بله درست شد. ممنون
ولی چه تضمینی وجود داره که در آینده دوباره از این مشکلات پیش نیاد؟! یعنی من از کجا تشخیص بدم, که کدوم قسمت بازی مشکل داره ؟ در ضمن با ریختن اون فایل علاوه بر نشون دادن آبجکتیو ها, یک سری جزییات دیگه هم به نقشه ی بازی اضافه شد.
![]()
بله درست شد. ممنون
ولی چه تضمینی وجود داره که در آینده دوباره از این مشکلات پیش نیاد؟! یعنی من از کجا تشخیص بدم, که کدوم قسمت بازی مشکل داره ؟ در ضمن با ریختن اون فایل علاوه بر نشون دادن آبجکتیو ها, یک سری جزییات دیگه هم به نقشه ی بازی اضافه شد.
![]()
شما باید f رو بزنی. بعد یارو بهت حمله می کنه.بعد باید با زدن space و گرفتن جهت جا خالی بدی وقتی بهت شمشیر میزنه.وقتی space بزنی یکم خم میشه که معلومه هر وقت حمله کرد جا خالی می ده.
مرسی
این من با جوی استیک بازی میکنم
الان ردش کردم
اشکالم این بود که به جای دکمه دفاع یه چیز دیگه میزدم
اتفاقا خیلی هم راحت بود.
تضمینی وجود نداره چون شما داری بازیه کرک شده رو بازی می کنی که خب این مشکلات عادیه.
ولی اگه مشکلی پیش اومد دقیقا نمی دونم کجا ها این مشکل به وجود میاد.
اون ولیو که صفحه ی اول تاپیک جناب beny-nvidia گذاشتن بسیاری از مرحله ها تا سکانس فکر کنم 13 میشه بدون مشکل رفت.
دوست من این سایت 3 تا ترینر برای 1.0 داره که هیچکدوم کار نمیکنه . . . 2 تا هم برای 1.01 داره که یکی مال گروه Kelsat که امتحان نکردم
چون ورژن من 1.0 و assassins_creed_2_1.01_us.exe رو از ubisoft.com دانلود کردم ولی آپدیت نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه توضیح بده چطور به 1.01 آپدیت منیم ؟
ممستقیم برو بالا بعد دکمه سمت راست و پرش رو بزن
دوستان این سایت که aha2012 معرفی کرده همه چیز رو درباره مراحل بازی و جاهای مخفی و....هر چی که بخواین همراه با عکس و نقشه توضیح داده !
قابل توجه اونایی که یه جا گیر کردن یا میخوان 100% تموم کنن. با تشکر از aha2012
سلام
آقا این پستای ما رو که کسی جواب نمیده.
خودم فک کردم مشکل از Values هست که اصلا نمیدونم چیه. گشتم تو پست اول زده بود جدیدترین سرور و ولیو. فایلش مث این که پاک شده. نمیشه جای دیگه آپ کنید؟ آقا خدایی ما هم میخوایم بازی کنیم!![]()
خوب مسئله من همینه که بالای اون برج نمیرسه. دیگه اون قدر بازیو رفتم که بدونم چه جوری میشه بالا رفت. یه چیزی واضحی هست. تنها یه راه داره که اونم انگار نمیشه رفت. نکنه برای من سانسور شده و به خاطر همین قاطی کرده
ولی جدی من الان رفتم یه عکس گرفتم ولی چون حجمش بالا بود بی خیال شدم که بذارمش. به جاش توضیح میدم. من تا وسطاش بالا میرم بعدش مگه نباید اون چوب رو بگیرمو بالا برم؟ هر کاری کردم اونو نمیگره
نمی دونم شاید بازی من مشکل داره!
سلام
من نمیدونستم این تاپیک رو کجا باید بزنم ولی انجا زدم اگه اشتباه زذم شرمنده
اقا من اون مرحله که طرف با زنش میان که میزنن همه رو میکشن اسم طرغف هم فکر کنم لورنزو هست
خودش نموشته که باید از لورنزو دفاع کنید 12 تا سربازو باید بکشی من میکشم ولی اون اصل کاری در میره دنبالشم برم میبازم
حالا من همه رو کشتم ولی هیچ اتفاقی نمیوفتخ میشه یه راهنمایی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)