بله صدا واسه همه همینطوره
زمانم امتحان کردم 1 دقیقه به هر نیمه اضافه میشه
بله صدا واسه همه همینطوره
زمانم امتحان کردم 1 دقیقه به هر نیمه اضافه میشه
نه بابا این چه حرفیه ! من روی فلش ریختم صدا کاملا درسته . شاید شما روی دی وی دی بد رایت کردید .
منم همین مشکل را دارم.و بازی لحظاتی گیر میکنه به خصوص انتهای بازی که تموم میشه و موقعی که escرا میزنم.کارت گرافیکم هم ا گیگه.نمیدونم چرا این مشکل را پیدا میکنه.احتمالا مشکل از سی پی یو هست
این در حالیه که مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی اینه:
***** FIFA 11 PC Recommended System Requirement *****
Processor: Intel Core2Duo @ 2.4Ghz
RAM: 1 GB (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
Video Memory: 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).
ATI RADEON HD 3870 or better
NVIDIA GEFORCE 8800 GT or better
این مشکل از DVD هست. چون ما درست رایت نمیکنیم برای همین درایو کنسول باهاش مشکل داره و صدا قطع و وصل میشه وگرنه همونطور که حسین جان گفتند با فلش مشکلی نداره.
چرا من هرچی فیفا بازی میکنم خسته نمیشم ؟؟![]()
بچه های اینجا هم تست کردن جواب گرفتن ،
چیکار به امضای من داری :|، الان درستش می کنم ...
نه دمو هیچگونه اشکاله صدایی نداره ، رو dvd به احتمال بد رایت شده ، الان با فلش بازی می کنم مشکلی ندارم.
----------------------------------------------------------
عجب باگ تابلوییه این پنالتی زدنه حریف ، دروازه بان هر جا میره ، این همون ور میزنه...
اما این والدز بازم نیم نمی تونه بگیر =))
الان یک باگ رویت شد
حریف پنالتی زد گرفتم بعدش رفت تو گل ولی داور گلو قبول نکرد![]()
آی گفتی . بی تعصب میگم واقعا از 11 سیر نمیشم . خیلی خیلی خیلی متنوع شده و اصلا تکراری نمیشه
دم ea گرم که به همه وعده هاش عمل کرده
صدای من هم درسته رو فلش ریختم
شما هم باید رو فلش بریزید
چقدر این موتور بازیش تو پی سی آشغاله
خیلی الکی از سی پی یو استفاده می کنه
سیستمم هنگ میکنه همش
درسته سی پی یوم تک هسته ای هستش اما چون هم رمم بالاست هم گرافیکم تو هیچ بازی مشکل ندارمو رو گرافیک بالا بازی می کنم
از جی تی ای گرفته تا کرایسس و همه ی بازی های جدید
رم 2 گیگ
گرافیک 9800GT DDR3 256 BIT
CPU AMD 2800
رفیق رم شما به هیچ وحه بالا نیست !!! در ضمن هرتز رمتون رو هم نگفتین شاید یه 2 گیگ اندازه 512 هم کارایی نداشته باشه !!! در ضمن CPU شما دیگه زیادی ضعیفه !!! کلا با گرافیکتون اصلا جور نیست !!!چقدر این موتور بازیش تو پی سی آشغاله
خیلی الکی از سی پی یو استفاده می کنه
سیستمم هنگ میکنه همش
درسته سی پی یوم تک هسته ای هستش اما چون هم رمم بالاست هم گرافیکم تو هیچ بازی مشکل ندارمو رو گرافیک بالا بازی می کنم
از جی تی ای گرفته تا کرایسس و همه ی بازی های جدید
رم 2 گیگ
گرافیک 9800GT DDR3 256 BIT
CPU AMD 2800
+
در کل با توجه به اولین سالی که بازی برای PC نکست منتشر میشه چنین مشکلاتی عجیب هم نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)