تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 432 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام ببخشید دوستان من پودمانی رشته انتخاب اولم که ای تی بود تو شهر خودمون قبول شدم .حالا از کی تا کی مهلت ثبت نامش هست باید به کجا مراجعه کنم> چه مدارکی میخواهد؟
    دوست من دست بجنبون که الانم دیر شده منم کارشناسی قبول شدم ولی مدارک حاظر نیست خدا کنه ثبت نامو تمدید کنن تو سایت سنجش نوشته دیگه

2. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    يه اطلاعات كلي در مورد دانشگاه هاي علمي -كاربردي ميخوام.منبعي سراغ داريد؟
    اينكه چه رشته هايي داره؟
    چه پيش نيازي ميخواد؟
    شهريه چقدره؟
    قبوليش چطوريه؟
    اعتبارش چقدره؟
    و....

ممنون ميشم اگر كمك كنيد

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست من دست بجنبون که الانم دیر شده منم کارشناسی قبول شدم ولی مدارک حاظر نیست خدا کنه ثبت نامو تمدید کنن تو سایت سنجش نوشته دیگه
    ممنون دوست عزیز من کاردانی ای تی قبول شدم کارشناسی نیستم و طبق این اطلاعیه تا 7/12/90 فرصت ثبت نام دارم دوست این دوستمون منو تو شک انداخت یخ چک بکنید ببینید اطلایع رو درست خودندم؟

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‌وسيله نظر پذيرفته‌شدگان نهايي كد رشته‌ محل‌هاي متمركز و اسامي پذيرفته‌شدگان مرحله اول كد رشته محل‌‌هاي نيمه‌متمركز پذيرش مقطع كارداني دوره‌هاي پودماني علمي‌ـ‌كاربردي بهمن ماه سال 1390 را به موارد ذيل معطوف مي‌دارد:

الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش علمي داوطلبان در كد رشته‌هاي متمركز هر يك از گروه‌هاي آموزشي مقطع كارداني دوره‌هاي پودماني بهمن ماه سال 1390 دانشگاه جامع علمي‌ـ‌كاربردي و نيز اولويت كد رشته محل‌هاي انتخابي و ظرفيت‌هاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان در هر كد رشته محل استخراج گرديده است.
    كليه پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي 2/12/90 لغايت 7/12/90 با در دست داشتن مدارك به شرح بند ‹‹ب›› اين اطلاعيه و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 40 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. ضمناً شروع كلاس‌ها متعاقباً از طريق مركز آموزشي مربوط به اطلاع خواهد رسيد.
    ب) مدارك لازم براي ثبت‌نام:
    1- 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ، تهيه شده در سال جاري.
    2- تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
    3- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
    4- اصل و تصوير گواهي‌نامه پايان تحصيلات متوسطه يا گواهي معتبر ديپلم.
    5- اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است (در قالب فرم شماره 2 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، ممهور به مهر و امضاء رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل).
    6- گواهي اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترين مقام مسئول محل كار (در قالب فرم شماره 1 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش)، تصوير آخرين فيش حقوقي يا حكم كارگزيني يا قرارداد همكاري و اصل آنها جهت تأييد (فقط براي پذيرفته‌شدگان شاغل).
    7- اصل و تصوير كارت پايان خدمت، كارت معافيت دايم پزشكي يا كفالت يا كارت معافيت دايم زمان صلح با فرم كامپيوتري (فقط براي آقايان).
    8- گواهي اشتغال به كار يا حكم كارگزيني از يگان مربوط براي شاغلين نيروهاي مسلح.
    ج) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش رشته‌هاي نيمه‌متمركز، براي كد رشته محل‌هايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور در يكي از روزهاي 2/12/90 لغايت 7/12/90 با در دست داشتن مدارك لازم براي ثبت‌نام مطابق مندرجات بند (ب) و با توجه به كد رشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در جدول شماره 40 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد.
    ضمناً به اطلاع معرفي شدگان رشته‌هاي نيمه‌متمركز مي‌رساند پس از اعلام نتيجه مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبول‌شدگان نهايي متعاقباً از طريق پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد.

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوست من واسه منم تاریخ 29 زده شروع ثبت نام ولی دیروز یه اس اومد که فردا کلاس ها شروع شده من فردا به دانشگاه زنگ میزنم شما هم بهتره یه تماس با دانشگاه بگیری ببنینی قضیه چیه
    اینم متنش
    طلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته‌محل‌هاي‌متمركز و معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محل‌هاي نيمه‌متمركز آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي ـ‌كاربردي
    1390/11/19
    نسخه چاپی
    با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‌وسيله توجه پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته محل‌هاي متمركز و همچنين معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محل‌هاي نيمه‌متمركز آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي ـ‌كاربردي را به موارد ذيل معطوف مي‌دارد:

الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش متمركز هر يك از رشته‌هاي تحصيلي گروه‌هاي آموزشي مختلف مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته علمي‌ـ‌كاربردي سال 1390 از بين داوطلباني كه حدنصاب نمره علمي لازم را احراز كرده‌اند، بر اساس اولويت كدرشته محل‌هاي انتخابي و ظرفيت‌هاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان در هر كدرشته محل استخراج گرديده است.
    كليه پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه مورخ 29/11/90 لغايت چهارشنبه مورخ 3/12/90 با در دست داشتن مدارك به شرح بند‹‹ج›› اين اطلاعيه و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره (124) دفترچه راهنماي آزمون مربوط مراجعه نمايند. لازم بذكر است شروع كلاس‌ها متعاقباً از طريق مركز آموزشي مربوط به اطلاع خواهد رسيد.
    ب) براساس ضوابط مربوط به گزينش رشته‌هاي نيمه‌متمركز براي رشته‌هايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور از تاريخ 29/11/90 لغايت 3/12/90 با دردست داشتن مدارك زير به مركز آموزشي ذيربط به نشاني تعيين شده در جدول شماره (124) دفترچه راهنماي آزمون مربوط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد. ضمناً به اطلاع معرفي شدگان رشته‌هاي نيمه‌متمركز مي‌رساند كه پس از اعلام نتيجه مراحل مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبول‌شدگان نهايي متعاقباً از طريق پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد.
    ج) مدارك لازم براي ثبت‌نام:
    1- تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
    2- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
    3- اصل و تصوير گواهينامه پايان تحصيلات نظام قديم آموزش متوسطه يا دوره پيش دانشگاهي (ويژه پذيرفته‌شدگان دوره‌هاي كارشناسي پيوسته).
    4- اصل مدرك فوق ديپلم يا كارداني دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي مورد تأييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي و يا وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و يا آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي وزارت آموزش و پرورش و يك برگ تصوير آن (ويژه پذيرفته‌شدگان دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته).
    5- 6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.
    6- گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان شاغل)
    7- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران را با توجه به بند 3-2 (مقررات وظيفه عمومي) مندرج در صفحه 3 و 20 دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور مشخص نمايد.
    8- ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان اتباع خارجي براساس مندرجات صفحات 2 و 19 دفترچه راهنماي شركت در آزمون دوره‌هاي مذكور صورت گيرد.[COLOR="Silver"]

6. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی pdf دفترچه پودمانی بهمن ماه رو داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

کسی pdf دفترچه پودمانی بهمن ماه رو داره؟
    دوست عزیز تو خود سایت سنجش برو بعد گزینه علمی کاربردی رو انتخاب کن بعد پایین صفحه همه دفترچه ها هست که میتونی دانلود کنی.موفق باشی

9. این کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست من واسه منم تاریخ 29 زده شروع ثبت نام ولی دیروز یه اس اومد که فردا کلاس ها شروع شده من فردا به دانشگاه زنگ میزنم شما هم بهتره یه تماس با دانشگاه بگیری ببنینی قضیه چیه
    اینم متنش
    طلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته‌محل‌هاي‌متمركز و معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محل‌هاي نيمه‌متمركز آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي ـ‌كاربردي
    1390/11/19
    نسخه چاپی
    با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‌وسيله توجه پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته محل‌هاي متمركز و همچنين معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محل‌هاي نيمه‌متمركز آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي ـ‌كاربردي را به موارد ذيل معطوف مي‌دارد:

الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش متمركز هر يك از رشته‌هاي تحصيلي گروه‌هاي آموزشي مختلف مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته علمي‌ـ‌كاربردي سال 1390 از بين داوطلباني كه حدنصاب نمره علمي لازم را احراز كرده‌اند، بر اساس اولويت كدرشته محل‌هاي انتخابي و ظرفيت‌هاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان در هر كدرشته محل استخراج گرديده است.
    كليه پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه مورخ 29/11/90 لغايت چهارشنبه مورخ 3/12/90 با در دست داشتن مدارك به شرح بند‹‹ج›› اين اطلاعيه و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره (124) دفترچه راهنماي آزمون مربوط مراجعه نمايند. لازم بذكر است شروع كلاس‌ها متعاقباً از طريق مركز آموزشي مربوط به اطلاع خواهد رسيد.
    ب) براساس ضوابط مربوط به گزينش رشته‌هاي نيمه‌متمركز براي رشته‌هايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور از تاريخ 29/11/90 لغايت 3/12/90 با دردست داشتن مدارك زير به مركز آموزشي ذيربط به نشاني تعيين شده در جدول شماره (124) دفترچه راهنماي آزمون مربوط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد. ضمناً به اطلاع معرفي شدگان رشته‌هاي نيمه‌متمركز مي‌رساند كه پس از اعلام نتيجه مراحل مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبول‌شدگان نهايي متعاقباً از طريق پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد.
    ج) مدارك لازم براي ثبت‌نام:
    1- تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
    2- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
    3- اصل و تصوير گواهينامه پايان تحصيلات نظام قديم آموزش متوسطه يا دوره پيش دانشگاهي (ويژه پذيرفته‌شدگان دوره‌هاي كارشناسي پيوسته).
    4- اصل مدرك فوق ديپلم يا كارداني دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي مورد تأييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي و يا وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و يا آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي وزارت آموزش و پرورش و يك برگ تصوير آن (ويژه پذيرفته‌شدگان دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته).
    5- 6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.
    6- گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان شاغل)
    7- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران را با توجه به بند 3-2 (مقررات وظيفه عمومي) مندرج در صفحه 3 و 20 دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور مشخص نمايد.
    8- ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان اتباع خارجي براساس مندرجات صفحات 2 و 19 دفترچه راهنماي شركت در آزمون دوره‌هاي مذكور صورت گيرد.[COLOR="Silver"]
    ممنون دوست عزیز من الان زنگ زدم دانشگاه گفت از دوم تا هفتم اسفند ماه هست طبق همون اطلاعیه

11. این کاربر از xgf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشید باز سوال میپرسم میخواستم بدونم شهریه های رشته itچطوری هست؟ ببینم از پسش بر میام یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید باز سوال میپرسم میخواستم بدونم شهریه های رشته itچطوری هست؟ ببینم از پسش بر میام یا نه؟
    شهریه کل رو در حدود 400 حساب کن

14. این کاربر از mohsen_zz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من دانشگاه علمی کاربردی شهرم قبول شدم ایا همه دانشجوهای ترم 1 نرم افزار درسهاشون چه عموی و تخصیی مثل هم هست؟

آخه تو انتخاب واحد که دانشگاه زده بود برای ترم 1 من اصلا افرسی عمومی نداشتم که تو برنامه هست؟

ویه سوال دیگه اگر بلد هستید جواب بدید :
    درسهای عمومی رشته نرم افزار برای ترم 1 چی هست؟

لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •