سلام آقا سینا لطفا منو add کنین برای modern warfare 2
yahoo id:mohebbinodej
nick name in game:mamal_gi
سلام آقا سینا لطفا منو add کنین برای modern warfare 2
yahoo id:mohebbinodej
nick name in game:mamal_gi
پس منم Add کنین Worldpcgame همه چیز
دارم GR , GA , XF , GM , HA , YA , ...
من اینارو دانلود کردم حالا نمی تونم مرحلهایش برم میشه راهنمایی کنید تا میرم بازی کنم 1 error میده می نویسه
inviled version![]()
با سلام بر شما کاربر محترم من هم دیروز این فایل ها رو دانلود کردم ولی این error اومد که یعنی اینکه شما باید اون نقشه ها رو درست جایگزاری نکردین ماله من که حالا درست شد باید درست در فایل --->
C:\Program Files/Activation/Modern Warfare2/Zone
جایگزاری کنین ... دقت داشته باشین که نباید داخل فایل Zone باز هم فایل Zone وجود داشته باشد
در ضمن شما وقتی می خواهین فایل ها رو Extract کنین حتما باید خود اون نقشه ها رو Extract کنین
به همون مسیری که گفتم و در داخل پوشه Zone نباید باز هم فایل Zone وجود داشته باشد ...
موفق باشین ...
---------- Post added at 08:40 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
در ضمن بازی رو کرک هم بکنین و پچ بازی رو هم به همون جا یعنی :
C:\Program Files/Activation/Modern Warfare2
بریزین
به خاطر داشته باشین که همه این فایل ها رو باید دانلود کنین همه پچ بازی ، نقشه های DLC و کرک رو حتما باید دانلود کنین ...( درست Extract کنین لطفا ... )
GOWB wrote:اجنبی ها که جواب ندادن کسی میدونه؟
i have a problem with only one ip that the dhcp give me.if i get this ip x.x.x.a i cant be a host and game say its actualy down.but if i restart my modem and so i have x.x.x.b or c or d or.... i can be host.what i can do to fix this problem.usualy dhcp give me that x.x.x.a
ip.its not local ip.it valid ip.like 80.10.14.a
نرفتم اسپل چک کنم و دیکشنری هم استفاده نکردم.غلط املایی ها رو ببخشایید.توی این سایت پست زدم که متاسفانه خبری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
page 12
چه جوری باید اد کنیم کسی رو !؟!؟؟!
من این گزینه ی INVITE رو که می زنم کار نمیکنه !!!!!
کسی رو دعوت نمیکنی فقط باید سرور رو پیدا کنه و بازی کنی همین
Find Game
Mod Name
![]()
می خوام تشکر کنم ازت چه فکری میکنی واقعا خجالت آوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجوری میخوای روتر وزارت ارشاد رو حک کنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بد بخت.
کی من ؟ چی میگی ؟ من تا تونستم شما ها رو راهنمایی کردم ،
شعور داشته باش در ضمن این یک تست بود اگر هم میخوای کافیه یک تستی بکنم تا حالت جا بیاد فهمیدی احمق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)