تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 165 اولاول ... 63113153159160161162163164165 آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

البته تیم امید بازی رسمی داره دوستانه نیست.

خب میشد حدس زد برزیل برنده بشه به قول یکی از دوستان معلوم شد اوائل مسابقات قدرت واقعیشونو نشون ندادن و جلوی ما با آمادگی همیششون ظاهر شدن که البته جای تبریک داره که تو هر ست بچه ها نهایت تلاششونو کردن و با اختلاف پوئن پایین باختن تیم برزیل میره برای قهرمانی
    ما هم برای پنجمی کار دشواری جلوی بازنده بازی تیمهای ایتالیا و آرژانتین و بعد از اون در صورت برد در برابر برنده بازی تیمهای بازنده! در دو بازی هند روسیه و ترکیه فرانسه داریم
    مسابقات جام جناب رئیس جمهور قزاقستان بازیه رسمیه ؟؟
    .................................................. ......................
    من یه عقیده دارم یا اول بشو یا دوم .. نهایتا سوم (اونم فقط تو مسابقات جهانی ).. دیگه خداییش پنجمی اهمیت نداره واسمگرچه آرژانتین رو یبار بردیم بازم میتونیم ببریمش .

2. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم موافقم در صورت پنجم شدن هم زیاد این مقام به چشم نمیاد اما انصافاً باید این بچه ها رو حمایتشون کرد اینها سرمایه های نسل بعد والیبال ما هستن تیم قدرتمند فعلی بزرگسالان ما هم همین مسیر رو طی کرد و بهشون بها داده شد حالا اگر به همینها بها داده بشه و درامد خوب شرایط تمرین خوب لیگ خوب و ... بهشون داده بشه حتی اگر هشتم هم بشن چند سال بعد میتونن تو رده بزرگسالان بهترین های دنیا هم باشن چرا که رده ها با هم فرق داره الان همین هند یکی از تیمهای همیشه قدرتمند تو رده جوانان بوده اما در بزرگسالان حرفی برای گفتن نداشته چون شرایط لازم برای کامل شدن بازیکنا تو کشورشون نیست اما در کشور ما خداروشکر برای تیم بزرگسالان داره کارهای خوبی میشه که روز به روز هم بهتر باشن البته به نظر من وجود ولاسکو در کسب نتایج اخیرمون 90 درصد نقش داشته و این مرد رو باید حفظ کرد
    به هرحال حرفم در مورد جوانان هست و امیدوارم تو بازی های بعد موفق باشن و با روحیه ای بهتر برگردن و ایشالا مسئولا هم مثل شما فکر نکنن! و به خاطر دوم سوم نشدن این جوونای زحمتکش رو ناامید نکنن
    من که خیلی دوستشون دارم و انصافاً جدای از نتیجه ها تیم خوبی داشتیم امسال

4. 2 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

منم موافقم در صورت پنجم شدن هم زیاد این مقام به چشم نمیاد اما انصافاً باید این بچه ها رو حمایتشون کرد اینها سرمایه های نسل بعد والیبال ما هستن تیم قدرتمند فعلی بزرگسالان ما هم همین مسیر رو طی کرد و بهشون بها داده شد حالا اگر به همینها بها داده بشه و درامد خوب شرایط تمرین خوب لیگ خوب و ... بهشون داده بشه حتی اگر هشتم هم بشن چند سال بعد میتونن تو رده بزرگسالان بهترین های دنیا هم باشن چرا که رده ها با هم فرق داره الان همین هند یکی از تیمهای همیشه قدرتمند تو رده جوانان بوده اما در بزرگسالان حرفی برای گفتن نداشته چون شرایط لازم برای کامل شدن بازیکنا تو کشورشون نیست اما در کشور ما خداروشکر برای تیم بزرگسالان داره کارهای خوبی میشه که روز به روز هم بهتر باشن البته به نظر من وجود ولاسکو در کسب نتایج اخیرمون 90 درصد نقش داشته و این مرد رو باید حفظ کرد
    به هرحال حرفم در مورد جوانان هست و امیدوارم تو بازی های بعد موفق باشن و با روحیه ای بهتر برگردن و ایشالا مسئولا هم مثل شما فکر نکنن! و به خاطر دوم سوم نشدن این جوونای زحمتکش رو ناامید نکنن
    من که خیلی دوستشون دارم و انصافاً جدای از نتیجه ها تیم خوبی داشتیم امسال
    برادر والا منم دوسشون دارم .. حالا من یچیزی گفتم شما زیاد دیگه جدی گرفتی وگرنه در این شکی نیست که باید ازشون حمایت بشه و سرمایه های ملی هستند اما منظورم اینه از نظر من انتخاب مقامهای سوم به بالا در ورزشهایی مثل والیبال یا بسکتبال مسخرست .
    فوتبال از این لحاظ خیلی بهتر عمل میکنه . اول . دوم .سوم والسلام .

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کدوم یکی از بازیا ؟!
    الان سه تا تیم از ایران داره خارج از کشور با بزرگان دنیا بازی می‌کنه ...

یکی تیم ملی جوانانه، که تو ترکیه، تو رقابت‌های جهانی با برزیل تو مرحله یک چهارم نهایی بازی داشت و متأسفانه 3-0 باخت ... (تا اونجا همه تیما رو با اقتدار تمام برده بود)

یکی تیم ملی امید که فکر می‌کنم تو جام ریاست جمهوری قزاقستان داره بازی می‌کنه ...

آخریش هم تیم ملی بزرگسالانه که واسه چند بازی تدارکاتی رفته با روسیه داره بازی می‌کنه ... دو بازی اولش رو با قدرت برده
    بازی برزیل و ایران از سری مسابقات قهرمانی جهان زیر 21 سال بود..

اما ازون طرف هم تیم امید و بزرگسالان در مسابقات تدارکاتی تونستند روسیه رو شکست بدند .

قائمی متولد 68 هستش .قبلا تو جوانان هم بازی میکرد و تو جهانی اول شدن درسته ؟
    یک والیبالیست تا چند سالگی میتونه بازی کنه و امیدوار باشه تو تیم ملی بازی کنه ؟
    سن بالای تیم ملی چند سالشه و کی هستش ؟

راستی کدوم بازی ها قشنگن و پخش میکنه tv rish ؟
    بازی بعدی کی و چه ساعتی هستش ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فردا شنبه 12:30 دقیقه ایران آرژانتین
    ریش تیوی چیزی پخش نمکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازی ایران آرژانتین شروع شد
    من احساس میکنم امروز تیم آرژانتین رو شکست خواهیم داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایران جلو افتاد 19 16

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایران دو آرژ... صفر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

13. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب آرژانتین رو سه هیچ بردیم
    فردا ساعت 15 با برنده هند ترکیه بازی داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •