تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 421 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

در آغاز فعالیت meghdad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ایا کسی برای بنده که فروشنده به من لوح ریکاوری ودرایورهاروبافرمت gho(كه هيچ جوری هم بازنمیشن)روی جنسش گذاشته بود وقطعا پولشو حساب کرده راهی سراغ داره که نخوام دوباره همه رو دانلود کنم چون شک دارم همه درایورهارو نصب کرده باشه (مثل تاچ پدو..)یااگربخوام بعضی روجای دیگه یامجدد نصب کنم بشه؟مثلا از وضع موجود بک اپ بگیرم ازقسمت درایورهافقط(چجوری؟)یااین فایلهارویه جوری بازکنم که بانورتون گاست هم نشد درهرصورت اگرکسی چیزی میدونه مضایقه نکنه چون خوندن این تایپیک خیلی توانتخابم موثربود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بازم بازم سلام
    میگم من تو تاپیک هرچی گشتم در مورد تغییرات آپدیت بایوس به a08 رو پیدا نکردم!من از a04 به a08 فلش زدم میشه بگین چه تغییراتی رو اعمال کرده فقط خودم به این رسیدم که خیلی بهتر از قبل از فن استفاده میکنه!اگه بقیشم بگید ممنون میشم
    راستی با ویندوز عوض کردن نسخه آپدیت که به قبل بر نمیگرده؟؟؟چون نرم افزاری آپدیت شد منو به شک انداخت!!!
    و سوال آخر اینکه آیا ویندوز 7 64 بیتی سنگین تر از 32 بیتی اون هست؟؟؟
    یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

این بایوس رو چطوری باید آپدیت کرد؟
    اگه برنامه هست لینکشو لطفا بدید؟
    اگه طور دیگه هست که یاد بدید.

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من بالاخره Dell 5Qi خریدم
    Last edited by confident; 13-11-2010 at 08:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض تجربه خرید ایرانی

سلام به تمامی دوستان
    من یه سئوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
    پنج شنبه یعنی 20 آبان از بازار رضا یه لپ تاپ Dell 5010 5Qi خریدم به قیمت 875 تومن که فروشنده برای نصب ویندوز 7 من رو به طبقه چهارم راهنمایی کرد ، نصاب ویندوز وقتی لپ تاپ رو به برق وصل کرد به دوستش یه نگاه خاصی کرد که بعد معلوم شد منظورش اینه که باطری دستگاه ایراد داره ، بعد فروشنده از پایین اومد یه باطری آورد گذاشت جای باطری لپ تاپ و گفت ایراد نداره و باطریم نو هست که من گفتم لپتاپ رو تعویض کنید که همه گفتند ایرادی از لپ تاپ نیست و مساله رفع شده و عوض نکردند.
    خلاصه بگم گارانتی دستگاه هم با چند تا هولوگرام که کف و سر دستگاه چسبوندند انجام شد یعنی سمبل شد گفتند شده یک ماه تعویض و یکسال پشتیبانی
    الان هم لپ تاپ خونه هست خوبه خوب کار می کنه ایرادی هم نداره و لی کی بردش وقتی اینتر رو می زنی چند تا دکمه باهاش حرکت می کنند می خواستم بدونم این حرکت کیبرد تو این سری دل طبیعیه یا نه؟
    ممنون می شم جواب بدید.
    می تونم لپ تاپ رو عوض کنم؟یعنی گارانتی تعویض رو در نظر بگیرید

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    پنج شنبه یعنی 20 آبان از بازار رضا یه لپ تاپ Dell 5010 5Qi خریدم به قیمت 875 تومن که فروشنده برای نصب ویندوز 7 من رو به طبقه چهارم راهنمایی کرد ، نصاب ویندوز وقتی لپ تاپ رو به برق وصل کرد به دوستش یه نگاه خاصی کرد که بعد معلوم شد منظورش اینه که باطری دستگاه ایراد داره ، بعد فروشنده از پایین اومد یه باطری آورد گذاشت جای باطری لپ تاپ و گفت ایراد نداره و باطریم نو هست که من گفتم لپتاپ رو تعویض کنید که همه گفتند ایرادی از لپ تاپ نیست و مساله رفع شده و عوض نکردند.
    خلاصه بگم گارانتی دستگاه هم با چند تا هولوگرام که کف و سر دستگاه چسبوندند انجام شد یعنی سمبل شد گفتند شده یک ماه تعویض و یکسال پشتیبانی
    الان هم لپ تاپ خونه هست خوبه خوب کار می کنه ایرادی هم نداره و لی کی بردش وقتی اینتر رو می زنی چند تا دکمه باهاش حرکت می کنند می خواستم بدونم این حرکت کیبرد تو این سری دل طبیعیه یا نه؟
    ممنون می شم جواب بدید.
    سالي كه نكوست از بهارش پيداست.ازمن ميشنوي يه گيري بده تا اين يه ماهش تموم نشده برو عوضش كن.
    كاش كه همونجا گير ميدادي و عوضش ميكردي.به نظرم يه خورده گرونتر ارزششو داشت كه لااقل يه گارانتي خوب و معتبر بگيري!راجع به صفحه كليد به نظرم طبيعي باشه.مال منم يه توچولو اين حركتو داره.
    به هيچ فروشنده اي نميشه اعتماد كرد!!

داشت يادم ميرفت.با نرم افزار Dell Support Center مشخصات كلي لپتاپمو نيگاه ميكردم ، متوجه شدم 4 گيگ رمي كه داره 2 گيگش با باس 1333 هستش و 2 گيگ ديگش با باس 1067. دوستان امكانش هست شما هم يه نيگا بندازين ببينين مال شما هم همينطوره؟؟؟
    Last edited by asemanekavir38; 13-11-2010 at 09:10.

7. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از راهنمایی متشکرم
    ولی سعی خودم رو می کنم که عوض کنمش باید اول به نمایندگیش یه زنگی بزنم

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    ممنون می شم جواب بدید.
    اولین کاری که می تونید بکنید اینه :

سرویس تگ زیر دستگاه درج شده!! برید در سایت دل چک کنید ببینید کانفیگ یکی هست یا خیر!! اگر نبود که سریع ببرید و به همین بهانه کلا عوض کنید!!

اگر عوض نکردند با یکم دردسر حقوقی می تونید اونو عوض کنید! اگر خواستید در پیغام خصوصی راهنمایی تون میکنم! ( از نظر حقوقی)

10. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست گرامی از راهنماییت خیلی ممنونم
    حس کردم با وجود شماها تنها نیستم
    حتما امروز تو سایت دل این کار رو انجام می دم ، ولی اگر از نظر حقوقی هم به صورت خصوصی راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

این بایوس رو چطوری باید آپدیت کرد؟
    اگه برنامه هست لینکشو لطفا بدید؟
    اگه طور دیگه هست که یاد بدید.

ممنون
    به اين صفحه برو ، دانلود كن ، نصب كن(جوابوداشتي؟)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •