سلام دوستان من پارسال امتحان کنکور دادم ولی رتبم خیلی بد شد(چرا دروغ بگم)
البته چیزی نخوندم
من ازمون های قلم چی رو 2 تاشو دادم ولی ترازم اصلا خوب نیست(اولی 4300 و دومی 4500 شدم) حالا میخوام چند تا سوال بپرسم!
1.من هر مبحثی که تو برنامه کانون نوشته مثلا بخش 1 ادبیات رو کامل بخونم و بعد یه کتاب دیگه بردارم
یا همه کتاب ها رو باهم پیش ببرم تا اخر؟
همه ی درسا رو موازی با هم ببری جلو بهتره
2.عمومی ها رو بزارم واسه 2 روز مونده به اخر ازمون؟
به هیچ وجه این کارو نکن با این کار درصدی که تو آزمون به دست میاد کاملا کاذبه
3.dvd اموزشی برای درسهای فیزیک و ریاضی سراغ دارین؟
من که می گم وقت تو با این چیزا تلف نکن کتاب درسی رو خوب بخون همه چی حله!
.gif)
اگه حس کردی خیلی شعاریه جوابم یه کتاب کمک درسی واسه اونایی که فقط با کتاب درسی نمی تونی یاد بگیری تهیه کن (بهترین کتاب کمک درسی اونی هست که شما راحت تر باهاش ارتباط برقرار می کنی )
4.روی جلسه کانون بعد از 2 ساعت خسته میشم و کلا حواسم پرت میشه چی کار کنم؟
منم همین طوری بودم شکلات رو توصیه کردن بهم ولی من تاثیر خاصی ندیدم
.gif)
فکر کنم از بی خیالی زیاد باشه چون سرجلسه ی کنکور اصلا احساس خستگی نکردم
5.دو روز اخرو بزارم واسه مرور و کتاب کار کانون؟
من دوره ی دبیرستان شب آزمون کتاب کار کانونو حل می کردم می رفتم سوالارو چش بسته می زدم پیش دانشگاهی دیگه این کارو نکردم اگه تو پیشم کانون سوالای تکراری از کتاب کار مطرح می کنه به نظر من بهتره بذاری کنار کتاب کارو اگه حتما می خوایی حلش کنی بعد آزمون برو سراغش
6.کتاب های پیشنهادی کمک درسیتون برای درس های فیزیک و ریاضی (که هم اسون باشه هم بار علمی داشته باشه) چیه؟
من شخصا به این نتیجه رسیدم که معمولا کتابای انتشارات مطرح کنکور هر کدوم به نوعی حرفایی برای گفتن دارن حالا یا یه خرده کمتر یا یه ذره بیشتر اما در کل همه شون مث همن و می شه بر اساس علاقه ی شخصی از بین شون انتخاب کرد یعنی من می گم یه کتاب متوسط که شما کامل مطالعه کنی مطالبشو بهتر از یه کتاب فوق العادس که هیچ وقت دلت نخواد حتی لاشو باز کنی...کتاب خوب برای شما دقیقا همون کتابیه که وقتی می خونیش احساس خستگی و کسالت بهت دست نمی ده ،راحت تر باهاش ارتباط برقرار می کنی و بهتر منظور نویسنده شو درک می کنی نوع طبقه بندی مطالبش دقیقا به همون شکلیه که شما خودت مطالبو تو ذهنت دسته بندی کردی (یا بیشترین شباهتو بهش داره) و... برای من کتابای اندیشه سازان بهترین کتاب بودن برای دوستم کتابای گاج برای اون یکی خیلی سبز کلا فرق اینا با هم دیگه اون قدری نیست که بیارزه شما کتابی رو که خودت می خوایی بخونیش بذاری کنار و بری سراغ کتابی که حالا ممکنه یه کوچولو بهتر از مال خودت باشه (که تازه اونم یه حالت نسبیه یعنی می تونه بهتر باشه یا نباشه)...
کلا تا جایی که من دیدم بچه های موفق کنکور کمتر در مورد این چیزا حساسیت به خرج دادن هر کدومشون یه کتابو اول سال انتخاب کردن و تا آخر با اطمینان همونو خوندن بچه هایی که دایم دنبال بهترین کتاب و بهترین روش مطالعه و این موضوعات بودن تا آخر سال درگیر همین چیزا بودنو به ندرت فرصت واسه درس خوندن پیدا کردن که اونم بیشتر به خاطر عوض شدن شیوه ی مطالعه و کتابای کمک درسی نتیجه ی خاصی نداشته براشون
از همگی ممنون