تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 323 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    میشه آدرس بدین
    من که هرچی گشتم پیدا نکردم
    با تشکر
    پیشنهاد می کنم اصلا اینکار رو نکنید
    البته این دوستمون با این کار مشکل جی پی اس رو حل کرده و فایلهای کوک رو استفاده کرده که واسه ه+ک همین کار انجام میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

گوشیه من منو به زبان فارسی هم داره ولی تو یه سایت خارجی نوشته بود

فارسیو ساپورت نمیکنه راهنمایی کنید

علت اینکه یه سری برنامه های v5 رو گوشی نصب نمیشه چیه

من میخام گوشیو اپدیت کنم تا حالا این کارو نکردم میشه راهنمایی کنید واسه

دانلود اپدیت گوشی چه کار باید کنم

ممنون از همتون
    به تفضیل و به غایت کامل در حدود چند صفحه قبل برای چندمین بار واسه دوستان توضیح دادم یه حدود 10 صفحه قبل بگرد اگه بازم سوالی داشتی بپرس تا بگم
    چون کار ضروری دارم نتونستم دوباره توضیح بدم ولی تا 10 صفحه قبل حتما پیداش می کنی نشد بازم شب میام ان شا الله واست می گم

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    دوستان مدل 8 گیگش اومده به نظره شما 8 گیگ حافظه کافی هست یا نه؟

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جواب سوال های قبلیو گرفتم

فقط در مورد نحوه اپدیت و فرم ویر گوشی به توضیحاتی بدین ممنون میشم

و از کدوم سایت باید واسه اپدیت اقدام کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    خیر هنوز نیومده همینایی هم که تو ببازار بودن اکثرا تخمشو ملخ خورده! 8 گیگ 16 گیگ 32 گیگ هیچ فرقی جز در بودجه ندارند نوکیا سیاست 16 گیگی رو واسه این تو آسیا روانه کرد که خریدار 32 گیگ نبود! حالا ببین بودجت چقدره

در مورد اینکه 8 گیگ کافی باشه یا نه باید بگم 8 هم زیاده! البته یه حدود 2 گیگ رو واسه نقش ههای جی پی اس و موزیک های پیش فرض گوشی و یه مقدار واسه FAT مموری مصرف خواهد شد که شاید 6.5 اون در دسترس باشه. بازم ای نمقدار واسه موسیقی و عکی فکر کنم خیلی خوبه و زیاده!

البته یه نکته رو هم بگم که بلوتوث 8 انگار 2.1 هستش

5. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

حدود 2 گیگ رو واسه نقش ههای جی پی اس و موزیک های پیش فرض گوشی و یه مقدار واسه FAT مموری مصرف خواهد شد که شاید 6.5 اون در دسترس باشه.
    قسمت قرمز رو متوجه نشدم داداش! کمی بیشتر توضیح بده لطفا!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

جواب سوال های قبلیو گرفتم

فقط در مورد نحوه اپدیت و فرم ویر گوشی به توضیحاتی بدین ممنون میشم

و از کدوم سایت باید واسه اپدیت اقدام کنم
    آن لاین میخوای آپ دیت کنی یا آف لاین؟
    اینترنت پر سرعت داری؟ واسه آن لاین
    نرم افزار فونیکس داری برای آپ دیت آف لاین؟ (واسه فایلهای فریم ویرت بازم اینترنت میخواد)

بهترین ساده ترین و راحت ترینش همین آن لاینه
    برنامه آپ دیتر نوکیا رو از اینجا دانلود کن
    کد:
    بعد اینکه دانلود کردی نصبش کن
    شارژ گوشیت باید کامل و وفل باشه و پروفایل گوشیت حتما جنرال باشه و اصلا نباید از گوشی استفاده ای بشه برای اجتناب از تماسهای ناخواسته گوشیتو به یه شماره ای دایورت کن!

اگه عکس فیلم پیامک یا دفتر تلفن ویا هر چیز مهمی که تو گوشی داری حتی اگه تنظیماتی که رو گوشیت کردی و اونو واسه خودت سفارشی کردی رو میخوای بعد نصب فریم ویر دوباره داشته باشی حتما توسط برنامه Ovi SUITE از گوشیت بک آپ یا پشتیبان بگیر.
    کد:
    با کابل گوشی رو وصل کن. حالت پی سی سویت رو انتخاب کن تو گوشی و برنامه NSU: NOKIA SOFTWARE UPDATER رو اجرا کن. اجازه بده گوشیتو شناسایی کنه و عکس گوشیتو بیاره. پیام ها رو دنبال کن . ورژن فریم ویری که رو گوشیت نصبه رو برات نشون می ده و ورژن جدیدی که موجود ه رو همچنین! بزن آپ دیت کنه البته فایلهاش حدود 138 مگابایت هستش که حتما ADSL میخواهد. اگه اینترنت 512 داشته باشی پروسه دانلود کمتر از نیم ساعت طول می کشه. بعد اینکه کل دانلودها که حدود 6 یا 7 تا فایله انجام شد اتوماتیک رو گوشیت شروع به نصب خواهد کرد اصلا به گوشی دست نزن از اول اینکه وصل کردی تا آخرش تا اینکه خودش بگه

بعد اینکه تمام شد بای ددو سه تا برنامه نیامند گوشی رو آپ دیت کنی
    اول باید بگم بعد اینکه فریم ویر نصب شد برنامه Maps رو اجرا کن پیام Disclamer رو تاید کن بعد اینکه وارد برنامه شد بیا بیرون

حالا برنامه OVI SUITE رو اجرا کن برو سر برگ Update و از اونجا 8 تا برنامه هستش که بجز SHAZAM همه اونا رو تیک دار کن و نصب کن تو گوشی. بعد این کار برای تایید بیشتر گوشی رو جدا کن دوباره برنامه map رو اجرا کن وارد برنامه شو و بیا بیرون بعد دوباره گوشیتو وصل کن(یادت نره همیشه مد pc suite ) حالا برو سربرگ maps بعد از بین قاره ها آسیا و کشور ایران رو انتخاب کن 27.1 نقشه ایرانه و سپش تگ Voice رو انتخاب کن و farsi Femel رو انتخاب و نصب کن که 6.8 مگ هستش و اونم نصب کن

تمام شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قسمت قرمز رو متوجه نشدم داداش! کمی بیشتر توضیح بده لطفا!؟
    FAT: File Allocation Table به معنی جدول تخصیص دهی فایلی که جدیدا البته نه زیاد جدید NTFS (NTFS (New Technology File System)
    standard file system of Microsoft Windows NT (Computers)
    )هم اومده البته ویندوز های ایکس پی به بعد میشناسنش و رو مموری ها جواب نمی ده

فت 16 مال داس بود
    فت 32 مال ویندوز به بعد که واسه ویندوز های NT و XP به بعد اجازه کلاستر های 64 کیلیویی رو هم تو پارتیشن بندی میداد

این فت یه مقدار از حافظه رو موقع فرمت کردن پارتیشن یا مموری به خودش اختصاص می ده یه مثال ساده بزنم فوری درک کنی! یه هارد 500 گیگ بگیر بزن به کامیپتوتر و بری به برنامه های پارتیشن بندی یا برنامه های سیستم اینو خواهی دید این مقدار رو مثلا 490 مثلا نشون میده شایدم پایین تر این همونه!
    مثلا مموری 2 گیگ بگیری واست 1.9 نشون خواهد داد
    اگه توضیحات زیادی لازم بود بفرمایید در خدمتتونم

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

FAT: File Allocation Table به معنی جدول تخصیص دهی فایلی که جدیدا البته نه زیاد جدید NTFS (NTFS (New Technology File System)
    standard file system of Microsoft Windows NT (Computers)
    )هم اومده البته ویندوز های ایکس پی به بعد میشناسنش و رو مموری ها جواب نمی ده

فت 16 مال داس بود
    فت 32 مال ویندوز به بعد که واسه ویندوز های NT و XP به بعد اجازه کلاستر های 64 کیلیویی رو هم تو پارتیشن بندی میداد

این فت یه مقدار از حافظه رو موقع فرمت کردن پارتیشن یا مموری به خودش اختصاص می ده یه مثال ساده بزنم فوری درک کنی! یه هارد 500 گیگ بگیر بزن به کامیپتوتر و بری به برنامه های پارتیشن بندی یا برنامه های سیستم اینو خواهی دید این مقدار رو مثلا 490 مثلا نشون میده شایدم پایین تر این همونه!
    مثلا مموری 2 گیگ بگیری واست 1.9 نشون خواهد داد
    اگه توضیحات زیادی لازم بود بفرمایید در خدمتتونم
    عزیز، من می دونم FAT چی هست! اینم میدونم که مخفف چی هست!

ولی تعجب میکنم که شما چطور از چیزی اطلاع ندارید ، دارید بصورت اشتباه به دیگران توضیح میدید!

اون فضایی که میگید کمتر نشون میده ربطی به FAT/NTFS/... نداره!

مثال:
    مموری 32GB گوشی N97 حدود 29.8GB نشون میده!
    دلیش اینه که سیستم های کامپیوتری و موبایل هر کیلو رو 1024 در نظر میگیرند نه 1000!

یعنی وقتی شما 32GB فضا داشته باشید شما 32,000,000,000 بایت فضا دارید! و وقتی شما 3 بار به 1024 تقضیم کنید دقیقا 29.8 به دست میاد!
    32,000,000,000 تقسیم بر 1024 = 31,250,000
    31,250,000 تقسیم بر 1024= 30517.5
    30517.5 تقسیم بر 1024=29.8

یعنی FAT فضایی برای خودش اختصاص نمیده!

12. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی تعجب میکنم که شما چطور از چیزی اطلاع ندارید ، دارید بصورت اشتباه به دیگران توضیح میدید!

مثال:
    دلیش اینه که سیستم های کامپیوتری و موبایل هر کیلو رو 1024 در نظر میگیرند نه 1000!

یعنی وقتی شما 32GB فضا داشته باشید شما 32,000,000,000 بایت فضا دارید! و وقتی شما 3 بار به 1024 تقضیم کنید دقیقا 29.8 به دست میاد!

---------------
    کاملا درسته و تایید می شه با تشکر

14. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مثال:

واقعا کیف کردم از محجاسباتت
    با محاسباتی که خودمم انجام دادم درست جور درمیاد ولی یکی دوتا سوال پیش میاد
    1.اینکه جدول تخصیص دهی فایلی بعد فرمت فضای هارد رو کم میکنه نه قبل فرمت! پس باید قبول کرد که فت فضایی رو برای اختصاص دهی خودش از هارد میگیره! چون باید جایی باشه که اطلاعات فایلی در اونجا ذخیره بشه و به همین خصوص استفاده از کلاستر های 64 کیلویی نیز پیشنهاد شده!! قبل فرمت با محاسبات شما جور درمیاد
    2. با علم بر اینکه هر کیلیو در کامیپتر 2 به توان 10 یا همون 1024 هستی شما چرا 32 گیگ رو در 1000 ضرب می کنید بعد تقسیمات متوالی بر 1024 می کنید!!!! در کایپتر و مبنای باینری 1000 نداریم که! 32گیگ هم وقتی می گن گیگابایته نه گیگا تومن پس باید 1024 مد نظر باشه

تعجب میکنم که شما چطور از چیزی اطلاع ندارید ، دارید بصورت اشتباه به دیگران توضیح میدید!

این لحن برخورد فکر کنم اصلا مناسب و در شأن شما نباشه. بر فرض اشتباه از منه و شما درست فرمودید بازم این راهش نیست! استاد

سلام
    مدل 8 گیگ اومده ایران. با گارانتی پارسه یا همون بهتر بگم یه نوع قاچاقی حدود 335 تومنه که شاید تو بازار یکم ارزون تر هم گیر بیاری ولی اصلا خریدش به صلاح نیست چون قیمت 16 گیگش هم اینقدره البته 16 گیگ یکم گرون تر شده انگار آخه یدوره ملخش تخمشو خورد دوباره اومده میکشه پایین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •