرم اما ما در تیم مان تئو والکات، سمیر نصری، توماس روسیچکی، آندری آرشاوین و امانوئل ابوئه را داریم که می توانند در کناره ها بازی کنند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مگه دیوید بکهام تعطیلات لیگ آمریکا رو با آث میلان قرارداد نداشت؟ 2 فصل پیش که اینطوری بود.
    فکر کنم قرضی بودش!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اه...الکس هم کشت مارو با این غرورش....بزار دیوید بیاد دیگه...این همه به باشگاهش علاقه داره...دلم واسش میسوزه
    الکس فرگوسن: بکام به درد ما نمی خورد
    what's gone , should stay gone

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

طعمه های فرگوسن برای شکار دی روسی

باشگاه منچستر یونایتد سخت به دنبال جذب دانیل دی روسی هافبک بازی ساز تیم رم است .

الکس فرگوسن که از مدتها قبل این بازیکن را زیر نظر دارد برای اینکه بتواند کلودیو رانیری را راضی به فروش این بازیکن ارزنده کند قصد دارد چند بازیکن را به عنوان طعمه شکار بازیکن ملی پوش ایتالیایی ارائه کند. گابریل اوبرتان ، فدریکو مکدا و اندرسون از جمله بازیکنانی هستند که می توانند بخشی ازقرارداد انتقال دی روسی باشند.

منچستر یونایتد علاوه بر هر کدام از این بازیکنان حاضر است 25 میلیون پوند هم پرداخت کند . دی روسی 27 ساله ده سال است که در تیم های جوانان و بزرگسالان رم بازی می کند و محبوبترین بازیکن باشگاه پس از توتی محسوب می شود .

رویترز /26 دسامبر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

تا این الکس هست عمرا ما دیوید رو تو الترافورد نمیبینیم...یادتونه بازی با میلان چه گریه ای میکرد تو الترافورد؟؟
    عاشق منچستره...قبل اینکه بره میلان چند سال پیش یادمه از چند تیم جزیره پیشنهاد داشت اما گفته بود اگه بیاد انگلیس اون تیم منچستر خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •