شما به گروه دعوت شدید ،
اول خودتون رو (تو گروه) معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید !
موفق باشید ،
تیم مدیریت بخش اپل P30World
شما به گروه دعوت شدید ،
اول خودتون رو (تو گروه) معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید !
موفق باشید ،
تیم مدیریت بخش اپل P30World
دوست من منون از این خبر شما ولی هم جاش اینجا نبود هم قبلا گذشته بودم!در ضمن این تروجان کنترل سیستم رو در دست نمیگیره فقط اطلاعات رو منتقل میکنه!
نه هر سری از محصولات که میاد سری قبلی دیگه تولید و فروخته نمیشه دلیلش هم اینه که بتونه قیمتها رو ثابت نگاه داره
با سلام به شما دوست عزیز ،
سیستم عامل مک از کرنل یونیکس استفاده میکنه و دستیابی به هسته ی سیستم عامل حتی برای Super User ها ممنوع ه!
پس نگران امنیت مک نباشید ، در مک اجازه های دسترسی هر فایل و فولدر با بقیه فرق میکنه! یک ترو جان هیچ وقت نمیتونه کنترل مک رو در دست بگیره! حتی اگر از برنامه نویسی تحت هوش مصنوعی استفاده کنه!
الان حدودا سه ماهه که دنبالشم! ولی پیداش نمیکنم ، اگر کسی لینکی چیزی از این ترو جان داره ، برای من پ.خ کنه!
میخوام رو کدش کار کنم ، ببینم چطوری نوشته شده!
موفق باشید ، دوستان اپلی من ،
امید
آخه کانفیگ خوب رو زمانی میخواهید که میخواید کارهای سنگین مثل کارهای گرافیکی یا کار با فیلمها انجام بدید که در اون صورت مونیتور 13 اینچ اذیت میکنه .![]()
سلام دوستان باز دلم برای همتون تنگ شده بود مخصوصا آقا محسن و امید خان (خوبید؟)
یه سوال داشتم تا همین چند وقت پیش 373 زیر 2700 پیدا نمیشد بعد بورس اومد و گفت 2400 همه ی ما تعجب کردیم خوب تعجب هم داشت.
بعد کم کم یعنی 20 هزار تومن20هزار تومن الماس و ... هم قیمتهاشون رو اوردن پایین در حد بورس که آقا بهرام خرید 2390 تومن.
خوب اون موقع میگفتیم که حتما بورس ریفر میفروشه.
آقایون کسی ناراحت نشه میشه گفت که تمام لپتاپهایی که تو ایران به فروش میرسند ریفر هستن؟
حالا نه فقط اپل بلکه خیلی از لپتاپهای دیگر.[COLOR="Silver"]
[
Last edited by Mageed; 29-06-2010 at 17:35.
سلامنوشته شده توسط Mageed;5123713[COLOR=Silver
آخه خیلی سخته که بگیم همشون ریفرن
از اون موقعی که بورس می گفته2400 تا الآن که الماس شده همین قیمت چند وقت طول کشیده؟
فکر میکنم حدود یک ماه یا یه خورده بیشتر
درضمن از محسن جان و امید خان هم سوال دارم که حالا اگه مطمئن شیم که یه لپتاپی ریفر است چقدر فرق هست بین معمولی و ریفر در ضمن به نظر شما اگر کسی بره دبی و لپتاپ بخره میتونه مطمئن باشه که لپتاپش ریفر نیست؟
با تشکر
مجید
واقعا" برای منم سوال شد!
البته نقش تموم کرده ظاهرا" و تو لیست قیمت دیروز زده بزودی.باید ببینیم اونم ارزون می کنه؟
شاید اگر هم بحث ریفر باشه، فقط بعضی مدلا اینجور باشه... شاید جواب منطقی واسه این سوال باشه پس منتظر جواب آقا محسن و آقا امید هستم که مطمئنم مشکلمون رو حل می کنند
مرسي شما خوبي ؟؟
یه سوال داشتم تا همین چند وقت پیش 373 زیر 2700 پیدا نمیشد بعد بورس اومد و گفت 2400 همه ی ما تعجب کردیم خوب تعجب هم داشت.
بعد کم کم یعنی 20 هزار تومن20هزار تومن الماس و ... هم قیمتهاشون رو اوردن پایین در حد بورس که آقا بهرام خرید 2390 تومن.
خوب اون موقع میگفتیم که حتما بورس ریفر میفروشه.
آقایون کسی ناراحت نشه میشه گفت که تمام لپتاپهایی که تو ایران به فروش میرسند ریفر هستن؟
حالا نه فقط اپل بلکه خیلی از لپتاپهای دیگر.واقعا" برای منم سوال شد!
البته نقش تموم کرده ظاهرا" و تو لیست قیمت دیروز زده بزودی.باید ببینیم اونم ارزون می کنه؟
شاید اگر هم بحث ریفر باشه، فقط بعضی مدلا اینجور باشه... شاید جواب منطقی واسه این سوال باشه پس منتظر جواب آقا محسن و آقا امید هستم که مطمئنم مشکلمون رو حل می کنند![]()
فکر میکنم حدود یک ماه یا یه خورده بیشتر
درضمن از محسن جان و امید خان هم سوال دارم که حالا اگه مطمئن شیم که یه لپتاپی ریفر است چقدر فرق هست بین معمولی و ریفر در ضمن به نظر شما اگر کسی بره دبی و لپتاپ بخره میتونه مطمئن باشه که لپتاپش ریفر نیست؟
با تشکر
مجیدسلام
آخه خیلی سخته که بگیم همشون ریفرن
از اون موقعی که بورس می گفته2400 تا الآن که الماس شده همین قیمت چند وقت طول کشیده؟
ببينيد من و اميد خان حضوري با الماس صحبت كرديم و علت پايين اومدن قيمت ها رو پرسيدم و علت رو كم بودن مشتري و خرابي بازار دانستند .
كلا ريفر بودن رو فراموش كنيد . مگر ميشه اين همه لپ تاپ ريفر وجود داشته باشه .
در ضمن الماس لپ تاپ هاش رو مستقيم از كانادا وارد ميكنهپس ريفر بودن محاله
پس بحث ريفر بودن كلا تموم شد . لطفا ادامه نديد .
با تشكر
Last edited by mohsenfhm; 29-06-2010 at 22:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)