اتفاقا این کاری که شما میگی کردم کلی آموزش هم تو یوتوب دیدم و بعد اینجا پست زدم ! اما این روش مثل اینکه مال من جواب نمیده نمیدونم مشکلم دقیقا چیه حالا بازم تست میکنم ببینم مشکل کجاست ممنون از کمکت ...

اتفاقا این کاری که شما میگی کردم کلی آموزش هم تو یوتوب دیدم و بعد اینجا پست زدم ! اما این روش مثل اینکه مال من جواب نمیده نمیدونم مشکلم دقیقا چیه حالا بازم تست میکنم ببینم مشکل کجاست ممنون از کمکت ...

سلام یه مشکل توی این ورژن جدید UDK دارم. 13-august-2010.
توی نمای perspective با گیر زیاد کار می کنه ولی توی بازی خوب هست. من نمی تونم یک مدل رو به راحتی جابه جا کنم ولی قبلا که مال ماه april رو داشتم این مشکل وجود نداشت..gif)
راستی یادم رفت بگم این برنامه فقط توی محیط brush wireframe خوب کار می کنه ولی توی بقیه نماها با گیر زیاد هست
Last edited by Sadegh 2007; 13-09-2010 at 08:07.

ببین من یکی که چیزی نفهمیدم یعنی چه که گیر داره من هم تمام نسخه ها رو کار کردم ولی هنوز اشکالی نداشتم و ندیدم و نسخه به نسخه راحتتر شده و راحتتر تونستم باهاش کار کنم . شما گیر ت رو کامل توضیح بده!
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
udk ویدئو اموزشی دیگه ای نداره !

سلام
شما احتمال 90 درصد از سخت افزارته. مدل گرافیکت چیه؟
خواهش می کنم، راه که همونه که گفتم، قبلا خودم استفاده کردم.
فقط یه موردی، شما اصلا برا چی به این نیاز داری؟ 10 تا تکسچر برا یه مدل؟؟ توی صنعت بازی فقط 5 درصد مدل ها نیاز دارن بیش از یه تکسچر بهشون بدی، اونم نه 10 تاها، فوقش 4-3 تا تکسچر.
در ضمن شما مگه مدلت UV Mapping نشده که به این همه تکسچر نیاز داری؟
اینو می گم چون حتی اگه مشکلت هم حل بشه، پروژت Performance خیلی پایینی خواهد داشت. این بحث مربوطه به ساختار کارت گرافیک، ربطی به انجین نداره.
این الان سواله یا جمله خبری؟
فعلا بای..gif)

یک سوال دیگه ویدئو رسمی از انریل اسکریپت نیومده .
اون کتابه بود توی امازون اون چی اون هنوز جایی نیومد. منظورم رایگان .
راستی یه چیز رو یادم رفت یه جا شنیده بودم که می شه از امازون غیر قانونی و مجانی دانلود کرد کسی چیزی می دونه
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
علامت رو اشتباه زدم (؟) سوالیه

شما بی زحمت یه علامت سوال هم بذار. آدم نمی فهمه کدوم سواله کدوم جواب.
بیش از 12 ساعت ویدئو برای Unreal Script:
اون کتاب هنوز ریلیز نشده چه برسه به اینکه مجانیش بیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب شما باید بگی چیارو داری که بهت بگم دیگه چی هست.
تا بعد..gif)

eat3d:cascade ./eat3damegePilar / Eat3d-Lighting/ Gnomon.Materials/UDK-AnimationTreeUnrealDevelopenKitCompelet Touterial by 3d buzz/eat3d UnrealKismetNew/ UnrealVfx و ویدئو های geodev این لیست کل چیز هایی که من دارم
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
راستی ادرسی سایت رو هم که دادی بالا نمی اد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
در مورد اون کتابه که می گین ریلیز نشده پس اون 45 دلاری که توی امازون هست چیه پیش فروشه .
منظورم این کتابه
UnrealScript Game Programming All in One

Last edited by silsin; 13-09-2010 at 09:41.

شما حدود 1/3 ویدئو ها رو بیشتر نداری. بقیه رو لیست می کنم، دیگه پیدا کردنش با خودت:
- Micahpharoh Tutorials
- Eat3D - Next Gen Texturing
- Geodav - FaceFX
- Eat3D - UDK
- Epic Games - Skeletal Mesh Pipeline
- Epic Games - VTM
- Wildicv - Unreal Script
- Raven - Complete Video Tutorials
- Gnomon - Intro To UDK
- Forecourse - Unreal Script
- Forecourse - Scaleform
- Henrik - Scaleform
- Scaleform Official Tutorials
- 3D Buzz - UE3
- Eat3D - UDK Lighting & Post Processing
- Advanced Mesh Paint Tutorials
ممکنه چیزی از قلم افتاده باشه، تا جایی که یادمه همیناست. فعلا..gif)

هه هه، پیش فروش نیست، این کتاب 4 سال پیش ریلیز شده ولی:
1. مال Unreal 2 هست.
2. یه نگاه به کامنت های آمازون بنداز، همه گفتن حیف که این آمازون نمی ذاره به یه کتاب ریتینگ 0 بدیم.
شما که تا اونجا می ری تحقیق می کنی، یه نگاه به تاریخ ها هم بکن.
کتابی که قراره برا Unreal Script بیاد، رو 3DBuzz نوشته، و تا حالا 6 تا تاریخ برا ریلیزش تعیین شده و هی عقب افتاده، از من می شنوی روش حساب باز نکن.
پس فعلا..gif)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)