دوست گلم من کی گفتم که کیفیت صفحه نمایش ایسوس بده یا اذیت میکنه.لطفآ پست من رو با دقت بخونید.![]()
دوست گلم من کی گفتم که کیفیت صفحه نمایش ایسوس بده یا اذیت میکنه.لطفآ پست من رو با دقت بخونید.![]()
با سلام به دوستان
و تشکر از آقایان Vioman و x-lichking بابت تحلیل های مفیدشون.
من هم در انتخاب بین N61 و F115 و F116 مردد هستم.
معمولا شرکتهای سازنده همه چیز رو تو یه محصول قرار نمی دن تا محصولات دیگه هم فروش داشته باشه.
البته F115 خیلی بهتر از F116 به نظر میاد.: from Vioman
Win7 Index نشون می ده که تقریبا برعکس این مطلب صحت داره. نظرتون چیه؟
Sony VAIO VPC-F116FG
processor : 7.0
ram : 7.4
graphic : 6.7
gaming graphic : 6.7
hard disk : 6.5
Sony VAIO VPC-F115FM
processor : 7.0
ram : 7.3
graphic : 6.5
gaming graphic : 6.5
hard disk : 5.8
مگه من گفتم شما گفتین که بده ؟
نظر خودم بود این ..
البته توی تمام سایت های ریویو هم از کیفیت صفحه نمایشش مخصوصا برای بازی ایراد گرفته .
در کل اگر که بد منظورم رو رسوندم شرمنده .
این فقط نظر خود من بود چون کیفیت صفحه نمایشش حتی به وسترو 1510 هم که الآن من دارم نمیرسه .
موفق باشید .
این امتیاز هایی که توی این سایت هست ( بخش امتیاز ویندوز سون همین انجمن ) و مربوط به 116 هست توسط دوست خوبم جناب Kiss You گذاشته شده .
ایشون هاردشون رو عوض کردند .
به خاطر همین امتیاز هارد شده 6.5 و در ابتدا 5.9 هست .
در ضمن کارت گرافیک هم 6.5 هست ولی با آپدیت دریاور میرسه به 6.7 .
فقط من هم توی اختلاف 0.1 هارد و رم موندم .
البته شاید مدل هارد فرق داشته باشه با 115 ولی مطمئن باشید 115 قوی تر از 116 هست .
الآن 113 هم امتیاز رمش 7.4 هست در حالی که از 115 ضعیف تره .
من هنوزم درباره چیپست این 115 شک دارم .
توی نامگزاری هم یه جاییش می لنگه .
چرا همشون FX هستند اونوقت این شده FM ؟
از پشتیبانی سونی پرسیدم نتونست جواب بده و چرت و پرت تحویل داد .
من ایسوز رو کلا از انتخاب هام حذف کردم .
حالا بین 116 البته FG و 115 موندم .
تفاوت قیمتشون حدود 100 تومان هست و 116 به خاطر 3 سال گارانتی گرون تره .
موفق باشید .
سلام...وایومن جان خییلی تعصبی برندارو مقایسه میکنه..چون خودش asus داره فقط از این برند تعریف میکنه..من ندیدم وایومن یک بار یه دونه از مشکلای لپتاپ خودشو مطرح کنه..همه میدونن که الان سونی بهترین برند تو ایران و به بدرد بازی هم میخوره اگه مدل با کارت گرافیک بالا بخری..خواهشا بحث کارشناسی کنید نه اینکه فقط از لپتاپ خودتون دفاع کنید...با تشکر
دوست عزیزم وایو من هم از طرفداران سونی هستند .
اما وقعا ایسوز واسه بازی عالیه اما توی مسائل دیگه من که میگم به گرد سونی هم نمیرسه .
ایسوز کلا با تکنولوژی روز کار می کنه ولی سونی یکم دیر به تکنولوژِ های جدید توجه می کنه مثل همین کارت گرافیک یا چیپست مادربوردش که البته چیپست رو همون بهتر که عوض نکرده چون هر چند چیپستش جدید نیست ولی قوی تر از چیپست ایسوز هست .
ای کاش سونی هم از یه گرافیک بهتر استفاده می کرد اونوقت دیگه هیچ برندی حتی اپل هم به گردش توی این رینج نمی رسید ولی حیف که خراب کرد ..
موفق باشید .
الان سری EB کارت گرافیکش عالیه..ATI5650
چرا میگید کارت گرافیک خوب نداره؟؟؟
منظورم سری F بود .
در ضمن قوی ترین کارت گرافیکی که سری EB می خوره 5470 هست .
اونوقت شما رو چه اصلی میگید 5650 ؟
فعلا قوی ترین کارت گرافیک سونی 4650 هست در سری FW که تولیدش دیگه متوقف شده و بعد از اون 330M هست .
البته 5650 هم از 5730 یکم ضعیف تره و رابطشون مثل 330 و 4650 هست .
موفق باشید .
شما یکم اطلاعاتت قدیمی.. EB15 گرافیکش 5470..ولی EB17 گرافیکش 5650 ..در ضمن اختلاف 5650 با 5730 خیلی خیلی کمه ..تو خود نوت بوک چک هم ببینی اختلاف ردشون 2 تاست که اصلا محسوس نیست..TANX
حق با شماست .
من EB17FX رو چک کردم که مخصوص آمریکا هست و توی اون نیست و کلا برای آمریکا با این کرت گرافیک تولید نشده .
ولی مثل این که برای آسیا زدن EB17FG .
ما هم که نگفتیم 5650 خیلی از 5730 ضعیف تره .
گفتم ضعیف تره که هست دیگه نگفتم چقدر ضعیف تره ..
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)