خوب بعد 3 ماه و 20 روز ویواز هم به تاریخچه ی گوشی هایی که داشتم پیوست
خداحافظ ویواز
My Phone History
K510 ==>K800 ==>W610 ==>S500 ==>W830 ==>J100 ! ==>W910 ==>N95 ==>N78 ==>W960 ==>5800 ==>N85 ==>W595 ==>Vivaz
==>بعدی نامعلوم
خوب بعد 3 ماه و 20 روز ویواز هم به تاریخچه ی گوشی هایی که داشتم پیوست
خداحافظ ویواز
My Phone History
K510 ==>K800 ==>W610 ==>S500 ==>W830 ==>J100 ! ==>W910 ==>N95 ==>N78 ==>W960 ==>5800 ==>N85 ==>W595 ==>Vivaz
==>بعدی نامعلوم
یچه ها یه خبر خوب واستون دارم ، بزودی ورژن جدید برنامه هلوو او ایکس میاد که میتونه ویوازو -- کنه ، البته به زودی ...
سیم رابط ماله ویوازهای اولی بود... مدتهاست که دیگه تو پکشون ندارن...
محافظ که خودش دوتا داره... ولی معمولی و بی فایده هستن...
ارزونترین هدفون همین چینیهاست که یه مارک خوبش bluedio هست. موسیقی رو منتقل نمیکنه. ولی کیفیت صدا و باطری و بردش فوق العاده هست. تو بانه 9 تومن و تو تبریز 14 تومنه.
طبق تجربه ای که تو این چندسال استفاده از ضدخش ها پیدا کردم، محافظ های با کیفیت رو بهشون میگن ژله ای. سطح نرمتری نسبت به بقیه دارن و خط افتادن روشون به سختی اتفاق میافته. در ضمن تصویر رو شفاف نشون میدن و از کنتراست مونیتور کم نمیکنن. تشخیصش هم به این شکله که اگه بعد از چسبوندن با زاویه به مونیتور نگاه کنین، اونو با لایه های رنگی مخصوصا قرمز تو سطحش میبینین. دقیقا مثل وقتی که گازوئیل رو آسفالت ریخته باشه و رنگارنگ دیده بشه. البته این رنگی بودن با گذشت حدود 10 روز از بین میره و بی رنگ میشه. ولی معمولی ها از زاویه بی رنگ دیده میشن. ماله من که ضدخش روی خودش بود در عرض 2 روز خط خطی شد و تصویر رو بدنما کرد. عوضش کردم و ازون وقت تاحالا روی این ژله ای حتی یه خش هم نیفتاده.
قیمتش هم چون کمیابه و تو لبه هاش شکل دار، 5 تومنه. برش نخورده هاش هست که 3 تومنه و باید بزرگشو بگیرین و خودتون گردش کنین که زیاد جالب در نمیاد. البته برش نخورده های هزار تومنیش هم هست که از همون معمولی ها هستن.
برای فارسی کردن من با آپدیت و تغییر فایل ها به نتیجه ای نرسیدم. البته بعضی ها جواب گرفتن...
ولی نرم افزاری میشه بهش کیبورد فارسی اضافه کرد...
اینجا میتونین راهنماشو گیر بیارین:
اگه تو این انجمن هم کسی اینو دیده بود لینک بده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش آپدیت با آپدیتر سونی اریکسونه که تو همین تاپیک هم بارها گفته شده. یه سرچ بزنین پیدا میشه. میتونین از خود سایت se بگیرینش و موقع آپدیت خودش به سادگی توضیح میده چیکار کنین.
عکسها بر حسب تاریخ نشون داده میشن. خاصیت سیمبیان ها همینه.
یکی از بهترین گالری ها رو همین ویواز داره.... لا اقل بهتر از سیمبیانهای دیگست...
برای گالری برنامه استفاده نکردم. ولی برای آهنگ ها میتونین از TT استفاده کنین و فولدر ها رو جدا جدا play کنین.
ویواز فعلا ه ک نمیشه. برای نصب برنامه هم باید ساین کردن رو یاد بگیرین. بدون یادگرفتن همون بهتره که اصلا برنامه زدن رو بیخیال بشین. آموزشش هم همه جا هست. راحتترین روش استفاده از سایت OPDA و برنامه signSIS-GUI هست. مثل آب خوردنه...
صفحه اصلی به چهار شکل قابل تنظیمه. حتی میتونین مثل دیفالت خود سیمبیان بزارینش که البته من ازون خسته شدم. به جای اون میشه یکی از TAB های فعلیش رو داد به شورتکات ها و تعداد بیشتری شروتکات (8تا) توش گذاشت.... ماله خودش خیلی جذابه
میتونین آکواریوم ویواز پرو یا شبیه ساز ساعت HTC رو بزارین واسه صفحه اصلیش. فایلهاش رو آپلود کردم. من که شدیدا به این دوتا علاقه دارم. شبیه ساز ساعت HTC اینتراکتیوه و با کلیک رو جاهای مختلفش حالتاش عوض میشه
آکواریوم هم سه جهته کار میکنه و تو ساعات مختلف روز رنگش عوض میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته ازین چیزا زیاده... من گلچینشون کردم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن بارها گفته شده.... در حده میلیون... یه سرچ بزنین صواب داره.
با زدن ستاره - مربع - 0000 - مربع ورژن firmware نمایش داده میشه. اگه چیزی به غیر از R2CA024 باشه یعنی آپدیت میخواد. چیزی هم اضافه نمیشه. فقط پایداری عملکرد نرم افزار گوشی بهبود پیدا میکنه.
واسه شارژ میشه از برنامه استفاده کرد. batteryLife یا iON battery بد نیستن. من چون همیشه با بلوتوث به لپتاپم متصلش کردم با پی سی سوییت چک میکنمش. گوشه بالا سمت راست نشون میده...
برنامه های جاوا رو هم گاهی تمام صفحه میاره... ولی من راهی پیدا نکردم واسه اینکار... چون اصلا جاوا استفاده نمیکنم...
برای انجمنهای فارسی متاسفم که هدفشون راه افتادن کار کاربرا نیست و فقط میخوان کاربرا رو تو محدوده اختیارات خودشون نگه دارن...
این چندمین انجمنیه که میبینم اتوماتیک لینک جاهای دیگه رو پاک میکنه...
به هر حال برای دسترسی به لینک پاک شده بالا عبارت "صفحه کلید qwerty با پشتیبانی کیبورد فارسی بدون تغییر زبان" رو توی گوگل سرچ کنین، همون لینک و مشابه های اون رو میده... جای بسی شکر داره که گوگل هنوز خصلت خصاصت و انحصار طلبی نداره ...
هر دفعه پکهاش مختلفه
وقتی من گرفتن 430 تومن کابل تی وی نداشت
ریدر هم نداشت
کیف هم نداشت
محافظ صفحه هم نداشت
کابل تی وی هم نداشت
در حالی که بعضی از دوستان گرفتند و اینارو داشت
به نظر من اصل کار خود گوشی هست
مثلا باطری اصل باشه بهتر از اینه که موارد بالا را داشته باشه
هدفون خودش هم بدرد بخور نیست زیاد و معمولیه
منم بایستی یکی بخرم
دوست دارم بلوتوث بگیرم
برای نمایش عکس 2 برنامه زیر عالی هستند
Resco.Photo.Viewer
Nokia Image Exchange
اینم بد نیست :Nokia Photo Browser
برای اجرای آهنگها از پوشه و ... هم بهترینش powermp3 هست
اما صفحه اصلی گوشی
پیام هم گفتند
ویواز خوشبختانه محیط بهتری نسبت به بقیه گوشیهای سیمبیان داره
بهتررین حالش اینا هستند :
تب اول : شرت کات برای کنتاکتها
تب دوم : انتخاب یک ساعت از نوع فلش
تب سوم : مال من فلش از نوع تقویم شمسی هست
تب 4 : همون تب نمایش عکسها
تب اخر : شرتکاتها که میتونین عوض کنین همشو
در کل خیلی عالیه
شما میتونین هر فلش را بدون محدودیت بزارین پشت ضمینه
تا حالا گوشی دیدن چنین قابلیتی داشته باشه ؟
همشون اسکرین سیور ضخیرش میکنند
راستی یه عاللمه فلش هست میتونی با یه سرچ ساده بیابی
کافیه عبارت زیر را در گوگل سرچ کنی : flash cloc و غیره ....
من چند تا فایل فلش که استفاده میکنم را ضمینه سایت کردم
پسوردش : golmohammadi
فایل فلش widget1 همون تقویم شمسی هست
حتما ازش استفاده کنید
فقط یه ایراد داره یک روز باید یه بار ریست کنید گوشی تا تاریخ عوض بشه
به سلامتی
برندش بعدی هم مشخص نیست ؟
هرچند بعیده ولی ما که از خدامونه
لینکهای بالا مشکلی نداشتند
و من دانلود کردم
راستی این ساعت htc با ضمینه مشکی را نداری؟
اه اینطوری با تم مشکی ویواز که عاشقشم ست میشه و عالی ...![]()
Last edited by golmohammadi; 20-08-2010 at 14:08.
به نظرتون من ويواز پرو سفيد بگيرم يا مشكي؟
كدومش شيكتره؟
سفيدش زود كثيف نميشه؟
سلیقه ای هست
به نظر من مشکی خوبه
ممنون از دوستان به خاطر کمکها و مطالب مفیدتون مخصوصا جناب golmohammadi و آقا پیام .
این فایلای فلش خیلی جالب هستن ! خیلی حال کردم باهاشون ! من فکر میکردم اون تب های بالا رو نمیشه عوض کرد ! واقعا عالیه !
3 سوال :
چطوری میشه به اسمس های روی سیم کارت دسترسی پیدا کرد ؟
چطوری میشه دید چه برنامه هایی باز هستن تا اگه نیازی بهشون نباشه ببندیمشون ؟ توی سرعت تاثیری دارن ؟
بهترین برنامه gps واسه ویواز که دردسر چندانی نداشته باشه Nokia Ovi Maps هست ؟
Last edited by vahid_civil; 20-08-2010 at 19:24.
اون لینک انجمن رو متاسفانه ادیت کردن... به هر حال ... بگذریم...
زمینه سیاهشو ندارم متاسفانه. خودم خواستم ادیت کنمش، ولی رو گوشی قاطی کرد و درست اجرا نشد...
اگه چیزه مناسبی گیر آوردم اینجا میزارمش...
قابلی نداشت....
1) messaging>Options>Sim message
2) با نگه داشتن دکمه منو برنامه های جاری نمایش داده میشن. این جزو خصایل سیستم عامل سیمبیان هست.
3) به نظر من که OVI بهترینه. از بابت جزئیات و زیبایی اینترفیس و امکانات. اما با اسمارت کام هم کار کردم و دقت و سرعتش خوبه...
بازم ممنون
2- چجوری میشه برنامه ای رو از توی اون لیست بست ؟ مثلا گاهی اوقات یه چیزی که مربوط به اینترنت میشه رو باز میکنم میخاد از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشه . خب من وایرلس ندارم و کنسل میکنم ولی کنسل نمیشه !!
هی میخاد متصل بشه که گاهی مجبور میشم ریست کنم گوشی رو !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)