تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 163 از 515 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

من از تابستون شروع کردم و با برنامه پیش رفتم ازمونای استانی هم همیشه جز نفرات برتر استان بودم اما ازمونای گزینه 2 اسم نوشتم ازمون اولشو خراب کردم خیلی نا امید شدم
    سلام
    ببین زهرا خانوم آدم نباید با یه آزمون خوب دادن جوگیر شه و بگه همه چی رو بلدم. و با یه آزمون بد دادن نامید شه و فکر کنه هیچی نمیشه.ببین حدود7/5 تا کنکور مونده کلی وقته کلی کار میشه کرد.
    خراب کردن آزمون شما 2 تا علت می تونه داشته باشه.
    1.یا به منابع نرسیدی
    2.یا خوب خونندی حول کردی خراب کردی
    که هر 2تاش بدند.و اینو بگم که آزمون های گ.2 شبیه کنکوره باید به نهوه طرح سوال عادت کنی.
    ایشالاه آزمون 2 موفق باشی.

در آغاز فعالیت zahra 72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

من به منابع ازمون رسیده بودم ولی واقعیتش فکر نمی کردم خیل سخت باشه سوالا رو که دیدم خیلی هول شدم

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

بچه ها من اینو ریختم تو گوشیم هر وقت میخوام مبحثی رو بخونم اول نگاه میکنم ببینم چقد ازش سوال اومده شمام اگه دوس دارید این کارو بکنید !
    البته قدیمیه جدیدشو کسی داره بده ممنون میشیم !

الآن وقت این کارها نیست! شما اصلا نباید به بودجه بندی کاری داشته باشین! باید همه چیز رو بخونید! این کارها برای یک ماه مونده به کنکور مفیده!!!

4. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان من پارسال امتحان کنکور دادم ولی رتبم خیلی بد شد(چرا دروغ بگم)

البته چیزی نخوندم

من ازمون های قلم چی رو 2 تاشو دادم ولی ترازم اصلا خوب نیست(اولی 4300 و دومی 4500 شدم) حالا میخوام چند تا سوال بپرسم!

1.من هر مبحثی که تو برنامه کانون نوشته مثلا بخش 1 ادبیات رو کامل بخونم و بعد یه کتاب دیگه بردارم
    یا همه کتاب ها رو باهم پیش ببرم تا اخر؟

همه ی درسا رو موازی با هم ببری جلو بهتره

2.عمومی ها رو بزارم واسه 2 روز مونده به اخر ازمون؟

به هیچ وجه این کارو نکن با این کار درصدی که تو آزمون به دست میاد کاملا کاذبه

3.dvd اموزشی برای درسهای فیزیک و ریاضی سراغ دارین؟
    من که می گم وقت تو با این چیزا تلف نکن کتاب درسی رو خوب بخون همه چی حله!اگه حس کردی خیلی شعاریه جوابم یه کتاب کمک درسی واسه اونایی که فقط با کتاب درسی نمی تونی یاد بگیری تهیه کن (بهترین کتاب کمک درسی اونی هست که شما راحت تر باهاش ارتباط برقرار می کنی )

4.روی جلسه کانون بعد از 2 ساعت خسته میشم و کلا حواسم پرت میشه چی کار کنم؟

منم همین طوری بودم شکلات رو توصیه کردن بهم ولی من تاثیر خاصی ندیدم فکر کنم از بی خیالی زیاد باشه چون سرجلسه ی کنکور اصلا احساس خستگی نکردم

5.دو روز اخرو بزارم واسه مرور و کتاب کار کانون؟

من دوره ی دبیرستان شب آزمون کتاب کار کانونو حل می کردم می رفتم سوالارو چش بسته می زدم پیش دانشگاهی دیگه این کارو نکردم اگه تو پیشم کانون سوالای تکراری از کتاب کار مطرح می کنه به نظر من بهتره بذاری کنار کتاب کارو اگه حتما می خوایی حلش کنی بعد آزمون برو سراغش

6.کتاب های پیشنهادی کمک درسیتون برای درس های فیزیک و ریاضی (که هم اسون باشه هم بار علمی داشته باشه) چیه؟

من شخصا به این نتیجه رسیدم که معمولا کتابای انتشارات مطرح کنکور هر کدوم به نوعی حرفایی برای گفتن دارن حالا یا یه خرده کمتر یا یه ذره بیشتر اما در کل همه شون مث همن و می شه بر اساس علاقه ی شخصی از بین شون انتخاب کرد یعنی من می گم یه کتاب متوسط که شما کامل مطالعه کنی مطالبشو بهتر از یه کتاب فوق العادس که هیچ وقت دلت نخواد حتی لاشو باز کنی...کتاب خوب برای شما دقیقا همون کتابیه که وقتی می خونیش احساس خستگی و کسالت بهت دست نمی ده ،راحت تر باهاش ارتباط برقرار می کنی و بهتر منظور نویسنده شو درک می کنی نوع طبقه بندی مطالبش دقیقا به همون شکلیه که شما خودت مطالبو تو ذهنت دسته بندی کردی (یا بیشترین شباهتو بهش داره) و... برای من کتابای اندیشه سازان بهترین کتاب بودن برای دوستم کتابای گاج برای اون یکی خیلی سبز کلا فرق اینا با هم دیگه اون قدری نیست که بیارزه شما کتابی رو که خودت می خوایی بخونیش بذاری کنار و بری سراغ کتابی که حالا ممکنه یه کوچولو بهتر از مال خودت باشه (که تازه اونم یه حالت نسبیه یعنی می تونه بهتر باشه یا نباشه)...کلا تا جایی که من دیدم بچه های موفق کنکور کمتر در مورد این چیزا حساسیت به خرج دادن هر کدومشون یه کتابو اول سال انتخاب کردن و تا آخر با اطمینان همونو خوندن بچه هایی که دایم دنبال بهترین کتاب و بهترین روش مطالعه و این موضوعات بودن تا آخر سال درگیر همین چیزا بودنو به ندرت فرصت واسه درس خوندن پیدا کردن که اونم بیشتر به خاطر عوض شدن شیوه ی مطالعه و کتابای کمک درسی نتیجه ی خاصی نداشته براشون

از همگی ممنون
    موفق باشید

6. 3 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظرتون ادبیات و مبحثی بخونم ؟ اگه اینجوری بخونم تراز ادبیات قلم چیم میاد پایین. درس به درسم که میخونم ارایه ها رو نمیفهمم مثل اضافه استعاری. کتابای مبحثی : 1.قرابت هامون سبطی2.لغت واملا سبطی3.ارایه کلک4.تاریخ ادبیات کلک
    واسه درس به درسم گاج سبز . سر 2راهی موندم خواهشا" کمک کنید (با دلیل)
    بنظرتون ریاضیات رو بزارم کنار اخه نمیفهمم به جاش فیزیک و شیمی رو عالی بخونم؟ ممنون

در آغاز فعالیت zahra 72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

من خودم ادبیاتو درس به درس میخونم ولی قبلش ارایه هارو کامل خوندم
    ریاضی درس مهمیه نمیشه گذاشتش کنار مبحثای اسونشو بخون

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظرتون ادبیات و مبحثی بخونم ؟ اگه اینجوری بخونم تراز ادبیات قلم چیم میاد پایین. درس به درسم که میخونم ارایه ها رو نمیفهمم مثل اضافه استعاری. کتابای مبحثی : 1.قرابت هامون سبطی2.لغت واملا سبطی3.ارایه کلک4.تاریخ ادبیات کلک
    واسه درس به درسم گاج سبز . سر 2راهی موندم خواهشا" کمک کنید (با دلیل)
    بنظرتون ریاضیات رو بزارم کنار اخه نمیفهمم به جاش فیزیک و شیمی رو عالی بخونم؟ ممنون
    من اگه به جای شما باشم درس به درس میخونم بعد مثلا از نیمه آبان تا نیمه آذر سعی میکنم آرایه های ادبیات رو هم کنارش بخونم.بعد از نیمه آذر تا دی قرابت معنایی رو کنار درس به درس خوندن میخونم.تاریخ ادبیات رو اگه درس به درس خونده باشی نیازی نیست که تاریخ ادبیات کلک رو بخونی،املا و لغت هم چون درسا رو یک بار خوندی خیلی طول نمیکشه.فکر میکنم یک بار خوندن هر درس لازمه.

اگه رشته تون ریاضی هست که اصلا این کار رو نکنید چون از الان تا کنکور خیلی وقت دارید و میتونید حتی ریاضی رو به درصدای بالا هم فکر کنید.اگه رشته تجربی هم باشید در هر صورت درس ریاضی خیلی مهم هست.
    هیچ درسی رو کنار نذارید مخصوصا الان که اول ساله...

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    میشه روش خوندن درسای عمومی مثل ادبیات، دینی و عربی و درس ریاضی (تجربی) رو بهم بگین؟
    توی بقیه درسا مشکل خاصی ندارم. ولی واسه اینایی که گفتم، سردرگمم

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون . ولی نمی دونم چرا قانع نمیشم یکی از اشنا یان که 1000 اورده اونم میگه درس به درس بخون اون کارا واسه بعد عیده ولی من که نمیتونم درست بیتو بخونم مثلا" بروید (روییدن) رو بروید(رفتن) میخونم پاک گیج شدم اگه میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین ؟اخه ضریب چهاره پشت کنکوری هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون . ولی نمی دونم چرا قانع نمیشم یکی از اشنا یان که 1000 اورده اونم میگه درس به درس بخون اون کارا واسه بعد عیده ولی من که نمیتونم درست بیتو بخونم مثلا" بروید (روییدن) رو بروید(رفتن) میخونم پاک گیج شدم اگه میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین ؟اخه ضریب چهاره پشت کنکوری هستم
    این مثالی که شما زدید والا مشکل همه هست،ولی وقتی میخونی بار اول میبینی معنیش جور در نمیاد یکبار دیگه میخونی درست میشه دیگه.
    بعدشم شما اگه ادبیات رو از روی گاج سبز بخونی تو کتاب ادبیات 2 و 3 آرایه ها رو که مشخص کرده،همه آرایه ها رو توضیح داده اون اوایل کتاب.پس مشکل آرایه هم حل شد.
    دیگه بازم مساله ای هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •