ولی فکر کنم منظورش تنظیمات پیشرفته گرافیک بازیه , ربطی به سه بعدی دیدن و عینک نداره !
ولی فکر کنم منظورش تنظیمات پیشرفته گرافیک بازیه , ربطی به سه بعدی دیدن و عینک نداره !
Last edited by Bobby Sands; 20-05-2011 at 17:08.
نه دوست عزیز دقیقا به سه بعدی دیدن و عینک ربط داره.ولی فکر کنم منظورش تنظیمات پیشرفته گرافیک بازیه , ربطی به سه بعدی دیدن و عینک نداره !
مثل بازی آواتار که اینجوری بود.
وقتی فعالش میکنی بازی جوری میشه که باید با عینک سه بعدی ببینی.
فقط من موندم اگه عینک سه بعدی بزاریم سه بعدی میبینیم !؟
یعنی ربطی به مانیتور نداره ؟
پس مانیتورای سه بعدی چین ؟![]()
مجید جان دو نوع داریم 3d
یکی همون روش آبی قرمز هست که بایه عینک دست ساز جلدی میشه دید . نیاز به هیچی نداره اما خب پدر چشم و سر رو در میاره . سر درد شدید
یکی که خرج داره اینه که یه پکیج 3d nvidia میخرید که شامل یه wireless sender یه عینک و باید کارت گرافیکتون ساپورت کنه .
بعد یه مونیتور 120 هرتز باید بخرید
بعد با اون میتونید 3d بازی کنید که هیچ ضرری نداره . اما خب خرج زیادی داره .
خب این حالت 3D که واسه این بازی فعاله با کدوم جواب میده ؟
هر دو حالت ؟
حالت اولو اکثر بازیا ساپورت میکنند . حالت دوم هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. اون خروجی کارت گرافیک فرق داره .
شما یه تست کن . اگه قرمز آبی بود یعنی حالت اوله یه عینک بخر میتونی بازی کنی ولی عواقب داره کلا
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
راستی یکی یه سیو 100% بده . توی لود کردن مرحله یکی-دوتا مونده به آخر مشکل دارم به خاطر همین میخواماز چک پوینت بعدی شروع کنم اگه نشد باید مرحله رو رد کنم.
در حالت 3D به گرافیک فشار میاد مخصوصا تو صحنه های سنگین
زیاد 3D بازی نکیدکارت گرافیکتون باید بازی رو ساپورت کنه
تا بتونی 3D بازی کنی با همین عینک های آناگلیف (قرمز و آبی )هم میشه
ولی درایور 3D رو باید نصب کنی بعد تو تنظیمات گرافیک حالت 3D رو فعال کنی.
تا بازی 3D اجرا بشه.
بچه ها تو کامپیوتر میشه این بازی رو انلاین مجانی بازی کرد؟
نسخه بازي كه من دارم كم حجم شده است و فيلمها و دموها رو نداره
من يه جائي رسيدم كه يه سري موجود نامرئي را بايد بكشي بعد بري تو يه سوراخ بزرگ بعد ميگه دكمه موس سمت راست رو بزن بعد چپ بعد راست بعد بالا بعد پرش و يهو از بازي مياد بيرون و ميره تو منوي اصلي؟
آيا بازي تموم شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)