تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 481 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب بعد 3 ماه و 20 روز ویواز هم به تاریخچه ی گوشی هایی که داشتم پیوست
    خداحافظ ویواز
    My Phone History
    K510 ==>K800 ==>W610 ==>S500 ==>W830 ==>J100 ! ==>W910 ==>N95 ==>N78 ==>W960 ==>5800 ==>N85 ==>W595 ==>Vivaz
    ==>بعدی نامعلوم

2. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

یچه ها یه خبر خوب واستون دارم ، بزودی ورژن جدید برنامه هلوو او ایکس میاد که میتونه ویوازو -- کنه ، البته به زودی ...

4. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مادر ........ ها همشون دزدن
    به من نه کیف داده نه سیم رابط تلویزیون
    10 تومن گرفته برای محافظ lcd
    باطریش که هم خراب بود رفتم عوض کرد . ماله یه گوشیه نو رو داد به من و ماله من که خراب بود رو گذاشت رو همون گوشیه نو
    برای هدفون بی سیم (بلوتوث ) یه پیشنهاد با حدود قیمت به من بدید
    با تشکر
    سیم رابط ماله ویوازهای اولی بود... مدتهاست که دیگه تو پکشون ندارن...
    محافظ که خودش دوتا داره... ولی معمولی و بی فایده هستن...
    ارزونترین هدفون همین چینیهاست که یه مارک خوبش bluedio هست. موسیقی رو منتقل نمیکنه. ولی کیفیت صدا و باطری و بردش فوق العاده هست. تو بانه 9 تومن و تو تبریز 14 تومنه.

محافظ ال سی دی رو مجانی داد . فکر نمیکنم اینی که من الان دارم بیشتر از 2 هزار تومن ارزشش باشه !
    طبق تجربه ای که تو این چندسال استفاده از ضدخش ها پیدا کردم، محافظ های با کیفیت رو بهشون میگن ژله ای. سطح نرمتری نسبت به بقیه دارن و خط افتادن روشون به سختی اتفاق میافته. در ضمن تصویر رو شفاف نشون میدن و از کنتراست مونیتور کم نمیکنن. تشخیصش هم به این شکله که اگه بعد از چسبوندن با زاویه به مونیتور نگاه کنین، اونو با لایه های رنگی مخصوصا قرمز تو سطحش میبینین. دقیقا مثل وقتی که گازوئیل رو آسفالت ریخته باشه و رنگارنگ دیده بشه. البته این رنگی بودن با گذشت حدود 10 روز از بین میره و بی رنگ میشه. ولی معمولی ها از زاویه بی رنگ دیده میشن. ماله من که ضدخش روی خودش بود در عرض 2 روز خط خطی شد و تصویر رو بدنما کرد. عوضش کردم و ازون وقت تاحالا روی این ژله ای حتی یه خش هم نیفتاده.
    قیمتش هم چون کمیابه و تو لبه هاش شکل دار، 5 تومنه. برش نخورده هاش هست که 3 تومنه و باید بزرگشو بگیرین و خودتون گردش کنین که زیاد جالب در نمیاد. البته برش نخورده های هزار تومنیش هم هست که از همون معمولی ها هستن.

این چجوری فارسی میشه ؟ یعنی فارسی تایپ کنم و بخونم ؟ متاسفانه مال من فارسی جزو زبوناش نیست !
    یه روش گذشاته شده چند تا تاپیک زیر این تاپیک ولی خیلی پیچیده بود دوستان هم توصیه نکرده بودن !
    چجوری آپدیت کنم ؟
    ===
    چند ت اسوال دیگه :

توی قسمت مدیاپلیر عکسا رو قاطی نشون میده . نمیشه کاری کرد فولدر فولدر همونطوری که توی مموری درست کردیم نشون بده ؟
    همین موضوع در مورد قسمت موسیقیش هم صادقه . یعنی نمیشه بزنیم فولدر فولدر پخش کنه ؟
    یا برای هر دوی اینها احتیاج به برنامه ای جدا هست ؟ اگه به برنامه احتیاج داره چه برنامه خوبی پیشنهاد میکنید ؟ (لطفا ساین شده باشن چون من بلد نیستم -- یا ساین کنم ! )

توی صفحه آبی اصلی نمیشه شورتکاتی چیزی گذشات ؟ خیلی صفحه خالیه ! یا حداقل ساعت دیواری بزرگی یا همچین چیزی نداره ؟
    چطوری میتونم بفهمم فریمور گوشیم چیه و نیاز به آپیدت داره یا نه ؟ با آپدیت چه چیزایی بهش اضافه میشه ؟
    ===
    نرم افزارهای جاوا رو نمیشه کاری کرد تمام صفحه اجرا کنه ؟
    ===
    میزان درصد باقی مونده شارژ رو چطوری میشه فهمید ؟ روش که نمیشه کلیک کرد !
    ===
    ===
    فعلا همین ! اگه یادم بیاد بازم ویرایش میکنم ! ببخشید اگه زیاده !
    برای فارسی کردن من با آپدیت و تغییر فایل ها به نتیجه ای نرسیدم. البته بعضی ها جواب گرفتن...
    ولی نرم افزاری میشه بهش کیبورد فارسی اضافه کرد...
    اینجا میتونین راهنماشو گیر بیارین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه تو این انجمن هم کسی اینو دیده بود لینک بده...

روش آپدیت با آپدیتر سونی اریکسونه که تو همین تاپیک هم بارها گفته شده. یه سرچ بزنین پیدا میشه. میتونین از خود سایت se بگیرینش و موقع آپدیت خودش به سادگی توضیح میده چیکار کنین.
    عکسها بر حسب تاریخ نشون داده میشن. خاصیت سیمبیان ها همینه.
    یکی از بهترین گالری ها رو همین ویواز داره.... لا اقل بهتر از سیمبیانهای دیگست...
    برای گالری برنامه استفاده نکردم. ولی برای آهنگ ها میتونین از TT استفاده کنین و فولدر ها رو جدا جدا play کنین.
    ویواز فعلا ه ک نمیشه. برای نصب برنامه هم باید ساین کردن رو یاد بگیرین. بدون یادگرفتن همون بهتره که اصلا برنامه زدن رو بیخیال بشین. آموزشش هم همه جا هست. راحتترین روش استفاده از سایت OPDA و برنامه signSIS-GUI هست. مثل آب خوردنه...

صفحه اصلی به چهار شکل قابل تنظیمه. حتی میتونین مثل دیفالت خود سیمبیان بزارینش که البته من ازون خسته شدم. به جای اون میشه یکی از TAB های فعلیش رو داد به شورتکات ها و تعداد بیشتری شروتکات (8تا) توش گذاشت.... ماله خودش خیلی جذابه
    میتونین آکواریوم ویواز پرو یا شبیه ساز ساعت HTC رو بزارین واسه صفحه اصلیش. فایلهاش رو آپلود کردم. من که شدیدا به این دوتا علاقه دارم. شبیه ساز ساعت HTC اینتراکتیوه و با کلیک رو جاهای مختلفش حالتاش عوض میشه
    آکواریوم هم سه جهته کار میکنه و تو ساعات مختلف روز رنگش عوض میشه...

کد:
    کد:
    البته ازین چیزا زیاده... من گلچینشون کردم...

ورژن بارها گفته شده.... در حده میلیون... یه سرچ بزنین صواب داره.
    با زدن ستاره - مربع - 0000 - مربع ورژن firmware نمایش داده میشه. اگه چیزی به غیر از R2CA024 باشه یعنی آپدیت میخواد. چیزی هم اضافه نمیشه. فقط پایداری عملکرد نرم افزار گوشی بهبود پیدا میکنه.

واسه شارژ میشه از برنامه استفاده کرد. batteryLife یا iON battery بد نیستن. من چون همیشه با بلوتوث به لپتاپم متصلش کردم با پی سی سوییت چک میکنمش. گوشه بالا سمت راست نشون میده...

برنامه های جاوا رو هم گاهی تمام صفحه میاره... ولی من راهی پیدا نکردم واسه اینکار... چون اصلا جاوا استفاده نمیکنم...

6. 4 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای انجمنهای فارسی متاسفم که هدفشون راه افتادن کار کاربرا نیست و فقط میخوان کاربرا رو تو محدوده اختیارات خودشون نگه دارن...
    این چندمین انجمنیه که میبینم اتوماتیک لینک جاهای دیگه رو پاک میکنه...
    به هر حال برای دسترسی به لینک پاک شده بالا عبارت "صفحه کلید qwerty با پشتیبانی کیبورد فارسی بدون تغییر زبان" رو توی گوگل سرچ کنین، همون لینک و مشابه های اون رو میده... جای بسی شکر داره که گوگل هنوز خصلت خصاصت و انحصار طلبی نداره ...

8. 7 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من سیم تلوزیون رو خودم جدا خریدم ! 5 تومن ! محافظ ال سی دی رو مجانی داد . فکر نمیکنم اینی که من الان دارم بیشتر از 2 هزار تومن ارزشش باشه ! کیفشم بابتش خودت رو ناراحت نکن ! باتری رو من هنوز چک نکردم نمیدونم از کجا میشه فهمید اصله یا نه . ولی من معمولا بعد از خرید اعصاب خودم رو خراب نمیکنم !
    شما هم حرص نخور برادر ! هدفون که بخای باهاش موسیقی گوش بدی ds-970
    معمولی gV-435 که البته الان گرون شده !
    هر دفعه پکهاش مختلفه
    وقتی من گرفتن 430 تومن کابل تی وی نداشت
    ریدر هم نداشت
    کیف هم نداشت
    محافظ صفحه هم نداشت
    کابل تی وی هم نداشت
    در حالی که بعضی از دوستان گرفتند و اینارو داشت
    به نظر من اصل کار خود گوشی هست
    مثلا باطری اصل باشه بهتر از اینه که موارد بالا را داشته باشه
    هدفون خودش هم بدرد بخور نیست زیاد و معمولیه
    منم بایستی یکی بخرم
    دوست دارم بلوتوث بگیرم
    ===
    چند ت اسوال دیگه :

توی قسمت مدیاپلیر عکسا رو قاطی نشون میده . نمیشه کاری کرد فولدر فولدر همونطوری که توی مموری درست کردیم نشون بده ؟
    همین موضوع در مورد قسمت موسیقیش هم صادقه . یعنی نمیشه بزنیم فولدر فولدر پخش کنه ؟
    یا برای هر دوی اینها احتیاج به برنامه ای جدا هست ؟ اگه به برنامه احتیاج داره چه برنامه خوبی پیشنهاد میکنید ؟ (لطفا ساین شده باشن چون من بلد نیستم -- یا ساین کنم ! )

توی صفحه آبی اصلی نمیشه شورتکاتی چیزی گذشات ؟ خیلی صفحه خالیه ! یا حداقل ساعت دیواری بزرگی یا همچین چیزی نداره ؟
    چطوری میتونم بفهمم فریمور گوشیم چیه و نیاز به آپیدت داره یا نه ؟ با آپدیت چه چیزایی بهش اضافه میشه ؟
    ===
    نرم افزارهای جاوا رو نمیشه کاری کرد تمام صفحه اجرا کنه ؟
    ===
    میزان درصد باقی مونده شارژ رو چطوری میشه فهمید ؟ روش که نمیشه کلیک کرد !
    ===
    ===
    فعلا همین ! اگه یادم بیاد بازم ویرایش میکنم ! ببخشید اگه زیاده !
    برای نمایش عکس 2 برنامه زیر عالی هستند
    Resco.Photo.Viewer
    Nokia Image Exchange
    اینم بد نیست :‌Nokia Photo Browser
    برای اجرای آهنگها از پوشه و ... هم بهترینش powermp3 هست
    اما صفحه اصلی گوشی
    پیام هم گفتند
    ویواز خوشبختانه محیط بهتری نسبت به بقیه گوشیهای سیمبیان داره
    بهتررین حالش اینا هستند :
    تب اول : شرت کات برای کنتاکتها
    تب دوم : انتخاب یک ساعت از نوع فلش
    تب سوم : مال من فلش از نوع تقویم شمسی هست
    تب 4 : همون تب نمایش عکسها
    تب اخر : شرتکاتها که میتونین عوض کنین همشو

در کل خیلی عالیه
    شما میتونین هر فلش را بدون محدودیت بزارین پشت ضمینه
    تا حالا گوشی دیدن چنین قابلیتی داشته باشه ؟
    همشون اسکرین سیور ضخیرش میکنند
    راستی یه عاللمه فلش هست میتونی با یه سرچ ساده بیابی
    کافیه عبارت زیر را در گوگل سرچ کنی : flash cloc و غیره ....
    من چند تا فایل فلش که استفاده میکنم را ضمینه سایت کردم
    پسوردش : golmohammadi
    فایل فلش widget1 همون تقویم شمسی هست
    حتما ازش استفاده کنید
    فقط یه ایراد داره یک روز باید یه بار ریست کنید گوشی تا تاریخ عوض بشه

خوب بعد 3 ماه و 20 روز ویواز هم به تاریخچه ی گوشی هایی که داشتم پیوست
    خداحافظ ویواز
    My Phone History
    K510 ==>K800 ==>W610 ==>S500 ==>W830 ==>J100 ! ==>W910 ==>N95 ==>N78 ==>W960 ==>5800 ==>N85 ==>W595 ==>Vivaz
    ==>بعدی نامعلوم
    به سلامتی
    برندش بعدی هم مشخص نیست ؟
    یچه ها یه خبر خوب واستون دارم ، بزودی ورژن جدید برنامه هلوو او ایکس میاد که میتونه ویوازو -- کنه ، البته به زودی ...
    هرچند بعیده ولی ما که از خدامونه

برای انجمنهای فارسی متاسفم که هدفشون راه افتادن کار کاربرا نیست و فقط میخوان کاربرا رو تو محدوده اختیارات خودشون نگه دارن...
    این چندمین انجمنیه که میبینم اتوماتیک لینک جاهای دیگه رو پاک میکنه...
    به هر حال برای دسترسی به لینک پاک شده بالا عبارت "صفحه کلید qwerty با پشتیبانی کیبورد فارسی بدون تغییر زبان" رو توی گوگل سرچ کنین، همون لینک و مشابه های اون رو میده... جای بسی شکر داره که گوگل هنوز خصلت خصاصت و انحصار طلبی نداره ...
    لینکهای بالا مشکلی نداشتند
    و من دانلود کردم
    راستی این ساعت htc با ضمینه مشکی را نداری؟
    اه اینطوری با تم مشکی ویواز که عاشقشم ست میشه و عالی ...
    Last edited by golmohammadi; 20-08-2010 at 14:08.

10. 6 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

به نظرتون من ويواز پرو سفيد بگيرم يا مشكي؟
    كدومش شيكتره؟
    سفيدش زود كثيف نميشه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلیقه ای هست
    به نظر من مشکی خوبه

13. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ممنون از دوستان به خاطر کمکها و مطالب مفیدتون مخصوصا جناب golmohammadi و آقا پیام .

این فایلای فلش خیلی جالب هستن ! خیلی حال کردم باهاشون ! من فکر میکردم اون تب های بالا رو نمیشه عوض کرد ! واقعا عالیه !

3 سوال :

چطوری میشه به اسمس های روی سیم کارت دسترسی پیدا کرد ؟

چطوری میشه دید چه برنامه هایی باز هستن تا اگه نیازی بهشون نباشه ببندیمشون ؟ توی سرعت تاثیری دارن ؟

بهترین برنامه gps واسه ویواز که دردسر چندانی نداشته باشه Nokia Ovi Maps هست ؟
    Last edited by vahid_civil; 20-08-2010 at 19:24.

15. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لینکهای بالا مشکلی نداشتند
    و من دانلود کردم
    راستی این ساعت htc با ضمینه مشکی را نداری؟
    اه اینطوری با تم مشکی ویواز که عاشقشم ست میشه و عالی ...
    اون لینک انجمن رو متاسفانه ادیت کردن... به هر حال ... بگذریم...
    زمینه سیاهشو ندارم متاسفانه. خودم خواستم ادیت کنمش، ولی رو گوشی قاطی کرد و درست اجرا نشد...
    اگه چیزه مناسبی گیر آوردم اینجا میزارمش...

ممنون از دوستان به خاطر کمکها و مطالب مفیدتون مخصوصا جناب golmohammadi و آقا پیام .

این فایلای فلش خیلی جالب هستن ! خیلی حال کردم باهاشون ! من فکر میکردم اون تب های بالا رو نمیشه عوض کرد ! واقعا عالیه !

3 سوال :

چطوری میشه به اسمس های روی سیم کارت دسترسی پیدا کرد ؟

چطوری میشه دید چه برنامه هایی باز هستن تا اگه نیازی بهشون نباشه ببندیمشون ؟ توی سرعت تاثیری دارن ؟

بهترین برنامه gps واسه ویواز که دردسر چندانی نداشته باشه Nokia Ovi Maps هست ؟
    قابلی نداشت....
    1) messaging>Options>Sim message
    2) با نگه داشتن دکمه منو برنامه های جاری نمایش داده میشن. این جزو خصایل سیستم عامل سیمبیان هست.
    3) به نظر من که OVI بهترینه. از بابت جزئیات و زیبایی اینترفیس و امکانات. اما با اسمارت کام هم کار کردم و دقت و سرعتش خوبه...

17. 2 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اون لینک انجمن رو متاسفانه ادیت کردن... به هر حال ... بگذریم...
    زمینه سیاهشو ندارم متاسفانه. خودم خواستم ادیت کنمش، ولی رو گوشی قاطی کرد و درست اجرا نشد...
    اگه چیزه مناسبی گیر آوردم اینجا میزارمش...

قابلی نداشت....
    1) messaging>Options>Sim message
    2) با نگه داشتن دکمه منو برنامه های جاری نمایش داده میشن. این جزو خصایل سیستم عامل سیمبیان هست.
    3) به نظر من که OVI بهترینه. از بابت جزئیات و زیبایی اینترفیس و امکانات. اما با اسمارت کام هم کار کردم و دقت و سرعتش خوبه...
    بازم ممنون

2- چجوری میشه برنامه ای رو از توی اون لیست بست ؟ مثلا گاهی اوقات یه چیزی که مربوط به اینترنت میشه رو باز میکنم میخاد از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشه . خب من وایرلس ندارم و کنسل میکنم ولی کنسل نمیشه !!
    هی میخاد متصل بشه که گاهی مجبور میشم ریست کنم گوشی رو !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •