دوستان تبادلات اکانت رو تو پیغام خصوصی انجام بدید و از گفتن تو تاپیک خودداری کنید
مرسی
دوستان تبادلات اکانت رو تو پیغام خصوصی انجام بدید و از گفتن تو تاپیک خودداری کنید
مرسی
سرعت یه مگ حال کنین واسه خودتون![]()
من 2 مگم کلاس تایپکو نیار پایینراستی داداش میشه ip تو بدی به من
![]()
مهدی جان اینم یکی دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
سرعت دانلودش که همون 120 هست
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
یه پسورد داره که خودم بعضی موقع ها یادم میره![]()
آی داغونم کردیباید از مخابرات شکایت کنم که چرا سرعت 2 مگ پایینه
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
دوستان این همه اسپم یه شد یه تبلیغیم بکنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سر بزنید مال خودمه
من رفتم![]()
این عکسی که گذاشتم سرعت دانلود یکی از بچه ها بود که اون هم ایرانه.یه مک اینترنت ماهواره ای رو -- کرده .البته این دانلودی که با این سرعت میبینی با مک و سرور مجازی بود.الان سرعتش ثابت رو 7 یا 8 مگه![]()
در مورد idm هم من خودم هم که کرکش میکنم انگلیسیه.
این حرف هم کاملا درسته .متاسفانه هنوز مخابرات تجهیزاتش مشکل داره و 2 مگ با یک مگش فرقی نداره.البته این جمله رو یکی از مهندسهای خود مخابرات گفت
این حرف هم تایید میشه.کافیه یه بار به اکانت کسی وصل باشی و اون بنده خدا کار فوری داشته باشه.
آقایوناز من گفتن بود.نکنید
یکی از دوستهامونو گرفتن این هم زیر بار نرفته بود ولی بردن ازش تعهد گرفتن و گفتن اگه تکرار بشه اول نتت رو قطع میکنیم بعد خودت رو.
باور کنید به راحتی پیداتون میکنن.البته ممکن هم هست پیداتون نکنناگه به موقع برید و به موقع بیاین
ولی میتونن بفهمن.
ای رامین نامرد! پس من چی
؟؟! هیچی
؟؟!.
آقا اگه یا 1 مگ دیگه هم دارید به منم بدید حال کنیم!.
فقط یه مشکل ، هنوز مودم من فقط روی حالت بریج وصل میشه!.
راستی مودم هم هرچی ریست میکنم بازم بریج هست و پاک نمیشه!.
موفق باشید.
128 دارم اگه کسی میخواد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)