تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 451 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا اگه 1600 باشه میارزه.قیمت رم هم ندارم.در ضمن من تا حالا مشکلی با گیمها نداشتم.

---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------

خیر نداره.

---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------

اگه به حجم اولیه درایو C دست نزده باشی خیر وگر نه درایو D هم از بین میره.در ضمن مگه درایو ریکاوری رو پاک کردی؟اگر نه که برای ریکاوری به DVD ها نیاز نداری .از رو خود هارد با کلید F9 بوت کن و ریکاوری کن.
    اگر حجم درایو سی به اندازه فایلهای اولیه باشه یعنی کمتر نشده باشه مشکلی پیش نمیاد! خیلیها درایو سی رو نیز تغییر ساز میدن و لی اگر سایز به اندازه کافی برای برنامه های روز اول جا گذاشته باشند مشکلی به احتما 99درصد پیش نمیاد اما به هر حال من تست نکردم دوستانی که ریکاوری کردند قرار شد خبر بدند
    اگر اینگونه باشه نرم افزار خود لپ تاپ ایسوس نسبت به سونی ضعف داره!

---------- Post added at 04:37 AM ---------- Previous post was at 04:33 AM ----------

سلام
    دوستان اینطور که من از پست های قبلی متوجه شدم این لپ تاپ گرافیک قویی داره اما بعضی از دوستان اظهار نظری مبنی بر این داشتند که تو بعضی از بازی ها نمی تونه کارایی بالایی داشته باشه ، و از اونجایی که بازی و گرافیک برای من تو اولویت اول قرار داره به نظرتون این لپ تاپ پاسخگوی نیاز من هست؟ ، اگر جواب منفیه چه مدلی رو تو بازار کشور پیشنهاد میدید که زیر دو تومن باشه.
    ممنون.
    دوست عزیز به هر حال لپ تا پ هست شما هیچوقت به نظر من لپ تا پ رو برای اولویت گیم نخر. کیفیت کارت گرافیکش خیلی خوبه. نسبت به لپ تاپهای هم رده از همه بهتر است اما خدا نیست! یعنی بازیهای روز رو با آخرین کیفیت بعضیهاش رو نمیتونی بازی کنی....
    اگر فقط به فکر بازی هستی اصلا لپ تاپ نخر!
    Last edited by nekooee; 25-08-2010 at 03:55.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز در لپ تاپ سونی موقع ریکاوری گزینه های مختلف داره که می تونید به گونه ای ریکاوری کنید که هیچ مشکلی برای درایوهای دیگه پیش نیاد و همچنین اندازه پارتیشنها هم تغییر نکنه فقط اطلاعات پارتیشن C به حالت اول بر میگرده.
    احتمال زیاد روی این لپ تاپ هم همینگونه هست.
    لطفا اگر ریکاوری کردید به ما هم اطلاع بدید
    با تشکر

این لپ تاپ هم داره یعنی شما حالت‌های مختلفی رو برای ریکاوری می‌تونی انتخاب کنی که یکی از اونها هم دست نخوردن پارتیشن‌های دیگه غیر از C هست.

3. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض رم لپتاپ

سلام بر دوستان
    برای اینکه ریت رم لپتاپم بره بالای 7 چه رمی رو پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پس دوستان هیچ مشکلی برای ریکاوری ندارید حتی اگر سایز پارتیشن سی رو تغییر داده باشید. منتها نباید میزان پارتیشن اینقدر کم شده باشه که از حجم برنامه ها در زمان بک آپ گرفتن کمتر شده باشه.
    فقط دقت کنید که گزینه مناسب رو در زمان ریکاوری کردن انتخاب کنید.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قیمت روز این لپتاپ چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی در مورد n82jq اطلاعاتی نداره؟

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه بازی مافیا 2 اومده از دوستانی که این بازی رو تهیه کردند لطف کنند بگند که چه طور هست رو لب تاپشون؟؟؟؟
    با چه تنظیماتی چند فریم میگیرند؟؟؟ممنون از همتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

12 خرید n61 jq از مالزی

سلام دوستان گلم.انقدر از خوبی های این لپ تاپ گفتین که وسوسه خریدش تو دلم افتاد.یه سوال این مدل تو مالزی پیدا میشه.قیمتش فرقی داره یا اصلا عاقلانه هست از مالزی بخرم یا برم همین تهران.منتظر جواب هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه بازی مافیا 2 اومده از دوستانی که این بازی رو تهیه کردند لطف کنند بگند که چه طور هست رو لب تاپشون؟؟؟؟
    با چه تنظیماتی چند فریم میگیرند؟؟؟ممنون از همتون
    عزیز دل من دموشو که بازی کردم با Off کردن VSync, Antialiasing و PhysX و بقیه تنظیمات برروی حداکثر، FPS ـم چیزی بین 35 الی 41 بود. Antialiasing فقط قابلیت On کردن داشت که بعد از On کردن میومد روی 17-24!
    PhysX هم که بحثش نیست! معلوم نیست بقول بچه ها این nVidia چقدر سیبیل 2K رو چرب کرده!

ولی واقعا با On کردن PhysX تفاوت خیلی زیادی احساس میشه؛ فوق العاده زیاده تفاوت، حتما باید امتحان کنید.
    ولی اگه PhysX رو فراموش کنید بازی خیلی عالیه و خوب اجرا میشه.

11. 2 کاربر از mammad_visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    من رو یکمی یاری کنید،اونایی که PRO64 دارن،بگن مارک هاردشون چیه،ضمنا اونایی که بایوسشون آپدیت شده به 210 بگن ریتینگ رمشون رفته روی چند ؟
    پ ن :از من میشنوید حتما ویندوز رو به همونی که توی این تاپیک لینکش داده شده عوض کنید،واقعا تغییرات مثبت محسوسی پیدا میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •