تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 500 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

شما به گروه دعوت شدید ،

اول خودتون رو (تو گروه) معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید !

موفق باشید ،
    تیم مدیریت بخش اپل P30World

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

ارتقاي خاموش اپل
    در آخرين ارتقايى كه اسنولئوپارد، آخرين
    نگارش سيستم عامل اپل داشت, اپل نرم افزارى
    را به اين سيستم عامل افزود كه كامپيوترهاى مك
    را در مقابل اسب هاى تروجان مقاوم مى كند. اين حملات كه نرم افزار iPhoto را هدف گرفته اند، از طريق اين نرم افزار به سيستم عامل كاربر نفوذكرده و كنترل سيستم را به دست مى گيرند. به گزارش CNE جمعه گذشته اين ارتقاي ، سيستم عامل مك را به نگارش
    4/6/10 رسانيد. اين شركت اعلام كرد كه در اين ارتقا همچنين مشكلاتى كه با اتصالات --- وجود داشت برطرف شده
    است اما در مورد اين نر مافزار محافظ چيزى نگفت. در بلاگ شركت امنيتى Sophos آمده كه اين تروجان كه HellRTS
    نام دارد، چند ماهى است كاربران را با مشكل مواجه كرده است. را ه حل موقتى آن تغييرى كد تنظيمات نرم افزار
    iPhoto است كه با اين ارتقا ديگر نيازى به آن نيست. متاسفانه بسيارى از كاربران مك از خطراتى
    كه سيستم شان را تهديد مى كنند بى خبرند و به نظر
    مى رسد كه بهتر بود اپل وجود چنين نرم افزارى را
    اعلام مى كرد. عده زيادى معتقدند اپل به دليل اينكه
    معتقد است سيستم عاملى بدون ويروس و تروجان
    دارد، اين مساله را اعلام عمومى
    نكرده، اما با بيشتر شدن سهم
    بازار سيستم عامل مك
    و تسخير بازار موبايل
    توسط آيفون، تعداد
    هكرها و مهاجم هاى
    سيستم هاى مك
    روزافزون شده است.
    این مطلب برگرفته از ویژه نامه کلیک جام جم بود به نظر شما با روزافزون شدن استفاده از اپل حملات هکر ها به اپل بیشتر نمیشود و این سر سختی اپل بی دلیل نیست
    دوست من منون از این خبر شما ولی‌ هم جاش اینجا نبود هم قبلا گذشته بودم!در ضمن این تروجان کنترل سیستم رو در دست نمی‌گیره فقط اطلاعات رو منتقل می‌کنه!

3. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

سلام دوستان!
    یه سوال دارم اینه که اپل فقط اونایی رو که تو اپل ستور هست و می فروشه؟یعنی قدیمیا رو نمی فروشه؟
    اگه از قدیمیا خواستم چی کار کنم؟
    نه هر سری از محصولات که میاد سری قبلی دیگه تولید و فروخته نمی‌شه دلیلش هم اینه که بتونه قیمت‌ها رو ثابت نگاه داره

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

ارتقاي خاموش اپل
    در آخرين ارتقايى كه اسنولئوپارد، آخرين
    نگارش سيستم عامل اپل داشت, اپل نرم افزارى
    را به اين سيستم عامل افزود كه كامپيوترهاى مك
    را در مقابل اسب هاى تروجان مقاوم مى كند. اين حملات كه نرم افزار iPhoto را هدف گرفته اند، از طريق اين نرم افزار به سيستم عامل كاربر نفوذكرده و كنترل سيستم را به دست مى گيرند. به گزارش CNE جمعه گذشته اين ارتقاي ، سيستم عامل مك را به نگارش
    4/6/10 رسانيد. اين شركت اعلام كرد كه در اين ارتقا همچنين مشكلاتى كه با اتصالات --- وجود داشت برطرف شده
    است اما در مورد اين نر مافزار محافظ چيزى نگفت. در بلاگ شركت امنيتى Sophos آمده كه اين تروجان كه HellRTS
    نام دارد، چند ماهى است كاربران را با مشكل مواجه كرده است. را ه حل موقتى آن تغييرى كد تنظيمات نرم افزار
    iPhoto است كه با اين ارتقا ديگر نيازى به آن نيست. متاسفانه بسيارى از كاربران مك از خطراتى
    كه سيستم شان را تهديد مى كنند بى خبرند و به نظر
    مى رسد كه بهتر بود اپل وجود چنين نرم افزارى را
    اعلام مى كرد. عده زيادى معتقدند اپل به دليل اينكه
    معتقد است سيستم عاملى بدون ويروس و تروجان
    دارد، اين مساله را اعلام عمومى
    نكرده، اما با بيشتر شدن سهم
    بازار سيستم عامل مك
    و تسخير بازار موبايل
    توسط آيفون، تعداد
    هكرها و مهاجم هاى
    سيستم هاى مك
    روزافزون شده است.
    این مطلب برگرفته از ویژه نامه کلیک جام جم بود به نظر شما با روزافزون شدن استفاده از اپل حملات هکر ها به اپل بیشتر نمیشود و این سر سختی اپل بی دلیل نیست
    با سلام به شما دوست عزیز ،

سیستم عامل مک از کرنل یونیکس استفاده میکنه و دستیابی به هسته ی سیستم عامل حتی برای Super User ها ممنوع ه!

پس نگران امنیت مک نباشید ، در مک اجازه های دسترسی هر فایل و فولدر با بقیه فرق میکنه! یک ترو جان هیچ وقت نمیتونه کنترل مک رو در دست بگیره! حتی اگر از برنامه نویسی تحت هوش مصنوعی استفاده کنه!

الان حدودا سه ماهه که دنبالشم! ولی پیداش نمیکنم ، اگر کسی لینکی چیزی از این ترو جان داره ، برای من پ.خ کنه!
    میخوام رو کدش کار کنم ، ببینم چطوری نوشته شده!

موفق باشید ، دوستان اپلی من ،

امید

6. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siamackh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخه 17 اینچ واقعا بزرگه ...

هیچ کاریش نمیشه کرد ....

نمی خوام همیشه یه چیز خیلی گنده رو با خودم بکشم ...

ولی می خوام کانفیگش خوب باشه

آخه کانفیگ خوب رو زمانی میخواهید که میخواید کارهای سنگین مثل کارهای گرافیکی یا کار با فیلمها انجام بدید که در اون صورت مونیتور 13 اینچ اذیت میکنه .

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان باز دلم برای همتون تنگ شده بود مخصوصا آقا محسن و امید خان (خوبید؟)
    یه سوال داشتم تا همین چند وقت پیش 373 زیر 2700 پیدا نمیشد بعد بورس اومد و گفت 2400 همه ی ما تعجب کردیم خوب تعجب هم داشت.
    بعد کم کم یعنی 20 هزار تومن20هزار تومن الماس و ... هم قیمتهاشون رو اوردن پایین در حد بورس که آقا بهرام خرید 2390 تومن.
    خوب اون موقع میگفتیم که حتما بورس ریفر میفروشه.
    آقایون کسی ناراحت نشه میشه گفت که تمام لپتاپهایی که تو ایران به فروش میرسند ریفر هستن؟
    حالا نه فقط اپل بلکه خیلی از لپتاپهای دیگر.[COLOR="Silver"]

[
    Last edited by Mageed; 29-06-2010 at 17:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mageed;5123713[COLOR=Silver
    [/COLOR]
    آقایون کسی ناراحت نشه میشه گفت که تمام لپتاپهایی که تو ایران به فروش میرسند ریفر هستن؟
    حالا نه فقط اپل بلکه خیلی از لپتاپهای دیگر.
    سلام
    آخه خیلی سخته که بگیم همشون ریفرن
    از اون موقعی که بورس می گفته2400 تا الآن که الماس شده همین قیمت چند وقت طول کشیده؟

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فکر میکنم حدود یک ماه یا یه خورده بیشتر
    درضمن از محسن جان و امید خان هم سوال دارم که حالا اگه مطمئن شیم که یه لپتاپی ریفر است چقدر فرق هست بین معمولی و ریفر در ضمن به نظر شما اگر کسی بره دبی و لپتاپ بخره میتونه مطمئن باشه که لپتاپش ریفر نیست؟
    با تشکر
    مجید

11. این کاربر از Mageed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درضمن از محسن جان و امید خان هم سوال دارم که حالا اگه مطمئن شیم که یه لپتاپی ریفر است چقدر فرق هست بین معمولی و ریفر در ضمن به نظر شما اگر کسی بره دبی و لپتاپ بخره میتونه مطمئن باشه که لپتاپش ریفر نیست؟
    با تشکر
    مجید
    واقعا" برای منم سوال شد!
    البته نقش تموم کرده ظاهرا" و تو لیست قیمت دیروز زده بزودی.باید ببینیم اونم ارزون می کنه؟
    شاید اگر هم بحث ریفر باشه، فقط بعضی مدلا اینجور باشه... شاید جواب منطقی واسه این سوال باشه پس منتظر جواب آقا محسن و آقا امید هستم که مطمئنم مشکلمون رو حل می کنند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان باز دلم برای همتون تنگ شده بود مخصوصا آقا محسن و امید خان (خوبید؟)[
    مرسي شما خوبي ؟؟

یه سوال داشتم تا همین چند وقت پیش 373 زیر 2700 پیدا نمیشد بعد بورس اومد و گفت 2400 همه ی ما تعجب کردیم خوب تعجب هم داشت.
    بعد کم کم یعنی 20 هزار تومن20هزار تومن الماس و ... هم قیمتهاشون رو اوردن پایین در حد بورس که آقا بهرام خرید 2390 تومن.
    خوب اون موقع میگفتیم که حتما بورس ریفر میفروشه.
    حالا نه فقط اپل بلکه خیلی از لپتاپهای دیگر.
    واقعا" برای منم سوال شد!
    البته نقش تموم کرده ظاهرا" و تو لیست قیمت دیروز زده بزودی.باید ببینیم اونم ارزون می کنه؟
    شاید اگر هم بحث ریفر باشه، فقط بعضی مدلا اینجور باشه... شاید جواب منطقی واسه این سوال باشه پس منتظر جواب آقا محسن و آقا امید هستم که مطمئنم مشکلمون رو حل می کنند

با تشکر
    مجید
    سلام
    آخه خیلی سخته که بگیم همشون ریفرن
    از اون موقعی که بورس می گفته2400 تا الآن که الماس شده همین قیمت چند وقت طول کشیده؟

ببينيد من و اميد خان حضوري با الماس صحبت كرديم و علت پايين اومدن قيمت ها رو پرسيدم و علت رو كم بودن مشتري و خرابي بازار دانستند .
    كلا ريفر بودن رو فراموش كنيد . مگر ميشه اين همه لپ تاپ ريفر وجود داشته باشه .

در ضمن الماس لپ تاپ هاش رو مستقيم از كانادا وارد ميكنه پس ريفر بودن محاله

پس بحث ريفر بودن كلا تموم شد . لطفا ادامه نديد .

با تشكر
    Last edited by mohsenfhm; 29-06-2010 at 22:14.

14. 7 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •